#Ayfer vardar pencereden kar geliyor

Jet Sosyete 3. Fragmanı 01:19

Jet Sosyete 3. Fragmanı

Gülse Birsel’in kaleminden yepyeni bir komedi dizisi… Jet Sosyete 18 Şubat’da Star’da! Gülse Birsel'in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yapacağı, merakla beklenen dizi 'Jet Sosyete' Star’da izleyicileri ile buluşacak. ..

Jet Sosyete 2. Fragmanı 01:21

Jet Sosyete 2. Fragmanı

Gülse Birsel’in kaleminden yepyeni bir komedi dizisi… Jet Sosyete 18 Şubat’da Star’da! Gülse Birsel'in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yapacağı, merakla beklenen dizi 'Jet Sosyete' Star’da izleyicileri ile buluşacak. ..

Pileli Büzgülü Tatlı Tarifi 03:59

Pileli Büzgülü Tatlı Tarifi

Malzemeler 1 paket hazir baklavalik yufka(480 gr) Yaklasik 1 su bardagi irmik(ama sizler irmik yerine hindistancevizi yada ceviz serpebilirsiniz yada hicbirsey koymayin) 1 cay bardagi siviyag 100 gr. eritilmis tereyagi(..

Canlı Yayında Gülme Şeyi Tutan Spiker 00:21

Canlı Yayında Gülme Şeyi Tutan Spiker

Yerel bir TV kanalında haber sunarken gülme krizine giren spikeri izliyoruz. İnsanın istemsizce gülesi geliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görür Görmez Rahatsız Eden 48 Fotoğraf 04:56

Görür Görmez Rahatsız Eden 48 Fotoğraf

Bu videoda gördüğünüz zaman insanı huzursuz eden fotoğraflar var. Bazıları günlük hayatımızda zaman zaman başımıza geliyor ve her seferinde rahatsız oluyoruz!..

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tam Felaket Anında Çekilen 43 Fotoğraf 02:25

Tam Felaket Anında Çekilen 43 Fotoğraf

Bu videoda tam zamanında çekilen fotoğraflar var. Ancak bu tam zaman pek de hayırlı bir an değil, çünkü birilerinin başına gayet tatsız şeyler geliyor...

  • JET TV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiftlik Bank’tan Açıklama! - Kurcala 02:07

Çiftlik Bank’tan Açıklama! - Kurcala

Bu hafta bilirkişi Nevzat Can Ünsal, Kaan Kerouac'ın Çiftlik Bank hakkındaki sorularına samimi cevaplar veriyor. Çiftlik Bank tartışmalarını kim çıkarıyor? Mehmet Aydın nerede? Yeni bir uygulama geliyor mu?..

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deadpool 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:36

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

İlk filmi büyük beğeni toplayan, Marvel çizgi romanından 20th Century Fox aracılığıyla beyazperdeye uyarlanan Deadpool’un merakla beklenen, devamı niteliğindeki ikinci filminin de yönetmen koltuğunda Tim Miller oturuyor...

Yuvamdaki Düşman 5. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

Yuvamdaki Düşman 5. Bölüm 2. Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak 01:18

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak

ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin İsrail büyükelçiliği'nin Kudüs'e Mayıs ayında taşınacağını açıkladı. Daha önce Reuters haber ajansına konuşan Amerikalı bir yetkili de ABD'nin İsrail büyükelçiliğini Kudüs'e Mayıs ayında..

Koleksiyoncu - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:38

Koleksiyoncu - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Koleksiyoncu dehşet saçmak için bir kez daha geri geliyor. Arkin kurtulmuş halde hastanede yatmaktadır ve Maskeli seri katil şimdi yeni bir kurbanın peşindedir: genç ve çok güzel Elena. Genç kız bir arkadaşının ..

Demet Özdemir'den Sürpriz Seri Katil Rolü Açıklaması 04:11

Demet Özdemir'den Sürpriz Seri Katil Rolü Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Devi Xiaomi Lansmanında Türk Lirası Kullandı 00:34

Dünya Devi Xiaomi Lansmanında Türk Lirası Kullandı

Dünyanın en büyük telefon üreticilerinden olan Xiaomi şirketi yeni telefonunu tanıttığı lansmanında bayrak astıran bir jest yaptı. Xiaomi'nin Mi Mix 2S lansmanında Türk Lirası kullanıldı. Şirketin yeni telefonu olan Mi M..

  • JET TV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 34. Bölüm Fragmanı 00:56

Çocuklar Duymasın 34. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 34. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem'in yeni komşuları şaşkınlık yaratıyor! Çocuklar Duymasın'da birbirinden ilginç gelişmeler yaşanıyor. Haluk ve Meltem'e yeni komşular geliyor. Öte yandan sına..

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı 01:05

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı yayında! Cemal Gökdemir, Gökdemir Ailesi ile karşı karşıya geliyor! Cemal, acılarla dolu geçmişinin intikamını almak için harekete geçiyor. Gökdemir Ailesi'ne yaptığı baskın sonrası herke..

Katlanır Bisikletiyle Profesyonel Bisikletçileri Geçen Haham 04:34

Katlanır Bisikletiyle Profesyonel Bisikletçileri Geçen Haham

Sinagoga geç kalan haham bisikletiyle giderken yolda profesyonel bisikletçilere denk geliyor ve olayla gelişiyor. Haham ve Öfkeli Sinemalarda...

  • JET TV tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi 10:19

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi

500 gr beyaz un, 1,5 kavanoz* 320 gr su, kavanozda 4 parmak yüksekliğinde su 1 dolu tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı zeytinyağı 500 gr çift çekim dana döş kıyma 1 kg soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1/4 mu..

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu 03:03

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu

Çin tuzu yani monosodyum glutamat ya da en çok bilinen adıyla MSG uzak doğuda yaygın olarak kullanılan bir lezzet arttırıcı. Bizde de E621 adıyla ya da MSG kısaltmasıyla hazır gıda ve atıştırmalıklarda sıkça kullanılıyor..

Evde Simit Tarifi 07:17

Evde Simit Tarifi

Evde Simit Tarifi İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağından biraz az (100ml) sıvıyağ 1 pkaet yaşmayanın 3de ikisi (1 pkaet fazla geliyor) veya 1 paket instant maya veya 1 yemek kaşı..

Yok Artık Dedirten Moğolistanlı Çocuğun Şarkı Söylemesi 00:41

Yok Artık Dedirten Moğolistanlı Çocuğun Şarkı Söylemesi

Küçük Çocuğun Söylediği Şarkıyı Dinledikçe Dinleyesiniz Geliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Can Feda Orijinal Fragmanı 02:18

Can Feda Orijinal Fragmanı

Burak Özçivit ve Kerem Bürsin, TAFF Pictures ve BRK'S Productions ortak yapımı olan Can Feda'da bir araya geliyor. Film Türk ordusunun sınır ötesindeki mücadelesini görkemli bir yapımla gözler önüne seriyor. M. Çağatay T..

Zeytinli Fugas Tarifi 11:09

Zeytinli Fugas Tarifi

400 gr beyaz un- 1 dolu kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde un 100 gr tam buğday unu- kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik 100 gr ekşi maya- 3 dolu çorba kaşığı 3 gr instant ..

Samsung 970 PRO M.2 SSD İncelemesi 08:49

Samsung 970 PRO M.2 SSD İncelemesi

Samsung'un saniyede 3.5 GB okuma, 2.7 GB yazma hızı vaat eden yeni NVMe M.2 SSD'si 970 PRO'yu inceliyoruz. 1 TB kapasiteli SSD, PCI Express 3.0 x4 arabirimini kullanıyor ve M.2 2280 standardında geliyor. SSD'yi CrystalDi..

  • BETA tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elektrikli Arabaları Yıkayınca Elektrik Çarpar Mı - Röportaj 06:32

Elektrikli Arabaları Yıkayınca Elektrik Çarpar Mı - Röportaj

Elektrikli arabalar geliyor! Hem de tam gaz. Akıllarda deli sorular; ben elektrikli arabamı nasıl şarj edeceğim? , evden kablo çekebilir miyim? , kısa devre yapar mı? , yıkarken elektrik çarpar mı? , hangi markaları..

  • JET TV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şevket Naptın 00:14

Şevket Naptın

Denizde eğlenen genç kendisini telefonla videoya alan annesine şaka amaçlı taş atıyor. Ancak taş annesine denk geliyor ve Şevket fenomen oluyor.....

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi 08:54

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi

500 gr mısır unu 150 gr kaymak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 60 ml zeytinyağı 1 paket kabartma tozu 650-850 ml sıcak su Mısır ekmeği deyince o kadar çok farklı yapan var ki, ayçiçek yağlı, zeytinyağlı, tereyağ..

Barbunya Yemeği Ve Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi 09:05

Barbunya Yemeği Ve Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi

Barbunya Yemeği İçin Malzemeler: 1 adet soğan 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates ve biber salçası (çok tepeleme olmasın) 3-4 adet sivri, köy veya çarliston biberi 1 kilodan ayıklanmış taze veya dondurulmu..

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi 06:27

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi

Şeftalili Alt Üst Kek için malzemeler: üst katmanı için: yaklaşık 2 buçuk adet çok sert veya olgun olmayan şeftali yarım yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı tozşeker keki için: 2 yumurta yarım su bardağı şeker 100ml (y..

Denge İşinin Kitabını Yazan Adam 01:31

Denge İşinin Kitabını Yazan Adam

İmkansızı başarmak bu olsa gerek, demeden kendimi alıkoyamadım ve dedim. Gözleri çekik abimiz şişeleri olmucak şekilde denge de tutarak fizik kurallarını görmezden geliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı

Spy, Furious 7, The Expendables filmlerinden tanıdığımız Jason Statham ve ödüllü çinli aktris Li Bingbing ( Transformers: Age of Extinction, Forbidden Kingdom, The Message ) Jon Turteltaub ( National Treasure..