#Ayfer vardar pencereden kar geliyor

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var 02:11

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var

Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan Tüketici Elektronik Fuarı (Consumer Electronic Show- CES) bu yıl kapılarını 5 ile 8 Ocak arasında Las Vegas’ta açıyor. 300 bin metrekarelik sergi alanıyla rekor kıran fu..

Boliç Coştu Fenerbahçe  Farklı Kazandı! 02:11

Boliç Coştu Fenerbahçe Farklı Kazandı!

8 Eylül 1996 tarihinde Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisini sarı lacivertli ekip 4-0 kazanırken goller Saffet Sancaklı, Elvir Boliç (2) ve Okocha'dan geliyor...

Arı Vız Vız Kırmızı Balık Bebek Şarkıları Sevimli Dostlar 16:44

Arı Vız Vız Kırmızı Balık Bebek Şarkıları Sevimli Dostlar

Arı Vız Vız Kırmızı Balık Gölde Küçük Kurbağa Bak Postacı Geliyor Mini Mini Bir Kuş donmuştu pencereme konmuştu, Parmak Ailesi (Türkçe Finger Family) şarkıları Sevimli Dostlar ile 17 Dakika Çizgi Film Bebek Şarkıları...

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu 20 Dakika Çocuk Şarkısı En Güzel Şarkılar 21:28

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu 20 Dakika Çocuk Şarkısı En Güzel Şarkılar

MİNİ MİNİ BİR KUŞ Bu videoda en popüler, en sevilen çocuk şarkılarını bir arada bulabilirsiniz. Mini Mini Bir Kuş Donmuştu, Kırmızı Balık, 10 Küçük Ayıcık, Kediler Hep Miyav Der, Küçük Kurbağa, Anneni Seviyorsan Alkışla,..

Marc Anthony - I Need You 04:08

Marc Anthony - I Need You

Marc Anthony - I Need You Marc Anthony - Sana İhtiyacım Var From the day that I met you girl I knew that your love would be Everything that I ever wanted in my life From the moment you spoke my name I new everything ..

  • Candy tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yemek Masasında Sevimli Dostlar Bebek Şarkıları  Çocuk Şarkıları 02:54

Yemek Masasında Sevimli Dostlar Bebek Şarkıları Çocuk Şarkıları

Otur özel koltuğuna, durma yanaş masaya, En güzel yemekler burda, bak ördekte geliyor, dayanılmaz kokulara Doldurdu tabağa ne varsa çok çok fazla, Dokunmadı çatala bıçağa, Yağlanmış elleriyle uzandı ŞAŞKIN bardağa Ayy a..

Kukuli  Arkandan Ağlar 01:58

Kukuli Arkandan Ağlar

Bu kez sevimli dostlarımız “Arkandan Ağlar” şarkısı ile çocuklarımıza tabaklarında neden yemek bırakmamaları gerektiğini anlatıyor. O halde tabağımızdaki yemekleri yemezsek gerçekten üzülürler mi? Kukuli ile öğrenmeye ha..

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Derinlik Efekti Özelliğini Ön Plana Çıkartan iPhone 7 Plus Reklamı 01:00

Derinlik Efekti Özelliğini Ön Plana Çıkartan iPhone 7 Plus Reklamı

Apple, iPhone 7 reklam kampanyasını tüm hızıyla sürdüyor. Apple, YouTube kanalında yeni bir iPhone 7 Plus reklamı paylaştı. Take Mine adını taşıyan reklamda genç bir kadın, büyükannesini ziyaret etmek için bir Yunan köyü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kukuli  Çalkala 00:29

Kukuli Çalkala

Eğlenceli videolar, eğitici çocuk şarkıları ve neşeli danslar deyince akla kim geliyor? Tabi ki afacan çizgi film kahramanımız Kukuli! Şimdi ne yapıyor da bizi kahkahaya boğuyor dersiniz? Yepyeni eğlenceli ve bir o kad..

Sezen Aksu  Seni Kimler Aldı 03:27

Sezen Aksu Seni Kimler Aldı

Yürüyorum hasretin, acının üstüne Sığmıyorum dünyaya, dar geliyor Geceler mi uzadı, bu karanlık ne Gönlümün bayramları, şenliği söndü Seni kimler aldı, kimler öpüyor seni Dudağında, dilinde Ellerin izi var Deli ..

Çizgi Film  Musti  Dikenli Çiçek  Türkçe Dublaj 04:59

Çizgi Film Musti Dikenli Çiçek Türkçe Dublaj

Kedicik Musti'nin yeni macerasını çok seveceksin. Bugün babasına bahçe işlerinde yardım etmek istiyor. Musti çiçekleri sularken arkadaşları da geliyor. Bakalım kirpi ve tavşancık da Musti'ye yardım edecek mi...

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

Venezuela'da Enflasyon Yüzde 475 01:01

Venezuela'da Enflasyon Yüzde 475

Venezuela’da hükümetin tanıttığı 500 ve 20 bin bolivarlık banknotlar dolaşıma sokuldu. Ekonomideki kötü gidişin önüne geçmek için en çok kullanılan banknotlardan 500’lük bolivarlar tedavülden kaldırılmıştı. Yeni bankno..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Justice League’den İlk Fragman Geldi! 02:32

Justice League’den İlk Fragman Geldi!

Warner Bros'dan efsane bir film geliyor! Chris Terrio'nun senaryosunu yazdığı ve yönetmen koltuğunda Zack Snyder'ın olduğu film, 17 Kasım'da vizyona girecek...

  • PITIRCIK tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğitici çizgi film - Doktor Mac Wheelie - İtfaiye arabası- Türkçe dublaj 05:03

Eğitici çizgi film - Doktor Mac Wheelie - İtfaiye arabası- Türkçe dubl

Bugün tamirhanesine bir itfaiye arabası geliyor.Bakalım nasıl yardımcı olucak...

Molly Visits The Vault From The Future - Season 4 Ep. 12 00:55

Molly Visits The Vault From The Future - Season 4 Ep. 12

Molly takımdan Ichabod'u kurtarmak için geleceğe geliyor...

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Paylaşmak Güzeldir :) 00:33

Paylaşmak Güzeldir :)

Her zaman için paylaşmak güzeldir.bir zürafa geliyor ve kedinin yemegini yiyor ve kedi seslenmiyor....

Ayıcık Bombo 8. Bölüm 07:00

Ayıcık Bombo 8. Bölüm

Ayıcık Bombo diyince aklınıza ilk ne geliyor?Tabi ki macera dolu bir gün...

Şimdi  Animasyon Kısa Film 04:18

Şimdi Animasyon Kısa Film

50'den fazla ödül kazanan çok güzel bir animasyon film The Present ,sakın kaçırmayın. Oyun bağımlısı engelli çocuğa annesi küçük bir köpek hediye alıyor. Önce çocuk köpek yavrusunu görmezden geliyor, ancak köpek yavrusu ..

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor 02:30

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor

Katalonya-İspanya ilişkilerinde ilerleme sağlanamıyor. İspanya’nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminin başkanı eylül ayında bağımsızlık yanlısı referandum yapılması sözü verdi. Ancak referandumun yapılıp yapılmayacağ..

Şok İddia! Caner Ve Berke Evlenmesi Sahte mi? 02:08

Şok İddia! Caner Ve Berke Evlenmesi Sahte mi?

Evlilik programlarıyla ilgili skandal skandal üstüne geliyor, işte onlardan birisi daha sizlerle, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ankaralı Turgut Tokmakla 02:28

Ankaralı Turgut Tokmakla

Ben bir bina yaptırdım sincan ustalarına Seni doktur yapsınlar kerpiç hastalarına Arabaya bin tokmakla, Arabadan in tokmakla Taksiye bin tokmakla Tokmala hacı tokmakla Tokmakla bidenem tokmakla, Gıdıkla hacı gıdıkla,..

Sümela'nın Şifresi 3- Fragman 01:49

Sümela'nın Şifresi 3- Fragman

Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel 7 Nisan'da sinemalarda! Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” geliyor... Üçüncüsü sinemaseverler ile buluşacak olan Karadeniz efsanesi Sümela'nın Şifresi 3..

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Maceracı _ Rize 1:15:02

Maceracı _ Rize

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, yeni sezonun ilk durağı Rize’den çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Rize’yi keşfe çıkan Murat Yeni, ilk olarak Karadeniz mutfağının inceliklerini ekrana geti..