#Aydın haydi yoluna müzik dinle

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi 01:13

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi Kalabalık bir ekip gündüz vakti herkesin gözü önünde insanların telefonlarını çalıyor. Ve hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor. Neye uğradığını anlamayanlar ise sağına soluna bak..

Warcraft-  Sahibini Seviyor Musun 02:46

Warcraft- Sahibini Seviyor Musun

World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak..

  • ANKA tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dikkatsiz Kadının Tramvayın Altında Kalma Anı! 00:16

Dikkatsiz Kadının Tramvayın Altında Kalma Anı!

40 yaşlarında bir kadın telefonla konuşurken tramvay yoluna yaklaştı ancak tramvayın yaklaştığını fark edemeyip karşıya geçmeye çalışınca kaza kaçınılmaz oldu. Talihsiz kadın ameliyata alındıktan sonra sağ ayağını kaybet..

Hatalı Sollama Kazayla Bitti 00:28

Hatalı Sollama Kazayla Bitti

Rusya'da iki tankeri sollamak isteyen sürücü, birinci aracı başarıyla geçti. Ancak yoluna devam eden sürücü, diğer tankerin bir anda önüne kırmasıyla aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yoldan çıkıp devrildi. Ya..

Rihanna - What's My Name 04:23

Rihanna - What's My Name

What's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? What's my name? what's my name? Yeah, I heard you good with ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hızla Giden At Arabasından Böyle Düştü 00:29

Hızla Giden At Arabasından Böyle Düştü

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde hızla ilerleyen at arabasından yolun ortasına düşen kadın ağır yaralanırken kadının düştüğünü fark etmeyen sürücü ise yoluna devam etti...

Bu Kadar Vurdumduymaz Şoför Görülmedi! 00:41

Bu Kadar Vurdumduymaz Şoför Görülmedi!

Polonya'da hemzemin geçit kapanmasına rağmen tren yoluna giren otobüs şoförü büyük bir felakete sebep oluyordu. Tren yolunda kalan otobüsten yolcular inerken hızla gelen tren otobüsün arkasına çarptı. Büyük bir şans eser..

Sibel Can   Emret Öleyim 04:23

Sibel Can Emret Öleyim

Ben zaten çıldırdım, yüreyim çöllerde. Avaren olmuşum, sevdam dillerde. Zaten çıldırdım, yüreyim çöllerde. Avaren olmuşum, sevdam dillerde. Deli dolu sözlerin, o güzel gözlerin. Yakıyor yüreğimi bitmek bilmez bu se..

Kuzucuk Tornet Yarışı 03:10

Kuzucuk Tornet Yarışı

Horoz, Kuzucuk ve kaplumbağa kendilerine yaptıkları tornetlerle yarışacaklardır. Yarış başlar, horoz ve kuzucuk düşer. Kaplumbağa en önde başlar. Horoz çeşitli hileler yaparak arkadaşlarını saf dışı bırakmaya çalışır ama..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı 03:57

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Sevduğum Gözlerinde İki Damla Yaş Olsam Akşam Dereler Gibi Dudaklarına Dolsam Ver Bana Dertlerini Atayim Denizlere Koy Başını Omzuma Dal..

  • BLACKSEA tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları 12:50

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları Euzu billahi mineşşeytanirracim. Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka nasırıl hakkı bil ha..

  • Dini Mubin tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Levent Yüksel   Yeter Ki Onursuz Olmasın Aşk 04:40

Levent Yüksel Yeter Ki Onursuz Olmasın Aşk

Bak yüreğime bak Ateşimi gör içimi hisset Hadi hazırım; Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk Gel sokağıma gel Penceremi aç yatağıma gel Hadi hazırım; Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk Ölürüm yoluna ölürüm de yine Boyun eğm..

Göçerlerin Zorlu Dönüş Yolculuğu 01:00

Göçerlerin Zorlu Dönüş Yolculuğu

Yaz aylarında hayvanlarını otlatmak amacıyla Şırnak, Diyarbakır, Batman, Şanlıurfa ve Siirt'ten, Bingöl, Erzurum ile Hakkari'deki yaylalara giden göçerler, havaların soğuması üzerine dönüş yoluna geçti. Eşyalarını at ve ..

Vize Krizi ve “40 Katır 40 Satır” Politikası 06:14

Vize Krizi ve “40 Katır 40 Satır” Politikası

Türkiye ve ABD arasında baş gösteren vize krizi ne zaman sona erer bilinmez, ancak ABD tarafından başlatılan, ortak tarihte eşi görülmemiş derecede ağır bir tavır olan bu işlemin tevil götürür yanı olmadığı açık. Vizeler..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Cinnet Geçiren Kadın Sürücü Dehşet Saçtı! 00:45

Cinnet Geçiren Kadın Sürücü Dehşet Saçtı!

Şili'de kadın sürücü arabasıyla adeta dehşet saçtı. Kendisini aldattığını düşündü kocasının arabasına defalarca vuran kadın hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti...

İsrail Basını Obama'nın,  Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı 00:43

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımın

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı Obama'dan Gider Ayak YPG'ye Son Kıyak! Silah Yardımını Yeniden Başlattı İsrail basını, Trump'ın başkanlık yarışını kazanmasının a..

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Trafik Polisi Islanmasın Diye Şemsiye Veren Sürücü 00:20

Trafik Polisi Islanmasın Diye Şemsiye Veren Sürücü

Yağmur altında görev yapan trafik polisine ıslanmasın diye şemsiye veren sürücü izleyenleri duygulandırdı. Görüntüler Çin'in Anhui eyaletindeki Wuhu kentinden.Görüntülerde bir trafik polisi yağmurun altında görev yapıyor..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Bisiklete Çarpan Jip Sürücüsü 00:20

Bisiklete Çarpan Jip Sürücüsü

Bisiklete çarpan jip sürücüsü arkasına bakmadan yoluna devam etti ...

  • JET TV tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Traktör Kadını Böyle Ezdi 01:00

Traktör Kadını Böyle Ezdi

Yolda yürüyen kadını ezen vicdansız traktör şoförü arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaştı. Görüntülerde bir kadın yolda yürürken görülüyor. Daha sonra birden ana yola dalan bir traktör yolun karşısına geçmeye çal..

Artvin’de Labirent Gibi Üst Geçit 02:58

Artvin’de Labirent Gibi Üst Geçit

Görenleri hayrete düşüren labirent gibi üst geçit Artvin’in Kemalpaşa İlçesi’nde bulunuyor. Uzunluğu ve dönemeçleriyle dikkat çeken yaya üst geçidinden otobanların kenarına verilen kol dışında bir kolla köy yoluna bağlan..

Gökhan Özen - Budala 04:10

Gökhan Özen - Budala

koşa koşa ardından bittim halim ortada Seni delice Seven kalbim hurda Unutalım olanları baksın herkes kendi yoluna adımı değiştirdim Senden Sonra budala budala boş lafla rüzgarla çıkılmaz bu yola Sen düz git ben zaten o ..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.507 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vaşağın Avcıyı Yakından İncelemek İçin Ağaca Çıkması 00:56

Vaşağın Avcıyı Yakından İncelemek İçin Ağaca Çıkması

ABD'de geyik avlamak için ağacın üzerinde pusu kuran avcıyı gören vaşak, avcının bulunduğu ağaca çıkarak küçük bir inceleme yaptıktan sonra yoluna devam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metrobüs Arıza Yaptı, Vatandaşlar Yola İndi 01:02

Metrobüs Arıza Yaptı, Vatandaşlar Yola İndi

Avcılar'da bir metrobüsün arızalanınca vatandaşlarda metrobüs yoluna indi...

Motosiklette Koyun Taşıyan Adam 00:37

Motosiklette Koyun Taşıyan Adam

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir sürücü koyunu motosikleti ile götürmeye çalıştı Şahıs çevredekilerin şaşkın bakışları arasında yoluna devam ederken yaşananlar bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi..

  • JET TV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jessica Jones 2. Sezon Tanıtım Fragman Türkçe Altyazılı 00:55

Jessica Jones 2. Sezon Tanıtım Fragman Türkçe Altyazılı

Sakın onun yoluna çıkmayın. Marvel - Jessica Jones'un 2. sezonu 8 Mart'ta sadece Netflix'te. Başlıyor..

Elif Kaya Bir Bilebilsen 03:39

Elif Kaya Bir Bilebilsen

Elif Kaya Bir Bilebilsen Sözleri Gözleri̇m Kapida Kulağim Sesde Bi̇r Gelebi̇lsen Ah Bi̇r Gelebi̇lsen Bu Nasil Bi̇r Sevda Bu Nasil Bi̇r Aşk Bi̇r Bi̇lebi̇lsen Ah Bi̇r Bi̇lebi̇lsen Hasreti̇n Bölkeren Uykularimi Çaresi̇z Gi..

  • Candy tarafından
  • 1.850 görüntüleme
  • 8 yıl önce