#Aydilge kendi yoluma gidiyorum müzik dinle

Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik) 04:09

Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik)

Beni İyi Sanıyorlar; Uzun oldu gideli sen Ne de koydu ah bi' bilsen Beni sorarsan iyi işte Nasıl olunursa öyleyim ayrıldıktan sonra Her şey aynı Aynı kuşlar Karanfiller Hepsinin selamı var sana Ne de zormuş başa çıkmak ..

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover)

Söz: Ezhel Müzik: Bugy Akustik Gitar: Tolga Akyıldız Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız Ezhel - Felaket şarkı sözleriyle Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünde..

  • TEK KANAL tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Metin Sönmez- Zalım Keça Zalıma زالم كجا زالما zalımın kızı Tiktokta Patlayan Şarkı #OFFİCİALVİDEO 03:24

Metin Sönmez- Zalım Keça Zalıma زالم كجا زالما zalımın kızı Tiktokta P

Söz müzik Metin Sönmez Aranjör İshâk ışık Bibin endame qenal ê me, klîbên nû temaşê bikin... Daha fazlası için kanalımıza abone olunuz... Subscribe to our channel for more... اشترك للحصول على المزيد Bê destûr kopî kiri..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek 02:53

Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek

Kalmışım kendi kendime ben harabe Aklım başıma geldi bir daha tövbe En çok üzüldüğüm konu gözünden düştüm Sana rezil olmak inan bitirdi beni Görmezlikten gelince çok üzdün beni Yabancı bir kadın hissettim kendimi Sanki o..

Barış Manço - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa 03:59

Barış Manço - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa

Yaz dostum güzel sevmeyene adam denir mi Yaz dostum selam almayana yiğit denir mi Yaz dostum altı üstü beş metrelik bez için Yaz dostum boşa geçmiş ömre yaşam denir mi Yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı Sarı ç..

Ethnic Band - Şeytan Bunun Neresinde 03:36

Ethnic Band - Şeytan Bunun Neresinde

Telli sazdır bunun adı Ne ayet dinler ne kadı Bunu çalan anlar kendi Şeytan bunun neresinde Venedik'ten gelir teli Eriktendir bunun kolu Hey Allah'ın şaşkın kulu Şeytan bunun neresinde Abdest alsan aldın demez ..

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz! 05:27

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz!

Kavuşursak biteriz biz, Biz mutlu sonlar katiliyiz. Kavuşursak biteriz biz. Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz. Herkesin bildiği bir aşk, Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz. Belki biraz serseri, Belki biraz ..

  • Candy tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mor Ve Ötesi - Anlatamıyorum 04:27

Mor Ve Ötesi - Anlatamıyorum

Ne oldu karıştı her şey Korktum sözüm bir adım geriye Şimdi duyor musun Her şey ama her şey geçer Sakinsin biraz derdin var Kendi kendine dünyayı ters cevirmişsin Bir şey biliyor musun Ben doğduğumdan beri hep b..

 Can Yücel   Anladım 04:45

Can Yücel Anladım

Şair : Can Yücel Şiir : Anladım Seslendiren : Ramazan Atasorkun ANLADIM Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde an..

  • Candy tarafından
  • 1.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Maşa ile Koca Ayı 24. Bölüm - Mawa Kawa 07:12

Maşa ile Koca Ayı 24. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa Kawa çizgi filmi 24. Bölüm; ''Bon appetit''. Bu bölümde panda ve sevimli ayıcık mutfağa girerler. Ancak minik kızımız onları yalnız bırakmaz ve tüm hünerlerini sergiler. Mutfakta kendi tekniğini kullanan Mawa Kawa'n..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 29. Bölüm - Mawa Kawa 06:54

Maşa ile Koca Ayı 29. Bölüm - Mawa Kawa

Bu bölümde Mawa Kawa sevimli ayıcığa dişi ayıcığın kalbini almasında yardımcı olmaya çalışır. Ayıcık ve küçük kız düşünür taşınırlar. Maşa planını uygulamaya koyulur. Küçük kız kendi rock grubunu kurar ve bir video çeker..

  • ÇocukTV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ANALİZ- Deniz Baykal Nereye Koşuyor 12:16

ANALİZ- Deniz Baykal Nereye Koşuyor

ANALİZ- Deniz Baykal Nereye Koşuyor CHP eski genel başkanı Deniz Baykal, son olarak başkanlık sistemi değerlendirilmeli sözleriyle gündeme geldi, sonra kendi açıklamasını yalanladı. Peki Baykal, neden zikzaklarla dolu..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Canim Kardeşi̇m 33.Bölüm Canim Oyuncaklarım 11:38

Canim Kardeşi̇m 33.Bölüm Canim Oyuncaklarım

Mine ve Müge her çocuk gibi oyuncaklarını çok sevmektedirler… Mine hayalinde gece oyuncaklarının kendi aralarında oynadıklarını düşünür… Böyle bir şey yoktur… Ama çocukken oyuncağı olamay Galip bey’i gece oyuncaklarla oy..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 36.Bölüm Anneler Günü 10:17

Canim Kardeşi̇m 36.Bölüm Anneler Günü

Anneler günü gelmiştir. Çocuklar annelerine fatklı bir hediye vermek için her olasılığı düşünürler. Ama içlerine sinen bir hediye bulamazlar. Galip beyden babalarından yardım isterler… Final de anneler günü için anneleri..

  • ÇocukTV tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 50.Bölüm Muci̇t Kardeşi̇m 11:02

Canim Kardeşi̇m 50.Bölüm Muci̇t Kardeşi̇m

Galip bey evden içeri girer ve telaş içindedir. Aklında olan ve kendi keşfettiğini sandığı insanları yıkayan bir yıkama makinesi yapıldığını söyler. Çok üzgündür ondan önce böyle bir makine yapıldığı için. Mine de icat n..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 59.Bölüm Mi̇ne’ni̇n Evi̇ 10:26

Canim Kardeşi̇m 59.Bölüm Mi̇ne’ni̇n Evi̇

Mine bahçede gördüğü kaplumbağadan çok etkilenir. Kaplumbağanın kendi evi olması hoşuna gider. Evde annesi ve babası tarafından koyulmuş kurallardan sıkılan Mine kartondan kendine ev yapar ve bahçede yaşamaya karar verir..

  • ÇocukTV tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Kuzucuk Deney 03:42

Kuzucuk Deney

Leylek, Kuzucuk ve Horoza bir laboratuvarda deney yapmayı öğretiyordur. Yaptığı deney, kuzucuk ve horozu çok etkiler. Bu yüzden leylek ara verdiğinde çaktırmadan laboratuvara girerler ve deneyi kendi başlarına yapmaya ça..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Götünabend Dayı 06:44

Götünabend Dayı

Fetoyu üç dille sövüştüren götünabend dayı. Almanca aksamıyla ,Amerikalılara kendi dillerinde bize verin diyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu 00:50

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu Gülen'in namaz kılanlarla ilgili tarifi kendisini buldu Namazda gözlerini hareket ettirip etrafa bakanlar hakkında ağır sözler sarfeden Fetullah Gülen'in, namaz kı..

Sanat Galerisindeki Resimler Canlanırsa 02:38

Sanat Galerisindeki Resimler Canlanırsa

Sanal gerçeklik ve hologram çalışmaları yapan Skullmapping, Gallery Invasion çalışmasıyla bir sergideki eserleri canlandırarak ziyaretçilere muhteşem bir deneyim sundu. Bir tuvalin üzerindeki insan figürü ve diğerinin üz..

  • Cowboy tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinan Akçıl feat Ferah Zeydan - Biri Bana Gelsin 03:36

Sinan Akçıl feat Ferah Zeydan - Biri Bana Gelsin

saçmalama ne olur, çare çok nasıl gidersin? istediğin her şey sanki yok, değer mi dersin. başkaları bilmez, görmez o nasıl bir duygu, al elini kalbime bir koy, işte gerçek bu. her yer soğuk hep karanlık, kendi kendim..

Giden Arabadan Atlayarak Horona Katılan Adam 02:43

Giden Arabadan Atlayarak Horona Katılan Adam

Adam hareket halindeki arabadan atlayıp, ortada oynanan horona katıldı. Bu sırada arabayı durdurmak gibi bir dertleri olmadığı için araba da kendi çapında horon oynuyor...

  • Cowboy tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 8 yıl önce