#Ayakkabısız Çocuğa ayakkabı alarak farkındalık oluşturmaya Çalışan kadın

Lömbedek Tatlısı Tarifi 01:40

Lömbedek Tatlısı Tarifi

Hamuru için; 1 yumurta 1 kahve fincanı sıvıyağ 2 dolu yemek kaşığı yoğurt 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı un Şerbeti için; 2 su bardağı şeker 2 su bardağı su Hazırlanışı, 1.Uygun bir kapta 1 adet yumurta,1 kahve f..

Dereotlu Poğaça Tarifi 07:42

Dereotlu Poğaça Tarifi

Malzemeler 250 gr yumuşak tereyağı Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay yoğurt 1 su bardağı ılık su 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 tane yumurta (birinin sarısını üzerine sürmek için ayırın) İçine..

Fırın Torbasında Kıymalı Biber ve Domates Dolması Tarifi 02:45

Fırın Torbasında Kıymalı Biber ve Domates Dolması Tarifi

Malzemeler 11 adet dolma biber 3 tane iri domates İçi için; 100g kıyma 1 çay bardağı pirinç 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ 2 adet Domates rendesi 1 adet soğan 1-2 diş sarımsak Bir tutam Maydanoz 1 çay kaşığı Pul biber 1 çay ..

Nutella'lı Baklava Tarifi 02:38

Nutella'lı Baklava Tarifi

malzemeler; 15 adet Baklava Yufkası 1/4 su bardağı sıvı yağ 1/4 su bardağı tereyağı Şerbet için 1 su bardağı şeker 1 su bardağı su birkaç damla limon suyu Hazırlanışı; 1.Nutellalı baklava için çeyrek su bardağı sıvı..

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi 01:12

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi

Bugün sizlere yapımı ile kolay lezzetine doyum olmayacak fırın torbasında orman kebabı tarifini hazırladık. Kolay hazırlanışıyla yumuşacık olan eti ile patates havuçların yanı sıra pirinç pilavı ile servis yapabileceğini..

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı 02:57

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı

Bugün sizlere çay saatlerinizin o muhteşem sofralarına lezzetli haşhaşlı çörek tarifi paylaşıyoruz. Şık sunumu ve tatlı tadıyla damak tadınızı şenlendirecek çörek tarifini denemenizi öneririz. Misafirlerinize ve ailenize..

Portakal Rüyası Tarifi 02:34

Portakal Rüyası Tarifi

Lezzetine doyum olmayacak şık görünümüyle iştah açacak olan portakal rüyası tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacağından emin olduğumuz portakallı nefis tatlı tarifini çok beğeneceksiniz. Gün m..

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Puf Puf Kabaran Patatesli Çıtır Börek 02:22

Puf Puf Kabaran Patatesli Çıtır Börek

Çok Kabaran Patatesli Börek Puf Puf Tarifi İçin Malzemeler 3 tane yufka 1 şişe maden suyu 1 su bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı İç harcı için: 6. 7 tane patates 1 tane büyük soğan 1 çay bardağı sıvı yağ Kırmızı biber T..

Rulo Patates Pastası Tarifi 02:20

Rulo Patates Pastası Tarifi

Rulo Patates Pastası (Tadına Doyulmaz Lezzet) Tarifi İçin Malzemeler 5 adet orta boy patates 3 yemek kaşığı tereyağı Yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber 3 dal yeşil soğan 1 tutam maydanoz 1 tutam dereotu 1 kase süzme ..

Çizgi Ötesi Türkçe Dublaj İzle 1:49:46

Çizgi Ötesi Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Bazlama Tarifi 02:32

Bazlama Tarifi

Tavada Yumuşacık Bazlama Tarifi İçin Malzemeler 500 g un 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker 1 paket Pakmaya Ekşi Mayalı Ekmek Harcı 300 ml ılık su Hazırlanışı; 1.500 g un,1 tatlı kaşığı tuz,1 yemek kaşığı tozş..

Trileçe Tarifi 02:47

Trileçe Tarifi

Trileçe Tarifi (Tam Kıvamında) İçin Malzemeler 5 adet yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Sütlü sosu için; 3,5 su bardağı süt 3 yemek kaşığı toz şeker 20..

İtalya'da Göçmenler Dudaklarını Dikerek Eylem Yaptı 01:03

İtalya'da Göçmenler Dudaklarını Dikerek Eylem Yaptı

İtalya'nın Lampedusa Adası'nda bir kilisenin önünde toplanan eylemciler, son 3 gündür yetkililere seslerini duyurmaya çalışıyor. Bir çoğu da günlerdir bir şey yemeden bekliyor. Kuzey Afrika'dan hareketle İtalya'nın Lam..

Cezerye Tadında Lokum Gibi Islak Kurabiye 02:57

Cezerye Tadında Lokum Gibi Islak Kurabiye

Malzemeler HAMURU İÇİN : 125 gr tereyağı veya margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı toz şeker 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 yumurta Aldığı kadar un İÇ HARCI İÇİN : 6-7 adet havuç..

Çok Kolay Rulo Şeklinde Kedi dilli Pasta Tarifi 04:40

Çok Kolay Rulo Şeklinde Kedi dilli Pasta Tarifi

Kedi dilike cilekli rulo pasta tarifi Malzemeler 24 adet kedidili kedidilini islatmak icin yaklasik 1 su bardagi soguk süt Düz ve genis bir tepsiye strec folyo koyun.Kedidillerini soguk süte batirip yanyana iki sira hal..

İlk Kurşun Film İzle 1:41:42

İlk Kurşun Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kulak Çınlamasının Nedenleri Nelerdir 02:44

Kulak Çınlamasının Nedenleri Nelerdir

Kulak çınlaması yani tinnitus, kulakta basınçla birlikte hissedilen bir çınlama, motor sesi, uğultu, fısıltı gibi seslerin tümünü ifade eder. Orta kulak ve dış kulak sesi alarak sinirler aracılığıyla beyindeki işitme mer..

  • NABIZ tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biberli Ekmek Tarifi 00:44

Biberli Ekmek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin : 1 su bardağı Ilık Süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket toz maya 2 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz Aldığı Kadar Un Üzeri İçin ; 1 adet kuru soğan 2 çorba ka..

Peynirli Tuzlu Tarifi 01:47

Peynirli Tuzlu Tarifi

Malzemeler 1 yumurta 2.5 su bardağı un 5 yemek kaşığı yoğurt yarım çay bardağı sıvı yağ 60 gram tereyağı (yumuşamış) 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz peynir Üzeri için; 1 yumurta sarısı çörek otu Hazırlanışı; ..

Taze Bakla Yemeği Tarifi 01:39

Taze Bakla Yemeği Tarifi

Malzemeler Yarım kilo taze bakla 1 orta boy soğan 1 yemek kaşığı salça Pul biber Karabiber 1 yemek kaşığı un(tepeleme) Yarım limon 1 çay kaşığı şeker Sıvı yağ Hazırlanışı; 1.Uygun bir kapta ayıklanıp doğranmış 1 kilo t..

Kokostar Kurabiye Nasıl Yapılır 02:04

Kokostar Kurabiye Nasıl Yapılır

Kokostar Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler: 1 paket margarin ya da tereyağı (250g) 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 50 gr kakao 2 adet yumurta(1 tanesinin beyazını ayıralım) 2 kahve fincanı pudra şekeri (Türk kahvesi ..

Soygun - Good Time Türkçe Dublaj İzle 1:41:05

Soygun - Good Time Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Fırında Ispanak Tarifi 01:13

Fırında Ispanak Tarifi

Fırında Kaşarlı Ispanak Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo ıspanak 1 adet soğan 2 yemek kaşığı tereyağı 1 adet yumurta kaşar peyniri rendesi tuz Hazırlanışı; 1- Tencereye 2 yemek kaşığı tereyağı ve 1 adet doğranmış soğanı a..

Sebzeli Pilav Tarifi 02:18

Sebzeli Pilav Tarifi

Tavuklu harç; 600 g tavuk göğsü Sıvıyağ 1 adet kırmızı biber Tuz Karabiber Pulbiber Havuçlu harç için; Sıvıyağ 1 adet soğan 2 adet havuç (rendelenmiş) 1 çay kaşığı tuz Pilav için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1, 5 su bardağ..

Sodalı Banyolu Börek Tarifi 02:10

Sodalı Banyolu Börek Tarifi

Su Böreği Tadında Sodalı Sarma Börek Tarifi İçin Malzemeler; 2 adet hazır yufka 100 g tereyağı 1 şişe soda (200 ml) içi için; maydanozlu peynir karışımı üzerinde sürmek için; yumurta sarısı susam çörek otu Hazırlanış..

Çiçek Tatlısı Tarifi 02:28

Çiçek Tatlısı Tarifi

Çiçek Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 paket margarin 2 adet yumurta 1,5 yemek kaşığı yoğurt 1 yemek kaşığı sirke 1 çay bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 4,5 su bardağı un Üzeri için: Ceviz ya da Antep fıs..

Porsiyonluk Köstebek Pasta Tarifi 02:57

Porsiyonluk Köstebek Pasta Tarifi

Mini Köstebek Pasta Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1/2 çay bardağı süt 1/2 çay bardağı sıvı yağ 3 yemek kaşığı dolusu kakao 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1. 5 su bardağı un İçine; 2..

Sadece 1 Yumurta  ile Kolay Krem Karamel Tarifi 00:55

Sadece 1 Yumurta ile Kolay Krem Karamel Tarifi

Krem Karamel Yapmak İçin Gerekli Malzemeler; 1 litre süt 1 bardak toz şeker ( 200 ml. Lik bardak ) 1 bardak un 1 yumurta 2 paket Vanilya Karameli için : 1 bardak toz şeker Hazırlanışı; 1. Karameli için 1 su bardağı şe..