#Ayrıca

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu 01:35

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu

Dünya bir defa daha insan kaçakçılığıyla mücadelede sınıfta kaldı. Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Suç Örgütleriyle Mücadele Örgütü (UNODC) tarafından yayımlanan son rapor bu küresel tehdidin gittikçe büyüd..

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

İnanç Dünyası 26.Bölüm 30:02

İnanç Dünyası 26.Bölüm

Programın 26. bölümünde; Ali İmran Suresinin 1-9. ayetleri ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca Mevlana ve Yunus Emre konuları işlenmektedir...

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik 01:00

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik

Beyaz Saray’a taşınmaya hazırlanan Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, Amerikan ordusunun nükleer kapasitesini artırması gerektiğini belirtti. Trump sık sık yaptığı gibi yine Twitter hesabından se..

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı 04:32

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 80'inci yıldönümünde Edirnekapı Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı. Usta şairin torunu Selma Argon da törene katılıp dedesine dua etti. İstiklal Marşı’nın yazarı Mill..

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli 00:42

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli

Amerikan Dışişleri Bakanı John Kerry, Filistin-İsrail sorununa ilişkin bugün bir basın açıklaması düzenledi. Beyaz Saray’dan önemli mesajlar veren John Kerry, bölgede kalıcı bir çözümün sağlanması için iki devletli bir ..

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin 05:00

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin

Uyku pozisyonunuz sizin hakkınızda pek çok şey söyler. Peki sizin uyku pozisyonunuz ne söylüyor, hadi bir göz atalım.. 1 – DİZLERİNİZ DIŞARI ÇIKMIŞ HALDE YAN YATARAK UYUMAK Eğer dizleriniz dışarı çıkmış halde yan yatara..

  • PengoTV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda 01:39

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda

Belkide ilk defa göreceğiniz kahverengi panda. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayvanın yavrusu yetişkininden bu kadar küçük ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı 00:52

Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı’nın (AGİT) internet korsanlarının organize bir saldırısına maruz kaldığı ortaya çıktı. Fransız Le Monde gazetesi AGİT Sözcüsü Natacha Rajakovic’e dayandırdığı haberinde teşkilatın ..

Suriyeli Muhaliflerden Astana Sürecini Boykot Tehdidi 00:59

Suriyeli Muhaliflerden Astana Sürecini Boykot Tehdidi

Türkiye Cumhuriyeti ve Rusya’nın garantörlüğünde Suriye’deki ateşkes anlaşmasına imza atan muhalif gruplar Kazakistan’ın başkenti Astana’da yapılması planlanan barış görüşmeleriyle ilgili hazırlık çalışmalarına katılmama..

İnanç Dünyası 27.Bölüm 34:32

İnanç Dünyası 27.Bölüm

Programın 27. bölümünde; Tevbe Suresinin 111-115. ayetleri ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca cuma namazı konusu işlenmektedir...

İnanç Dünyası 31.Bölüm 38:06

İnanç Dünyası 31.Bölüm

Programın 31. bölümünde; Mehmet Özkan'ın Hac Suresi 11-17. ayetleri ve Tükçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca Kutsal Yolculuk belgeseline de yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnanç Dünyası 33.Bölüm 28:00

İnanç Dünyası 33.Bölüm

Programın 33. bölümünde; Leyl Suresi ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca sosyal yardımlaşma ve kurban konuları işlenmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnanç Dünyası 34.Bölüm 31:04

İnanç Dünyası 34.Bölüm

Programın 34. bölümünde; Tarık Suresi'nin 1-17. ayetleri ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca Yunus Emre'yi Anma Töreni'ne yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnanç Dünyası 35.Bölüm 34:00

İnanç Dünyası 35.Bölüm

Programın 35. bölümünde; Tevbe Suresi 123-129. ayetleri ve Türkçe mealleri yer almaktadır. Programda ayrıca Çanakkale Zaferi'nde imanın önemi işlenmektedir...

Paris metrosunda ırkçılık yapan Chelsea taraftarlarına hapis cezası 01:08

Paris metrosunda ırkçılık yapan Chelsea taraftarlarına hapis cezası

Fransa’nın başkenti Paris’te bir siyahinin metroya binmesine engel olup ırkçı tavırlar sergileyen 4 Chelsea taraftarı, 6 ila 12 ay tecilli hapis cezasına çarptırıldı. Davacı Souleymane Sylla Paris’teki karar duruşmasını..

  • PengoTV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 8 yıl önce
17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı 05:19

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı

Sivas'ta polis ekipleri yaptıkları uygulamada 17 kişilik bir öğrenci servis minibüsüne 42 öğrenci alındığı tespit etti. Öğrenci servisinin şoförüne, 199 lira para cezası uygulandı. Sivas'ta öğrenci velilerinin ihbarı ü..

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama 03:19

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama

Adana'da bölücü terör örgütü yandaşları tarafından sık sık korsan gösteri yapılan mahallelere 600 polisle uygulama yapıldı. Adana Emniyet Müdürlü Osman Ak, bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri ya..

İnanç Dünyası 36.Bölüm 36:04

İnanç Dünyası 36.Bölüm

Programın 36. bölümünde; Fetih Suresi 1-10. ayetleri ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca Hacı Bektaş-ı Veli işlenmektedir...

İnanç Dünyası 38.Bölüm 28:53

İnanç Dünyası 38.Bölüm

Programın 38. bölümünde; Kaf Suresi 16-29. ayetleri ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca din eğitimi konusu işlenmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocukların Evreni 2.Bölüm 37:44

Çocukların Evreni 2.Bölüm

Programın 2. bölümünde; Çubuk Barajı konu edilmektedir. Programda ayrıca Erdinç Dinçer'in pandomim gösterisi, Erdoğan Okyay ve Rukiye Okyay'ın müzik eğitimi yer almaktadır...

Çocukların Evreni 9.Bölüm 39:16

Çocukların Evreni 9.Bölüm

Programın 9. bölümünde; ağaç bayramı konu edilmektedir. Programda ayrıca Erdinç Dinçer'in pandomim gösterisi, Erdoğan Okyay ve Rukiye Okyay'ın müzik eğitimi yer almaktadır...

Dağarcık 6.Bölüm 31:13

Dağarcık 6.Bölüm

Engin Şenkan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; budama ve pulluk kulllanımı konu edilmektedir. Programda ayrıca Erzurum Dadaşları Halk Oyunları Ekibi hançer barı gösterisi ve Karadeniz Halk Oyunları Ekibi ho..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dağarcık 26.Bölüm 25:39

Dağarcık 26.Bölüm

Programın 26. bölümünde; kooperatifçilik konu edilmektedir. Programda ayrıca Haşimi Aslıhak ve İsmail Nar'ın seslendirdikleri türküler yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gençlik 11.Bölüm 1:46:01

Gençlik 11.Bölüm

Sema Atalay'ın sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; balerin Meriç Sümen konuk edilmektedir. Programda ayrıca öğrencilerin yaz tatilinde yaptığı faaliyetlere yer verilmektedir...

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında 01:05

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlarda Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem T..

Gençlik 18.Bölüm 1:48:01

Gençlik 18.Bölüm

Sema Atalay’ın sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; Meltem Doğanay ve Şener Şen konuk edilmektedir. Programda ayrıca Charles İn Charges dizisine yer verilmektedir..

Gençlik 24.Bölüm 1:03:50

Gençlik 24.Bölüm

Meral Babacan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 24. bölümünde; Ferzan Önder ve Ferhan Önder konuk edilmektedir. Programda ayrıca İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Şenliği ve Kavak Yelleri Tiya..