#Ayaklı meyve Şöleni pudingi

Barış Manço - Düriye 05:26

Barış Manço - Düriye

dü dü dü düriye komşu kızı düriye az etme gel beriye mahsun durma öyle dü dü dü düriye komşu kızı düriye hele hele gel beriye dargın mısın söyle inci boncuk tanesi boynunu süsleyen yedi köyün hanesi feda sana düriye..

Eşi Tarafından Kalbinden Bıçaklanan Koca Hayatını Kaybetti 01:37

Eşi Tarafından Kalbinden Bıçaklanan Koca Hayatını Kaybetti

Eşi tarafından kalbinden bıçaklanan koca hayatını kaybetti Konya'nın Beyşehir ilçesinde, kendisini aldattığını düşündüğü kocasını takip eden kadın, tartıştığı kocasını tartışma sırasında bıçaklayarak ölümüne sebep oldu ..

Ağaçlara Yapılan Aşılamayla Antep Fıstığı Üretiliyor 01:15

Ağaçlara Yapılan Aşılamayla Antep Fıstığı Üretiliyor

Karabük merkeze bağlı Çerçiler Mahalle Muhtarı Halim Kaya, mahallerinde 7 bin 500 adet sakızağacı ve çitlembik ağaçları olduğunu ve bunların aşılanması durumunda Antep fıstığı üretiminin daha artacağından yetkililerden d..

Napolitan (3 Lezzetli) Dondurma Tarifi 10:53

Napolitan (3 Lezzetli) Dondurma Tarifi

Napolitan (3 Lezzetli) Dondurma İçin Malzemeler: 2 paket süt kreması + 200ml. süt (veya 3 paket krema ile daha yoğun tatlı yapabilirsiniz) 2 adet yumurta akı 1 su bardağı tozşeker 4 yemek kaşığı su 2 paket toz vanilya v..

Çeşit Bolluğu Olan Süper Marketler 03:01

Çeşit Bolluğu Olan Süper Marketler

Evlere paket servisi yapan köpekler mi dersiniz, yoksa meyve sebze reyonunda serinleyen hanım kızımızı mı görmek istersiniz? İşte marketlerde karşılaşabileceğiniz farklı çeşitler efendim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tiroit hastaları Nasıl Beslenmeli 07:02

Tiroit hastaları Nasıl Beslenmeli

Uzmanı Dr. Gürkan Kubilay: Günde 5 öğün meyve ve sebze kanseri önlemez...

  • NABIZ tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vatan Nedir 03:06

Vatan Nedir

Seni boydan boya sevmişim, ta edirne’ye kadar karstan, üzgün yurdum, güzel yurdum, zinciri altında kımıldayan, bitecek sanıldığı yerde başlayan… insanların ah senin insanların, morca gözlerinden öpsem namuslu gözlerinden..

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:19

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

James Jim Carrey (17 Ocak 1962'de doğmuş) bir kanada Amerikalı aktör, komedyen, izlenimci, senarist ve yapımcıdır. Çok enerjik vuruş performanslarıyla bilinir. Carrey, 1990 yılında, Canlandırma Renkli çizim komedisi t..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateşlenen Kişiyi Terletmek Doğru Mudur 01:43

Ateşlenen Kişiyi Terletmek Doğru Mudur

Hastaya meyve suyu, tuzlu ayran gibi içecekler vererek kaybedilen su ve mineralleri kazandırmalıyız...

  • NABIZ tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 6 yıl önce
O Sürücü Yakalandı: Savunmasıyla 'Bu Kadar Olmaz' Dedirtti 01:44

O Sürücü Yakalandı: Savunmasıyla 'Bu Kadar Olmaz' Dedirtti

Erzurum'da otomobille seyir halindeyken ayağıyla direksiyonu çevirip yanında kocaman meyve tabağı, elinde tespihle poz veren sürücü tepki topladı. O sürücü, Videoyu mizah amaçlı çektim dedi. Bugün harekete geçen polis,..

Fırın Poşetinde Kabak Tatlısı 01:40

Fırın Poşetinde Kabak Tatlısı

Bugün lezzetli, yumuşacık, fırında poşetinde pratik yapımı ile kabak tatlısı tarifini paylaşıyoruz. Lifi bol bir meyve olan, vücudumuza da bir çok faydası da bulunmaktadır. Türk mutfağında en yaygın yapılan bir tatlı ola..

Evde Pekmez Yapımı 13:00

Evde Pekmez Yapımı

10 kg beyaz üzüm 2 avuç pekmez toprağı 1 yumurta beyazı 10 kg üzümü yıkayıp kurutun. Ardından katı meyve sıkacağı ile suyunu sıkın. Sıktığınız bütün şırayı büyük bir kapta toplayın ve içine yaklaşık 2 avuç pekmez toprağ..

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi 09:15

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi

450 gr beyaz un - 1 dolu kavanoz + kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 50 gr siyez unu - 2 dolu çorba kaşığı 350 gr su - dolu kavanozdan 3 parmak eksik 200 gr ekşi maya - 1/3 kavanoz 1 tatlı kaşığı tuz 2 avuç ceviz 1 avuç k..

Kamyonu Devirmek İçin Elinden Geleni Yapan Sürücü 01:28

Kamyonu Devirmek İçin Elinden Geleni Yapan Sürücü

Gebze'de aşırı hızla ilerleyen meyve yüklü kamyonun devrilme anı kameraya yansıdı. Facianın eşiğinden dönüldüğü kazanın öncesinde de kameraya yansıyan görüntülerde aşırı hızla ilerleyen kamyonun bir kaç kez devrilmekten ..

  • JET TV tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayatı Bir Türlü Yolunda Gitmeyen Ufaklık 00:50

Hayatı Bir Türlü Yolunda Gitmeyen Ufaklık

Bardaklara kattığı meyve suyunu bir türlü yerine ulaştıramayan ufaklığın başına gelen binbir türlü sakarlığı izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tablasının Üzerine Çıkıp Zabıtayı Protesto Eden Seyyar Satıcı 02:25

Tablasının Üzerine Çıkıp Zabıtayı Protesto Eden Seyyar Satıcı

Diyarbakır'ın, Yenişehir ilçesindeki Sanat Sokağında sıkma meyve suyu satışı yaparak geçimini sağlayan seyyar satıcı, Zabıta ekiplerinin tablasını kaldırmasına sinirlenince açmış ağzını yummuş gözünü...

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bursa’da sağanak yağış sele neden oldu 02:55

Bursa’da sağanak yağış sele neden oldu

Bursa’da yaklaşık 20 dakika süren aşırı yağmur ve fırtınada araçlar sular altında kalırken, meyve bahçeleri ve sebze tarlaları zarar gördü...

Pazar Artıklarından Yıllık 120 Bin TL Tasarruf Sağlanacak 05:07

Pazar Artıklarından Yıllık 120 Bin TL Tasarruf Sağlanacak

Kocaeli’de Gebze Belediyesi tarafından kurulan tesiste Pazar alanından toplanan sebze-meyve atıklarından kompost gübre üretilecek ekonomiye kazandırılıyor. Sıfır atık projesi kapsamında gerçekleştirilen geri dönüşüm çalı..

Yurtta Kalıyorum Hesaplı ve Çok Tok Tutacak Yulafla Tanışmaya Hazırım 11:00

Yurtta Kalıyorum Hesaplı ve Çok Tok Tutacak Yulafla Tanışmaya Hazırım

Tarif Metni: İncirli, kakaolu 4 çorba kaşığı yulaf ezmesi 180 ml süt 1 çorba kaşığı kakao 1 çorba kaşığı bal 2 tane incir Kavanoza 4 çorba kaşığı yulaf koyun. Üzerini 1 parmak geçecek kadar, yaklaşık 1 su bardağı süt..

Magnolia Tarifi 01:59

Magnolia Tarifi

Malzemeler 5 su bardağı süt 4 yemek kaşığı un 100 ml krema (yarım kutu) 3/4 su bardağı şeker Vanilya 1 yumurta 1 paket bebe bisküvisi (yulaflı diğer bisküviler de tercih edilebilir) 1 su bardağı fındık Hazırlanışı; 1.U..

Çilekli Rulo Pasta Tarifi 09:03

Çilekli Rulo Pasta Tarifi

5 tane Yumurta 1 Su Bardagi Seker 1 Su Bardagi Un 1 Tatli Kasigig dolusu Kabartmatozu 1 tane de Vanillia Ic Kremasi icin 1 tane Krema (Schlagsahne) 1 paket Maskarpone Icine Koymak icin istediginiz bir Meyve ben Cilek ..

Afyonkarahisarlı hünnap yetiştiricisi- 'Portakaldan 20 kat daha fazla C vitamini var' 03:46

Afyonkarahisarlı hünnap yetiştiricisi- 'Portakaldan 20 kat daha fazla

Afyonkarahisar'da emekli öğretmen ve çiftçi Necati Gündüz (62), 42 dönüm bahçesinde 1300 ağaçlık hünnap bahçesi oluşturdu. Hünnabın insan vücuduna faydalı bir meyve olduğunu söyleyen Gündüz, Özellikle bağışıklık sistemi..

Elma ağacı, kasım ayında çiçek açtı 02:01

Elma ağacı, kasım ayında çiçek açtı

Aksaray’da bu yıl nisan ayında çiçek açıp, meyve veren elma ağacı, kasım ayında yeniden filizlenip, çiçek açtı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünden görevli Habib Çetinkaya, ''Havaların sıcak gitmesi ve yağmur yağm..

  • GÜL tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Şeftali Reçeli Nasıl Yapılır 05:21

Şeftali Reçeli Nasıl Yapılır

Şeftali reçeli için malzemeler: 4-5 adet şeftali 4 su bardağı tozşeker 1 çay kaşığı (tepeleme olmasın) tereyağ 1 çay kaşığı limon tuzu Şeftali Reçeli Nasıl Yapılır? Şeftalileri yıkayıp soyun ve ortadan ikiye ayırarak ç..

Halde Dans Şov Yapan Amca 01:00

Halde Dans Şov Yapan Amca

Meyve sebze haline taze ürünler almak isteyenler bir amcanın müthiş dans performansı ile karşılaşmışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sera domatesini sıkıp, suyunu içti 01:43

Sera domatesini sıkıp, suyunu içti

SON ZAMANLARDA UZMANLAR HEM KORONAVİRÜSTEN KORUNMAK İÇİN HEM DE SAĞLIKLI KALABİLMEK İÇİN SÜREKLİ UYARIYOR... KIŞIN KIŞ YAZIN YAZ MEYVE SEBZELERİNİ TÜKETİN DİYE... ANTALYA'DA YILLARINI SERA SEBZECİLİĞİNE VEREN BİR ÇİFTÇİ ..

Dolar, Pandemi Şimdi de Kar Zammı 02:03

Dolar, Pandemi Şimdi de Kar Zammı

Dolar, pandemi şimdi de kar yağışı. Fırsatçılar yine aynı bahanelerle sebze ve meyve fiyatlarını uçurdu. Haldeki fiyatlar marketlerde 3 katına çıktı. Tüketici de, üretici de halci de duruma tepkili...

Zemine Rehimova - Kurşun 01:13

Zemine Rehimova - Kurşun

meyve..

36 gün ormanda bir başına! 01:36

36 gün ormanda bir başına!

FİLMLERE KONU OLACAK BİR HABER VAR SIRADA... UÇAĞI DÜŞEN PİLOT, 36 GÜN BOYUNCA AMAZON ORMANLARINDA KURTARILMAYI BEKLEDİ... KUŞ YUMURTASI VE MEYVE YİYEREK HAYATTA KALAN GENCİ, ARAMA EKİPLERİ DEĞİL BİR TESADÜF KURTARDI...