#Aylar

Nahide Babashlı - Buralardan Geçmez 03:07

Nahide Babashlı - Buralardan Geçmez

Buralardan Geçmez şarkı sözleri ile; Sen gideli aylar belki de yıllar oldu Herkese gülen yüzün bir bana gülmez oldu Sordum gelenden gidenden kimse bilmez oldu Buralardan geçmez geçse de geri gelmez Gözüm bir daha onu g..

Kiracı arkasında enkaz bıraktı! 01:58

Kiracı arkasında enkaz bıraktı!

SATIN ALDIĞI DAİREDEKİ KİRACIYI ANCAK AYLAR SONRA ÇIKARABİLDİ. EVE İLK GİRDİĞİNDE İSE KELİMENİN TAM ANLAMIYLA KÜÇÜK DİLİNİ YUTTU. KİNDAR KİRACI DUVARLARDA ÇİZİLMEDİK TEK BİR YER BİLE BIRAKMAMIŞTI!..

Plaj şemsiyesi sopasıyla dayak! 02:22

Plaj şemsiyesi sopasıyla dayak!

Aylar önce tanıklık yaptıkları bir dava yüzünden komşularıyla sorun yaşamışlardı genç kadın annesi ve çocuklarıyla dışarı çıktığında dehşeti yaşadı cani komşu 2 kadına plaj şemsiyesinin sopasıyla saldırdı!..

Zeki Müren Eskimeyen Dost (1983) 04:28

Zeki Müren Eskimeyen Dost (1983)

Zeki Müren - Eskimeyen Dost Şarkı Sözleri Ne söylesen sen haklısın, aylar varki görülmedik Bir köşede oturupta, bir kadehi bölüşmedik Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik..

Kışın Donup Yazın Dirilen Kurbağa 02:53

Kışın Donup Yazın Dirilen Kurbağa

Ağaç kurbası, donar ve tıbben ölür. Haftalar sonra dirilir. Bilim adamları Bunun nasıl olduğunu hala anlayabilmiş değiller. Kış mevsimi geldiğinde kalbi durur, nefes almaz, vücudu donar, tıbben artık ölüdür. Aylar son..

  • JET TV tarafından
  • 1.287 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pardon (2004)  Ferhan Şensoy Film İzle 1:39:24

Pardon (2004) Ferhan Şensoy Film İzle

Ağırlıklı olarak tarihi Sinop Cezaevi'nde çekilen filmde yanlışlıkla hapse giren ve yıllar sonra serbest bırakılan üç mahkümün öyküsü konu ediliyor. İbrahim (Ferhan Şensoy), Muzo (Rasim Öztekin) ve Aydın (Ali Çatalbaş) ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bi̇rce Akalay, Sarp Levendoğlu’yla Anılınca Resmen Çılgına Döndü 02:35

Bi̇rce Akalay, Sarp Levendoğlu’yla Anılınca Resmen Çılgına Döndü

Ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün Cihangir’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Güzel oyuncu eski eşi Sarp Levendoğlu’nu hala unutamayıp takip ettiği yönünde çıkan haberler hakkında UçanKuş TV’ye özel açıklamalarda bulun..

  • BETA tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:50

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri Türkçe Altyazılı Fragmanı

Akademi Ödülü sahibi Martin McDonagh'ın kara mizah türündeki filmi Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir anneyi temel alıyor. Kızının cinayet davasında bir suçlu bulunmadan..

Bu kez şifa sırası ondaydı 01:39

Bu kez şifa sırası ondaydı

AYGÜN HEMŞİRE ÖMRÜNÜ ORGAN NAKLİ BEKLEYEN HASTALARA ADAMIŞTI. AMA BİR GÜN HASTALIK ONUN DA KAPISINI ÇALDI...BELKİ DE YAPTIĞI ONCA İYİLİĞİN HATRINA ŞANS YÜZÜNE GÜLDÜ. 2. HAYATINA GÖZLERİNİ AÇARKEN AYLAR SONRA İLK KEZ RAHA..

Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan 01:28

Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan

Funda Küçük isimli hayvansever Aydın'da ölmek üzereyken bulduğu ve Mucize ve Şans ismini verdiği iki köpeğe 6 ay boyunca bakarak onlara yeni bir hayat verdi. Köpekleri aylar boyunca özel bakım ve tedavi ile iyileştir..

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 6 yıl önce
A Ghost Story Türkçe Dublaj İzle 1:32:06

A Ghost Story Türkçe Dublaj İzle

A Ghost Story filmi dram fantastik ve romantik türünde bir film. 2017 senesinde yayınlanan film türkçe dublaj olarak ilk defa izleyici ile buluşuyor. Aylar önce ölen bir adam masallarda anlatıldığı gibi beyaz bir çarşafa..

Atabey Aydın - Gece Sensiz 05:17

Atabey Aydın - Gece Sensiz

Atabey Aydın - Gece Sensiz Dinle ''Gece Sensiz şarkı sözleri ile Gece sensiz erken gelir Erken gelir son günlerde Uyku girmez gözlerime Sabah olmaz son günlerde Penceremde kuşlar ötmez Sazımdaki teller susmaz Bahçem..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..

Barış Sevgen - Hissettin mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin hiçbir anlamı yok mu hani sana verdiğim kalbimin aylar ve seneler oldu hala sen bana dönmedin ben seni kalbime gömmedim sen oldu Güll..

Barış Sevgen - Hissettin Mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin Mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile; Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin Hiçbir anlamı yok mu Hani sana verdiğim kalbimin Aylar ve seneler oldu Hala sen bana dönmedin Ben seni kalbime gömmedim Sen oldu Güll..

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Audio 02:44

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Audio

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Şarkı Sözleri Seçtiğimiz yol başka Düşünüyoruz her tarzda Yazamıyorum çok saçma Umudum var galiba Sensizlik bir başka Vurdum gönlümü aşka Geçer sandım bir anda Kimse yok sol yanımda D..

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka 02:44

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seçtiğimiz yol başka Düşünüyoruz her tarzda Yazamıyorum çok saçma Umudum var galiba Sensizlik bir başka Vurdum gönlümü aşka Geçer sandım bir anda Kimse yok ..

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness ) 02:55

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness )

Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp - Rashness Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yardımcı yönetmen: Merve Duran Karaçam Görüntü Yönetmeni: Alpaslan ..

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness ) 02:55

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness )

Taladro, Ayakta Dur! isimli yeni teklisi ile 2021 yılının ilk parçasını sevenleriyle buluşturuyor. Taladro'ya şarkıda Rashness eşlik ediyor. Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp - Rashness Mix-Mastering-Düzenleme: R..

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor 06:54

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor

21 bin konutun 13 binini vatandaşlara teslim ettiklerini belirten Vali Erkaya Yırık, “Bundan sonraki süreçte kalan 8 binini inşallah Haziran ayı itibariyle biteceğini ön görüyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşını mağdur..

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık Tutuyor 08:13

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık

Bursa'nın İznik ilçesinde sağanak yağış sebebiyle İznik Gölü'nün suları yükseldi. Kuraklık sebebiyle ortaya çıkan tarihî bazilika yeniden suların altına kaldı. Kıyıdan 20 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bulunan 1600 y..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..