#Aynes gıda

Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar 00:55

Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunus, uygulanan suni teneffüse rağmen hayata döndürülemedi. Çınarcık'ın Taşliman sahilinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunusu gören vatandaşlar, Çınarc..

  • JET TV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler 02:53

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler

Vatandaşa dana eti yerine eşek eti, yoğurt yerine jelatin yedirdiler. Tarım ve Orman Bakanlığı, halk sağlığıyla oynayan firmaları tek tek ifşa etti. İşte gıda ürünlerinde yapılan o hileler ve halkın sağlığıyla oynayan fi..

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler 02:46

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler

Vatandaşa dana eti yerine at ve eşek eti, bal yerine şekerli şurup yedirdiler, tavşan kanı çay yerine de boya içirdiler. Tarım ve Orman Bakanlığı, halk sağlığıyla oynayan firmaları bir kez daha tek tek ifşa etti. İşte gı..

Alışveriş yaparken dikkat- Peynir ve yoğurtta büyük hile 05:47

Alışveriş yaparken dikkat- Peynir ve yoğurtta büyük hile

Adana Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Kaypak Tona, süt ürünlerindeki taklit, tağşişte peynire bitkisel yağ konulurken, yoğurda kıvamı için nişasta katıldığını, sütün içerisinden çektikleri krema ile de..

Sebzeli Çorba Tarifi - Terbiyeli Sebze Çorbası Tarifi 01:25

Sebzeli Çorba Tarifi - Terbiyeli Sebze Çorbası Tarifi

Kış aylarında şifa niyetine terbiyeli sebze çorbası içebilirsiniz. Videomuzda yer verdiğimiz konular: terbiyeli sebze çorbası nasıl yapılır, bebekler için çorba haazırlama, terbiyeli çorba nasıl yapılır? Sebzeli çorba, ..

Limonlu Cheese Cake Tarifi 08:40

Limonlu Cheese Cake Tarifi

Limonlu cizkek tarifi Malzemeler 100 gr eritilmis tereyag(1 cay bardagi) 2 paket yulafli bisküvi isterseniz bir su bardagi kadar badem yada findik koyun. Kremasi icin gerekenler 2 paket labne peyniri toplamda 600gr 1 pak..

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu 03:03

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu

Çin tuzu yani monosodyum glutamat ya da en çok bilinen adıyla MSG uzak doğuda yaygın olarak kullanılan bir lezzet arttırıcı. Bizde de E621 adıyla ya da MSG kısaltmasıyla hazır gıda ve atıştırmalıklarda sıkça kullanılıyor..

Vanilyalı Cupcake Tarifi 18:01

Vanilyalı Cupcake Tarifi

Kek için: 125 gram Tereyağı 80 gram Toz Şeker 80 gram Pudra Şekeri 2 yumurta 1 yemek kaşığı su 170 gram Un 1 paket Kabartma Tozu 125 gram Süt 1 çay kaşığı Tuz 2 yemek kaşığı Damla Çikolata 1 çay kaşığı Vanilya Özütü/ 1 ç..

Denetimde sınıfta kaldılar! 02:10

Denetimde sınıfta kaldılar!

ANKARA'DA GIDA ÜRETİMİ VE SATIŞI YAPAN İŞ YERLERİNE DENETİME GİDEN EKİPLER, ŞOK EDEN BİR MANZARA İLE KARŞILAŞTI. TAM DA KORONA DÖNEMİNDE HİJYEN KURALLARININ HİÇE SAYILDIĞI İŞLETMELERE, 14 BİN LİRA PARA CEZASI KESİLDİ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan -Yeni Anayasa- Açıklaması 03:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan -Yeni Anayasa- Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Yeni bir anayasayı tartışmanın zamanı geldi dedi. Cumhurbaşkanı, gıda fiyatlarındaki artışa karşı da devreye gireceklerini s..

Astarı Yüzünden Pahalı! Gıdada Yüksek Ambalaj Maliyeti 02:27

Astarı Yüzünden Pahalı! Gıdada Yüksek Ambalaj Maliyeti

Zamlı fiyatları gören tüketici gıda maliyetlerinin yükseldiğini düşünüyor ancak her zaman gıdanın maliyeti artmıyor! Ürünün ambalaj maliyetinde yüksek artışlar yaşanıyor bu da tüketicinin cebine yansıtılıyor. Peki ambala..

Eskişehir'de Şiddetli Yağış Nedeniyle Onlarca Ev ve Yolları Su Bastı! İşte Görüntüler 01:19

Eskişehir'de Şiddetli Yağış Nedeniyle Onlarca Ev ve Yolları Su Bastı!

Zamlı fiyatları gören tüketici gıda maliyetlerinin yükseldiğini düşünüyor ancak her zaman gıdanın maliyeti artmıyor! Ürünün ambalaj maliyetinde yüksek artışlar yaşanıyor bu da tüketicinin cebine yansıtılıyor. Peki ambala..

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Adana'da stokçu deposuna baskın! 02:18

Adana'da stokçu deposuna baskın!

Adana'nın Seyhan İlçesi'ndeki ruhsatsız bir depoda pek çok ürünün stoklandığı ortaya çıktı. Temizlik ve gıda ürünlerinin tutulduğu depoda inceleme ve sayım yapıldı...

Avrupa'da Birinci Sıradayız 02:15

Avrupa'da Birinci Sıradayız

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÇİFTÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ, GIDA TEDARİĞİNDEN ET FİYATLARINA, DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU. İSTİYORUZ Kİ RAMAZAN'DA VATANDAŞIMIZA KIYMAYI, KUŞBAŞINI UCUZA VERELİM DİYEN ERDOĞAN, ŞİFA REÇETESİNİ DE..

Uzmanlar Şekerden Kaçmamız Gerekmiyor Şekeri Yönetmemiz Gerekiyor 06:17

Uzmanlar Şekerden Kaçmamız Gerekmiyor Şekeri Yönetmemiz Gerekiyor

Prof. Dr. Murat Baş, şekerin doğru tüketimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Baş, şekerin korkulması değil, kontrol edilmesi gereken bir gıda olduğunu belirterek, “Şekerden kaçmamız gerekmiyor, şekeri yönetmemiz g..

Makaron Tarifi 11:11

Makaron Tarifi

Makaron için gerekli malzemeler: 80 gram Yumurta Akı 160 gram Toz Şeker 140 gram Badem Unu 50 gram Pudra Şekeri 50 gram Krema 100 gram Beyaz Çikolata Makaron Nasıl Yapılır? Kremayı kaynatın, içine çikolatayı koyun, ka..

Probiyotik Yoğurt Tarifi 03:19

Probiyotik Yoğurt Tarifi

Probiyotik Yoğurt Faydaları, Probiyotik ve Prebiyotik nedir, sindirim sisteminde yaşayan mikroorganizmalar, sağlıklı bir sindirim sisteminin olmaz ise olmazı dırlar. Bağışıklık fonksiyonları üzerine önemli bir etkiye sa..

Kalburabastı Tarifi 07:50

Kalburabastı Tarifi

150 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı yoğurt, 2 yemek kaşığı toz şeker, 3-3,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı karbonat, 1 çay bardağı ince çekilmiş ceviz içi. Şerbeti için; 2 su bardağı s..

İran’da yağ izdihamı 00:17

İran’da yağ izdihamı

İran'ın başkenti Tahran'da halk, gıda ürünlerine yapılacak zam öncesi uygun fiyata yağ almak için marketlere akın etti...

BÜYÜK FELAKET DEPREM! 3:20:02

BÜYÜK FELAKET DEPREM!

BUNDAN SONRA BEKLENEN DEPREM, GAP, İSTANBUL, İZMİR, KUDÜS, İSKENDERUN, AMONOSLAR, AMİK OVASI, GAVUR DAĞI, GAVUR GÖLÜ KIYAMET TEOLOJİSİ, KIYAMET COĞRAFYASI, YECÜC-MECÜC, DABBETÜL ARZ, SEKİNE, MEHDİ, MESİH, KIYAMET SAVAŞI!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 2 yıl önce
KÜRESEL ISINMA BAHANESİYLE AÇLIĞA MAHKUM EDECEKLER 17:29

KÜRESEL ISINMA BAHANESİYLE AÇLIĞA MAHKUM EDECEKLER

Yıllar önce su ve gıda kıtlığı konuda yayın yaptığımızda bizleri karamsarlıkla itham edenler, Komplo teorisi, diyenler şimdilerde ortada yoklar. Geleceği görememenin bedelini ne yazık ki milyonlarca insan ödeyecek...

  • STUDIO AS tarafından
  • 33 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Telefonların içindeki Sensörler Aktif Edilirse! Nükleer Kış, Açlık! 1:01:49

Telefonların içindeki Sensörler Aktif Edilirse! Nükleer Kış, Açlık!

02:00 Hayati Sır Masumiyeti Anlatıyor! 13:28 Uyanın Dünyayı Yakıyorlar! 16:08 Dünyadaki Gıda Kıtlığı İçin Alarm Veriliyor! 25:23 Masumiyetinizi Koruyun, Cenneti Kaybedersiniz! 26:36 Neden Cenneti Kaybetme Riskiyle Karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Limonlu Cheesecake Tarifi 06:34

Limonlu Cheesecake Tarifi

Cheesecake tabanı için: 1 buçuk paket yulaflı bisküvi 2-3 yemek kaşığı tereyağı yarım su bardağı veya daha az kavrulmuş fındık peynirli krema için: 1 limon kabuğu rendesi ve suyu 2 paket 200gr.lık krem peynir 1 su bardağ..

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi 06:25

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi

Daha önce verdiğim ıspanaklı peynirli pide tarifinde pidemi öve öve bitirememiştim. Gelen yorumlar da beni doğrular nitelikte olunca hiç vakit kaybetmeden bir de kuşbaşılı kaşarlı Pide operasyonu yaptım. Ispanaklısını ar..

Nohut Yemeği Tarifi 03:18

Nohut Yemeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı nohut, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Su, Tuz. ************************** Kış aylarımızın vazgeçilmez menülerinden biridir Nohut/kuru fas..

GRAFEN NEDİR  VÜCUDA ETKİLERİ NELER 1:02:39

GRAFEN NEDİR VÜCUDA ETKİLERİ NELER

HİLELİ GIDA ÜRÜNLERİ ...

  • STUDIO AS tarafından
  • 36 görüntüleme
  • 9 ay önce
18:01

"Kahve Değil Kimya Deposu İçiyorsunuz! 3' ü 1 Aradanın Sadece %9' u Ka

???? Paketli Gıdaların Sağlığımıza Olumsuz Etkileri Nelerdir? ???? Sağlıklı Alternatifler: Doğal ve Taze Yiyecek Seçenekleri ???? Paketli Gıdaların İçeriğinde Bulunan Zararlı Maddeler ???? Besin Değerleri Kaybı ve Hazır ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 8 ay önce
BÜTÜN SAHTEKARLIKLARA ÇÖZÜM. SON VİRAJ! ŞOKE OLACAKSINIZ! 1:56:38

BÜTÜN SAHTEKARLIKLARA ÇÖZÜM. SON VİRAJ! ŞOKE OLACAKSINIZ!

NELERLE KARŞILAŞACAKSINIZ VE ÇÖZÜM NEDİR? Gıda, enerji, iletişim birçok konu. Topuk kanı, aşı ve sıvılara çözüm ikli-m, karbon ayak izi, yapay et, ikinci plandemi, DSÖ- BM-WEF planları, Büyük Sıfırlama ve önümüz sahtekar..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 8 ay önce
MAVİ VATAN TEHLİKEDE Mİ? 06:51

MAVİ VATAN TEHLİKEDE Mİ?

21. yüzyılda “Vatan” kavramının sadece yaşadığımız kara parçası olmadığını, beş farklı bileşenden oluştuğunu ????️ Anavatan: Yaşadığımız kara coğrafyası ve çevresi. ???? Eko Vatan: Gıda, su, orman ve hayvan varlığı. ??..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 2 hafta önce