#Ayran aşı Çorbası

Çin Aşısı Pazartesi Günü Türkiye'de 02:45

Çin Aşısı Pazartesi Günü Türkiye'de

Çin'den gelecek koronavirüs aşıları Pazartesi günü Türkiye'de olacak. Müjde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. Bakan Koca aşılamada nasıl bir yol izleneceği konusunda da önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar....

Koronavirüste Çin Aşısı Mı, Alman Aşısı Mı? 02:55

Koronavirüste Çin Aşısı Mı, Alman Aşısı Mı?

Çin aşısı yolda, Alman aşısı için anlaşma tamam. Peki, hangi aşıyı yaptıracağız? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iki aşıyı değerlendirdi. Risklerini ortaya koydu...

İşte aşılamanın yol haritası! 02:41

İşte aşılamanın yol haritası!

İşte aşılamanın yol haritası!..

Almanya ile ortak aşı üretimi 01:43

Almanya ile ortak aşı üretimi

TÜRKİYE'YE GETİRİLEN ÜÇ MİLYON DOZ ÇİN AŞISININ LABORATUVAR İNCELEMELERİ SÜRÜYOR, ANKARA, ORTAK AŞI ÜRETİMİ KONUSUNDA DA DÜĞMEYE BASTI. RUSYA'NIN ARDINDAN ALMANYA'YLA DA GÖRÜŞMELER BAŞLADI...

Maluma - Borro Cassette 04:07

Maluma - Borro Cassette

Maluma - Borro Cassette Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Ayer me besaste y no podías parar y me bailaste hasta el amanecer Cuando desperté yo te quise llamar y ahora me dice que borro cassete Que no se acuerda de e..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 10.677 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Don Omar - Feat. Sharlene Taulé - Encanto 03:15

Don Omar - Feat. Sharlene Taulé - Encanto

Don Omar - Feat. Sharlene Taulé - Encanto Şarkı Sözleri [Verse 3: Don Omar] Desde que te amé sabía que eras especial Existen pocas así Con esa única humildad con la que respondes cuando me hablas A lo nuestro le llamaré ..

''Kısıtlamalar 15 şubat sonrası kalkabilir'' 02:24

''Kısıtlamalar 15 şubat sonrası kalkabilir''

ANALİZLERDE SONA GELİNDİ, GÖZLER AŞILAMANIN BAŞLAMASI BEKLENEN TARİHE , 15 OCAK'A ÇEVRİLDİ..HAZIRLIKLARA HIZ VEREN SAĞLIK BAKANLIĞI İSE AŞILAMA ESASLARINI 81 İLE, GENELGE İLE DUYURDU. AŞI UMUTLARI ARTIRIRKEN, UZMANLAR KI..

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz, Covid-19 aşısı olduktan sonra hissettiklerini anlattı 03:30

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz, Covid-19 aşısı olduktan sonra hissettikle

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyeleri ile birlikte Covid-19 aşısı oldu. Aşı sonrası hissettiklerini anlatan Kayıpmaz, “Öncelikl..

Korona virüs ile mücadelede tarihi gün! Aşılama başladı 01:33

Korona virüs ile mücadelede tarihi gün! Aşılama başladı

Çin’den gelen Covid-19 aşısı sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlanırken, Ankara'da da ilk aşı bir sağlık çalışanına yapıldı...

Aşı oldu, dans etmeye başladı! 01:29

Aşı oldu, dans etmeye başladı!

SAĞLIK ÇALIŞANLARI...SALGIN SÜRECİNDE BÜTÜN YÜK ONLARIN OMZUNDA. AMA YİNE DE MORALLERİ YERİNDE, KOŞULLAR NE OLURSA OLSUN HER ZAMAN VE ELLERİNDEN GELEN HER ŞEKİLDE ŞİFA DAĞITMAYA ÇALIŞIYORLAR. KIRKLARELİ'DE ÖZEL BİR HASTA..

Cvija - Lake Zene 04:40

Cvija - Lake Zene

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) [Intro] A-na-na-na-na-no A-na-na-na-na-no A-na-na-na-na-no-no-no [Chorus] Lake ?ene, laka droga No? je mlada, a ti prijaš mi Leti vreme kao lova Zato ljubi me i ne misli Lake ?ene, ..

Shakira - Addicted to You 02:34

Shakira - Addicted to You

Addicted To You Debe ser el perfume que usas O el agua con la que te bañas Pero cada cosita que haces A mí me parece una hazaña Me besaste esa noche Cual si fuera el último día de tu boca Cada vez que yo me acuerdo Yo..

Andeeno Damassy feat. Jimmy Dub - Ese Amor 03:41

Andeeno Damassy feat. Jimmy Dub - Ese Amor

Lyrics: Şarkı Sözleri Yo se quien soy mi niña Yo no se de mi vida Yo soy complicado Es un amor, y un pecado Es un tabú mi niña Es una tontería Yo soy complicado Es un amor, y un pecado Con mi niña cada día Ese amor,..

  • ÖFAY tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
85 yaş üstü için aşılama başladı #CANLI 04:06

85 yaş üstü için aşılama başladı #CANLI

85 yaş üstü için aşılama başladı #CANLI..

Artık Seyahat Etmek Çok Daha Zor Olacak 01:27

Artık Seyahat Etmek Çok Daha Zor Olacak

Avrupa'da seyahatler için getirilmesi düşünülen aşı sertifikası programı bir süreliğine ertelendi. Bir araya gelen AB üye ülkeleri mutant virüsün hızlı artışına karşı daha sert ve caydırıcı kararlar alacaklarını açıkladı..

6,5 milyon doz aşı geldi 02:20

6,5 milyon doz aşı geldi

HEYECANLA BEKLENEN 2. PARTİ, YANİ 6,5 MİLYON DOZ AŞI DAHA TÜRKİYE'YE GELDİ. 2 HAFTALIK İNCELEMENİN ARDINDAN AŞILAMANIN HIZLANMASI BEKLENİRKEN, SAĞLIK BAKANLIĞI AŞILAMA HARİTASI UYGULAMASINI DEVREYE SOKTU. HANGİ İLDE KAÇ..

''Gelişmiş ülkeler aşı bulamıyor'' 02:21

''Gelişmiş ülkeler aşı bulamıyor''

DEVLETİMİZ KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR DEDİ, DEVLET KORUMASINDAN YARARLANMIŞ GENÇLERLE, ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİN ATAMA TÖRENİNDE KONUŞTU. GELİŞMİŞ ÜLKELERDEKİ AŞI KRİZİNE DİKKAT ÇEKEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TÜRKİYE'DEK..

Jenn Morel - Ponteme 02:34

Jenn Morel - Ponteme

Şarkı Sözleri Buena Vaina! Woah e'to comenzó E'to es una vaina que me huele cocoro Prendan lo motore no vamo en lo motocro Toda la morena andan bucando to lo pro Maisena Cuidao ta caliente y te quema Si el ritmo you fe..

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni Covid-19 kararlarını açıkladı 10:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni Covid-19 kararlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İllerimizi Sağlık Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak Mart ayı başı itibari ile kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz. İllerimizi vaka ve aşı oranları gib..

Hollanda basınından Türkiye’deki aşılama çalışmalarına övgü 03:50

Hollanda basınından Türkiye’deki aşılama çalışmalarına övgü

Hollanda basını ülkesindeki kötü hava koşulları ile ara verilen aşılama çalışmalarına atıfta bulunarak, Türkiye’de zorlu hava şartlarına rağmen kesintisiz devam eden Covid-19 aşı çalışmalarından övgü ile söz etti...

Son 15 Günde Çoğu İlde Vaka Artışı Görüldü 02:04

Son 15 Günde Çoğu İlde Vaka Artışı Görüldü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tedbirlere ve kurallara uyulması çağrısını bir kez daha yineledi. Koca, son 15 günde çoğu ilde vaka artışı görüldüğüne de değindi. Bakan Koca, BioNTech aşısının ilk 5 bin 800 dozunun Türkiye..

Cumhurbaşkanı Erdoğan salgın konusunda tarih verdi 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan salgın konusunda tarih verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan salgın konusunda tarih verdi. Erdoğan, aşı tedariğine hız verildiğini duyurdu. Muhalefetin İstanbul Sözleşmesi iddialarına da yanıt verdi...

22. Hasta el Amanecer - Nicky Jam 04:05

22. Hasta el Amanecer - Nicky Jam

Como tú te llamas, yo no sé De donde llegaste, ni pregunté Lo único que sé, es que quiero con usted Quedarme contigo hasta el amanecer Como tú te llamas, yo no sé De donde llegaste, ni pregunté Lo único que sé, es que q..

Albert 06 El Veterano Ft Bulova - Los 4 En Un Viaje 03:29

Albert 06 El Veterano Ft Bulova - Los 4 En Un Viaje

Alo Hello Klk En que tu ta? Aqui aburrio y tu? Aburrio y vi que subite una foto con tu Amigo je eh verdad? Si Te voy a manda la ubicacion Pero yo toy con mi amiga Espero por ti ya yo toy cambiao dile a tu amiga que baje ..

AK Parti Sözcüsü Çelik- 'Muhtıra siyaseti mutasyona uğramıştır' 11:22

AK Parti Sözcüsü Çelik- 'Muhtıra siyaseti mutasyona uğramıştır'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Muhtıra siyaseti mutasyona uğramıştır. Bunlar yakın zamana kadar yüksek bir şekilde demokrasiden bahsediyorlardı, demokratik süreçleri desteklediklerinden bahsediyorlardı ama ilk muhtırayı g..

'Önlemleri gevşettik maalesef' 01:43

'Önlemleri gevşettik maalesef'

VAKA SAYILARI HIZLA ARTARKEN SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA TÜRKİYE'NİN 3. İSTANBUL'UN DA 4. PİKİNİ YAŞADIĞINI AÇIKLADI. YANİ MAALESEF VAKA SAYILARI ZİRVE YAPMIŞ DURUMDA..SAĞLIK BAKANI, ÇÖZÜM AŞILAMAYI HIZLANDIRMAK DEDİ,..

İkna timleri kapı kapı dolaşacaklar 02:31

İkna timleri kapı kapı dolaşacaklar

Neredeyse her 4 kişiden1’i randevu alıp sağlık merkezlerine gitmeyenler var. Sağlık Bakanlığı aşı ile ilgili tereddütleri ortadan kaldırmak için düğmeye bastı...

Aşıdan sonra antikor testi şart mı? 02:14

Aşıdan sonra antikor testi şart mı?

Aşıdan sonra antikor testi şart mı?..

Vakaların Rekor Kırdığı Hindistan'da Bu da Oldu! 02:42

Vakaların Rekor Kırdığı Hindistan'da Bu da Oldu!

Bir günde 400 binden fazla kişide koronavirüs tespit edilen Hindistan'da hastanede yangın çıktı. Bununla birlikte Hindistan'da aşı stok krizi de yaşanıyor...

Cumhuriyet savcısı genelgeleri eleştirdi 01:54

Cumhuriyet savcısı genelgeleri eleştirdi

ŞANLIURFA'NIN VİRANŞEHİR İLÇESİNDE GÖREVLİ CUMHURİYET SAVCISI EYYÜP AKBULUT, YAYINLADIĞI BİR VİDEOYLA HEM PANDEMİ ÖNLEMLERİNİ, HEM DE AŞI UYGULAMALARINI ELEŞTİRDİ. HER İKİ BAŞLIK İÇİN DE SORUŞTURMA AÇTIĞINI İLAN ETTİ. ..