#Aynen

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden 04:00

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Olanları unutup geriye dönemem. Yandım çok; öylece sönemem. Bir kül kalır illa senden ya da benden Bölüm 1: Gel denizler aşalım, benimle gelmen şar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bazen bu dalgaları görmek için illa ki denizde olmak gerekmiyor. 00:28

Bazen bu dalgaları görmek için illa ki denizde olmak gerekmiyor.

Bazen bu dalgaları görmek için illa ki denizde olmak gerekmiyor. Aynen böyle hissettiğiniz, sizi bu kadar ürküten / yoran / zorlayan şeyler olmuştur elbet. Bizler de buradan paylaşım yaptığımızda bazen çok güçlü, çok m..

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Kaan Yıldız & Serdar Ortaç - Adalet - (Official Video) 04:02

Kaan Yıldız & Serdar Ortaç - Adalet - (Official Video)

ADALET Sevemedi beni bu nasıl adalet Birinin arayı bulması lazım Benim yaşadığım acıları aynen Yaşamasa lazım Benim gibi kalbi yaralıysa Aska düşmüş kara sevdalıysa Boyu boyuma huyu huyuma Ya çıkarsa Alırım onu sakla..

Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Ender AYAN - ÖYLESİNE PT.2 01:56

Ender AYAN - ÖYLESİNE PT.2

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; VERSE KEYFİM OLDUK..

  • Ender AYAN tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Ender AYAN - SARHOŞ 02:51

Ender AYAN - SARHOŞ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; KAFAMDA PARONAYA ZU..

  • Ender AYAN tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Muti & Azer Bülbül  - İlle de Sen (Official Video) 02:37

Muti & Azer Bülbül - İlle de Sen (Official Video)

Azer Bülbül Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi muhtacım sana İlle de sen ille de sen Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi aşığım sana İlle de sen ille de ..