#Ayben yol ver müzik dinle

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

İçimdeki yokluğuna ağladım Geceleri gündüzlere de bağladım Dudaklarıma ismini yasakladım Duvarlara yüreğimi yasladım Yokluğunu hatalarıma bağladım Geç oldu ama şimdi anladım Akarım, taşarım, yol olur, ben yaşarım Söyle ..

Nazlı Emektar - Soluma Vura Vura 02:55

Nazlı Emektar - Soluma Vura Vura

Soluma Vura Vura şarkı sözleri ile Soluma Vura Vura İçimizi Çürütür Baba Doldur Bu Dert Bizi Büyütür Ne İştir Söyle Ne İçtin Gidenmi Baba Değişti Sür Gözüm Arkada Yollarda O Şimdi Hangi Kolla..

Sancak - Seni Son Anlatışım (Lyric Video) 03:26

Sancak - Seni Son Anlatışım (Lyric Video)

Söz, Müzik : Sancak Aranje : Sancak Piano: Paşahan Kaytan Düzenleme, Mix, Mastering : Rapozof Video : Burak Fatsa instagram.com/sancakmusic 'Seni Son Anlatışım' Bir başkası duysun beni Ya da bir başkası anlasın hissett..

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video) 03:26

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video)

Söz - Müzik: Aydilge Düzenleme: Alen Konakoğlu Yönetmen: Murad Küçük Aşık olmak mı? Yoksa aşk olmak mı? Hangi dünya telaşı önler ki aşkı, ince sevdayı? Boş ver hangisi, gelmiş geçmişi, anda kalmak en iyisi Dinle beni Y..

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim 05:28

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim dinle Nasil,Nasil bana nasil kiydin gencligime,ilk askima, tertemiz duygularima asil, hesap ver asil, hesap ver Hesaplar neye yarar bana sen lazimsin hasretin akla zarar beni duymalisin s..

  • Candy tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik 03:36

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik

Tuşlu Çalgılar: Mustafa Nuri Haybat, Çağrı Telkıvıran Elektro Gitar: Gökay Semercioğlu Bas Gitar: Orhan Deniz Akustik Gitar: Doğukan Aydın Davul: Nedim Ruacan Perküsyon: Abbas Karacan Trompet: Tolga Bilgin Trombon: Bulut..

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

La Bize Her Yer Angara - Ankaralı Hüseyin 04:15

La Bize Her Yer Angara - Ankaralı Hüseyin

La Bize Her Yer Angara - Ankaralı Hüseyin - Aşk Müzik - 2013 Sözleri: Gidene dur demeyiz Düşmeyiz biz dalgaya Ankara'nın bebesi Dönüp bakmaz arkaya... Ulus, Cebeci, Çankaya Gardaş deriz kankaya Bize her yol Paris değil ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.186 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Tutku 03:03

Feride Hilal Akın - Tutku

Söz & Müzik: Feride Hilal Akın Düzenleme: Tanerman Mix & Mastering: Christian Auerbacher / 298 Studios Yönetmen: Hasan Kuyucu Tutku şarkı sözleri ile Bakıyorum yine burdasın Lütfen içinde kuşku kalmasın Her şeyini dö..

Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ 03:36

Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmLnnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo.g..

  • Cem Şenol tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sivastopol Marşı - Ruhi Su ve Dostlar Korosu 02:43

Sivastopol Marşı - Ruhi Su ve Dostlar Korosu

Sivastopol önünde yatan gemiler, Atar da nizam topunu yer gök iniler. Yardımcıdır bize kırklar yediler, Aman da padişahım izin ver bize. İzin de vermez isen dök bizi denize. Sivastopol önünde yıkık minare, Düşman dedik..

Berkay - Bana Sen Gel 04:39

Berkay - Bana Sen Gel

Şarkı Sözleri: Anladım ki bunca zamandır Bomboş gezip durmuşum Sol omuzumdaki küçük meleğimle Ben zaten çok mutluymuşum Islak bir halde kendimi karşısında Otururken bulmuşum Ne de güzelmiş senin yağmurun Ay değil ben t..

 Edis Dudak 03:44

Edis Dudak

Tatlım güzelsin de Korkak bir halin var Derdim biraz uyku Sonrası rüyalar Hayır anlamadım neyin havası bu Balkandan bile soğuk hava dalgası Yanına yakışacak bir başkası yok mu? Ser verip sır vermiyorsun ama Gözlerinden o..

StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Şenol Evgi - Seviyorsan Ailenle Tanıştır #tiktok (Prod.F.S.O) 02:16

Şenol Evgi - Seviyorsan Ailenle Tanıştır #tiktok (Prod.F.S.O)

Şarkı sözleri: Kendine güven ver önce alıştır sonra da gel geçmişimi araştır Yüzüme vur diyemi benimlesin? git önce kendi geçmişini karıştır , Seni çok seviyorum demeyle olmuyor seviyorsan ailenle tanıştır , Made..

Mark Eliyahu & Cem Adrian - Derinlerde 03:21

Mark Eliyahu & Cem Adrian - Derinlerde

DERİNLERDE... BANA DÜŞLERİMİ GERİ VER GERİSİ HEP SENDE KALSIN BANA SON KEZ ÖYLE GÜLÜVER YÜREĞİM DE SENDE KALSIN BANA HATIRADIR ATEŞİN YANARIM... YANARIM... SENİ BAŞKA KİMSE BULAMAZ KAYIBIM... EZBERİMDE YÜZÜN SİLMEK..

Sinan Akçıl ft. Serdar Ortaç - Mesafe (Akustik) 05:20

Sinan Akçıl ft. Serdar Ortaç - Mesafe (Akustik)

Bir zamanlar sevdiğin Aşkı bildiğin günler oldu mu? Bana güller verdiğin Tatlı nameler mevsim oldu mu? Hiç yüzünden darılmak Her güzel şeye alınmak Bitik ve mutsuz anılmak Alın yazımsa, sildim çoktan Peşimden gelirsen ..

Can Jersey - Yıldız 03:57

Can Jersey - Yıldız

Yıldız şarkı sözleri ile Bırakıcam rapine ambargo Olamaz kimse bana denk bro Sanarsın New York city ama değil Bura Esenler chicago Fiyakalı Bentley Alıcam Cupa Del Rey Rakibin bensem Kod adım sensei Bana dersin keko Um..

Tuna Kiremitçi & Esin İris - Seninle Her Şey Olur (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları II) 03:24

Tuna Kiremitçi & Esin İris - Seninle Her Şey Olur (Tuna Kiremitçi ve A

Tuna Kiremitçi & Esin İris - Seninle Her Şey Olur (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları II) Dinle İster cebim boş olsun İster canım sıkılsın Hayat gelirse gelsin üstüme Dolar çıkarsa çıksın Sevenlere kıyanlar Bizi duyarsa du..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pictor - Bu Nasıl Vaka 02:47

Pictor - Bu Nasıl Vaka

Pictor - Bu Nasıl Vaka Dinle Bu Nasıl Vaka şarkı sözleri ile Bu nasıl vaka çat kapı sokağa On farklı sendrom ve on farklı vukuat Bi yanım şair diğer yanım squad Yaklaşan tehlikenin adı ghetto hattı (yere yat) Kula..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canbay & Wolker - Fersah 02:55

Canbay & Wolker - Fersah

Canbay Wolker Fersah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat :x2 Heyhat kafam göçtü diyardan Dönmedi kimse limandan Can ... sende geçme cihandan Düşme sende Fersah Fersah . Canbay Vers ; Bıraktılar uçurumdan aşağıya ..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Dünyanın İlk Raysız Treni Saatte 70 Km Hıza Ulaşabilyor 01:04

Dünyanın İlk Raysız Treni Saatte 70 Km Hıza Ulaşabilyor

Çin'de üretilen tren hızı saatte 70 kilometre hıza ulaşabilen tren 32 metre uzunluğa sahip ve yol çizgilerini takip ederek yol alıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce