#Aynalı martin

Silicon Valley 5. Sezon 5. Bölüm Fragmanı 00:44

Silicon Valley 5. Sezon 5. Bölüm Fragmanı

Silicon Valley 5. Sezon 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 22 Nisan Pazar Günü HBO'da Silicon Valley 5x05 Promo/Preview Facial Recognition Silicon Valley Season 5 Episode 5 Promo Silicon Valley 5x05 Promo Facia..

Mr. Vik - Pom Pom 03:53

Mr. Vik - Pom Pom

[Chorus x2: V.I.C.] Get Silly, Get Silly, Get Silly, Get Silly [Verse 1: V.I.C.] Yeeeaaaahhhhh I'm feeling myself And with the number one single I am feeling my wealth Yeeeaaaahhhhh Now what'chu know about me Call me mi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Silicon Valley 5. Sezon 7. Bölüm Fragmanı 02:30

Silicon Valley 5. Sezon 7. Bölüm Fragmanı

Silicon Valley 5. Sezon 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 6 Mayıs Pazar Günü HBO'da Silicon Valley 5x07 Promo/Preview Intitial Coin Offering Silicon Valley Season 5 Episode 7 Promo Silicon Valley 5x07 Promo In..

Leganes 2-4 Real Madrid Maç Özeti 08:02

Leganes 2-4 Real Madrid Maç Özeti

Leganes 2-4 Real Madrid (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 6.4.2017, Leganes 2 – 4 Real Madrid İspanya Primere Liginde Leganes, Real Madrid’i ağırladı. Lider Real Madrid gücünü bir kez daha gösterdi ve maçı 4-2 kazanmasını bild..

Logic - Black SpiderMan ft Damian Lemar Hudson 05:37

Logic - Black SpiderMan ft Damian Lemar Hudson

[Intro] Jesus, Black Jesus Jesus, Black Jesus [Chorus] I been feeling so down I think they should know now I think they should know what's up That's that road I been down I know how it go down I know how it go now, what..

Silicon Valley 5. Sezon 8. Bölüm Fragmanı 00:45

Silicon Valley 5. Sezon 8. Bölüm Fragmanı

Silicon Valley 5. Sezon 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 13 Mayıs Pazar Günü HBO'da Silicon Valley 5x08 Promo/Preview Fifty-One Percent (Season Finale) Silicon Valley Season 5 Episode 8 Promo Silicon Valley Se..

Silicon Valley 5. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:45

Silicon Valley 5. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Silicon Valley 5. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 13 Mayıs Pazar Günü HBO'da Silicon Valley 5x08 Promo/Preview Fifty-One Percent (Season Finale) Silicon Valley Season 5 Episode 8 Promo ..

Linnes ve Yasin Öztekin'den Linnes'in Eşine Yumurtalı Şaka 00:15

Linnes ve Yasin Öztekin'den Linnes'in Eşine Yumurtalı Şaka

Martin Linnes ve Yasin Öztekin iş birliğinde Linnes'in eşine yumurtalı bir şaka düzenleniyor. O güzel anları izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bu Hafta En Çok Dinlenen Yabancı Şarkılar Top 40 06:50

Bu Hafta En Çok Dinlenen Yabancı Şarkılar Top 40

Şarkı Listesi 1-ED SHEERAN - SHAPE OF YOU 2-SHAKIRA - CHANTAJE FT. MALUMA 3-ED SHEERAN - CASTLE ON THE HILL 4-ALAN WALKER - ALONE 5-THE CHAINSMOKERS - PARIS 6-BEBE REXHA - I GOT YOU 7-LUIS FONSI - DESPACITO FT. DADDY YAN..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 5.512 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Banvit 83-74 Monaco Maç Özeti  İzle 01:51

Banvit 83-74 Monaco Maç Özeti İzle

Banvit finalde Banvit, Şampiyonlar Ligi'nde Monaco'yu 83-74 yenerek finale yükseldi Banvit: 83 - Monaco: 74 Salon: Santiago Martin Arena Hakemler: Srdan Dozai (Hırvatistan), Marek Cmikiewicz (Polonya), Tomas Jasevicius (..

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:48

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı

İnsanlık tehlikedeyken kime güvenebilirler? Nightflyers, George R. R. Martin'in eserinden uyarlanan bir psikolojik gerilim dizisi. Dünya'nın yok edilmesinin hemen öncesinde uzayın derinliklerinde geçiyor. Galaksinin en g..

Ezhel - Sakatat (Live) 02:43

Ezhel - Sakatat (Live)

►Music: Lyrics by: Sercan İpekçioğlu Music by: David Tobias Hofmann, Joachim Piehl, Jonas Nikolaus Lang, Martin Peter Willumeit Produced by: Jugglerz Vocals & Guitars: Sercan İpekçioğlu (Ezhel) Bass: Rene Flächsenhaar..

2017 Mayıs Ayının En Çok Dinlenen Yabancı Şarkıları Top 100 26:00

2017 Mayıs Ayının En Çok Dinlenen Yabancı Şarkıları Top 100

Mayıs 2017 En İyi Yabancı Şarkılar: 1 Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back 2 Kygo, Selena Gomez - It Ain't Me 3 Clean Bandit - Symphony feat. Zara Larsson 4 Luis Fonsi, Daddy Yankee - Despacito ft. Justin Bieb..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İntikam Ringi Film İzle 1:48:36

İntikam Ringi Film İzle

Ailesi bir adam tarafınca katledilmiştir. Bu adamdan ailesinin intikamını alabilmek için karete kursuna başlamıştır. Daha sonrasında ailesini öldürmüş olan katilinde karete okulunda düzenlenen bir turnuvaya katıldığını ö..

  • Tv Series tarafından
  • 3.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Everest Film İzle 2:01:10

Everest Film İzle

Everest’e tırmanmakta olan iki ayrı dağcı ekibinin karşılaştığı yoğun kar yağışı, büyük bir felaketin habercisi olur. Kar fırtınası her zamankinden daha şiddetlidir ve herkes için büyük bir hayat mücadelesi başlamış olur..

  • Tv Series tarafından
  • 7.762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hobbit 3  -Beş Ordunun Savaşı Film İzle 2:24:28

Hobbit 3 -Beş Ordunun Savaşı Film İzle

Filmin Adı: Hobbit 3 5 ordunun savaşı / The Hobbit: The Battle of The Five Armies Yıl:2014 Ülke: Abd, Yenizellanda Dil: Türkçe Dublaj Seri :3 Orjinal Adı Bütçe: 250 milyon $ Yaptığı Hasılar:956 milyon $ Kalite: 720p 108..

  • Tv Series tarafından
  • 42.755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tudor'dan Flaş Yanıt Sezon Başlamadan İstifa Mı Edeyim 03:05

Tudor'dan Flaş Yanıt Sezon Başlamadan İstifa Mı Edeyim

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında İsveç ekibi Östersunds'a karşı zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi. Igor Tudor, yarın oynanacak Östersunds müsabakası öncesi..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merkel'den Erdoğan'a Yanıt  Müdahaleye Müsamaha Yok 01:08

Merkel'den Erdoğan'a Yanıt Müdahaleye Müsamaha Yok

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ‘Gümrük Birliği’ açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, Merkel’in “Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesine karşı oldukları” şeklindeki aç..

Derbide Oynayacak Mı  Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda 01:02

Derbide Oynayacak Mı Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda

Fenerbahçe'de derbi öncesi gözler Martin Skrtel'in üzerinde. Yıldız Oyuncunun durumu yarın belli olacak. Kasık bölgesinde yaşadığı sakatlık çekilen MR'larda geçmiş gözükse de Skrtel'in ağrıları devam ediyor. Kuvvet ç..

Galatasaray Hedefi Tutturdu 01:44

Galatasaray Hedefi Tutturdu

Süper lig'de 7 hafta sonunda 19 puan ile lider durumda bulunan Galatasaray'da yeni transferlerin sağladığı uyum, hem teknik heyetin hem de yönetimin yüzünü güldürdü. Fernando, Ndiaye, Belhanda, Gomis, Maicon, Mariano, F..

Şampiyon Son Çeyrekte Yıkıldı 03:42

Şampiyon Son Çeyrekte Yıkıldı

Turkish Airlines Euroleague'in son şampiyonu Fenerbahçe Doğuş, yeni sezona beklenmedik bir mağlubiyetle başladı. Özellikle son çeyrekte hücumda istediği oyunu sahaya yansıtamayan temsilcimiz, deplasmanda Eurocup şampi..

Jackie Chan Bu Sefer Çok Farklı 01:00

Jackie Chan Bu Sefer Çok Farklı

Özellikle komedi filmlerindeki başarılı dövüş sahneleriyle tanıdığımız dünyaca ünlü aktör, yönetmen ve yapımcı Jackie Chan yeni filminde çok farklı bir karakterle karşımıza çıkıyor. Londra’da mülayim bir iş adamını canla..

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı 01:22

Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı

Fenerbahçe'de derbi alarmı. Sarı Lacivertlilerde pazar günkü maç için tek bir hedef var o da 3 puan.Teknik Direktör Aykut Kocaman ezeli rakiplerinin analizi üzerine mesai harcıyor. Yeni Malatyaspor maçındaki galibiyetle..

Kanarya'nın Derbi Taktiği Netleşti  İlk Plan 01:01

Kanarya'nın Derbi Taktiği Netleşti İlk Plan

Fenerbahçe'nin derbi planı ve onbiri şekillenmeye başladı. Sarı lacivertliler, ezeli rakiplerinin önce pas trafiğini kesme sonra vurmanın hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisinde uyguladı..

Ve Kocaman Derbi 11'ini Belirledi 01:06

Ve Kocaman Derbi 11'ini Belirledi

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman hafta başından itibaren yaptığı çalışmalarla takımını Galatasaray derbisine en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor. Tecrübeli teknik adam, futbolcularının mental ve fiziksel pe..

2018 Lamborghini Urus Tanıtım Videosu 08:33

2018 Lamborghini Urus Tanıtım Videosu

Lamborghini'nin ilk SUV'si olan 80'li LM002, bir çığlık atan V-12 motoruyla güçlendirilmiş bir askeri sınıf kabadayıydı. O zamanlar tamamen bozguna uğramış görünse de, Bentley, Mercedes-Benz, Porsche, Maserati ve yakında..

  • BETA tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tess 1979 Film İzle 2:51:14

Tess 1979 Film İzle

Martin Thomas Hardy'nin Tess of the D'Urbervilles romanından Roman Polanski tarafından sinemaya uyarlanan filmde, Tess fakir bir köylü kızıdır. Babası tarafından kendilerine de zenginliklerinden pay çıkarılması için uz..

  • PengoTV tarafından
  • 6.956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Game of Thrones Nedir 04:41

Game of Thrones Nedir

Game of Thrones, George Martin’in “Buz ve Ateşin Şarkısı” adlı roman serisinin ilk kitabından uyarlanan HBO TV dizisidir. Muhteşem Yüzyıl’ın ejderhalısı. Senaryonun karmaşık ve komplo dolu olması zeki insanları kendine ç..

The Strangers Prey at Night Fragmanı 02:02

The Strangers Prey at Night Fragmanı

The Strangers Prey at Night Fragmanı Yayınlandı. Bir aile, bir grup akrabayla birlikte kalacakları mobil ev alanına geldiklerinde şaşkınlığa uğrarlar. Bu ıssız yerleşim alanında kimse yoktur ve herkes gizemli bir şekil..

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.487 görüntüleme
  • 7 yıl önce