#Aydilge kendi yoluma gidiyorum müzik dinle

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Emoji’ler Şimdi de Film Oluyor 00:59

Emoji’ler Şimdi de Film Oluyor

Emojiler günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiş durumda. Bazen uzun cümlelerle bile anlatamayacağımız bir olayı bu sevimli ifadelerden biri veya birkaçıyla kolayca ifade etmek mümkün oluyor. Her emojinin k..

  • PengoTV tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kapıyı Kapatmaya Çalışan Minik Bebek 02:15

Kapıyı Kapatmaya Çalışan Minik Bebek

Annesinin Ve Kendi Sinirini Bozan Kız.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz Hülya Avşar'ın Tacizine Maruz Kalınca Neler Yaşandı 10:03

Murat Boz Hülya Avşar'ın Tacizine Maruz Kalınca Neler Yaşandı

Hülya Avşar kendi programına konuk olarak katılan ünlü popçu Murat Boz'a yaptığı tacizin yaşandığı anlar kameralara böyle yansıdı...

  • ANKA tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Pilot Kokpitte Bir Anda Bayıldı! 00:42

Kadın Pilot Kokpitte Bir Anda Bayıldı!

Gösteri uçuşu yapan kadın pilot kendi vücut ağırlığının 7,5 kat fazlası oranında basınca maruz kalınca kısa süreli baygınlık yaşadı. Baygınlık anı kokpit kamerasına böyle yansıdı...

Hakan Çalhanoğlu Kızardı, Roma Kazandı 01:26

Hakan Çalhanoğlu Kızardı, Roma Kazandı

İtalya Serie A'da 7. haftanın önemli maçında Milan, kendi sahasında Roma'ya boyun eğdi. Maçta temsilcimiz Hakan Çalhanoğlu 80. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı...

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz? 03:37

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz?

Tasarım Dünyasında Neler Oluyor? Eğlence dünyasında neler oluyor? 2 Cinsel İçerikli Program İzlemekten Kendinizi Nasıl Aklayacaksınız? Ah sadece biraz cinsellik vardı diyerek mi? 3 İlerletebilirim Yada O Kısmı Atlayabili..

  • Dini Mubin tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Ağrı 1:04:46

Davetsiz Misafir _ Ağrı

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ağrı’yı ekrana getiriyor. Ağrı gezisine Doğu Beyazıt ilçesiyle başlayan Davetsiz Misafir, ilk olarak Doğu Beyazıt’a has sarımsaklı yoğ..

Dolunay 14. Bölüm 2. Fragmanı 00:46

Dolunay 14. Bölüm 2. Fragmanı

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur..

Gönül Yazar  Artık Mum Yakta Ara 03:41

Gönül Yazar Artık Mum Yakta Ara

Bakıyorum pişmansın Benden ayrıldığına Çok sevindim buna ben Acımıyorum sana Çünkü büyük söyledin Unuttun mu sen bana Artık mum yakta ara Sen benim gibisini Benden sna fayda yok Bul başka birisini Kaçtı artık s..

Gönül Yazar  Bırakın Seviyorum 04:27

Gönül Yazar Bırakın Seviyorum

Çok görmeyin ne olur Bırakın seviyorum Dünyalar sizin olsun Ben onu seviyorum Razıyım aldatsa da Naz edip yalvartsa da Dertten derde atsada Ben onu seviyorum Bu ilk tattığım aşktı Bütün ömrüm boyunca Belki oda seviyor Be..

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi 02:07

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi

Çok sayıda araştırmacının zihnini meşgul eden okyanus akıntılarından enerji elde etme fikri Tayvan’da hayata geçiyor. Sun Yat Sen Üniversitesi profesörlerinden Yang Yih Chen’e göre geleceğin enerjisi deniz altında yatıy..

maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

Yaratık Covenant Alien Covenant Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:14

Yaratık Covenant Alien Covenant Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yaratık: Covenant (Alien: Covenant) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Ridley Scott, ALIEN’da kendi yarattığı evrene, PROMETHEUS ile başlayan üçlemenin ikinci filmi olan ALIEN:COVENANT’da geri dönüyor. Galaksini..

  • PengoTV tarafından
  • 1.313 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Sosyal Medya Bu Esrarengiz Görüntüleri Konuşuyor 00:39

Sosyal Medya Bu Esrarengiz Görüntüleri Konuşuyor

İrlanda'daki bir ortaokulda gece 3'te güvenlik kamerasının çektiği görüntüler tartışma konusu oldu. Kameranın kaydettiği görüntülerde önce öğrenci dolapları kendi kendine yıkılırken sonra temizlik levhası devriliyor. Tüm..

Bahçeli; MHP Cumhurbaşkanı'nın Yanındadır 01:53

Bahçeli; MHP Cumhurbaşkanı'nın Yanındadır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İdlib operasyonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Türkiye kendi güvenliği ve oaradaki vatandaşların güvenliği açısından her türlü tedbiri almış ve bunun devam edeceği inan..

Dolunay 15. Bölüm Fragmanı 00:49

Dolunay 15. Bölüm Fragmanı

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur..

Dolunay 15. Bölüm 2. Fragmanı 00:49

Dolunay 15. Bölüm 2. Fragmanı

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur..

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti 00:59

Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti

Türk Hava Yolları'nın Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'den İstanbul'a gelen Airbus 330 tipi uçağı 12 bin metrede iken fırtınada nadir görülen Aziz Elmo Ateşi adı verilen atmosferdeki elektriklenme olayının..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

The Lost City of Z Fragman 01:14

The Lost City of Z Fragman

The Lost City of Z filminin fragmanı yayınlandı! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek gelişmiş bir uygar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trafikte Uyuyakalmanın Sonu Kötü Bitti 00:33

Trafikte Uyuyakalmanın Sonu Kötü Bitti

Avustralya'nın Sidney kentinde yolda uyuyakalan kamyon sürücüsü, kendi şeridinden çıkarak karşı şeride geçti. Karşı şeritte bir otomobile çarpan kamyonun kaza anı böyle görüntülendi...

Boyanan Yeri Lambaya Dönüştüren Cihaz 00:45

Boyanan Yeri Lambaya Dönüştüren Cihaz

Lamba yapım seti Electric Paint Lamp Kit bir parça kağıt, iletken boya ve bir aydınlatma kartı ile kullanıcıya kendi lambasını 3 basit adımda tasarlama imkanı tanıyor...

Deli Divane 155. Bölüm Fragmanı 00:39

Deli Divane 155. Bölüm Fragmanı

Deli Divane 155. bölüm fragmanı yayınlandı! ALEKH VASUNDHARA’YA REST ÇEKER Alekh annesinin yaptıklarını öğrenir öğrenmez soluğu Sadhana’nın yanında alır ve af diler. Ancak Sadhana, Alekh’in sevgisine olan güvenini kaybed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.356 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tabula Rosa Fragman - Fragman izle 01:00

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle

Tabula Rosa filminin fragmanı yayınlandı! Şehir keşmekeşi içinde garip bir dalgınlıkla yürümekte olan kadın. O esnada oradan geçmekte olan bir adam, kadını mutlak bir kazadan kurtarmıştır. Kadının elinde bir çanta dol..

  • PengoTV tarafından
  • 2.135 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman 01:07

The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman

The Lost City of Z filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek geli..

  • PengoTV tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler 01:09

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler

Olayın en başından başlayacak olursan 2013 yılında Axe Deodorant markası bir çekiliş yaptı ve internet üzerinden başvuranlar arasından online oylama ile birkaç kişiyi seçti. Bu yarışma dünya çapında 170 civarı kişi Türki..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hale Soygazi Bir Oğlu Olduğu İddialarına Son Kez Cevap Verdi 11:29

Hale Soygazi Bir Oğlu Olduğu İddialarına Son Kez Cevap Verdi

Hale Soygazi Magazin D programında canlı yayınına katıldı ve Murat Şar'ın kendi oğlu olduğu iddialarına cevap verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce