#Ayfer vardar pencereden kar geliyor

Tembel Kahvesi 02:57

Tembel Kahvesi

Artık neredeyse her köşe başında bir kahveci var. Kahve tutkunları alınmasın ama ya benim adını bile söyleyemediğim yöntemlerle yapılıyorlar ya da minik kapsüllerde tanesi 4 lira gibi büyük paralara satılıyorlar. Memleke..

Kazanın Kazayı Getirdiği Motosiklet Yarışı 00:26

Kazanın Kazayı Getirdiği Motosiklet Yarışı

Filipinler'de düzenlenen moto yarışı başlıcağı esnada saniyeler içinde kaza meydana geliyor. Kazayla başlayan yarışta iki kişi de ağaca çarpıyor. İzleyelim...

  • JET TV tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırlatma İçin Taşınan Dev Falcon 9 Roketi 07:03

Fırlatma İçin Taşınan Dev Falcon 9 Roketi

Falcon 9, Kaliforniya'da Hawthorne isimli bölgede bulunan SpaceX tesisinde üretiliyor. Aynı zamanda sürekli olarak geliştirilmelerine devam edilen roket, sürekli olarak bu tesise getiriliyor. Bununla birlikte fırlatma al..

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 6 yıl önce
TIR Deyip Geçmeyin! Dışarıdan TIR İçeriden Saray Yavrusunu Andıran Olağanüstü Güzellik 01:00

TIR Deyip Geçmeyin! Dışarıdan TIR İçeriden Saray Yavrusunu Andıran Ola

İnsanoğlunun isteyince güzelleştiremeyeceği bir şey yok! Görünüşüyle insanın kalbini çalan olağanüstü güzellikteki TIR'ı muhteşem bir saray yavrusuna dönüştürmüşler. İnsanın TIR şoförü olası geliyor...

  • JET TV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı 01:56

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı

Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor. Başrollerini Oscarlı oyuncular Sandra Bullock (The Bli..

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi 07:44

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler: 1 kilo (6 adet yufka) Yufkacılardaki yufkalar 1 kilo için genellikle 5 tane geliyor yufkaları ıslatmak için: 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı veya biraz daha ..

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:15

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı

Her yaşa hitap eden orijinal müziği ve yıldız geçidi oyuncularıyla eğlenceli animasyon-macera filmi ‘’Küçük Ayak’’ ekranlara geliyor. Parlak genç Yeti varolmadığına inandığı bir şey yani ‘bir insan’ bulduğunda ‘‘Küçük A..

Survivor 2018 85. Bölüm Fragmanı 01:04

Survivor 2018 85. Bölüm Fragmanı

İçimde birikmiş bir kamyon öfke var! | 85. Bölüm Tanıtımı | Survivor 2018 Survivor 2018'de Ünlüler ve Gönüllüler takımları ödül oyununda karşı karşıya geliyor. Survivor 2018 yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de TV8'de....

Kaktüsü Çatır Çutur Yiyen Deve 02:10

Kaktüsü Çatır Çutur Yiyen Deve

Doğal ortamlarının bitki örtüsü kaktüs olduğu için onlara bu gayet normal geliyor fakat bizim baya içimizi gıcıklattı....

  • JET TV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kırmızı Deyince Aklınıza Gelen İlk Şey Nedir Röportaj 02:28

Kırmızı Deyince Aklınıza Gelen İlk Şey Nedir Röportaj

Sokakta vatandaşlara kırmızı deyince aklınıza ne geliyor sorusu sorulmuş ve ilginç cevaplar alınmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.442 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Anne With An E 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:44

Anne With An E 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Anne'in biricik dünyası Green Gables, yeni simaların katılımı ve aşka, kaybetmeye ve büyümeye dair samimi derslerle çok daha büyük bir yer hâline geliyor...

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi 03:07

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi

indistan cevizli toplar veya Kartopu tatlısı için malzemeler: 1 kutu süt kreması (200gr.) 1 su bardağı pudra şekeri yaklaşık 3-4 su bardağı kadar hindistan cevizi rendesi. (pastane malzemeleri satan yerlerden veya bahara..

Süt Reçeli Tarifi 03:39

Süt Reçeli Tarifi

Süt reçeli nedir diye sorarsanız aslında reçelden ziyade, şekerli yoğunlaştırılmış süt (sweetened condensed milk) demek daha doğru olur. Süt, içine eklediğimiz karbonatla beraber piştikçe Karamelize oluyor ve krem hal..

Ördek Şarkısı - Yeni Yürümeye Başlayan Çocuklar İçin Video - Çocuklar Tv - Çocuklar İçin Anaokulu Çocuk Tekerlemeleri 44:33

Ördek Şarkısı - Yeni Yürümeye Başlayan Çocuklar İçin Video - Çocuklar

Çocukların bu harika çocuk şarkılarıyla dans edebilecekleri eğlenceli bir kreş kafiyeli. Öyleyse gelin ve bebeklerle birlikte dans edin! Çocuklar TV anaokulu yaşlı çocuklar için bir kreş tekerleme kanalıdır. Bao Panda eğ..

Şehvet Uçurumları 1962 Türk Filmi İzle 1:23:38

Şehvet Uçurumları 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Mersin’e bağlı sahil köyü. Sütliman bir deniz. ‘Karıncanın kıyıdan su içebileceği durgunlukta’. Yöre de öyle. ‘Balıktan başka hiçbir canlı ile uğraşmıyorlar’. Halil Efendi’nin ‘ismi ile müsemma’ kızı Filiz, öğr..

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle 1:18:29

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Ayşim liseyi bitirmiş Kartal’daki akrabalarının yanına geliyor. Biraz garip ama 5 yaşında gönderildiği okuldan dönüşü ancak şimdi. “14 sene tam bir manastır hayatı.” Arada bir bayılıvermesi bundan.Orhan Günşira..

Kaydedilmiş En Büyük Sörf 00:30

Kaydedilmiş En Büyük Sörf

Bir grup sörfçü uygun dalgayı beklerken müthiş bir şey oluyor ve hiçbirinin cesaret edip içine giremediği büyük bir dalga geliyor. Sporcuların sörf tahtalarından suya atladığı o büyüleyici anları izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yumruklarını Ağızlarına Sokmaya Çalışan Kadınlar 00:18

Yumruklarını Ağızlarına Sokmaya Çalışan Kadınlar

Bir grup kadının bir araya toplanıp muhabbetleri nasıl bu noktaya geliyor gerçekten şaşırıyorum. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arka Sokaklar 485. Bölüm Fragmanı 00:47

Arka Sokaklar 485. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 485. Bölüm Fragmanı yayında! Arka Sokaklar’da heyecan dolu bir sezon finali daha ekrana geliyor! Arka Sokaklar heyecan ve merakla beklenen sezon finali bölümüyle 22 Haziran Cuma Kanal D’de!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şu Anda 40 Milyon Turiste Gidiyoruz 01:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şu Anda 40 Milyon Turiste Gidiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şu anda 40 milyon turiste gidiyoruz. Ne kadar aleyhe çalışırsa çalışsınlar turistler geliyor. Niye? Türkiye bir başka ülke. dedi...

CHP'li Gençlerden AK Partili Amcaya Aşağılık Hareket 00:17

CHP'li Gençlerden AK Partili Amcaya Aşağılık Hareket

Sokak röportajında Laiklik elden gidiyor, irtaca geliyor sözleriyle sosyal medyada ünlenen Süleyman Çakır'a CHP'li gençlerden aşağılık bir saldırı geldi. Gençlerden biri Süleyman Amca'ya diş fırçası vererek aşağılamaya..

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'ne Gidiyor 00:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'ne Gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, balkon konuşması yapmak için AK Parti Genel Merkez'e geliyor. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyundan ilk görüntüler...

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi 03:49

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı, 2 adet olgun muz, 1 su bardağı keçiboynuzu unu, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1/2 çay kaşığı kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz içi. ****************************** ..

Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı 00:52

Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı yayında! Umut Bebeğin babası Asım, Mesut'un evine saldırıyor! Asım, Selin'in bebeği velayetine almasından sonra olayı kan davasına döndürüyor. Selin, Asım ile çıkabilecek sorundan endiş..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..

Türkiye Denilince Aklınıza Gelen İlk Şey - Belçika 04:31

Türkiye Denilince Aklınıza Gelen İlk Şey - Belçika

Flaman ve Valon Bölgeleri’nde dolaşan ekip Belçikalılara Türkiye’yi sordu. “Türkiye denilince aklınıza ilk ne geliyor?” sorumuza ilişkin ilginç cevaplar alındı..

  • JET TV tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Şeytan Vadi̇si̇ Büyülü Köşkte Bi̇r Gece Geçi̇rdi̇k 39:59

Paranormal Olaylar Şeytan Vadi̇si̇ Büyülü Köşkte Bi̇r Gece Geçi̇rdi̇k

Uzun ve karanlık bir orman yolundan, vadiye ulaşıyoruz ve büyülü konağı bulmaya çalışıyoruz.Hava oldukça soğuk ve ürpertici bir atmosfere sahip.Uzun arayışların ardından konağı buluyoruz... başımıza gerek konak içerisi..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Andy Serkis yönetmenliğindeki bir çok film yıldızlarının yer aldığı, Rudyard Kipling’in klasiklerinden Mogli: Orman Çocuğu dev ekranlara geliyor. Film Hindistan’da bir kurt sürüsü tarafından büyütülen orman çocuğu Mogli’..

Çiğdem Sarp Mükemmel Siyah Beyaz Tırnak Süsleme Nailart 01:55

Çiğdem Sarp Mükemmel Siyah Beyaz Tırnak Süsleme Nailart

tırnak süsleme manikür pedikür eğitimleri ve uygulamaları için sitemizi ziyaret edin kanalımıza abone olun :)) çok güzel vidyolar geliyor..