#Aynes gıda

Isıtılmış Bıçak ile Minions Oyuncağı Kesilirse 04:39

Isıtılmış Bıçak ile Minions Oyuncağı Kesilirse

Yüksek sıcaklıkta ısıttıkları bıçak ile türlü gıda ve objeleri kesen ekip bu sefer minions oyuncağını kesiyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Güzel Su Mumu Yapımı (DIY Beautiful Water Candle) 02:51

Güzel Su Mumu Yapımı (DIY Beautiful Water Candle)

Çok ucuz bir şekilde güzel bir su mum yapmak için gerekli olan malzemeler ve yapım aşamaları... İhtiyacınız olacak şeyler: 1.Cam bardak 2.Su 3.( Ya da pişirme yağı)yağ lambası 4.Mum fitili 5.Pusula 6.Makas 7.Teyp 8.Şeff..

  • Kadınca tarafından
  • 1.670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paslı Yamalı Yaban Arısı Yok Oluyor 01:01

Paslı Yamalı Yaban Arısı Yok Oluyor

ABD’de ilk kez bir yaban arısı (bombus affinis) nesli tükenme tehlikesi olan türler listesine alındı. Uzmanlar gıda üretiminin azalması konusunda uyarıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevgiliye Yapılabilecek En Korkunç Şaka 01:09

Sevgiliye Yapılabilecek En Korkunç Şaka

Kırmızı gıda boyasıyla, evde kaza geçirip ölmüş gibi yaparak sevgilisinin aklını aldı. Kameraya yansıyan eğlenceli ve komik şaka sizlerle.....

  • JET TV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihat Hatipoğlu - Aşı (İğne) Yaptırmak Orucu Bozar Mı 02:09

Nihat Hatipoğlu - Aşı (İğne) Yaptırmak Orucu Bozar Mı

Nihat Hatipoğlu: İslam âlimleri ramazanın gündüzünde kişiye yapılan iğneleri ikiye ayırmışlardır. Serum gibi gıda veren iğneler; bunlar orucu bozar. Ancak ağrı kesici veya tedavi edici antibiyotik türü iğneler ise orucu ..

  • ANKA tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katar'a Ulaşan Türk Ürünleri Marketlerde Büyük İlgi Görüyor 00:18

Katar'a Ulaşan Türk Ürünleri Marketlerde Büyük İlgi Görüyor

Türkiye'den Katar'a ulaşan gıda desteğinin ardından Doha'daki marketlerde Türk ürünleri yoğun ilgi gördü. Katarlılar ürünleri sosyal medyadan paylaşarak Türkiye'ye teşekkür etti...

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Orgeneral Akar ve Bakan Fakıbaba Bayram Namazını Balıklıgöl’de Kıldı 02:19

Orgeneral Akar ve Bakan Fakıbaba Bayram Namazını Balıklıgöl’de Kıldı

Sınırda incelemelerde bulunmak üzere dün Şanlıurfa'ya gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bayram namazını Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte Balıklıgöl'de kıldı...

TMO Fındık Alımına Başladı 01:08

TMO Fındık Alımına Başladı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın açıkladığı takvim doğrultusunda hazırlıklarını tamamlayarak Ordu'da fındık alımına başladı. Altınordu ilçesine bağlı Karapınar Mah..

Atilla Kaptan-Biz Simit Poğaça Ve Sade Gazozla Büyüdük 04:52

Atilla Kaptan-Biz Simit Poğaça Ve Sade Gazozla Büyüdük

Kaptan bu paylaşımında ülkemizin içinde bulunduğu sosyo-ekonomik politikalar eşliğinde gelişen gıda tüketiminin derinliklerine parmak basıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Minikler Topladıkları Bağışları Kızılay'a Bağışladı 00:42

Minikler Topladıkları Bağışları Kızılay'a Bağışladı

Çekmeköy Belediyesi'nin Şeffaf Mutfak Güvenli Gıda Festivali'ndeki okul stantlarında iki gün boyunca satış yapan minikler, kazandıkları parayı Türk Kızılayı İstanbul Şubesi'ne bağışladı...

Bakan’dan ’Ucuz Et’ Açıklaması 01:16

Bakan’dan ’Ucuz Et’ Açıklaması

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, ucuz et satışındaki miktarı 6 tondan 10 tona çıkarabileceklerini belirtti, uygulamanın piyasa oturana kadar devam edeceğini söyledi. Projenin dar gelirli vatandaşla..

Tika'nın Arakan'a Yardımları Sürüyor 01:05

Tika'nın Arakan'a Yardımları Sürüyor

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanlığınca, Arakanlı Müslümanlara yapılan ikinci etap yardımlar kapsamında Pauktaw kasabasındaki 6 bin nüfuslu Kyi Ni Pin köyüne gıda kolileri ulaştırıldı...

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Ayakta Su İçmenin Zararları 01:42

Ayakta Su İçmenin Zararları

insan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır. Ayakta su içen bir insan eğer sıvı gıda içerse doğrudan doğruya onikiparmak bağırsağına geçer. Midenin küçük eğriliğine uyan kısmında Waldeyerin mide cadd..

  • Kadınca tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Depremin Yaraları Sarılmaya Çalışılıyor 02:20

Depremin Yaraları Sarılmaya Çalışılıyor

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri, Irak'ta depremin etkili olduğu Süleymaniye ilinin Halepçe ilçesine bağlı Bamo köyündeki 250 aileye çadır, battaniye ve gıda yardımı dağıttı...

Çinde Plastik Pirinç Üretimi Böyle Görüntülendi. Sahte Çin Pirinci !!! 01:52

Çinde Plastik Pirinç Üretimi Böyle Görüntülendi. Sahte Çin Pirinci !!!

Çin'de bir fabrikada çekilen görüntüler gıda sahteciliğinde gelinen son noktayı gözler önüne serdi. Plastik torbalar kullanılarak elde edilen sahte pirinç gerçek pirinç içerisine karıştırılarak satılıyor. Çinde Sahte Pir..

  • PengoTV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizli Sığınak Mehmetçik'in Gözünden Kaçmadı 01:12

Gizli Sığınak Mehmetçik'in Gözünden Kaçmadı

Ağrı Dağı'nda, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen hava destekli operasyonda, boş bir evin mutfağında yer alan ve girişi çamaşır makinesiyle gizlenmek istenen sığınakta, teröristlere ait gıda ve yaşam malzemesi el..

Yiyeceklerde Yapılan 10 Akıl Almaz Hile 02:47

Yiyeceklerde Yapılan 10 Akıl Almaz Hile

Bu videoda gıda üreticilerinin yaptığı inanılmaz hileleri derledik. Bunu izledikten sonra bir yemeden iki değil üç kere düşüneceksiniz...

  • JET TV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çilekli Cupcake Tarifi 08:08

Çilekli Cupcake Tarifi

Pure Color Love Cupcake için Malzemeler: Kek için: 210 gram Un 2 adet Yumurtanın Beyazı 1 bardak Şeker 12 adet Çilek 1 çay kaşığı Hamur Kabartma Tozu 1 çay kaşığı Karbonat 1/2 bardak eritilmiş Tereyağı 200 ml Süt 1/4 ba..

BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ölüyor 01:01

BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ö

Birleşmiş Milletler savaşın vurduğu Yemen’de bu sene açlık krizinin başlayacağı uyarısında bulundu. Ülkede 14 milyon kişinin gıda yardımına ihtiyacı olduğunu söyleyen Birleşmiş Milletler İnsani İlişkilerden Sorumlu Başka..

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR 01:15

The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR

MASTERCHEF JUNIOR beşinci olarak geri döndü! Şef yemek yarışması serisi, 8-13 yaşları arasındaki yetenekli çocuklara yemek yeteneklerini ve yiyecek tutkusunu bir dizi lezzetli zorlukla sergileme şansı veriyor. Ev sahibi ..

Neden Probiyotik 02:21

Neden Probiyotik

Hilal Şefkatli'nin çocukluğu nasıldır görmek ister misin? Komik midir? Sevimli midir? Ne karın ağrıları çekmiştir peki hiç düşündün mü? Probiyotik, kolondaki bir veya sınırlı sayıdaki bakterinin gelişmesini veya aktivit..

Kırmızı Kadife Kurabiye Tarifi 05:57

Kırmızı Kadife Kurabiye Tarifi

Kırmızı Kadife Kurabiye için Malzemeler: 200 gram Un (1 + 1/2 bardak) 1 çay kaşığı Kakao 1 çay kaşığı Karbonat 115 gram Tereyağı (1/2 bardak) 200 gram Şeker (7/8 bardak) 1 adet Yumurta 1 yemek kaşığı Süt 1 yemek kaşığı ..

Kırmızı Kadife Cupcake Tarifi 14:52

Kırmızı Kadife Cupcake Tarifi

Malzemeler: 2 yemek kaşığı Sıvıyağ 200 ml süt Yarım limon 170 gr un 1 yemek kaşığı Kakao 1 çay kaşığı Karbonat 1 paket Hamur Kabartma Tozu 1 çay kaşığı Vanilya Özütü 150 gr toz şeker 1 adet yumurta 1 çay kaşığı kırmızı ..

Cadı Parmağı Kurabiye Nasıl Yapılır 07:29

Cadı Parmağı Kurabiye Nasıl Yapılır

Malzemeler: Kırmızı Gıda Boyası 30 adet Badem 2 Yumurta Vanilya Özütü 110 gram Tereyağı 240 gram Un 1/2 bardak Pudra Şekeri 5 yemek kaşığı Toz Şeker..