#Aynen

Mustafa Denizli TRT Haber Spor Nostalji Şubat 2013 01:27

Mustafa Denizli TRT Haber Spor Nostalji Şubat 2013

İlk Türk Teknik Adam apoletini alan Denizli, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a ayrı ayrı şampiyonluk yaşattı. 1989'un sonbaharıydı. Altı ay öncesinin Avrupa Yarı Finalisti Galatasaray, yeni hocası Held ile Adana'da..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teknosa'da Kendini Müziğin Ritmine Bırakan Dayı 00:17

Teknosa'da Kendini Müziğin Ritmine Bırakan Dayı

Teknoloji marketlerinde yüksek sesle müzik satılan ürünlere dikkat çekmek için yapılan bir stratejidir her zaman tabi bu müziğin ritmine kapılanlar da var. Aynen bu dayı gibi...

  • JET TV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Gülben Ergen'in Mültecilerle İmaj Değiştireceği Haberi Doğru Çıktı 01:50

Gülben Ergen'in Mültecilerle İmaj Değiştireceği Haberi Doğru Çıktı

Yaşanan olaylardan sonra Gülben Ergen’in imajını düzeltmek için önce Güneydoğu’daki Suriyelilerin mülteci kampına sonra da Arakan’a gideceği iddia edilmişti. Aynen doğru çıktı!..

  • ANKA tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan  Acırsak Acınacak Hale Geliriz 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan Acırsak Acınacak Hale Geliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ ile mücadele konusunda, Hukuk içerisinde ne gerekiyorsa bugüne kadar ne yaptıysak, bundan sonra da onu aynen yapmaya devam edeceğiz. Acımayacağız. Acırsak acınacak hale geliriz. dedi...

Koşu Bandında Bir Köpek 00:11

Koşu Bandında Bir Köpek

Hayvanlarda formunu koruya bilir ne var yani bunda . Aynen çok mantıklı bir cümle...

  • JET TV tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında 01:05

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlarda Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem T..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet 15 Temmuz Gibi Afrin'e De Yürüyor 01:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet 15 Temmuz Gibi Afrin'e De Yürüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatına ilişkin, Bu Afrin operasyonu var ya, işte bak millet aynen 15 Temmuz gibi şimdi de Afrin'e yürüyor. dedi...

Sinir Eden 12 İnsan Tipi 03:38

Sinir Eden 12 İnsan Tipi

Bu videoda birbirinden gıcık tipleri bir araya topladık. Her şeye aynen diyenler, di mi? dediğinde di diye cevap verenler, anladığı halde anlamazdan gelenler, açık e ile konuşanlar... Bu tipler çoğumuzu sinir ediyor!..

  • JET TV tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:51:01

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 affetmem seni 5:03 alışmak sevmekten zor 8:43 aşka inanma 12:38 aynen öyle 17:05 baksana talihe 20:59 bambaşka biri 25:46 bang bang 28:27 boşvermişim dünyaya 31:47 dert bende 35:33 dünya dönüyor 38:28 eline gözüne d..

Başbakan Yıldırım: Darbeci Zihniyetleri Tarihin Derinliklerine Göndereceğiz 01:21

Başbakan Yıldırım: Darbeci Zihniyetleri Tarihin Derinliklerine Göndere

Başbakan Yıldırım, Yenikapı ruhunu devam ettiren Cumhur İttifakı'yla gelecek hedeflerimizi de inşallah MHP, BBP ile AK Parti olarak aynen devam ettireceğiz. Darbeci, vesayetçi, ayrımcı zihniyetleri tamamen tarihin derin..

Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 01:58

Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kategorimize nefis bir kurabiye tarifi daha ilave ettik. Tahinli kurabiye tarifi videosu ile evde kolay ve hızlı bir kurabiye yapabilirsiniz. Lezzeti yerinde ve ağızda dağılan nefis tahinli kurabiye ay..

Oyun Karakteri Gibi Kıyafet Değiştiren Kadın 00:15

Oyun Karakteri Gibi Kıyafet Değiştiren Kadın

Oynadığımız bilgisayar oyunlarında seçtiğimiz karakterin giyeceği kıyafeti seçtiğimiz anları bu kadın aynen yansıtmış...

  • PengoTV tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çoklu Baro Sisteminin Ayrıntıları Belli Oldu 02:29

Çoklu Baro Sisteminin Ayrıntıları Belli Oldu

AK Parti'nin 27 maddelik baro teklifinin ayrıntıları belli oldu. Teklife göre, ekim ayının ilk haftasında tüm barolarda başkan ve yönetim ile delege seçimleri yapılması öngörülüyor. Düzenleme aynen yasalaşırsa, 5 binden ..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
HDP'lilerin Fezlekeleri Meclis'te 02:26

HDP'lilerin Fezlekeleri Meclis'te

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, 33 fezlekenin meclise ulaştığını açıkladı. Şentop, meclise ulaşan fezlekelerin içinde HDP'li milletvekillerinin de olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da fezlekelerle ilgili Meclis'e ..

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri 07:18

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri İfrit, kötü ruhlu yaratık demektir. Ölüme, hastalığa, büyüye yol açan yani zarar vermeyi amaçlayan kötü ruhlara verilen isimdir. Daha çok cinlerin çirkin yüzlü ve k..

  • ZULMA tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezar Şifresi 02:56

Sezar Şifresi

Brit ilk popüler yerine koyma şifresi olan Sezar şifrelemesini açıklar, ve frekans analizi ile nasıl kırıldığını gösterir . Hazırlayan: Brit Cruise. kriptografide kirilmasi kolay sifrelerden biri. adindan da anlasilac..

Kaybedenler Kulübü İzle 1:54:48

Kaybedenler Kulübü İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

2018 Mercedes A-Class  İlk İzlenimler 03:15

2018 Mercedes A-Class İlk İzlenimler

Herkese merhabalar, Sizlere instagram sayfamızdaki hikayelerden Yeni A Serisinin haber videosunu görmek istermisiniz diye sorduk ve oylama sonrasında bu videonun hazırlanması çoğunluğun evet demesiyle sizler için hazırla..

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Frambuazlı Yalancı Cheesecake Tarifi 04:20

Frambuazlı Yalancı Cheesecake Tarifi

MALZEMELER Bisküvili kat için; 20 adet petit beurre bisküvi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1/2 çay bardağı süt, İrmikli kat için; 4 su bardağı süt, 1 su bardağı irmik, 3/4 su bardağı şeker, 1 paket şekerli vanilin, 2 yemek..

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi 04:51

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1/2 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2 yemek kaşığı ince rendelenmiş parmesan peyniri, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı pul biber,..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Yoğurt Tatlısı Tarifi 03:50

Yoğurt Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta, 3 kahve fincanı şeker (klasik küçük türk kahvesi fincanı), 3 kahve fincanı yoğurt, 1 kahve fincanı sıvı yağ, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 8 kahve fincanı un, Yarım limonun rendelenmiş ka..

Stratejik Düşünce Nedir? 01:35

Stratejik Düşünce Nedir?

“ Planı kur adımları plana göre at sonuca varacağın sırada zafere eriyorsun diye dikkatini dağıtma ciddiyetini bozma en son hamleden sonra sevin” e aynen katılıyorum. ????Burada çıkarılacak bir kaç ders var. Birisi her ş..

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nasreddin Hoca Kayıp 11:41

Nasreddin Hoca Kayıp

Nasreddin Hoca verilen yemekleri çabucak bitiren ve yenisini isteyen Küheylan’ı azarlar. Hiç iş yapmadığı halde sürekli yediğini söyler. Ertesi gün Küheylan’ın yerinde yeller esmektedir. Bir önceki gün koyulan yemekler..

  • ÇocukTV tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 5 yıl önce