#Ayla celik altın sarısı

300 bin lira böyle gitti! 02:18

300 bin lira böyle gitti!

SAHTE POLİSİN, 'ANNENİZİN, BABANIZIN BAŞI DERTTE' YALANINA KANAN BİR GENÇ KIZ... PARA, ALTIN, TAKI, EVDEKİ HER ŞEYİ ONA VERDİ... AİLENİN 30 YILLIK BİRİKİMİ BİRKAÇ DAKİKADA GİTTİ.....

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:19

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

James Jim Carrey (17 Ocak 1962'de doğmuş) bir kanada Amerikalı aktör, komedyen, izlenimci, senarist ve yapımcıdır. Çok enerjik vuruş performanslarıyla bilinir. Carrey, 1990 yılında, Canlandırma Renkli çizim komedisi t..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nugget Nasıl Yapılır 09:29

Nugget Nasıl Yapılır

400 gr, 1 büyük parça tavuk göğsü 2 diş sarımsak 1 ceviz içi büyüklüğünde zencefil 1 tatlı kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1/3 su bardağı galeta unu 150 gr kaşar peyn..

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

2018 Kış Olimpiyatları Albüm Satışlarını Artırdı 01:02

2018 Kış Olimpiyatları Albüm Satışlarını Artırdı

2018 Kış Olimpiyatları’nda artistik patinaj sporcularının gösterilerinde kullandıkları müzikler, en çok satanlar listesine girdi Güney Kore’de düzenlenen 2018 Kış Olimpiyatları’nda artistik patinaj sporcularının gösteril..

300 bin lira böyle gitti! 02:18

300 bin lira böyle gitti!

SAHTE POLİSİN, 'ANNENİZİN, BABANIZIN BAŞI DERTTE' YALANINA KANAN BİR GENÇ KIZ... PARA, ALTIN, TAKI, EVDEKİ HER ŞEYİ ONA VERDİ... AİLENİN 30 YILLIK BİRİKİMİ BİRKAÇ DAKİKADA GİTTİ.....

Paralarımız 'Yastıkbank'ta 02:09

Paralarımız 'Yastıkbank'ta

Tasarruf etme eğilimi 2011 yılından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. En çok yatırımsa, altına yapıldı. Altın mevduatı 10 ayda iki kat arttı. Yaklaşık 218 milyar liraya yükseldi. Yastık altında yatan para ise, yaklaşık ..

Korona, sahillerdeki define avcılarını da vurdu 01:45

Korona, sahillerdeki define avcılarını da vurdu

Antalya’nın Alanya ilçesinde detektörüyle sahile gelen bir kişi, altın, para ve değerli maden aradı. Sadece Rus parası bulabilen Hüseyin Ural, Rus parası çok ama para etmiyor. Yevmiye bile çıkmıyor dedi...

Dolandırıcıya kuryeden uçan tekme! 02:04

Dolandırıcıya kuryeden uçan tekme!

İSTANBUL PENDİK'TE FİLM SAHNELERİNİ ARATMAYAN BİR OLAY YAŞANDI... KUYUMCUYA SAHTE ALTIN SATMAYA ÇALIŞAN DOLANDIRICI YAKAYI ELE VERDİ... BİR MOTO- KURYEYSE ACAYİP BİR REFLEKSLE KAÇAN DOLANDIRICIYI UÇAN TEKMEYLE DURDURMAY..

Bu simit başka simit! 02:33

Bu simit başka simit!

YARATICILIK HER SEKTÖRÜN ALTIN ANAHTARI... UÇAK YAPSANIZ DA, SİMİT SATSANIZ DA, BU DEĞİŞMİYOR... İSTANBULLU BİR SİMİTÇİYLE TANIŞTIRACAĞIZ SİZİ ŞİMDİ... BAKIN, SAYİM USTA NASIL FENOMEN OLDU.....

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır 11:41

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır

Turşunun altın oranı; 1 litre suya 1 çay bardağı sirke ve 2,5-3 çorba kaşığı rafine olmamış deniz tuzu. Az tuzlu isterseniz bu oranı 2 kaşığa kadar düşürebilirsiniz. Limonla yapmak isterseniz de, 1 litre suya 2 limonun ..

''Konut Fiyatları 2021 Yılında @ Artacak'' 01:43

''Konut Fiyatları 2021 Yılında @ Artacak''

Gayrimenkul yatırımı yapanlar ya da yapacak olanlar dikkat bu haber sizleri ilgilendiriyor. Uzmanlara göre konut yatırımı altın ve dövizden daha fazla kazandırıyor. Bu yılsa gayrimenkul fiyatları yüzde 40 artacak...

''Kuyumcu kaçtı, altınlarımız yok!'' 02:05

''Kuyumcu kaçtı, altınlarımız yok!''

30 YILLIK KOMŞULARI KUYUMCUYDU... GÜVENDİLER... ELLERİNDE, AVUÇLARINDA NE KADAR ALTIN VARSA ONA EMANET ETTİLER... AMA NE OLDUYSA, KUYUMCU DA ALTINLARI DA BUHAR OLUP UÇTU... NEREDEYSE BİR SERVETLE ORTADAN KAYBOLAN KUYUMCU..

Haraç çetesine 'paşa operasyonu' 02:11

Haraç çetesine 'paşa operasyonu'

ONU BUNU HARACA KESİYOR, PARA VERMEYENİ VURUYOR, LÜKS OTOMOBİLİNİN AÇILIR TAVANINDAN SAĞA SOLA ATEŞ EDİYORDU... ALTIN SİLAHLI O ŞEHİR EŞKİYASI, BUGÜN ÇETESİYLE BİRLİKTE YAKAYI ELE VERDİ...

İstanbul'un kabusu oldular 01:43

İstanbul'un kabusu oldular

EVLERE GİRİYORLAR, PARA, ALTIN, MÜCEVHER NE VARSA ÇALIYORLAR... AMA HEPSİ BU DEĞİL... EVDEKİ ANAHTARI BULUP OTOMOBİLİ DE GÖTÜRÜYORLAR... GÖZÜ DOYMAYAN HIRSIZLIK ÇETESİ İSTANBULLULARIN KABUSU OLDU... 'PERİŞANIZ' DİYEN MAĞ..

Dolar ve euro yükseldi 02:39

Dolar ve euro yükseldi

TÜRKİYE'DE GÖZLER DOLARIN ÜZERİNDE. ÖYLE Kİ DÜN AKŞAM SAATLERİNDEN İTİBAREN YÜKSELİŞE GEÇTİ... ALTIN DA FIRLADI. BORSA İSE TAM TERSİ DÜŞTÜ. PEKİ PİYASADA SON DURUM NE? UZMANLAR NE DİYOR... İŞTE CEVABI.....

10 kilo altınla ortadan kayboldu 02:22

10 kilo altınla ortadan kayboldu

İSTANBUL KAPALIÇARŞI, NEREDEYSE 3 BUÇUK MİLYONLUK ALTIN VURGUNUYLA ÇALKALANIYOR... BİR KUYUMCU, YILLARDIR EKMEK VERDİĞİ ÇALIŞANI TARAFINDAN SOYULDU... TAM 10 KİLO ALTININI KAPTIRDI.....

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi 15:27

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 300 gr ılık su- Dolu kavanozdan 3 parmak eksik 1 tatlı kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz * Kavanoz 660 ml lik. Üzeri için, Yarım su bardağı pekmez Çeyrek su bardağı su 1 tatlı kaşığı u..

Ekşi Mayalı Tarhana Ekmeği 11:04

Ekşi Mayalı Tarhana Ekmeği

600 gr yaş tarhana- 6 dolu servis kaşığı 100 gr ekşi maya- 3 dolu çorba kaşığı 150 gr su- 2/3 kavanoz* 400 gr beyaz un- 1+1/3 kavanoz 8 gr tuz- 1 silme tatlı kaşığı *Kavanoz 660 ml dir. Kaseye 600 gr yaş tarhanayı ve 1..

Kripto paralar çakıldı! 02:19

Kripto paralar çakıldı!

KRİPTO PARA YATIRIMCILARI ŞOKTA... DÜN BİTCOİN'DE SERT BİR DÜŞÜŞ YAŞANDI, ALT COİNLER İSE RESMEN ÇAKILDI... PEKİ UZMANLAR NE DİYOR? ALTIN VE DÖVİZDE DURUM NE? PİYASALARDAKİ SON DURUMA BAKIYORUZ....

Polis yelekli soygun! 01:45

Polis yelekli soygun!

SIRTLARINDA POLİS YELEĞİ, ELLERİNDE SAHTE ARAMA EMRİ... ALTIN TOPTANCISINA GİRDİLER... SOYGUNA KALKIŞTILAR... AMA İŞ YERİ ÇALIŞANLARI POLİSLERDEN OLUŞAN GASP ÇETESİNİN PLANINI ORTAYA ÇIKARTTI.....

Üsküdar’da defineciler tarihi köşkü talan etti 04:36

Üsküdar’da defineciler tarihi köşkü talan etti

Üsküdar, Kandilli’de bakımsızlık nedeniyle yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan tarihi Kandilli Köşkü, altın bulma hayaliyle kaçak kazı yapan definecilerin hedefi haline geldi. Defineciler tarafından talan edilerek h..

SAHTE CUMHURİYET ALTINI OPERASYONU 00:45

SAHTE CUMHURİYET ALTINI OPERASYONU

PİYASA DEĞERİ 1 MİLYON 750 BİN TL DEĞERİNDE SAHTE ALTIN ELE GEÇiRİLDİ...

Kredi Kartı Alışverişlerinde Taksit Sayısı Azaltıldı! İşte Detaylar 01:33

Kredi Kartı Alışverişlerinde Taksit Sayısı Azaltıldı! İşte Detaylar

ALTIN ALIRKEN 6 DEĞİL 3 TAKSİT OLUCAK BEYAZ EŞYAYA EN FAZLA 9 TAKSİT..

Bayram Tatili Sonrası Piyasalar Nasıl Olacak- - İslam Memiş Yorumluyor 05:09

Bayram Tatili Sonrası Piyasalar Nasıl Olacak- - İslam Memiş Yorumluyor

Bayram tatili sonrası piyasalar nasıl olacak? Altın ve gümüş haftaya nasıl başlayacak? Dövizdeki sessizlik devam edecek mi? Borsa İstanbul haftaya nasıl başlayacak?..

İzmir Marşı (Yüksek Kalite Ses) 03:23

İzmir Marşı (Yüksek Kalite Ses)

İzmir'in daglarinda çiçekler açar. Altin günes orda sirmalar saçar. Bozulmus düsmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal PaŞa,yaşa Adin yazilacak mücevher tasa. Izmir daglarina bomba koydular Türk'ün sancagini ön..

  • PengoTV tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soyu Tükendi Sanılan Atların Moğolistan'da Tekrar Görülmsi 03:17

Soyu Tükendi Sanılan Atların Moğolistan'da Tekrar Görülmsi

Moğolistan'da 40 yıl önce soyunun tükendiğine inanılan atlar yeniden sıklıkla görülmeye başladı. Moğolistan'da yaklaşık 40 yıl önce soylarının tükendiğine inanılan ve dünyanın en vahşi atları olduğuna inanılan Takhi yaba..

  • JET TV tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

Şampiyon Türkiye'de! 01:44

Şampiyon Türkiye'de!

TOKYO 2020 OLİMPİYAT ŞAMPİYONU METE GAZOZ, TÜRKİYE'YE DÖNDÜ. ALTIN MADALYASIYLA BİRLİKTE HİSLERİNİ ANLATTI...