#Aydın haydi yoluna müzik dinle

Buray - Sana Değmez 03:39

Buray - Sana Değmez

Buray - Sana Değmez Dinle ŞARKI SÖZLERİ Dün seni görmeyince yine ağladım Sormadım kimseye neredesin Bir an seni bulduğum günü anımsadım Kalbimin durduğu yerdesin Alırım başımı giderim buradan Kaçsam bile yok boşuna sa..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.380 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ceylan - Bir Sivaslı Uğruna (Official Video) 04:07

Ceylan - Bir Sivaslı Uğruna (Official Video)

Şarkı Sözleri: Kızlar gelse dizilseler sürüylen sürüyle Dönüp bakmam işim olmaz biriylen kardaş (çünkü) Yanıyom bir Sivaslı uğruna Ölüyom ben yarimin yoluna Yaralı ah bu gönlüm yaralı Zaralı zaten yarim Zaralı Ondan ba..

Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan 02:58

Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan

Ben bal arısı gibiydim senden önce Bak pervanelere döndüm seni görünce Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılamam Yoluna adadım ömrümü ben sensiz olamam Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılama..

Deha Bilimlier - Tanrım 03:54

Deha Bilimlier - Tanrım

Tanrım nerden sevdim, nerden düştüm bu belaya? Yandım, isyan ettim, kurban oldum bu sevdaya Vurdum gönlümü hasretin en uzak yoluna Senden kopmazsa yüreğim yazıklar olsun Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır kaçardım aşı..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Yeşim Vatan - Dokunsana 03:11

Yeşim Vatan - Dokunsana

Yeşim Vatan - Dokunsana Dinle Dokunsana şarkı sözleri ile Tövbeler etmiştim Yer oynadı yerinden Karşıdan gelirken Gülümsedi aniden Tatildeyim derken Aklım gitti başımdan Her gün geçer oldum Evlerinin önünden Tanışa..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

Ömer Faruk - Bostan Erik Dalı Gevrektir 2017 07:20

Ömer Faruk - Bostan Erik Dalı Gevrektir 2017

Ömer Faruk Bostan Erik Dalı 2017 Dinle Erik Dalı Gevrektir Burdur-Özgür Kaya-Yücel Paşmakçı Erik Dalı Gevrektir Erik Dalı Gevrektir Amanın Basmaya Gelmez Haydi Basmaya Gelmez El Gızı Naziktir El Gızı Nazi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 7.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canlı Yayında Yok Böyle Düşüş 02:17

Canlı Yayında Yok Böyle Düşüş

Sanatçı Aydın Aydın'ın son hali izleyenlere şaşkınlık yarattı. Kilolu haliyle hayrete düşüren Aydın'ın, sandalyeye oturmaya çalışırken zorlanması ve yere kapaklanması ortaya renkli görüntülerin çıkmasına neden oldu.....

  • BETA tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı 02:16

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın’ın Efeler ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın..

Ukrayna'dan Beşiz Doğuran Koyun Getirdi, Siparişlere Yetişemiyor 02:54

Ukrayna'dan Beşiz Doğuran Koyun Getirdi, Siparişlere Yetişemiyor

Mustafa Aydın, 2 yıl önce Ukrayna'dan 14 ayda iki kez doğuran ve bir batında 2 ila 5 tane yavru yapan Romanov cinsi koyun getirdi. İlk getirdiği 100 koyun 14 ayda 600 adet yavruladı. Bu koyunların hepsini satan Aydın, 30..

Aydınlı Muavin Anons Yaparsa 01:07

Aydınlı Muavin Anons Yaparsa

Şehirlerarası yolcu otobüsünde çalışan muavinin anonsu sosyal medyada tıklanma rekoru kırdı. Otobüsün Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne varmasına yakın bir zaman kala yolculara Aydın hakkında bilgiler paylaşan muav..

  • JET TV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehirdeki Yabancı 1962 Türk Filmi İzle 1:21:31

Şehirdeki Yabancı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, yaşadığı topluma yabancılaşan ve yalnızlaşan bir mühendisin öyküsü anlatılır. İngiltere’deki eğitimini tamamlayan Aydın, memleketi Zonguldak’a döner. Maden ocağında mühendislik yapmaya başlar. Yaptığı i..

Inna - Gimme Gimme 02:57

Inna - Gimme Gimme

Inna Gimme Gimme I pulled up to a palace in no town Twenty minutes from Bali oh yeah Got a feeling that is up at to go down Party people wanna party so I say Gimme gimme gimme gimme that love Gimme gimme gimme gimme th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA GELİYOR 05:02

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA GELİYOR

Çift candarma geliyor da Kaymakam konağından Al candarma vur beni de O yarin sevabından (Bağlantı) Haydi yarim ninanay da Ninanay aslan yarim Haydi canım haydi malım Gel benim şeker yarim Cebi dolu paketi de Giyme yeşi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlhan Şeşen feat. Ali Osman Erbaşı - Beyaz Giyme Toz Olur (Official Video) 03:26

İlhan Şeşen feat. Ali Osman Erbaşı - Beyaz Giyme Toz Olur (Official Vi

BEYAZ GİYME TOZ OLUR BEYAZ GİYME TOZ OLUR SİYAH GİYME SÖZ OLUR GEL BERABER GEZELİM MURADIMIZ TEZ OLUR SALINA SALINA GEL HAYDİ YARİM DÖN DOLAŞ YİNE BANA GEL BEYAZ GİYME TANIRLAR SENİ YOLCU SANIRLAR ZATEN BENDE TALİH YOK..

TSK Armoni Mızıkası - Turkish Military March - İleri Marşı 03:13

TSK Armoni Mızıkası - Turkish Military March - İleri Marşı

İleri Marşı Yürü, bu yol şeref zafer yolu Karşında bekliyor seni tanyeri Yürü, atıl devir karanlığı Durma yürü, haydi ileri. Varsın gel desin sana Yeşil gölgeli çamlar Ninni fısıldayan dereler Şen nameler, gülen bir ba..

Kadifeden Kesesi İstanbul Türküleri 03:13

Kadifeden Kesesi İstanbul Türküleri

Kadifeden Kesesi, Kahveden Gelir Sesi. Oturmuş Kumar Oynar, Ah Ciğerimin, Ah Ciğerimin Kösesi. Aman Yallah, Beyoğlu'na Yolla, Haydi Yallah, Beyoğlu'na Yolla, Yolla Yolla Yar Yolla. Kadife Yastığım Yok, Odana Bas..

Gülben Ergen - Avrupa _ Milli Takım 04:58

Gülben Ergen - Avrupa _ Milli Takım

Yaz haydi yaz Yaz futbolun tarihini Kupaya giden bu yollarda İnlet yerleri gökleri Gol haydi gol gol gol! Türkiye’m göster kendini Tek yürek olduk yanındayız Durma coştur gönülleri Rap: İmkansız gelen zaferlerle doğdu ..

Beyaz Giyme Toz Olur - Seda Bingöl İzle 03:27

Beyaz Giyme Toz Olur - Seda Bingöl İzle

Beyaz giyme söz olur Siyah giyme toz olur Gel beraber kaçalım Muradımız tez olur Salına da salına da gel Haydi yavrum dön dolaş yine bana gel Beyaz giyme tanırlar Seni yolcu sanırlar Zaten bende talih yok Seni benden a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Küçük Fare , Çizgi Filmler - HeyKids - Bebek Şarkıları 29:30

Bir Küçük Fare , Çizgi Filmler - HeyKids - Bebek Şarkıları

0:00 Bir Küçük Fare 2:07 Patates Adam: 3:57 Köpek Uçmak İstemiş: 5:24 Kırmızı Balık: 7:49 Baş Omuzlar Diz Ve Parmak: 9:14 Mavi̇ Traktör: 11:52 Dans Et Eğlen Alkışla: 13:05 Köpek Bingo: 15:47 Elma ve Muz: 18:22 A Ram..

  • ÇocukTV tarafından
  • 472 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halk otobüsü şoförü ambulans için yolu kapattı 00:52

Halk otobüsü şoförü ambulans için yolu kapattı

Aydın'da halk otobüsü sürücüsü, hasta taşıyan ambulansın yoluna hızlı bir şekilde devam edebilmesi için kavşaktan gelen akışı aracıyla durdurdu. O anlar kameraya yansıdı...

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar

Alişan & Furkan Özsan Yağmurlar Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüya..

Simge - Misafir ( Remix ) 04:50

Simge - Misafir ( Remix )

Simge - Misafir (Remix) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gözü korktu sıkılıp kaçtı Ne kadar masumdu Ne kadar utangaçtı Masalın kahramanı gitti Ve masal böyle bitti Yoluna devam etti Anılar kaybolmadan Ve sabır usanmad..

Ceylan - Deli Fırata 04:34

Ceylan - Deli Fırata

Ceylan - Dön Gel Yoluna Kurban Dinle..

Şahin Özlem - Bulutlara Esir Olduk 04:47

Şahin Özlem - Bulutlara Esir Olduk

Söz & Müzik: Oğuzhan Koç Düzenleme: Aydın Kara Yönetmen: Aydın Kara Prodüktör: Aydın Kara Supervisor: Sevgi Özkan Mix-Mastering: Candar Köker (Stüdyo Maestro) Bas Gitar: Hakan Yelbiz Gitarlar: Selahattin Güzelel Perküsyo..

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ] 04:24

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ]

Gecenin altındayım.. fikrimde ince bir titreme Sarılsam geçecek biliyorum.. Vücuduna vücudum 1571 kilometre. Gecenin altındayım.. Küçük küçük beyazlar düşüyor ortalık yere Ayaklarımın dibinden göğsüme tırmanıyorsun..

Grup Göktürkler - Asena 02:52

Grup Göktürkler - Asena

Bozkutça baktım sana yaktın beni asena Turana yolculukta eşim ol sen asena Vur beni gözlerinle yak beni sözlerinle Canım koydum yoluna sık bir kurşun asena Kızımız devlet kursun oğlumuz ordu olsun Öyle bir nesil ve..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce