#Aydilge kendi yoluma gidiyorum müzik dinle

Ebru Gündes Evlenir Miydik 04:35

Ebru Gündes Evlenir Miydik

Üzgünüm ikimiz için sen gözümün bebeği Hala yanıyor bende aşkın mangal yüreği Hep sorup duruyorum bazen kendi kendime Ayrılmasaydık evlenir miydik..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ozan Doğulu Ft. Demet Akalın - Kulüp 03:47

Ozan Doğulu Ft. Demet Akalın - Kulüp

Yine kalıyor aynı noktada Suratın da asılıyor Bir derdin bitmeden Sende valla diğeri başlıyor Hiç durulmuyor Orada bir dur Geride dur Vermiyorsun ki sen bana huzur Konuşmadan bir dinlesen Biraz sussan çok güzel olur E..

  • Ömer tarafından
  • 2.575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri 05:34

Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri

Susmadan yürekten kopan feryadım Duyururmu sana bilmem bir gün sesimi Yollara dalarken kara gözlerim Getirir mi rüzgar son nefesimi Başında yok ise sevda yelleri Nereden bilirsin çektiklerimi Yanıldım şaştımda bir aşık o..

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim 04:09

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim

Kırılsın ellerim neye yarıyor Gençliğim gidiyor tutamıyorum Tanrım bana vermiş yorgun ayaklar Bahtımın peşinden koşamıyorum Ne zaman bitecek tanrım bu azap Yarını olmayan günlere kaldım Dünyamı ben yıktım kendi el..

Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli 05:26

Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli

Derdim gizli kimselere diyemem Bir derdi sevdaya saldı yar beni Ben kendi halımla yanar dururken Bir derdi sevdaya saldı yar beni Yara doğru aktı gönül deresi Sargı tutmaz imiş aşkın yarası Böyle imiş bu dünyanın töresi..

Ufuk Çakır - Senin Yüzünden 03:03

Ufuk Çakır - Senin Yüzünden

Şarkı Sözleri: Bir hayalim vardı aşka dair sana dair Belki güzel anlatamam değilim ki şair Bi' gittin dönmedin geri yenemedim gamı kederi O gün bugündür yüreğim yangın yeri Senin yüzünden senin yüzünden İki kelimeye muh..

Neco Orkun - Sık Sık 03:31

Neco Orkun - Sık Sık

Sık Sık şarkı sözleri ile Veda Etmek Olay Sorun Sükut O Mucize Söylemesi Kolay Anlatabilmek Mesele Sık Sık Beni Nereye Kadar İstersen Sabaha Kadar Korkma Yanmaz Kalbin, Sakin Bizde Aşklar Ölene Kadar Adını Koyamıyor..

Eda Gören - Dinmeyen Özlemin 02:54

Eda Gören - Dinmeyen Özlemin

Dinmeyen Özlemin şarkı sözleri ile Kaldın kendi kendine Düştün yollara yine Söyle aradığını buldun mu Birden kulağımda bir ses Burnumda bir koku İçime bir titreme kondurdu Kırık bi kalp bırakıp ardında Başlar mı yen..

Ahsen Almaz - Yak 02:43

Ahsen Almaz - Yak

Yak şarkı sözleri ile Bitmişim, sağım solum içim dışım yalan İçmişim, biraz sarhoşum dönüyor başım aman Gitmişim, alıp başımı çok uzak diyarlara İtmişim, kendi kendimi derin uçurumlara Bir hesabım yok senle, olamaz mısı..

Çağla - Bi Yere de Yaz 03:15

Çağla - Bi Yere de Yaz

Bi Yere de Yaz şarkı sözleri ile Yasını tuttum aşkın üzüldüğüm yeter Varlığın yemin ederim yokluğündan beter Kaç kere şans dilenip kapılara bile dayandın Yeni düştü jeton heralde Bittik biz günaydın Bi yere de yaz ço..

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider (Trt1 1983 Nostalji) 04:13

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider (Trt1 1983 Nostalji)

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider Trt1 1983 Nostalji Şarkı Sözleri Karanfil deste gider Kokusu dosta gider Üç deste gül kokladım Kendi gülünden güzel Nanay ellerin malı Çürük beylerin malı Gün olur devran döner El..

İbrahim Erkal - Unutmayacağım 04:13

İbrahim Erkal - Unutmayacağım

Ve sen gidiyorsun ben sana aşık Geri dönmene vermeden ışık Ben kendi kendimle aklım karışık Her an sensizliğe ağlayacağım Gezdiğimiz yerler soracak seni Ayrılığın yükü yoracak beni Elini tenini kısık sesini Seni herşeyi..

  • Candy tarafından
  • 1.859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal - Unutmayacağım 04:13

İbrahim Erkal - Unutmayacağım

Ve sen gidiyorsun ben sana aşık Geri dönmene vermeden ışık Ben kendi kendimle aklım karışık Her an sensizliğe ağlayacağım Gezdiğimiz yerler soracak seni Ayrılığın yükü yoracak beni Elini tenini kısık sesini Seni herşeyin..

Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var 03:56

Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var

Haydi çabuk seni beklediğim zaman Her saniye bin asır El ele göz göze dizlerine yattığım Zaman her şey benim Senle benim arama girecek olanın Ölümü yakındır Kendi canın isterse gidersin Ama benim canımı çok acıtır..

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen 04:52

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen

Kabahatmıydı seni sevmem böyle kaçıyorsun benden sebep ne söyle bir de beni düşün kendi yerinde o zaman hak verirdin benim bu halime sevgi gönülden gelen bir duygudur Zorlayamam seni beni sevdiye fakat her sevgi a..

Orhan Gencebay - Sevecekmiş Gibisin 04:09

Orhan Gencebay - Sevecekmiş Gibisin

Her günün ardından senden bir ümit var Hep gelecekmiş gibisin içimde bir duygu gözümde bir hayal sanki sevecekmiş gibisin sevmek acı dolu sevmek çile dolu çektirecekmiş gibisin aklımı başımdan beni şu canımdan sanki edec..

Ümit Besen - Okul Yolunda 03:55

Ümit Besen - Okul Yolunda

Hatırladın mı eskiden? Geçmişteki günlerde Akşamları beklerdim, Sen okuldan dönerken El ele yürürdük, evinizin yoluna Şarkılar fısıldardın, gülümseyerek bana Bitmesin derdik bu yol, yağmurda ıslanırken Geceler bile..

Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum 04:00

Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum

Bakarsan anlarsın gözlerime sen Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Bu benim kaderim doğduğum günden Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Dertliyim inleyen bir keman gibi Mutluluk gönlüme bir düşman gibi Hayatım ağlatan bir ro..

Müslüm Gürses - Neredesin Firuze 00:56

Müslüm Gürses - Neredesin Firuze

Bu sabah yalnız uyandım Sensiz olmaz, sensiz olmaz Tanıdık kokular yok Sensiz olmaz Kahvaltım anlamsızdı Sensiz olmaz, sensiz olmaz İlk sigaram bile tatsızdı Sensiz olmaz Anlaşılan alışmışım Sensiz olmaz, sensiz..

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba 03:19

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba

Aldattım Galiba Şarkı Sözleri; Kafam ağrıyor, ilaç bitmiş evde Kahveyi kim yapıcak, yorulmuşum dün gece Işıklar çok parlak, yanımda birisi var Kilodu farklı seninkinden, sendekinde ayıcık var Aldattım galiba üzgünüm s..

Gripin - Elini Korkak Alıştırma 04:52

Gripin - Elini Korkak Alıştırma

Şarkı Sözleri: İnanır mısın dünya, geçen gece Sen dönerken rastladım kendime Gözler aynı göz, bakışlar derbeder Çok selamı varmış özleyenlere Tövbeler etmiş, hala bırakamamış seni Son bir çare sakal bırakmış Tanınmamak..

Yaşar Kurt - Saatimi Söktüler 04:35

Yaşar Kurt - Saatimi Söktüler

Saatimi söktüler eşref saatimi Oysa ben ne güzel şarkılar yazacaktım Şöyle gözlerimi açıp olup bitene bakacaktım Sonra bakıp çıkacaktım içinden şarkı yazacaktım Saatimi söktüler Saatimi söktüler Saatimi söktüler Saatimi..

Evo & Gama - Tony Montana 03:20

Evo & Gama - Tony Montana

Şarkı Sözleri: Kendini kandırmaya devam mı? Neden olmadı ya Evinde bağırın dışarda gözle Bak bakalım bize nasılmış işler Para altın Roleks like Godfather Gucci Prada Çete evo faça tezgah kasa (ra ra ra) bura Cerrahpa..

Çağatay Yaman - Dönmeyecek Biliyorum 03:34

Çağatay Yaman - Dönmeyecek Biliyorum

Dönmeyecek Biliyorum şarkı sözleri ile Yıllar geçti atamadım içimden Gelecek biri yokmuş geçmişimden Herşeyden bak geçmişim ben offff Yanlış yolu seçtiğimden. Sessiz sessiz yürüdüğüm yolda Haberin var mı ? Ölüyorum anl..

Murat Boz - Aşk Bu 04:23

Murat Boz - Aşk Bu

Aşk Bu şarkı sözleri ile İstediğinde kop gel yanıma konuşalım Aramızda bişeyler canlansın Aklın karıştığında, kendine kaldığında Bahaneler bul ortak olalım Ama sen beni bağışla Her yanım sana koşarken Geri dönmek de va..

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz 03:13

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz

Ne Demek Olmaz şarkı sözleri ile Saygın yoksa geçmişe gelecek olmaz abicim Egon sayılmaz hiç bir yerde çünkü sende fanisin Yazılsın her yere çünkü sende ona tabisin Ve dünya bizi böyle yaptı bölüşüldü varisin Yazar mı b..

Burak Sayın - İmkansız 04:07

Burak Sayın - İmkansız

İMKANSIZ Kaldım yine kendimle İç seslerim hep peşimde. Gözlerimde pişmanlıklar Cevapsız sorduğum sorular Çok geç artık yıllar tükendi Hayaller bizi çoktan terk etti Görmek imkansız Görmek imkansız seni Düşlerimden başk..

Yasin Aydin - Beni Elvedalar Bitirir 04:28

Yasin Aydin - Beni Elvedalar Bitirir

Şarkı sözleri Gülerim gülenim gülmesin diye Dertliyim derdimi bilecek niye Bilecekte ne olacak çaremi derde Gülerim gülerim kendi halime (2) Nakarat Beni elvedalar bitirir düşünmedin mi? Aramızda buzlar vardı üşümed..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 4.315 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Esra Elif - Karanlığıma Mavi Boyansın 03:47

Esra Elif - Karanlığıma Mavi Boyansın

Karanlığıma Mavi Boyansın şarkı sözleri ile Senin benimle ne derdin var? Geliyorum ah hüzünleri bir kenara at Elimde sevgin var, değerini bil kaybettiğin ufuklara bak Gözünü maviye döndür, kendini yak Ya da kendini sön..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.291 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Melisa Uzunarslan - İstanbula Gömdüm 03:53

Melisa Uzunarslan - İstanbula Gömdüm

İstanbul'a Gömdüm şarkı sözleri ile Suçlusu sensin her şeyin Sadece bir dürtüymüş ya Ne romantik ne erotik Kirlenmiş eski bir huyunmuş Yasaksa bana bu veda Sonumuz yoksa neden hala Derdim çok anlayanım yok Hata benim ..