#Aydilge kendi yoluma gidiyorum müzik dinle

Siz kendi reklamınızı yapmayın, Reklamınızı ücretSİZ başkaları yapsın 00:19

Siz kendi reklamınızı yapmayın, Reklamınızı ücretSİZ başkaları yapsın

1 Yıl Boyunca ÜcretSİZ: Video Pop up Banner Reklamı.... Haydi Seyredelim ! Markanı ÜcretSİZ Tanıtmanın Vakti Geldi Başvuru: Kamapp/whatsapp:+90532 503 55 85 facebook/instagram:seyredelim www.seyredelim.com #türkiye #yerl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.919 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hintli tamirci, çocukluk hayalini gerçekleştirmek için sıfırdan kendi Volkswagen Beetle'ı kuruyor 03:20

Hintli tamirci, çocukluk hayalini gerçekleştirmek için sıfırdan kendi

28 yaşındaki Rakesh Babu, Volkswagen Beetle'a sahip olmak için çocukluk hayalini kurdu. ve gerçek oldu..

  • PengoTV tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Newyork Şehrinde adamın kendi kendine karşı tenis oynaması 00:48

Newyork Şehrinde adamın kendi kendine karşı tenis oynaması

Coronavirus baskı boş kalan sokaklar . Manhattan'daki bir adam bugün bir duvarla tenis oynayarak biraz egzersiz yaptı, New York şehrinin geri kalanı 8 Nisan Çarşamba günü tamamen boş görünüyordu...

  • PengoTV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kendi Sokakta Kalmıştı Şimdi Evsizlere Pizza Dağıtıyor 08:47

Kendi Sokakta Kalmıştı Şimdi Evsizlere Pizza Dağıtıyor

San Francisco evsizlerin çok yoğun olduğu Amerikan kentlerinin başında gelir. Kentin merkezine haftada üç gün gelen bir otobüs, işte bu evsizlere duş imkanı sunuyor. Seyyar duş hizmeti, İspanyolcada “beni yıka” anlamına ..

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kendi yaptığı kazayı görüntüledi 01:18

Kendi yaptığı kazayı görüntüledi

Gaziantep'te, seyir halinde olan bir otomobilin önündeki traktöre çarpma anı araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi...

Yolda çırpınan kuşlar için kendi canını hiçe sayan vatandaş o anları anlattı - 06:26

Yolda çırpınan kuşlar için kendi canını hiçe sayan vatandaş o anları a

Sakarya’nın Hendek ilçesinde D-100 karayolunda gördüğü manzara karşısında canını hiçe sayarak, yolda can çekişen kuşları kurtarmaya çalışan Kenan Esenboğa olay anını anlattı. Esenboğa, “Sadece vatandaşlık ve vicdani göre..

Kendi Aralarında Nişan Yapan İnşaat İşçileri 00:20

Kendi Aralarında Nişan Yapan İnşaat İşçileri

Sosyal medyada son dönemde komik işler çıkaran inşaat işçilerine , nişan töreni düzenleyen inşaat işçileri de katılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Zeynep Bastık - Kendi Yolumuzda 00:17

Zeynep Bastık - Kendi Yolumuzda

makina makine..

Asansör Bozuldu, Akülü Aracını Kendi Taşıdı 01:29

Asansör Bozuldu, Akülü Aracını Kendi Taşıdı

Yalova'da engelli bir vatandaş asansörü bozulan üst geçitte zor anlar yaşandı. Akülü aracını tutup merdivenlerden çıkmaya çalışan adamın çektiği çile yürekleri sızlattı...

Vatandaşı uyardı, kendi yakalandı 01:33

Vatandaşı uyardı, kendi yakalandı

SON 24 SAATTE PANDEMİ YÜZÜNDEN HAYATINI KAYBEDEN 288 KİŞİDEN BİRİ DE TRAFİK POLİSİ MUSTAFA DÖNMEZ'Dİ. GEÇTİĞİMİZ YIL TAM DA BU ZAMANLAR EKİP OTOSUNDAN,, HALKI ''HİÇ BİR ŞEY HAYATINIZDAN ÖNEMLİ DEĞİL'' DİYE UYARMIŞTI. ON..

Bursa’da nikah memuru kendi kızının nikahını kıydı 02:24

Bursa’da nikah memuru kendi kızının nikahını kıydı

Bursa’nın İznik ilçesinde yüzlerce çiftin nikahını kıyan İznik Belediyesi'nde görevli nikah memuru Önder Öncü, bu kez kızının nikahını kıydı...

Düğünde Kendi Pastalarını Yapan Gelinle Damat 00:30

Düğünde Kendi Pastalarını Yapan Gelinle Damat

Düğünde bir farklılığa imza atmak isteyen gelin ile damat önlerine getirilen malzemelerle pasta yapmışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Serhat - Gururlu Ol 05:10

Serhat - Gururlu Ol

Gururlu Ol şarkı sözleri ile Bir anlık bir sevdanın peşinden mi gittin? Şimdi mutlu değilsin ya, dönüp bana mı geldin? Bu dünyada aşktan başka, böylesi bir acı var mı? Sevip sevipte ayrılmak, insan böyle yaşar mı? İste..

Aşık Veysel  Uzun Ince Bir Yoldayım 04:41

Aşık Veysel Uzun Ince Bir Yoldayım

Uzun İnce Bir Yoldayım Gidiyorum Gündüz Gece Bilmiyorum Ne Haldeyim Gidiyorum Gündüz Gece Dünyaya Geldiğim Anda Yürüdüm Aynı Zamanda İki Kapılı Bir Handa Gidiyorum Gündüz Gece Uykuda Dahi Yürüyom Kalmaya Sebep Arı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Özgür Yedievli - Tutmayın Beni - Remix 04:27

Özgür Yedievli - Tutmayın Beni - Remix

İyi olursun kötüsün derler Saf olursun delisin derler Yalancı olursan seni çok severler Dolandırırsan daha çok verirler Nerede şefkat nerede sevgi Hep yarımmı kalır sevenlerin hikayesi Ağlama bebeğim ağlatma beni ..

Tan Taşçı - Çanta (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 03:56

Tan Taşçı - Çanta (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Gücüme gidiyor kurduğun cümleler Düştüğüm hallere, inanamıyorum Üstümde kurduğun edepsiz baskıya Dayanamıyorum Bu sabah aynada kendime bi' söz verdim Belki de bu aşka ve sana zarar verdim Yıllarca senin için, özümden ve..

Harun Hardal - Nokta 04:26

Harun Hardal - Nokta

Nokta şarkı sözleri ile Elimden aldın oyuncağımı tamam bitti gidiyorum Yalnız kalmak bana hiç yaramıyor ağlıyorum, gülüyorum, bitiyorum Sesim çıkmıyor artık susuyorum. Yanımdasın ama bir o kadar uzak, gülümseyişin bil..

Tarkan - Uzun İnce Bir Yoldayım 04:58

Tarkan - Uzun İnce Bir Yoldayım

Uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece Bilmiyorum ne haldeyim gidiyorum gündüz gece Gündüz gece gündüz gece gündüz gece Dünyaya geldiğim anda yürüdüm aynı zamanda İki kapılı bir anda gidiyorum gündüz gece Gündüz g..

maNga - Bitti Rüya 03:59

maNga - Bitti Rüya

Bir kez gelmişsin bu saçma dünyaya Olanları unutmak çok zor inan bana Sevdiğin insan bile artık yalan söylüyor Yaşadığın anılar acı vermeye başlıyor Bir köprüden geçiyorum Mutlu gibiyim sanki Geride bir kent bırak..

Gizem Berk - Dönemem 04:26

Gizem Berk - Dönemem

Çok Zaman Oldu, Yalnızlığı Özledim Yanındayken Sen Hiç Anlamadın Nasıl Mutsuz Oldum Ben Geç De Olsa Anladım Hatalarını Cevap Verme Sorulara; Yanıtsız Kalsın, Bırak Durup Baktığımız, Bazen Şaştığımız Tüm Arzularla Sen Ne ..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) 04:40

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik)

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sevdan kuşlar misali Gelip kalbime kondu Ömrüm kışlar gibiydi Sonsuz bir bahar oldu Esmer bir akşam vakti Senle yeniden doğdum Benden çaldıkları unut de..

Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

Tarkan Hodri Meydan 04:21

Tarkan Hodri Meydan

Senin bana bu yaptığın hangi kitaba sığar Bir güldürdünse on ağlattın şahidim yıllar Hiç bitmedi gitti ızdırabın, bu ceza nereye kadar Ben çeke çeke sineye nihayetinde oldum isyankar www.sozlerisozu.com Ama ne yaptıysa o..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Hodri Meydan 04:21

Tarkan Hodri Meydan

Senin Bana Bu Yaptığın Hangi Kitaba Sığar Bir Güldürdünse On Ağlattın Şahidim Yıllar Hiç Bitmedi Gitti Izdırabın, Bu Ceza Nereye Kadar Ben Çeke Çeke Sineye Nihayetinde Oldum İsyankar Ama Ne Yaptıysa Olmadı Olmadı Bozamad..

Dj Akman - Değişik Duygular 03:39

Dj Akman - Değişik Duygular

SÖZLER: Ay ay ay ay ay ay ay dün gibi gözlerimin önünde olanlar oldu suç kimde hatiran var her yerde Ey ey ey ey ey ey ey kabimin orta yerinde bir an aşkın vurdu her yandan vazgecemem bu inadimdan Oy oy oy oy oy oy..

Buray - Aşk Mı Lazım 03:30

Buray - Aşk Mı Lazım

Bir gelsen diyorum Beni çekip alsan çıkmazlardan Hiçbir şartım yok Sadece tutsam kollarından Yar yine çık yoluma Aldır aklımı ah Dile benden sen ne istersen Bir ömür varım ben Ben yaşıyorum Sensizliğin zorluğunu Birşey d..

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

Anam Hakkin Helal Eyle 05:16

Anam Hakkin Helal Eyle

Anam Hakkını Helal Eyle Kına Türküsünün Sözleri Ak sütünle beslediğin Kundaklarda belediğin Mutluluklar dilediğin Kızın buğün gelin oldu Senin değil elin oldu Helal eyle helal eyle Anam hakkın helal eyle Gidiyorum el evi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce