#Aydilge gece uyku tutmazsa müzik dinle

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu 00:32

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü Ardahan’da, 126 bin metrekare alana sahip Çıldır Gölü’nün üzerini buz tabakası kapladı. Aşırı soğuklar nedeniyle göl üzerinde 8-10 santimetre kalınlığında ..

Ferdi Tayfur  Seni Dilendim 03:55

Ferdi Tayfur Seni Dilendim

Gözümde hasretin dinmez yağmuru Kadere el açıp seni dilendim Bitirdin bendeki bütün gururu Yüz kızartıp senden seni dilendim Nakarat Bir ümit görmüştüm önce sende ben Severek mutluluk bekledim senden Sensizlik sarhoşu ol..

Survivor 2018 105. Bölüm Fragmanı 01:36

Survivor 2018 105. Bölüm Fragmanı

Dominik'te Kenan Doğulu sürprizi! | Survivor 2018 | 105. Bölüm Tanıtımı Survivor 2018'de yarışmacılar Kenan Doğulu ile müthiş bir gece yaşadılar. Survivor 2018'in yeni bölümü bu akşam 20:00'de TV8'de.....

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Ak Parti Genel Merkezinde Seçim Zaferi Kutlanıyor 01:30

Ak Parti Genel Merkezinde Seçim Zaferi Kutlanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran seçim zaferinin ardından, bu gece AK Parti Genel Merkezi'nde balkon konuşmasını yapacak...

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Dominik'te Nusret Şov Efsane Tuzlama Hareketiyle Sahnede 110. Bölüm Survivor 2018 02:03

Dominik'te Nusret Şov Efsane Tuzlama Hareketiyle Sahnede 110. Bölüm Su

Survivor 2018'de ödüle giden yarışmacılar, Nusret ödülü ile keyifli bir gece geçirdiler. Nusret, yarışmacılara elleriyle ikramda bulundu.....

  • BETA tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Özkaynak Her Kadında Olması Gereken 10 Ayakkabı 13:38

Merve Özkaynak Her Kadında Olması Gereken 10 Ayakkabı

iz kadınların ayakkabı aşkı daha çocuk yaşlardan başlar ve asla bitmez. Hepimiz eminim çocukken aşık olarak aldığımız bir ayakkabıyı ilk gece başucumuza koyup uyumuşuzdur...

Duygu Özaslan Davet ve Mezuniyetlere Özel Yaz Kombinlerim 10:36

Duygu Özaslan Davet ve Mezuniyetlere Özel Yaz Kombinlerim

Bu videoda ilkbahar ve yaz aylarındaki davetler ve de mezuniyetler için kombin önerilerimi paylaşmak istedim! Forever New'un yeni koleksiyonundan seçtiğim parçalar yaz davetleri ve mezuniyet partileri için birebir. Altın..

Belgin Uruk Göz Makyajı Nasıl Yapılır Makyaj Yapmanın En Kolay Yolu 03:22

Belgin Uruk Göz Makyajı Nasıl Yapılır Makyaj Yapmanın En Kolay Yolu

Göz makyajı Nasıl Yapılır. Göz Makyajı Kırmızı göz farı ile gece makyajı.Makyaj Yapmanın En Kolay Yolu Pratik Uygulama Videosu.....

Tuğçe Ay Çok Abartı Annecim 16:35

Tuğçe Ay Çok Abartı Annecim

Bugünün Makyajı herkesin aa ben yapamam diyip asla yapmadığı ama bi oturuşta kolayca yapabileceği - kimisi için günlük, kimisi için Gece makyajı sayılabilecek bir örnek makyaj. İnanın bende makyaj yapmayı vaoooov s..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Tuğçe Ay Kaş Uzamasını Durduramayacaksınız 08:00

Tuğçe Ay Kaş Uzamasını Durduramayacaksınız

Merhaba benim tatlı izleyicilerim :) Bu videom da size harika bir karışım hazırladım. Kaşları seyrek olanlar, kirpiği istediği uzunlukta olmayanlar, kirpiği uzun olup dolgun olmayanlar vs vs sayarım da sayarım. . . ..

Aşkım İrem Aktulga Benimle Hazırlanın Altın Kelebek Ödül Töreni 04:39

Aşkım İrem Aktulga Benimle Hazırlanın Altın Kelebek Ödül Töreni

Merhaba, Altın Kelebek için nasıl hazırladığımı makyajımı kısa bir video ile paylaşmak istedim. Sesim zaten kısıktı ama gece dönüşte ateşim çıktı bu videodan sonra 4 gün yatmak zorunda kaldım:S Şimdi çok iyiyim güzel mes..

Eliz Sakuçoğlu Eski Sevgilisi Murat Boz'u Yakın Markaja Almış 02:48

Eliz Sakuçoğlu Eski Sevgilisi Murat Boz'u Yakın Markaja Almış

Ünlü şarkıcı Murat Boz geçtiğimiz hafta yakın arkadaşı Soner Sarıkabadayı ile İzmir Çeşme'ye tatile gitti. Alaçatı'da bir gece kulübünde eğlenen Boz, bir anda eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile karşılaştı. Yaklaşık 8 yıl ..

  • BETA tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gamze Ekşi İlk Kez Deniyorum (-0 Dürüst )  Dö X Bb Huda Beauty  Flormar Pretty 13:51

Gamze Ekşi İlk Kez Deniyorum (-0 Dürüst ) Dö X Bb Huda Beauty Florm

Merhaba, bu videoda sizlere markalardan gelen Duygu Özaslan x Bobbi Brown gece makyaj setini Huda Beauty 3D highlight paleti ve Flormar Pretty markasını ürünlerini denedim :) Videoyu beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı un..

Yahudi Yerleşimciler Hasta Taşıyan Ambulansın Önünü Kesti 00:23

Yahudi Yerleşimciler Hasta Taşıyan Ambulansın Önünü Kesti

Yahudi yerleşimciler, Batı Şeria'nın El-Halil kentinde bulunan Tel Rumeida mahallesinde gece saatlerinde Filistinli bir hasta taşıyan ambulansın yolunu kesti. Hastanede tedavi görmek için Filistinli bir kadın hastayı taş..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi 01:30

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi

Bu hafta Postcards’ı Özbekistan’ın doğusundan bildiriyoruz. Aydar Gölü ülkeyi ziyaret edenleri bambaşka bir atmosfere sürüklüyor. Özbek çöllerindeki macera dolu deve ulaşımı ise her geçen gün daha çok turist çeken bir et..

Allah Bir Daha Memleketimize Böyle Bir Gün Yaşatmasın 01:23

Allah Bir Daha Memleketimize Böyle Bir Gün Yaşatmasın

'Allah bir daha memleketimize böyle bir gün yaşatmasın' FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde, şehit edilen Batuhan Ergin'in babası, O gece, oğlumuzu şehit verdik, mekanı cennet olsun. Hatırlamak bile istemediğim bir gec..

Demet Akalın Bodrum'da Ölümden Döndü 02:01

Demet Akalın Bodrum'da Ölümden Döndü

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek önceki gece Bodrum Türkbükü'nde yer alan Sahne İstanbul’da konser verdi. Ürek’i dinlemeye giden Demet Akalın, trafik kazası geçirdi. Yaşadığı korkuyu anlatan ünlü şarkıcı; ‘Bacaklarım hala titr..

  • BETA tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sinem Kobal Bebeğini Mi Kaybetti Açıklama Geldi 02:00

Sinem Kobal Bebeğini Mi Kaybetti Açıklama Geldi

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, Mayıs 2016'da Ayvalık-Cunda Adası'nda evlenmişti. Çiftin 800 bin liraya mâl olan düğünü 2 gün 2 gece sürmüştü. İddiaya göre; Setlerden bir süre uzak olan Sinem Kobal birkaç hafta önc..

  • BETA tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Leğen İçinde Keyif Yapan Kuzu 00:04

Leğen İçinde Keyif Yapan Kuzu

Sahibi yirmi dakika boyunca aradıktan sonra, bir gece önce ona yemek verdiği leğenin içinde sıkışmış bir halde halde bulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eşek Şakası Kurbanı Olup Korkudan Altına İşeyen Adam 04:23

Eşek Şakası Kurbanı Olup Korkudan Altına İşeyen Adam

Amerikalı genç adam, en yakın arkadaşının eşek şakasının kurbanı oldu. Youtube yayıncısı Ryan, bir randevulaşma sitesi üzerinden en yakın arkadaşıyla temasa geçmesi için bir aktris ile anlaştı. Aktris, eşek şakası kurban..

  • PengoTV tarafından
  • 2.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Ayna - Anlatmalıymış Meğer 04:36

Ayna - Anlatmalıymış Meğer

Dün gece seni gördüm yine Bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki Gülüyordun gözlerime Her damla bir keder Gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm Gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar ese..

Stil Baykuşu Neon Makyaj Nasıl Yapılır 07:27

Stil Baykuşu Neon Makyaj Nasıl Yapılır

Gece dışarı çıkarken neon tonlardaki makyajınızla herkesin bakışlarını gözlerinize çekebilirsiniz...

Genç Adamın Kimlik İsteyen Polisin Önünde Dans Etmesi 01:39

Genç Adamın Kimlik İsteyen Polisin Önünde Dans Etmesi

Antalya'da gece vakti mahalle arasında bağıran genç adam yüzünden mahalle sakinleri rahatsız olunca polise haber vermiş. Polis ekibi olay mahalline geldiğinde kimlik isteyince genç adam çeşitli figürlerle dans etmeye baş..

  • JET TV tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kendine Düğün Makyajı Yapan Erkek Çocuğu 00:44

Kendine Düğün Makyajı Yapan Erkek Çocuğu

Yabancı memleketlerden birinde yaşayan kardeşimiz ablasından mı gördüğü için yoksa içgüdüsel olarak mı bilinmez kendine kendine makyaj uygulama videosu çekmiş. Ağır bir gece düğünü makyajını tercih eden kardeşimize hayır..

  • JET TV tarafından
  • 1.422 görüntüleme
  • 6 yıl önce