#Aydilge gece uyku tutmazsa müzik dinle

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın 02:12

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın

Aç sesi aç aç Aç sesi aç aç Kaldır elleri kır kilitleri Abin dızzo bremın Köşeler canlı gençler heyecanlı Süzüyorum şehri gözlerim kapalı Yolunda herkez amaçlar farklı Kafalar jüpiter uranüs ve marstı Amaç hızsa bizde li..

Porsiyonluk Köstebek Pasta 06:47

Porsiyonluk Köstebek Pasta

Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya Yarım paket kabartmatozu 2 su barda..

Ölü taklidi yaptı, hayatta kaldı 02:03

Ölü taklidi yaptı, hayatta kaldı

KARABÜK'ÜN ARICAK KÖYÜNDE YAŞAYAN 70 YAŞINDA BİR KADIN GECE YARISI TIKIRTI DUYDU, AYAKLANDI. KARŞISINDA HIRSIZI GÖRÜNCE AKLINA İLK GELENİ YAPTI. O SAYEDE DE HAYATTA KALDI,..

Arnavutköy’de patlayan elektrik kabloları geceyi aydınlattı 00:16

Arnavutköy’de patlayan elektrik kabloları geceyi aydınlattı

Arnavutköy’de gece saatlerinde kopan teller yolun ortasında patlamaya başladı. Tehlike saçan elektrik telleri adeta geceyi aydınlattı...

Ailesi için canını feda etti! 01:57

Ailesi için canını feda etti!

BİR BABANIN KAHRAMANLIĞINI GETİRECEĞİZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA. SAMSUN'DA BİR EVDE GECE YARISI YANGIN ÇIKTI..BABA HALİL DORUK, BÜTÜN AİLESİNİ O YANGINDAN KURTARDI. ELLERİ KOLLARI HATTA YÜZÜ BİLE YANDI AMA O ZATEN AİLESİ İÇİN..

300 bin euro buldu, elini bile sürmedi 02:44

300 bin euro buldu, elini bile sürmedi

KOCA BİR ÇANTAYA DOLDURULMUŞ 300 BİN EURO... YANİ TAM 2 MİLYON 800 BİN LİRA... FİNLANDİYALI BİR TURİST, O SERVETİ İSTANBUL'DA BİNDİĞİ BİR TAKSİDE UNUTTU... GECE YARISI OTEL OTEL DOLAŞAN TAKSİCİ, ONU BULDU... PARASINI GE..

Hastanede evsize dayak! 01:43

Hastanede evsize dayak!

16 AY BİR HASTANEYİ KENDİNE MESKEN ETTİ. GÜVENLİKÇİLER DÜN GECE MÜDAHALE EDİP DARBETTİ. EVSİZ ADAM DARP RAPORU ALDI, ŞİDDETİ BAŞLATTIĞI İDDİA EDİLEN GÜVENLİK GÖREVLİSİ İSE GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI....

Hande Yener - Seviyorsun 04:00

Hande Yener - Seviyorsun

İnsan bir kez kaybolunca Herşey karmaşık gelir ya Gözünün önünde dursa Onu bile zor görür ya Bir an önce vazgeçelim Küs kalan huzur bulamaz Yol yakınken dönmeyenler İflah olmaz Aşk asla yenilmez Böyle gelmez dize Artık..

Acıların Çocuğu  Küçük Emrah  1:31:17

Acıların Çocuğu Küçük Emrah

Karısının ve çocuklarının nafakasını kumar masalarında kaybeden bir baba suçluluk hissiyle intihar eder. Elvan üç çocuğuna bakabilmek için arkadaşının da aklını çelmesiyle kendini kadın ticareti piyasasının içinde bulur...

Kalben - Fırtınalar 03:43

Kalben - Fırtınalar

Sana benziyor sevdiğim herkes Başıma gelmedi böylesi bir kez Zannettiklerim oldu, inandıklarım Anlattıklarım vardı ve de anladıklarım Aradım, ararken bir anda bulduklarım oldu Ama sen, hiç yoktun O güzel yüzü görmek içi..

Hangimiz Sevmedik 30. Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik 30. Bölüm Fragmanı

Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollarını ayırınca, ..

 Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın 02:46

Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın

Yalan, Yalan Söylüyorsun! Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel fabrika memuresi Selma (Belg..

Esenyurt'ta polisi bile şaşırtan olay 00:32

Esenyurt'ta polisi bile şaşırtan olay

Esenyurt'ta gece kartalı olarak bilinen mahalle ve çarşı bekçilerinin şüphelenip durdurduğu bir şahsın üzerinde, kemer görünümlü kılıfın içinde çıkan 60 santimlik döner bıçağı şaşırttı...

Fırtına tekneleri karaya sürükledi 02:32

Fırtına tekneleri karaya sürükledi

Muğla’da iki gündür etkili olan yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Menteşe’nin Akbük sahilinde gece saatlerinde şiddetini arttıran lodos, koydaki bazı tekneleri karaya sürükledi...

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi, yollarda hareketlilik başladı! 03:06

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi, yollarda hareketlilik

İstanbul'da yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan kısmi sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi. Gece saatlerinde trafik ekipleri kısıtlamaya yönelik denetimlerini sürdürürken kısıtlamanın sona ermesiyle birli..

Hangimiz Sevmedik - 3. Bölüm Fragmanı (1) 00:36

Hangimiz Sevmedik - 3. Bölüm Fragmanı (1)

Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir ne..

Hollanda'ya Kangallı Protesto 00:50

Hollanda'ya Kangallı Protesto

Hollanda'da Türk vatandaşlarına köpeklerle uygulanan şiddetin ardından Hollanda İstanbul Başkonsolosluğu'na gelen bir gurup kangallı protesto gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi'nde bulunan Hollanda Başkonsolosluğu'na gec..

Mahmut Çınar & Gözde Öney - Satır Satır 02:58

Mahmut Çınar & Gözde Öney - Satır Satır

Satır satır çözülecek inan Senden bana uzuyorken zaman Durma o yerde, bana gel gizlice Göreceksin… Usul usul dokun elime Islak saçım, tarayıver önce O eski şarkıyı anımsarız belki Sezeceksin… Önümüzde maceralar Ardım..

Deniz Ateş Böceğinin Okyanusu Maviye Boyaması 00:32

Deniz Ateş Böceğinin Okyanusu Maviye Boyaması

Avustralya’nın güneydoğusunda bulunan Tazmanya Adası'nda deniz ateş böceği saçtığı mavi ışıkla adayı fosfor mavisine boyadı. Tazmanya adasının kuzeyinde George Town kasabasının yakınlarında, sahil kenarı boyunca deniz at..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi 01:42

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi

Ahmet (Tarık Tarcan), genç yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Güzel eşi Nevin (Bahar Öztan) ve küçük kızları ile mutlu bir evlilik yaşamı sürdürmektedirler. Ahmet bir davada, savunduğu müvekkili hakkında yalan haber ya..

Taksi durağına kılıçla saldırdı 01:48

Taksi durağına kılıçla saldırdı

İSTANBUL ATAŞEHİR'DE DÜN GECE İDDİAYA GÖRE ALKOLLÜ BİR KİŞİ TAKSİ DURAĞINI BASTI. ELİNDEKİ KILIÇLA CAMI ÇERÇEVEYİ AŞAĞI İNDİRDİ. SONRASINDA ORTALIK ÇOK FENA KARIŞTI. DURAKTAKİ SALDIRI HASTANEDE SONLANDI...

Geceden sabaha balık hali 02:14

Geceden sabaha balık hali

Kış aylarının gelmesiyle deniz ürünlerine ilgi artarken, İstanbul Su Ürünleri Hali’nde her gece balıkçıların sabaha kadar sürecek hareketli mesaisi başlıyor...

Kardak’ta sıcak saatler! 03:04

Kardak’ta sıcak saatler!

Bodrum’a 2,5 mil uzaklıkta bulunan Kardak kayalıklarında dün yaşanan gerginliğin ardından bölgeye 1 savaş gemisi ve 1 hücum botu gönderildi. Gece gündüz devriye nöbetini sürdüren sahil güvenlik botları bölgede kuş uçurtm..

Köyde kurt dehşeti! 00:57

Köyde kurt dehşeti!

ARDAHAN'DA AÇ KALAN KURT SÜRÜSÜ KÖYE İNDİ.. GECE VAKTİ KARŞILARINA ÇIKAN 2 KÖPEĞİ PARÇALAYIP TELEF ETTİ...

Çıkmaz sokakta yine olay var! 03:04

Çıkmaz sokakta yine olay var!

BURSA'DA BİR ÇIKMAZ SOKAK. GÜNLERDİR GÜNDEMDE, DAHA ÖNCE DOĞAL GAZ BORULARINI KESEN, İDDİAYA GÖRE DEFALARCA KAVGA ÇIKARAN KADIN SON OLARAK KOMŞULARININ KAPISINA SOPAYLA DAYANMIŞTI. AYNI ADRESTE YİNE HAREKETLİ BİR GECE YA..

Sel önüne çıkanı sürükledi! 04:06

Sel önüne çıkanı sürükledi!

FIRTINA, SEL PEK ÇOK KENTİ ESİR ALDI. MİNARELER DEVRİLDİ, AĞAÇLAR YIKILDI. İZMİRSE DÜN GECE KELİMENİN TAM ANLAMIYLA FELAKETİ YAŞADI. YAŞLI BİR KADIN SUYA KAPILDI,, BİR SÜRÜCÜ SUYA GÖMÜLEN OTOMOBİLİNDE MAHSUR KALDI. SELE ..

Alev'in evini kim yaktı- 02:38

Alev'in evini kim yaktı-

ATAŞEHİR'DE DÜN GECE BİR EVDE YANGIN ÇIKTI. GENÇ BİR KADIN ALEVLERİN ARASINDA, KOLİ BANDIYLA BAĞLANMIŞ HALDE BULUNDU. İŞTE ''HER ADIMDA KÖR KUYUYA DÜŞÜYORUM'' DİYEN BİR KADININ 14. KATTAKİ EVİNDE BAŞINA GELENLER..

Donmamak için brandanın altında sabahladılar 03:48

Donmamak için brandanın altında sabahladılar

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde çalışmak için gittikleri ormanlık alanda dönüş yolunda gece saatlerinde kaybolan iki genç, arama kurtarma ekiplerini alarma geçirdi. Buldukları brandanın altında sabahlayan gençler, sığındıkl..

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası 26:03

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası

İsmini veremeyeceğimiz X mekanının x köyünde Ürepertici köşk domuzkapı büyüsü ile cinler tarafından basılınca lanetli köşk'e taşınan her aile cinnet geçirip kendilerini, ailelerini öldürmüş kaybolmuş ve bu cinli vaka bu ..

  • ZULMA tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cin Düğünleri  Anadolu'da Yaşanmış Cin Düğünleri 10:37

Cin Düğünleri Anadolu'da Yaşanmış Cin Düğünleri

Anadolu’nun farklı bölgelerinde yaşanmış bazı cin vakalarında insanlar nereden geldiği bilinmeyen bir takım eğlence sesleri duyduklarını fakat bu seslerin geldiği yere baktıklarında hiçbir hareket yada yaşayan kimseyi gö..

  • ZULMA tarafından
  • 2.480 görüntüleme
  • 8 yıl önce