#Ayfer vardar pencereden kar geliyor

13 yaşında ama yüreği mangal gibi! 02:32

13 yaşında ama yüreği mangal gibi!

GÖZÜ DÖNMÜŞ BİR SAPIK VE MANGAL GİBİ YÜREĞE SAHİP 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU... İSTANBUL'DAN TÜYLER ÜRPERTEN BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... APARTMANDA SALDIRIYA UĞRAYAN KIZ, TACİZCİYİ TEKMELEYİP ELİNDEN KURTULMAYI BAŞARDI...

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 02:46

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Eğer Dünya'yı kurtarmak istiyorsan, sihirli kelimeyi söylemelisin Shazam6guc Nisan 2019'da sinemalarda David F. Sandberg (“Annabelle: Creation”) yönetmenliğindeki orijinal hikayeden uyarlanmış DC Süper kahramanı ‘Shazam..

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman 02:51

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın Suçları Warner Bros. Pictures ile vizyona geliyor. Güçlü büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp), Newt Scamander (Eddie R..

Sesiyle Solisti İşinden Eden Adam 00:45

Sesiyle Solisti İşinden Eden Adam

Gittiği eğlence mekanında şarkı söyleyen solist şarkıya eşlik etmesi için müşterilerden birine uzatıyor ve adamdan beklenmedik bir performans geliyor...

  • PengoTV tarafından
  • 344 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul'un köle çocukları! 03:32

İstanbul'un köle çocukları!

SHOW HABER EKİBİ BUGÜN DİLENCİ ÇETELERİNİN YALINAYAK, AÇ BİLAÇ ÇALIŞTIRDIĞI KÖLE ÇOCUKLARI GÖRÜNTÜLEDİ... HER GÜN 300 LİRA KAZANMAYA ZORLANAN, O PARAYI GETİREMEZSE ŞİDDET GÖREN ZAVALLI YAVRULAR EKİBİMİZE KONUŞTU. İSTANBU..

Demirtaş’tan 3. ittifak çıkışı 02:54

Demirtaş’tan 3. ittifak çıkışı

Millet ittifakı yerine Demokrasi ittifakı mı geliyor? Soruyu akıllara getiren Demirtaş’ın son çıkışı. Cezaevinden gelen üstü kapalı mesajlar CHP ve İYİ Parti’ye yönelik tehdit olarak yorumlandı...

1 saat karnında mermiyle dolaştı! 01:45

1 saat karnında mermiyle dolaştı!

YAN BAKMA KAVGASINDA KARNINA MERMİ SAPLANDI, AMA VURULDUĞUNU ANLAMADI, EVE GİDİP YATTI... BAŞINA GELENİ 'KARNIM AĞRIYOR' DİYE GİTTİĞİ HASTANEDE FARK EDEN GENCİN TUHAF KADERİ GELİYOR EKRANA.....

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj İzle 2:29:20

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Bir babanın en çaresiz anı... 02:06

Bir babanın en çaresiz anı...

BİR BABA DÜŞÜNÜN, OĞLU KAYBOLMUŞ, ARAMIŞ TARAMIŞ BULAMAMIŞ... HABER EKİBİNE DERDİNİ ANLATIYOR. ''EVLADIMI BULUN'' DİYOR. İŞTE TAM DA O ANDA HABER GELİYOR... ''BULMUŞLAR'' DENİYOR... AMA BULUNAN CANSIZ BEDENİ. KİMSE ARKAS..

Türkiye bu feryadı konuşuyor 02:13

Türkiye bu feryadı konuşuyor

HERKESİN KULAK VERMESİ GEREKEN BİR FERYAT VAR SIRADA...TÜRKİYE, 'ÖLMEK İSTEMİYORUM' DİYEN GENÇ BİR KADININ BU FERYADINI KONUŞUYOR... SHOW HABER, ANNESİNİN ESKİ EŞİNİN AİLESİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLEN DİLAN KOÇ'A ULAŞTI.....

Sağlık turizminde robotik nakil çağı 01:57

Sağlık turizminde robotik nakil çağı

Salgın sürecinde Türkiye sağlık turizminde en çok talep gören ülkelerin başında geliyor. Öyle ki robotik nakil yaptıracaklar donörleriyle birlikte geliyorlar...

Tam Kapanma Olacak mı- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Önemli Açıklamalar! 44:08

Tam Kapanma Olacak mı- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Önemli Açıklam

Bilim Kurulu Toplantısı sona erdi. Her geçen gün artan vakalardan sonra Bilim Kurulu toplandı. Fahrettin Koca toplantı sonrası basının karşısına geçti. Herkesin aklında aynı soru ramazanda tam kapanma mı geliyor? Haber ..

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyazılı İzle 2:29:41

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyaz

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Evini başına çaldı! 02:22

Evini başına çaldı!

Show Ana Haber 2,08 Mn abone İDDİAYA GÖRE İKİ YIL BOYUNCA NE KİRA ÖDEDİ, NE DE APARTMAN MASRAFLARINI... EV SAHİBİ 'ÇIK' DEYİNCE DE SİNİRLENDİ... ADAMIN EVİNİ BASIP, CAMI ÇERÇEVEYİ İNDİRDİ... EVDE SAĞLAM TABAK ÇANAK BİLE ..

İstanbul'da Postacılar Artık Scooter'la Dağıtım Yapacak! İşte Detaylar 01:25

İstanbul'da Postacılar Artık Scooter'la Dağıtım Yapacak! İşte Detaylar

BAK POSTACI SCOOTER'LA GELİYOR..

DİKKAT! Ne Kadar İyi Bilirseniz O Kadar Dezavantajlı! 01:45

DİKKAT! Ne Kadar İyi Bilirseniz O Kadar Dezavantajlı!

Karadeniz sahillerinde son günlerde peş peşe boğulma haberleri geliyor. Birçok noktada denize girmek yasaklandı. Peki boğulmaların sebebi iyi yüzme bilmemek mi? Hayır! Çünkü denizde gizli bir tehlike var. Adı: RİP akıntı..

Umur Doma - Fantastik 03:47

Umur Doma - Fantastik

Umur Doma - Fantastik Dinle Fantastik şarkı sözleri ile Rahat durmam yanında Anlarsın tanıyınca Aşk bir tür cesaret mi? Yoksa tam felaket mi? Kimsesiz diyarlarda Hapsoldum dejavuna Tüm bunlar işaret mi? Tatlı bir es..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doğuş Yalur Ft. Mustafa Soylu - Şeytan 03:21

Doğuş Yalur Ft. Mustafa Soylu - Şeytan

Doğuş Yalur Ft. Mustafa Soylu - Şeytan Şeytan şarkı sözleri ile Herkes biliyor kimin şeytan olduğunu zaten artık. Çık gel madem haklıysanda boş konuşma baydın. Rüyalarında, gördüğün bütün hayalleremi kaldın. Seni ins..

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan 03:21

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan Dinle Şeytan şarkı sözleri ile Herkes biliyor kimin şeytan olduğunu zaten artık. Çık gel madem haklıysan da boş konuşma baydın. Rüyalarında, gördüğün bütün hayaller mi kaldın..

Barış Orhun - Kocaman 03:41

Barış Orhun - Kocaman

Kocaman şarkı sözleri ile Arasıra gaza geliyor, serpiliyor Sanıyor ki beni böyle çok etkiliyor Huyuna suyuna gideni pek seviyor Nasıl çekiliyor bir Allah biliyor Haykırsam ona nasıl fark var İki dünya arasında Yakınla..

Sibel Can'ın Küçük Oğlu Emir Aksüt'ten Annesine Şok - Emir Aksüt Evleniyor Mu 15:51

Sibel Can'ın Küçük Oğlu Emir Aksüt'ten Annesine Şok - Emir Aksüt Evlen

Ünlü sanatçı Sibel Can'ın Sulhi Aksüt'le evliliğinden olan oğlu Emir Aksüt paylaşımı ile annesine müstakbel gelinini tanıttı. Geçtiğimiz Mart ayında 19 yaşına giren Emir Aksüt özel hayatıyla dikkat çekiyor. Daha önce de ..

  • BETA tarafından
  • 415 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gözler 2. el otomobillerde 01:52

Gözler 2. el otomobillerde

SIFIR OTOMOBİLLERDE ÖTV RAKAMLARININ GÜNCELLENMESİYLE BİRLİKTE BAZI OTOMOBİLLERİN FİYATI DÜŞTÜ... AKILLARA HEMEN ŞU SORU GELİYOR; BU DÜŞÜŞ, 2.EL OTOMOBİLLERE YANSIDI MI ?..

“Bizi aynı duruma tekrar sokmayın” 02:42

“Bizi aynı duruma tekrar sokmayın”

Taliban dünyaya karşı ılımlı bir imaj çizmeye çalışıyor. Ancak hafızalardaki acılar unutulacak gibi değil. Özellikle de kadınlar için. O nedenle de en sert tepkiler kadınlardan geliyor...

Perşembe'ye dikkat 02:16

Perşembe'ye dikkat

KAVURUCU SICAK GİDİYOR YAĞIŞ GELİYOR..

Flyboi - Mahallem Üşüyor 03:32

Flyboi - Mahallem Üşüyor

Mahallem Üşüyor şarkı sözleri ile Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Bura harlem değil lanet Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor tamamam tamam tamam yavaş sakın beni oyalama ..

Sedef Şensoy - Kaç Kaç 02:55

Sedef Şensoy - Kaç Kaç

Kaç Kaç şarkı sözleri ile Aklımın içinde olaylar Ah kafamda bir sürü adam var Hangisi kalıcak yanımda bilemiyorum Söz verip tutmalar gereksiz Çünkü gözler çok fazla hedefsiz Kulağıma sesler geliyor ama duyamıyorum Ses e..

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı 02:46

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklıma sorular geliyor Zehirliyor duyguları Bıraksan göz yaşı sel olur Ama gururda var Tersine akıyor yıllar İlk günden bile yabancısın ..

Yenilenen ‘Milyoner’ başlıyor 01:25

Yenilenen ‘Milyoner’ başlıyor

atv’nin fenomen yarışma programı “Kim Milyoner Olmak İster?” bu akşam yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geliyor. Programa yenilikler geldi. Yarışmacıları artık daha fazla ödül bekliyor. İşte Milyoner’in yeni para ağacı...

Özgür Erdursun Tarih Verdi 20:12

Özgür Erdursun Tarih Verdi

ASKERİ ÜCRETE ARA ZAM MI GELİYOR ?..