#Ayrıca

Cumhuriyete Kanat Gerenler 70.Bölüm 31:55

Cumhuriyete Kanat Gerenler 70.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 70. bölümünde; Ömer Azaz ve Süreyya Bükey konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Ömer Azaz ve Süreyya Bükey ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 73.Bölüm 30:08

Cumhuriyete Kanat Gerenler 73.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 73. bölümünde; Hami Dilek ve Mustafa İrkin konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Hami Dilek ve Mustafa İrkin ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmekted..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 87.Bölüm 26:02

Cumhuriyete Kanat Gerenler 87.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 87. bölümünde; Neşet Ömer Irdelp konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Neşet Ömer Irdelp ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir...

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları 12:50

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları Euzu billahi mineşşeytanirracim. Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka nasırıl hakkı bil ha..

  • Dini Mubin tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı 04:13

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı Nişantaşı Üniversitesi “Kıbrıs müzakerelerinde gelinen son durum ve İsviçre Görüşmeleri ne ilişkin gerçekleştirdiği konferansta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı M..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 88.Bölüm 30:16

Cumhuriyete Kanat Gerenler 88.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 88. bölümünde; Akil Muhtar Özden konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Akil Muhtar Özden ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir...

Cumhuriyete Kanat Gerenler 96.Bölüm 27:55

Cumhuriyete Kanat Gerenler 96.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 96. bölümünde; Tuğrul Atuf Kansu konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Tuğrul Atuf Kansu ve Ceyhun Atuf Kansu ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmekte..

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Dünyanın en uzun ineği , 2metre boyunda 02:32

Dünyanın en uzun ineği , 2metre boyunda

Sevimli İneğimiz Danniel sizlerle. Danniel’nin sahipleri (Ken farley ) bize gururla Dünyanın en uzun ineğini gösterdiler. Dev sığır Danniel , Dünyanın en uzun ineğidir. Danniel 204cm boyunda, 1045kg ağırlığındadır. Ayrıc..

  • Cowboy tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Kutup Dairesi (Artic Circle )’ni  360 ile sizlerle (İklim Değişiklikleri) 03:38

Kuzey Kutup Dairesi (Artic Circle )’ni 360 ile sizlerle (İklim Değişi

İklim Değişikliklerini , Kuzey Kutup Dairesi (Artic Circle )’ni böylesini hiç görmediniz. Oraya gitmeden, ordaymışsınız gibi etraftaki iklim değişikliklerini rahatça görebiliyorsunuz. Bilim Editörü Tom Clarke iklim de..

  • Cowboy tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haberci Türkiye Renkleri 4.Bölüm 40:25

Haberci Türkiye Renkleri 4.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; İzmir’in Aliağa ilçesinde bulunan gemi söküm tesisleri ve Bangladeş’de bulunan gemi söküm tesislerinin çalışma şartları konu edilmektedir. Programda ayrıca..

Haberci Türkiye Renkleri 7.Bölüm 39:33

Haberci Türkiye Renkleri 7.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; Kamyon şoförleri ve karşılaştıkları zorluklar konu edilmektedir. Programda ayrıca Siirt'in Üzümlük Köyü ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almaktadır...

Haberci Türkiye Renkleri 21.Bölüm 42:36

Haberci Türkiye Renkleri 21.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; Van’ın Erciş ilçesi Ulupamir Köyü konu edilmektedir. Programda ayrıca Türk Hava Kurumu ile bu köydeki çocuklar için düzenlenen etkinlikler ve model uçak kursu ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Hackerlar New York Borsasının Sunucularına Saldırdı 01:39

Türk Hackerlar New York Borsasının Sunucularına Saldırdı

Türk hacker grubu Aslan Neferler Tim, New York Borsasına siber saldırıda bulundu. Sistemin sunucularına saldıran hackerlar, Tahmini kayıpları 800 milyon dolar açıklamasında bulundu. Ünlü Türk hacker grubu Aslan Neferl..

Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu 00:12

Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu

Kartallar, atmacagiller (Accipitridae) familyasına üyedir. Kartal türleri çok geniş bir yelpazede dağılan yırtıcı kuşları kapsar. Türkiye'de genellikle dağlık bölgelerde yaşarlar. Kartallar genel olarak diğer uçan yırtıc..

  • Cowboy tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
481 Yıllık Gelenek 02:25

481 Yıllık Gelenek

Erzurum’da 481 yıl önce Pir Ali Baba tarafından başlatılan Binbir Hatim geleneğini devam ettiren esnaf, arkadaşları ile birlikte doğaya bin 1 ekmek bıraktı. Erzurumlu esnaf Muhittin Olçan Pir Ali Baba'nın türbesinin bu..

 Artık Sevdiğiniz Hiçbir Şey Kaybolmayacak 02:59

Artık Sevdiğiniz Hiçbir Şey Kaybolmayacak

eyahat ederken çantanızın kaybolmasından mı korkuyorsunuz? Yada parkta dolaştırırdığınız köpeğinizin bir kedinin peşinden kaçıp gitmesinden mi? Eğer öyleyse bu Mu tag yongaları tam size göre. Küçük bir tasarıma sahip yon..

  • JET TV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirveye Ulaşanlar 25.Bölüm 53:08

Zirveye Ulaşanlar 25.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 25. bölümünde; Orhan Kilercioğlu, Ünal Yaltırık, Nedim Otyam ve Murat Yüksel konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Emel Sayın'ın seslendirdiği Er Ya Da Geç şarkısına..

Zirveye Ulaşanlar 27.Bölüm 53:36

Zirveye Ulaşanlar 27.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 27. bölümünde; Mehmet Moğultay, Cemalettin Topuzlu, Gündüz Gökçe ve Sevim Çağlayan konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Jale'nin seslendirdiği Üzgünüm şarkısına yer..

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Hoş Sada 3.Bölüm 50:15

Hoş Sada 3.Bölüm

Gülgün Feyman’ın sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Sadi Hoşses ve Yalçın Turan'ın röportajları yer almaktadır...

Hoş Sada 5.Bölüm 48:40

Hoş Sada 5.Bölüm

Gülgün Feyman’nın sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır. Programda ayrıca Emin Ongan ile yapılan röportaja yer verilmektedir...

Hoş Sada 7.Bölüm 55:14

Hoş Sada 7.Bölüm

Gülgün Feyman'ın sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Arif Sami Toker ile yapılan röportaja yer verilmektedir...

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Yusufeli Barajı 04:33

Yusufeli Barajı

Artvin Yusufeli Barajı: Temelden 270 metre yüksekliği ile kendi sınıfında Türkiye’nin en yüksek, dünyanın ise 3.yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı ve HES Projesi’nde bir eşik daha aşıldı. 21 Aralık 2012 tarihinde yapı..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda 01:29

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda

15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, darbeci askerlerin işgal ettiği Atatürk Havalimanında incelemelerde bulundu 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kalkışmayı tüm yönleriyle araştırmak ve alınması gereken ö..

Hoş Sada 9.Bölüm 50:36

Hoş Sada 9.Bölüm

Gülgün Feyman'ın sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Muazzez Abacı ile yapılan röportaj yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avustralya'daki 1.2 Metrelik Dev Ev Kedisi 00:12

Avustralya'daki 1.2 Metrelik Dev Ev Kedisi

Instagram'ın yeni popüler kedisi Omar'la tanışın! Kendisi dünyanın en uzun kedisi olabilir. Henüz resmi bir kayıt olmamasına rağmen, bu ünvanla anılıyor ve henüz 3 yaşında. Ayrıca 14 kilo...

  • JET TV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Hayat 1.Bölüm 39:52

İşte Hayat 1.Bölüm

Uğur Dündar’ın sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Balıklı Göl, Şanlıurfa’da artan susuzluk ve Kilis’te yaşanan kaçakçılık konu edilmektedir. Programda ayrıca; Bağdat Caddesi’ndeki mağazaların isimlerinde kullan..