#Aynı anda

Tarkan - Uzun İnce Bir Yoldayım 04:58

Tarkan - Uzun İnce Bir Yoldayım

Uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece Bilmiyorum ne haldeyim gidiyorum gündüz gece Gündüz gece gündüz gece gündüz gece Dünyaya geldiğim anda yürüdüm aynı zamanda İki kapılı bir anda gidiyorum gündüz gece Gündüz g..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Her Tarafı Ayrı Oynayan Adam 00:30

Her Tarafı Ayrı Oynayan Adam

Bir düğünde müziğin çalmasıyla birlikte harekete geçen genç bir anda ritmle birlikte her tarafı aynı anda oynamaya başlıyor...

  • JET TV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli 01:52

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “dövizleri bozdurun” çağrısına kayıtsız kalmayan vatandaşa teşekkür etti ve milletin bu işe biraz daha yüklenmesi gerektiğini belirtti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da cuma namazı s..

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Erdoğan'dan Açıklama :  Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar 01:43

Erdoğan'dan Açıklama : Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kürtlerin Kerkük'te işgalci konumunda olduklarını söyledi. Erdoğan Kerkük için Hiç kimse burası benimdir havasına giremez dedi. Erdoğan İran dönüşü uçakta bazı gazetelerin Ankara tem..

Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rakı İçmek İyi Geliyor - Damla 03:21

Rakı İçmek İyi Geliyor - Damla

Şarkı Sözü Geçiyor yaralar Damlalardan sonra Kalmıyor kabuğu Düşüyor zamanla Sonra bir gün gerçekten Atlattığını sanarken Yaradan kalan izler seni soruyor İşte öyle bir anda Tam da böyle zamanda Rakı içmek iyi geliyor Y..

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor 03:27

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı operasyonunda 5'inci gün geride kalırken, çatışmaların sürdüğü bölgeye yakın sınır kentleri de zaman zaman gelişmelerden etkileniyor. ..

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir noktaya” ulaştığını söyledi ... 01:28

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir noktaya” ulaştığını söyledi ve hükümetleri bunu önlemek için “agresif” önlemler almaya çağırdı.“Her ülke ilk vakasına, ilk kümesine, toplumun bulaşma..

Kambur balina, kano kullanan iki kadına dehşeti yaşattı 00:58

Kambur balina, kano kullanan iki kadına dehşeti yaşattı

Amerika'nın Kaliforniya eyaletindeki Avila sahilinde dehşete düşüren bir an yaşandı. Kano kullanan iki kadını bir anda yutmaya çalışan kambur balina saniye saniye görüntülendi. Kaliforniya Avila sahilinde kuş gözlemcile..

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti 06:14

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti

por Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiydi. Rakibini 3-1 mağlup eden siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışında 'ben de varım' dedi. SON ANDA OĞUZHAN ŞOKU Spor Toto Süper Lig..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Uyum Dediğin Böyle Olur 00:10

Uyum Dediğin Böyle Olur

Sincapların beraber meyve yemesi aynı anda aynı hareketleri yapmaları bizleri gülümsetmeye yetti...

  • JET TV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Megavac  Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerinize İnanamayacaksınız. 01:42

Megavac Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerin

Megavac Mekanik Trombektomi Yakalama Sistemi Sadece Capture MegaVac vücudun her kap içinde pıhtı için kapsamlı bir tedavi çözüm sağlar. Teknoloji aynı zamanda trombektomi, damar tıkanıklığı, emboli koruma ve ankraj ger..

  • PengoTV tarafından
  • 3.924 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Switched at Birth 5. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:00

Switched at Birth 5. Sezon Tanıtım Fragmanı

Switched at Birth 5. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı Switched at Birth Dizi Özeti: Kansas'ta yaşayan Bay, okulda yapılan kan testi sonucunda ailesiyle aynı kan grubunu paylaşmadığını farkeder. Önce bu duruma fazla ta..

  • Cowboy tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor 02:30

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor

Katalonya-İspanya ilişkilerinde ilerleme sağlanamıyor. İspanya’nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminin başkanı eylül ayında bağımsızlık yanlısı referandum yapılması sözü verdi. Ancak referandumun yapılıp yapılmayacağ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD) 01:29

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD)

Nina Dobrev, hikayenin ana kahramanı Elena Gilbert 3. sezon finalinde vampire dönüşmüştür. Nina Dobrev, aynı dizide ikiden fazla karakteri canlandırmıştır. Amara, Tatia, Katherine Pierce ve Elena Gilbert. Hikayenin en kö..

Deli Yürek 1. Bölüm İzle 1:00:45

Deli Yürek 1. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Deli Yürek 2. Bölüm İzle 54:39

Deli Yürek 2. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Deli Yürek 3. Bölüm İzle 56:39

Deli Yürek 3. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..