#Ayaklı meyve Şöleni pudingi

Ayva Üzerinde Bulunan “Ay ve Yıldız” Görenleri Hayrete Düşürüyor 03:09

Ayva Üzerinde Bulunan “Ay ve Yıldız” Görenleri Hayrete Düşürüyor

Nevşehir’in Avanos ilçesinde 75 yaşındaki emekli öğretmen Ruşen Parlak emekli olmasının ardından kendine yaptığı hobi bahçesinde üzerinde ay ve yıldızın bulunduğu ayvaları yetiştirmesi büyük ilgi gördü. Avanos ilçesinde..

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

Çikolatalı Puding Tarifi Schoko Pudding 02:49

Çikolatalı Puding Tarifi Schoko Pudding

Malzemeler 1 litre süt 1 su bardagi seker (isterseniz sekeri azaltabilirsiniz) 1 yk tereyagi 2 tane yumurta sarisi 2 yk silme un 2 yk silme nisasta 2 yk silme kakao 1 tane vanilya 1 paket 100gr bitter cikolata Hazirlan..

Bisküvili Pasta Tarifi Pudingli Kolay Pasta 06:46

Bisküvili Pasta Tarifi Pudingli Kolay Pasta

1 litre süt 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 2 tane yumurta sarısı 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı kakao 1 tane vanilya 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket 100gr bitter çikolata Hazırlanışı : ..

Puding Dolgulu Kek Tarifi  Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır 06:02

Puding Dolgulu Kek Tarifi Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır

3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 2,5 su bardağı un 2 çorba kaşığıkakao 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin Üzeri için 2 paket puding ( ben çilekli puding kull..

Pofidik Tarçınlı Çörek 09:36

Pofidik Tarçınlı Çörek

Hamuru için, 500 gr un- 1,5 kavanoz* 250 ml süt- kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 4 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 paket instant maya 10 tane kakule İçi için, 3 çorba kaşığı t..

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Limonlu Ice Tea Tarifi 02:07

Limonlu Ice Tea Tarifi

2 adet Limon, 1 su bardağı çay demi, 1/2 su bardağı şeker, 2 lt su. ****************** Yaz ayları gelince sıcak içeceklerden soğuklara doğru bir geçiş olur. Benim en çok sevdiğim yazlık içecekler limonata ve limonlu I..

Evde Sirke Yapımı 10:56

Evde Sirke Yapımı

Sirkede temel mantık meyvenin içindeki şekerin çalışkan bakterilerce fermente olup, önce alkole sonra da asetik asite dönüştürülmesi. Bu işleme kısaca sirkeleşme deniyor. Meyveniz ne kadar tatlıysa sirkeniz de o kadar gü..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Melih Gökçek'ten Radikal Karar! 09:09

Melih Gökçek'ten Radikal Karar!

Bir türlü düşmneyen sebze meyve fiyatlarında, durumlar böyle devam ederse diyen, Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'ten Sebze Meyve Fiyatları Düşmezse Tanzim Satış Gelecek açıklaması yapldı...

  • ANKA tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sebzelerin Hipnotize Edici Görüntüleri 04:06

Sebzelerin Hipnotize Edici Görüntüleri

Mike Pelletier'ın kısa filmi Still Life bizleri meyve, sebze ve ekmeğin aniden sönen ve yeniden şişen anlarına yolculuğa götürüyor. Hipnotize edici görüntüleriyle Still Life....

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyum Dediğin Böyle Olur 00:10

Uyum Dediğin Böyle Olur

Sincapların beraber meyve yemesi aynı anda aynı hareketleri yapmaları bizleri gülümsetmeye yetti...

  • JET TV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolay  Meyveli Pasta Tarifi 06:09

Kolay Meyveli Pasta Tarifi

MALZEMELER Alttabani icin hazir satilan Biskuit OBSTTORTEN BODEN Aslinda hazir almayip kendinizde alt tabani icin pandispanya pisirebilirsiniz. 2 paket mini profiterol windbeutel (buzluk bölümünde satiliyor) Pastanin ken..

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması 07:47

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması

1 greyfurt 1 portakal 1 turunç 1 mandalina Birer greyfut, portakal, mandalina ve turuncu ince ince dilimleyin. Aslında hangisini seviyorsanız veya evde hangisi varsa onları da kesebilirsiniz. Keserken küçük tırtıklı bi..

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi 02:20

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi

Bu videomuzda sizlere kayısı reçeli yapımını göstereceğiz. Kayısı kendinden şekerli bir meyve olduğu için reçel tarifleri içinde en az beyaz şeker kullanılarak yapılan reçel tarifi. Bu yüzden en sağlıklı reçel tarifi diy..

Velet - Leyla 02:46

Velet - Leyla

Velet'in, Kokpit Records etiketiyle yayınlanan Leyla isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Velet Kayıt: BK Stüdyo Executive Producer: Freshmaker Beat: Dzek & Freshmaker Yönetmen: Ouuzo / Falafelt..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi 03:55

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 5 yavru ayı Karacabey Ovakorusu Ayı Barınağına getirildi. Yavru ayılar, taptaze meyve ve sebzeleri her gün bakıcılarının elinden yiyor. Türkiye’nin tek ayı barınağı olan Bursa Karacabey Ov..

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin 04:17

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin

Oruç tutmanın bağışıklık sistemine iyi gelip kuvvetlendirdiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Kübra Tekay, basit şeker ve karbonhidratlardan uzak durulması gerektiğine dikkat çekerek, sebze, meyve gibi bol lifli ve p..

Turşu Puding Gibi Mi? Çocuk Şarkıları - Süper Basit Şarkılar 1:10:09

Turşu Puding Gibi Mi? Çocuk Şarkıları - Süper Basit Şarkılar

Turşu pudingi sever misin? Bu aptal çocuk şarkısıyla şarkı söyle :)..

Pudingli Islak Kek Tarifi 06:34

Pudingli Islak Kek Tarifi

Pudingli Islak Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane Yumurta 1 Buçuk su bardağı şeker 1 Su bardağı süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 3 Yemek kaşığı kakao 2 Buçuk su bardağı un 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma t..

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi 07:01

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi ve Malzemeler : 1 Paket vanilyalı puding Yarım litre süt (Pişirmek için) 2 Yemek kaşığı şeker 1 Paket soğuk krema (200 gr.) 1 Paket toz kremşanti 1 Paket 250 gr. quark (yoksa 2-3 yeme..

Arasi Kremalı Bademli Pasta Tarifi 10:03

Arasi Kremalı Bademli Pasta Tarifi

BADEMLI KREMALI PASTA TARIFI Su bardagimin ölcüsü 250 ml cay bardagimin ölcüsü 100 ml Malzemeler 5 tane odasında yumurta 250 gram şeker (1 su bardagi arti yarim cay bardagi geliyor) 1 tane vanilya 1 tane kabartma tozu ..

Bisküvili Pasta Tarifi 05:51

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvi ile yapılan kolay yaş pasta tarifi Malzemeler 2 paket kakaolu bisküvi 2 paket sade bisküvi bir paket kakaolu puding 100 gram bitter çikolata 2 paket sade krem şanti süslemek için de bir paket bitter çikolat..

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi 05:04

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi 14:38

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..