#Ayrıca

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta 06:52

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta

Leziz bir muzlu yaş pasta yapmaya ne dersiniz. Porsiyonluk alman pastasını hem yapmak çok kolay hemde çok lezzetli. Genelde akla pasta dendiğinde koca yuvarlak zorluklara hazırlanan kelepçeli kalıplara dökülüp özel bıçak..

Patates Kroket Tarifi  Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı 02:44

Patates Kroket Tarifi Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı

Bu kez sizlere vejetaryenlerin de yiyebileceği patatesle yapılan leziz bir köfte tarifi hazırladık. Hemde diğer köfteler gibi yağda kızarmıyor. Bu sayede gayet hafif ve lezzetli hemde patatesler fırında değil haşlanarak ..

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi 02:51

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi

Son zamanlarda herkes tarafından merakla yapımı istenen süt reçeli tarifi hazırladık sizler için. Aslında yapımı her ne kadar kolay olsada uzun süre kaynatmak gerektiğinden biraz vakit alıyor. Aynı zamanda süt reçeli ile..

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:07

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için içinde parça parça bulunan damla çikolatalı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kıvamı ile damla çikolatalı kurabiyemiz nefis bir tad, mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. Ay..

Paranormal Olay Şeytan Dağında Bir Gece Geçirdik 56:08

Paranormal Olay Şeytan Dağında Bir Gece Geçirdik

Daha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeytan dağı, kurban-ı şeytan dağı veya şeytan bayırı artık hangisini tercih ederseniz orada 1 gece kamp kuruyoruz.Ama bu d..

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece 40:42

Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece

Kült TV, Gizemli ve Bilinmeyenler kanallarının ortak araştırmaları neticesinde, elimize geçen bilgiler doğrultusunda olay yerini incelemek üzere yollara koyulduk.Değerleri paha biçilemez olan villa ve köşklerin tam ortas..

  • JET TV tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset 10:45

Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset

7 ay önce Ukrayna - Rusya arasında bulunan dünya nın en büyük yeraltı sığınaklarına girmiştik. BURAYI SONUNA KADAR OKURSANIZ BÜTÜN SORU VE CEVAPLARI BULABİLİRSİNİZ. 3.700 KM’den daha uzun olan bu sığınaklarda araştırma y..

  • JET TV tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çernobil Terk Edilmiş Sovyet Hastanesi 38:38

Çernobil Terk Edilmiş Sovyet Hastanesi

Çernobil faciası yaşandıktan sonra terk edilmiş bir hastane.Fakat bildiğiniz sıradan hastanelerden değil...Burası Sovyet Rusya (SSCB) döneminde yapılan gizli araştırmalara ve deneylere ev sahipliği yapmış.Yapılan deneyle..

  • JET TV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Katlanabilir ekranlı Huawei Mate X, MWC 2019 kapsamında düzenlenen etkinlikle tanıtıldı 00:31

Katlanabilir ekranlı Huawei Mate X, MWC 2019 kapsamında düzenlenen etk

Huawei, Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi (MWC) kapsamında en yeni ürünlerini tanıttı. Bunlardan en çok dikkat çekeni ise katlanabilir ekrana sahip olan Huawei Mate X oldu. Huawei Mate X aktardığı göre dışarı ..

Araba Kullanarak Stres Atan Fareler 00:40

Araba Kullanarak Stres Atan Fareler

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yapılan bir araştırmada, yemek ödülü karşılığında eğitime alınan farelerin araba kullanırken stres seviyelerinin düştüğü ve rahatladıkları ortaya çıktı. Richmond Üniversite’sinde ya..

  • JET TV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:16

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay 56:08

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar.Dikkatlice okumanızı istiyorum, teşekkürler. 100.000 beğeniden sonra yeni bölüm gelecektir.nDaha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeyt..

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta 05:14

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Karacaören köyünde, Osmanlı padişahlarından Sultan 2'nci Abdülhamid tarafından yaptırılan Sıbyan Mektebi zamana meydan okuyor. Tarihi mektep, bugünlerde ise müze ve köy konağı olarak kulla..

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz- Virüsün öldürücü etkisinde azalma yok 01:48

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz- Virüsün öldürücü etkisinde azalma yok

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, koronavirüsün hastalık yapıcı etkisinde ve öldürücü etkisinde herhangi bir azalma görmediklerini söyledi. Ankara Şehir Hastanesi Acil Tıp Kliniği Eğitim ..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı 01:40

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı

Çin, kripto para ticaretine yönelik baskıyı yoğunlaştırdı. Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu ile Çin Merkez Bankası, kripto para madenciliği ve kripto para ticaretine karşı bir kez daha harekete geçti. Çin'in hamle..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Aracı Olanlar Dikkat! Motorine 10 Kuruş İndirim, Lpg'ye Zam Geldi 01:00

Aracı Olanlar Dikkat! Motorine 10 Kuruş İndirim, Lpg'ye Zam Geldi

Aracı Olanlar Dikkat! Motorine 10 Kuruş İndirim, Lpg'ye Zam Geldi Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası motorine 10 kuruş indirim, otogaza 7 kuruş zam yapılacağını açıkladı. PÜİS, motorin ve otogaz fiyatlarında bu gece..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Ressamın Gözü 51. Bölüm (Oryantalizm) 04:08

Ressamın Gözü 51. Bölüm (Oryantalizm)

Kısa belgesel dizimizin bu bölümünde Durmuş Akbulut hocamız, sadece oryantalist (şarkiyatçı) resmi değil, oryantalist zihniyeti de anlatıyor. Ayrıca Edward Sait'in kitaplarını da hararetle tavsiye ederim. Haydi Seyredel..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
“Münbiç'e doğru gideceğiz” 03:43

“Münbiç'e doğru gideceğiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında şu anda El Bab'a dayandıkların belirterek, “Yetmez, biz şimdi oradan da Münbiç'e doğru ayrıca gideceğiz.” dedi...

  • PengoTV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TSK'da 01:48

TSK'da "İhtiyat Pilot" Dönemi Başlıyor

TSK'da İhtiyat Pilot Dönemi Başlıyor 15 Temmuz gecesi şehit olanların çocukları askerlikten muaf olacak, silah altında olanlar ise terhis edilecek. Hava Kuvvetleri'nde pilot ihtiyacı için de yeni bir uygulama başladı...