#Ayrıca

İspanya'da DEAŞ Operasyonu 00:40

İspanya'da DEAŞ Operasyonu

İspanya’nın kuzeydoğusundaki San Sebastian kentinde düzenlenen terör operasyonunda Fas vatandaşı bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Yapılan açıklamada, yakalanan kişinin DEAŞ‘a militan toplamaya çalışan bir grubu..

Davos Ekonomi Forumu Ödül Töreniyle Açıldı 00:59

Davos Ekonomi Forumu Ödül Töreniyle Açıldı

Davos Ekonomi Forumu dünya siyaset ve ekonomisinin zirvesini bir kez daha biraraya getiriyor. Forum açılışı 23. kristal ödül töreniyle yapıldı ve törende 3 sanatçıya ödül verildi. Dünyaca ünlü pop yıldızı Shakira insani..

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor 02:01

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor

Samsun'da bir esnafın Dost ismini verdiği Alman kurdu cinsi köpeği, süpürgeyle yerleri süpürüp sahibine yardımcı oluyor. Samsun'da esnaflık yapan 53 yaşındaki Necati Sezgin, 1,5 yaşındaki köpeğini ismi gibi gerçek bi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zirveye Ulaşanlar 47.Bölüm 52:41

Zirveye Ulaşanlar 47.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 47. bölümünde; Orhan Taşanlar, Ramazan Er, Kemal Yazıcıoğlu ve İsmail Taşkafa konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Muazzez Ersoy'un seslendirdiği Yanar Küle Dönerim ..

Zirveye Ulaşanlar 50.Bölüm 48:10

Zirveye Ulaşanlar 50.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 50. bölümünde; Mehmet Sağlam, Nail Güreli, Atalay Şahinoğlu ve Ali Rıza Berkem konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Muazzez Ersoy'un seslendirdiği Ah Bu Gönül Şarkıl..

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi 01:38

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi

Duayen oyuncu Yasemin Yalçın, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün 25 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi ‘Vezir Parmağında yine oyunculuğuyla uzun süre konuşulacak. Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek ol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Putin: 01:27

Putin: "Bu Uydurma Haberleri Ortaya Atanlar Fahişelerden Daha Kötü"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı seçilen Donald Trump hakkında “uygunsuz belgeler“in Kremlin’in elinde bulunduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Putin, bu tür uydur..

Zirveye Ulaşanlar 52.Bölüm 47:37

Zirveye Ulaşanlar 52.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 52. bölümünde; Neşe Taraktaş, Ateş Vuran, Mesut Önen ve Kayıhan İçel konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Nilüfer'in seslendirdiği Sen Mühimsin şarkısına yer verilm..

Zirveye Ulaşanlar 81.Bölüm 48:17

Zirveye Ulaşanlar 81.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 81. bölümünde; Kaya Özkuş, Nusret Ziyal, Mücahit Atmanoğlu ve Koptagel İlgün konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Edip Akbayram'ın seslendirdiği Bekle Bizi İstanbul ..

Zirveye Ulaşanlar 82.Bölüm 49:29

Zirveye Ulaşanlar 82.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 82. bölümünde; Cengiz Aydoğan, Tuğrul Acar ve Şakir Kandönmez konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Nil Burak'ın seslendirdiği Akdeniz Rüzgarı şarkısına yer verilmek..

Zirveye Ulaşanlar 87.Bölüm 49:45

Zirveye Ulaşanlar 87.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 87. bölümünde; Seyfi Basa, Cavit Avcı ve Kenan Binak konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Kuşum Aydın'ın seslendirdiği Deli Misin şarkısına yer verilmektedir...

Zirveye Ulaşanlar 89.Bölüm 54:16

Zirveye Ulaşanlar 89.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 89. bölümünde; Yaman Törüner, Ünal Korukçu ve Cihan Paçacı konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Serap Mutlu Akbulut'un seslendirdiği Apansız Uyanırsan Gecenin Bir Ye..

Türkü Türkü Türkiyem 53.Bölüm 1:19:27

Türkü Türkü Türkiyem 53.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 53. bölümünde; Kenan Tuna, Raci Alcan ve Raci Türkeş konuk edilmektedir. Programda ayrıca TRT Erzurum Radyosu THM Gençlik Korosu ve Erzurum Atatürk Üniversitesi Halk Oyunları ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Logan - Fragman (2017) 02:14

Logan - Fragman (2017)

Wolverine son kez pençelerini çıkarıyor. 'Logan' filminden şahane ikinci fragman. Eğri oturup doğru konuşmak lazım; Fox, hiçbir X-Men filminde başarılı bir iş ortaya koyamadı. Her zaman bir şeyler eksik kaldı, ya da bekl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu 01:20

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump dün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştü. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada iki liderin ‘ABD ile İsrail arasındaki özel ilişkinin güçlendir..

Musul'un Doğusu Deaş'tan Temizlendi 01:07

Musul'un Doğusu Deaş'tan Temizlendi

Irak’ta Musul’un doğusunun tamamının terör örgütü DEAŞ‘tan geri alındığı bildirildi. Irak Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, örgütün elinde bulundurduğu son bölge olan Reşidiye’nin de kurtarıldığı söylendi. Ayrı..

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku 01:14

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku

İsveç‘te genç bir kadına tecavüz eden ve o anları Facebook’ta canlı yayınladıkları şüphesiyle tutuklanan 3 kişinin sorgusu sürüyor. Yaşanan olayın ardından ülkedeki vatandalar ise sosyal medya üzerinden yapılan canlı yay..

Türkü Türkü Türkiyem 54.Bölüm 1:18:18

Türkü Türkü Türkiyem 54.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 54. bölümünde; Moğollar konuk edilmektedir. Programda ayrıca TRT Ankara Radyosu THM Gençlik Korosu ve Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.299 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkü Türkü Türkiyem 57.Bölüm 1:01:52

Türkü Türkü Türkiyem 57.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 57. bölümünde; Abdurrahman Kızılay ve Salih Turhan konuk edilmektedir. Programda ayrıca TRT Ankara Radyos THM Gençlik Korosu ve Eyvan Halk Oyunları Topluluğu yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bizden Size 21.Bölüm 55:52

Bizden Size 21.Bölüm

Erkan Yolaç'ın sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca komedyen Morris'in gösterisi yer almaktadır...

Bizden Size 24.Bölüm 1:04:09

Bizden Size 24.Bölüm

Erkan Yolaç'ın sunuculuğunu yaptığı programın 24. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Mehmet Özden'in Sakıp Sabancı taklidi ve Tuncay Vural'ın dans gösterileri ye..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlendirmek İstiyor 01:00

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlend

Washington’a resmi bir ziyaret gerçekleştiren İngiltere Başbakanı Theresa May ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray’da bir araya geldi. İkili bir saat süren görüşme sonrası ortak basın toplantısı düzenledi. Trump’ı s..

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor 01:01

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın yasakladığı 7 ülke arasında bulunan İran, Beyaz Saray’a en sert tepkiyi gösteren ülke oldu. Trump’ın imzası sonrası söz konusu ülke vatandaşları Amerika genelinde birçok hava alanında gözaltı..

Bizden Size 23.Bölüm 1:04:32

Bizden Size 23.Bölüm

Erkan Yolaç'ın sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Mehmet Özden'in Sakıp Sabancı taklidi ve Yasemin Yalçın'ın Güllü skeci yer..

Bizden Size 27.Bölüm 51:22

Bizden Size 27.Bölüm

Erkan Yolaç'ın sunuculuğunu yaptığı programın 27. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Devlet Halk Dansları Topluluğu ve Tuncay Vural Dans Topluluğu'nun gösterileri ..

Kırkbeşlik (2003) 1.Bölüm 33:07

Kırkbeşlik (2003) 1.Bölüm

Alper Fidaner ve Murat Meriç'in sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır. Programda ayrıca Alper Fidaner ve Murat Meriç'in plak dükkanlarına yaptığı geziye y..

Kırkbeşlik (2003) 9.Bölüm 31:07

Kırkbeşlik (2003) 9.Bölüm

Murat Meriç ve Alper Fidaner’in sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; Nino Varon ve Hakan Eren konuk edilmektedir. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir...

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı 00:50

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı

Kanada’nın Quebec eyaletinde bir camiye düzenlenen silahlı saldırıda en az altı kişi hayatını kaybetti. Eyaletin başkenti Quebec City’nin Sainte-Foy bölgesinde meydana gelen olayda ayrıca altı kişi de yaralandı. Silahl..

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi 01:19

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi

Kosova ile Sırbistan arasında tansiyon iyice yükseldi. Uzmanlar 2013 yılından bu yana yaşanan en büyük kriz olduğunu belirtiyor. 2013 yılında AB’nin arabuluculuğunda iki ülke arasında ilişkiler normalleştirilmişti. Bu du..