#Aycan aşkı bitti

Çilekli Muhallebi Tarifi 04:41

Çilekli Muhallebi Tarifi

En Güzel Yemek Tarifleri mutfağına bugün Saniye Anne konuk oldu ve bizlere pratik, nefis bir yaz tatlısı olan çilekli muhallebi tarifi yaptı. O kadar kolay oldu ki şip şak bitti ve tadı da nefis oldu gerçekten. Mutlaka d..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Güllü  Kaybolan Aşk 05:43

Güllü Kaybolan Aşk

uğrunda yanmadımmı ağlamadımmı senin mechul bir gemi gibi sonsuza demir aldın esrarlı bir dünyaya gittin dönmedin sen gittin ardından ben nasıl nasılda yandım bir sevdasız limana sığındı bak deli gönlüm yeleke..

Hadise'nin Kıyafetleri Üstüne Mi Yapıştı 3 Gün Aynı Kıyafetle Poz Verdi 06:54

Hadise'nin Kıyafetleri Üstüne Mi Yapıştı 3 Gün Aynı Kıyafetle Poz Verd

Hadise'nin 3 gün arayla aynı kıyafetle fotoğraf paylaşması takipçilerinin aklına Hadise'nin parası mı bitti sorusunu akıllara getirdi...

  • BETA tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aşkım İrem Aktulga Gür Saçlar İçin Makyaj 08:32

Aşkım İrem Aktulga Gür Saçlar İçin Makyaj

Yüz makyajımız bitti saç makyajına başladık:)))..

Bazen hatan karşı tarafın zaferine yol açar..)) 01:00

Bazen hatan karşı tarafın zaferine yol açar..))

Umudunu hiç bir zaman kaybetme.. Hayat bazen bitti dediğin yerde tekrar başlar... ...İnsan, pek acelecidir. özetle...

  • PengoTV tarafından
  • 171 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Demet Şener Ateş Püskürdü 11:24

Demet Şener Ateş Püskürdü

Geçtiğimiz cuma Etiler'de bir AVM'de kameralarına yakalanan Demet Şener, medyaya yansıyan İbrahim Kutluay ile ilgili uzaklaştırma kararının ihlali başlığı altında çıkan haberler hakkında konuştu. Muhabirlerden birinin İ..

  • BETA tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burak Şenluk - Melek 03:58

Burak Şenluk - Melek

MELEK Şarkı Sözleri Kitaplarını kaldırmadım Hala duruyor masanda Mutfak epey bir dağıldı senden sonra Yemek yapamıyorum galiba Sana aldığım ilk gülü Unutmadım hiç o günü Tıpkı diğer günler gibi Sağ yanımda bir mele..

Güllü  Kopamam Senden 03:46

Güllü Kopamam Senden

Sanki dağlar yıkıldı,Üstüme çöktü dünya O an ölmek istedim sevmiyorum dedin ya Sensizliğin korkusu içime doldu birden Dağ Gibi hayallerim devrildi yüreğimden Unut demek çok kolay gelde bana sor birde Sanki sevdan k..

Mine Koşan Ağladıkça 04:59

Mine Koşan Ağladıkça

Dağlarda öfkeli başım, Serhatta hep akşam oluyor. Nasipsiz kıştan mı ? Yağmurdan mı yoksa aşktan mı ? Ağladıkça ağladıkça, Dağlarımız yeşerecek, görecek göreceksin. Ağladıkça ağladıkça, Geceyi tutacağız, görecek göreceks..

Sonat  Soyadın Bende Kaldı 04:30

Sonat Soyadın Bende Kaldı

Sonun da bitti işte sewdamız Bu ev kaldrmıyor ikimizi Hatırla bu eve girerken ikimiz Bir ömur boyu deyısını Sensız olmaz sanıken bedenim İstemıyorartık bedenını Ödedik yıllarca evli kalarak Bu ödunc askın bedelını..

Ümit Besen - Bu Şarkı Sana 03:54

Ümit Besen - Bu Şarkı Sana

Senle geçen günler ne çabuk bitti Dotmadım sevgilim doymadım sana Kalbimi bıraktım bedenim gitti Özlemle yazdığım bu şarkı sana Dinledikçe beni beni hatırla Üzülüp ağlama uykusuz kalma Söz aldım kuşlardan esen rüzgardan..

Şampiyon Son Çeyrekte Yıkıldı 03:42

Şampiyon Son Çeyrekte Yıkıldı

Turkish Airlines Euroleague'in son şampiyonu Fenerbahçe Doğuş, yeni sezona beklenmedik bir mağlubiyetle başladı. Özellikle son çeyrekte hücumda istediği oyunu sahaya yansıtamayan temsilcimiz, deplasmanda Eurocup şampi..

Demet Akalın - Esiyor 03:31

Demet Akalın - Esiyor

Esiyor şarkı sözleri ile Yokluğunda çok acı çektim demeyi isterdim Bi iyi geldi ki ayrılık bitti bütün derdim Alışmadık kalpte aşk durmaz, durmadı zaten Kimsenin yanı boş kalmaz kalmadı zaten Yeni bir aşka yelken açtı..

Melisa Uzunarslan - Biri Var mı 04:04

Melisa Uzunarslan - Biri Var mı

Biri Var mı? Şarkı Sözleri İle Tamam bitti özlemeyeceğim Seni artık beklemeyeceğim Hiç yoktun öperken bile Doyuramadın zayıf ruhumu Bir yerlerde gülermişsin Hep sarılıp öpermişsin onu Gören olmuş, duyan olmuş Mutluym..

Eşinden Boşandı Çok Mutluyum Turu Attı 01:43

Eşinden Boşandı Çok Mutluyum Turu Attı

Hatay'da yaklaşık 2 yıl süren dava sürecinin sonunda eşinden boşanan 29 yaşındaki Mehmet Emin Çete, mahkemenin kararı açıklamasının hemen ardından otomobilini gelin arabası gibi süsleyip, şehir turu attı. Merkez Antakya ..

  • JET TV tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise - Sıfır Tolerans 03:44

Hadise - Sıfır Tolerans

Her şey burada bitti Toparlan gidiyorsun Zamana bırakmadım Tehlike arz ediyorsun Suçüstü tövbeler Kalbe ağır darbeler İlahi sevgilim Sen kimi kandırıyorsun Yalnızlık bu ilişki Bu ne yaman çelişki Ki senden sakınmadım B..

  • Alpay Tekin tarafından
  • 2.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özcan Deni̇z Kötü Haberi̇ Galada Aldı Apar Topar Hastaneye Koştu 00:51

Özcan Deni̇z Kötü Haberi̇ Galada Aldı Apar Topar Hastaneye Koştu

‘Öteki Taraf’ filminin galasını yapan Özcan Deniz, babası Sadık Deniz'in rahatsızlığı nedeniyle gösterim sonrasında apar topar mekanı terk etmişti. Ünlü oyuncu, babasının sağlık durumu hakkında konuştu. Özcan Deniz, Mery..

  • BETA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Love Buddy Nedir 03:30

Love Buddy Nedir

İlişkilerin de suyu çıktı. F... Buddy'si bitti Love Buddy'si başladı. Nerede o eski aşk hikayeleri? Ne diyorsunuz gençler, sonumuz hayır mı? Love Buddy bir ilişki biçimidir. Aşık olup sevgili olmak ile fuck buddy yani ..

Emre Bulut - Parça 04:04

Emre Bulut - Parça

Parça şarkı sözleri ile Kan gibi midir, sevgin-kutsal anılar Ve umulardan gelen sessizlik. Ya da nereden geldi bu yalnızlığa, O kısalan yolumuzda bizsizlik. Daha çok-var-gibi-sonsuzlu sanılan yol bitti mi? O da gelecek..

Aydilge - Hayat Şaşırtır 03:39

Aydilge - Hayat Şaşırtır

Şarkı Sözleri: Yanlışları seçtim, doğrum nerede? Kaybettim kendimi, dengem nerede? Bazen düşer insan, yardım nerede? Kalkmam için yerden, sebebim nerede? Bitti derken, her şey elden gitti derken, sabrettim ben Tam o an..

Sedat Can - Yalana Dolana 05:09

Sedat Can - Yalana Dolana

Yalana Dolana şarkı sözleri ile Zaten benimde senle ilgili şüphelerim vardı Ama ben cesaret edemedim aşk hep ağır bastı Üstüne vazife olmak istemem zaman dardı Yalana dolana, sığınma hiç gerek yok Oyana buyana sallama ..

Kimliksiz Düşler Dilinle Yalan 02:14

Kimliksiz Düşler Dilinle Yalan

ŞİİR___ SÖZÜNLE DOGRU DİLİNLE YALAN SENDEN BANA SÖYLESENE NE GERİYE KALAN BULAMADIM HALA SENDEN SONRA BENİ SARAN KAHROLSUN KAPANMADI İÇDEKİ YARAM RAP___ YALANDI HEPSİ ÇEKİP GİTTİN ŞİMDİ YALAN AŞKLARA K..

Aşk Acısı Nedir 03:07

Aşk Acısı Nedir

Aşk acısı, aşkın bitmesiyle başlamaz. Ayrılmanın da vahşi bir tadı var. #Aşk acısı, öznenin yitirilmesiyle başlar. Sevilen ulaşılmaz olur, yasaklanır, kaybolur. Son. Bitti. Finito. Aradığınız sevgiliye şu an ulaşılamıyor..

Türk Youtuberların En Çok İzlenen 10 Videosu 02:42

Türk Youtuberların En Çok İzlenen 10 Videosu

Bu videomuzda, Türk YouTuber'ların en çok izlenen 10 videosunu listeledik. İyi seyirler. 10. Reynmen ft. Veysel Zaloğlu - Voyovoy (20 milyon) 9. Emre Özkan - Amcalara Esir Olduk - Yine Gaz Bitti 2 (22 milyon) 8. Kaya Gi..

  • JET TV tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

Burcu Esmersoy Ve Berk Suyabatmaz Neden Boşanıyor 11:50

Burcu Esmersoy Ve Berk Suyabatmaz Neden Boşanıyor

Burcu Esmersoy, 2018 yılında New York Türk Başkonsolosluğu'nda evlendiği iş insanı Berk Suyabatmaz ile boşanıyor. Uzun zamandır ayrılacakları konuşulan Berk Suyabatmaz ve Burcu Esmersoy anlaşmalı olarak boşanıyor. 2018..

  • BETA tarafından
  • 184 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Neden Ölümsüz Olmak İsteriz 03:46

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz

NEDEN ÖLÜMSÜZ OLMAK İSTERİZ? Ölümsüzlük eskiden beri arzulanan bir olgu. Mesela Gılgamış destanı. Uruk Kralı Gılgamış'ın en yakın arkadaşı, bir çarpışmada ölür. Gılgamış günlerce onun yanında oturur ve onu inceler. Ta k..

Müslüm Gürses - Hasret Rüzgarları 04:51

Müslüm Gürses - Hasret Rüzgarları

Hasret rüzgarları çok erken esti Savrulduk sevgilim dertlerden yana Zamansız dökülen yapraklar gibi Ayrıldık sevgilim doymadım sana Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti En güzel duygular silindi gitti Nasıl da sevmiştim bili..

Tuğçe Kandemir - Yağmur 04:11

Tuğçe Kandemir - Yağmur

Tuğçe Kandemir - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözler Şu koca dağlar Onlarda benim hüznümden daha çok var Ağla, lütfen çok ağla Senin kalbinden büyük bir kibrin var. Sana değmez. Etmiyorum itiraf, Etmiyorum bertaraf Ama her..