#Aynı anda

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Bengu - Korkma Kalbim HD 05:25

Bengu - Korkma Kalbim HD

Adım adım yaklaştım zafere Bulunmayan bir aşk arıyorum Senin olmasını becerir gibiyim Ama en soğuk yaz günündeyim Kime danışsam aynı şeylere Hep aynı aşka derde bağlamış Bu sefer yanacak yürek olmayacak Çünkü kal..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

Ufo361 - Scheiß auf eure Party (Türkçe Altyazılı) 03:40

Ufo361 - Scheiß auf eure Party (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Dünya benim Bu olduğu gibi: Dünya benim Kasetini ver, kasedini veriyorum, kasetini ver ama onu dinlemiyorum [Hook] Partinize sıçıyorum Evet partinize sıçıyorum Hala aynı kişiyim Evet hala eskisi gibiyim Pa..

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Muhsin Yazıcıoğlu - Nasuh Mitap 01:04

Muhsin Yazıcıoğlu - Nasuh Mitap

Hücre arkadaşı onu anlattı!‘Her yediğimiz dayaktan sonra suyumuzu paylaştık’ 1980 darbesinde Muhsin Yazıcıoğlu ile aynı hücrede kalan Dev Yol liderlerinden Nasuh Mitap, Yazıcıoğlu’nun hayatını bu şekilde kaybetmesinden ü..

  • PengoTV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz! 05:27

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz!

Kavuşursak biteriz biz, Biz mutlu sonlar katiliyiz. Kavuşursak biteriz biz. Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz. Herkesin bildiği bir aşk, Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz. Belki biraz serseri, Belki biraz ..

  • Candy tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mustafa Ceceli  Es 04:29

Mustafa Ceceli Es

Anladım bu son durak Beni anılarla yalnız bırak Tutmam gereken bir matemin var Hislerin var unutmam gereken Yanar yanar durur Kalbim kan ağlar ağlar durur Senin bende kalan günahın var Sözlerin var unutup gittiğin Es ner..

Fuat Saka - Şimdi Ne Yapar 03:40

Fuat Saka - Şimdi Ne Yapar

Dertli dertli çalıyor saz Ağlıyorum bu akşam bu barda Parça parça olmuş gönlüm Kırılmış bir kadeh gibi yerde Katılmıyor türkülere Gözgöze elele susuyorduk Tele kulak verip yalnız Sessizce bağlama dinliyorduk İçki..

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması 05:07

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması

Reklam çalışmaları bazı firmalar arasında rekabetten ötürü farklı boyutlarda olabiliyor. Genelde ülkemizde markalar arası reklam savaşlarını pek göremiyoruz ama yurt dışında bunun pek çok örneği var. Aslında bu reklam ça..

  • PengoTV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı yayında! Tutku ile aynı ortamda olmaya bile dayanamayan Meltem, aynı evde kalınca ne yapacak? Duygu'nun gelişiyle şaşkına dönen Meltem ve Haluk'un mutluluk oyunu tüm dengeleri değişt..

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle 04:46

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle Albüm Adı : Resitaller Düzelten : hasantanis Sakin göllerin kuğusuyduk, Salınarak suyun yanağında. Yarılan ekmeğin buğusuyduk. Gözüm yaşarıyor, yüreğim kanıyor. Olmasaydı sonumuz ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatlısından Tuzlusuna 4 Çeşit Yufkadan Gözleme Tarifi 11:57

Tatlısından Tuzlusuna 4 Çeşit Yufkadan Gözleme Tarifi

Dil Peynirli, Domatesli ve Naneli Gözleme 1 adet el açması yufka 2 boğum dil peyniri 4 dal nane 4 adet çeri domates 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 adet el açması yufkayı tezgaha açıp artı şeklinde kesin. Ardından yuvarlak k..

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır 11:41

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır

Turşunun altın oranı; 1 litre suya 1 çay bardağı sirke ve 2,5-3 çorba kaşığı rafine olmamış deniz tuzu. Az tuzlu isterseniz bu oranı 2 kaşığa kadar düşürebilirsiniz. Limonla yapmak isterseniz de, 1 litre suya 2 limonun ..

Hande Erçel Çeşme'de Fena Yakalandı Bu Ne Hal Böyle 02:07

Hande Erçel Çeşme'de Fena Yakalandı Bu Ne Hal Böyle

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavada Su Böreği Tarifi 11:43

Tavada Su Böreği Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 4 tane yumurta yarim cay bardagi süt 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 3 su bardagi un.Lütfen kontrollü ekleyin herkeste ayni un gitmez. Hamur malzemelerini yogurma kabina koyun unuda yavas y..

The Shape of Water - Suyun Sesi Türkçe Dublaj İzle 2:03:19

The Shape of Water - Suyun Sesi Türkçe Dublaj İzle

Soğuk savaş döneminin Amerika'sında yaşayan Elisa yalnız bir kızdır. Sessiz, rutin bir hayatı olan Elisa, gizli ve yüksek güvenlikli bir devlet laboratuvarında temizlikçi olarak çalışır. Ancak günün birinde Elisa'nın hay..

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

Buzluk  Böreği  Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek 10:01

Buzluk Böreği Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek

10 adet orta boy patates 1,5 su bardağı süt bir çorba kaşıgı tereyağı ve tuz ara katlar için çok az sıvıyağ üzeri icin üzeri için kaşar peynir rendesi ve biraz pul biber Hazırlanışı Patatesleri haşlayın haşlanan Patate..

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Berk Bekar - Morg 05:05

Berk Bekar - Morg

Beni öldürsen intihar etmiş mi olurum Söyleyemezdim, bu kadar içimden gelmese Şimdi ne oldu, bu kadar yangın yaptın her şeyi Sessizlikte bağır istediğin kadar Sadece kendinin duymak istediğin ne varsa al benden de o kada..

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Sagopa Kajmer - Vazgeçtim İnan 04:41

Sagopa Kajmer - Vazgeçtim İnan

1.KISIM Kendimi bugün onun yerine koydum. Koyamadım onun yerine kimseyi ve uyudum. Oyaladım kendimi durdum. Pili bitik saat gibi durdum. Durdum. Kendimi bugün aynı yerlerde buldum. Çok tenha,pek yalnız bir de yorgun. Oya..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Ege Günay - Sıkıldım (Official Video) 02:53

Ege Günay - Sıkıldım (Official Video)

Söz - Müzik: Ege Günay Düzenleme: Hüseyin Çebişçi Gitarlar: Caner Güneysu Ud: Altuğ Öncü Perküsyon: Şener Yolal Mix - Mastering: Hüseyin Çebişci Stüdyo: Harem's Şarkı Sözleri: Günlerden pazardı, kaldım evde tek Sevgilim..