#Ayrıca

Murat YENİ TÜRKİYE Yollarında Gaziantep 1.Bölümü 1:37:49

Murat YENİ TÜRKİYE Yollarında Gaziantep 1.Bölümü

murat yeni türkiye yollarında gaziantebin yöresel yemek ve kültürel güzelliklerini ayrıca tarihi zenginligini sergiliyor...

Brit Müzik Ödülleri'nde Ed Sheeran ve Stormzy'den 'Castle On The Hill' ve 'Shape Of You' Performansı 06:02

Brit Müzik Ödülleri'nde Ed Sheeran ve Stormzy'den 'Castle On The Hill'

İngiltere'de gerçekleşen gecede sahiplerini bulan Brit Müzik Ödülleri'nde sahneye çıkan Ed Sheeran ve Stormzy, Castle On The Hill ve Shape Of You şarkılarını söyledi. Ayrıca ödül töreninde David Bowie ve George Michael a..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.725 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ichabod Shares A Secret With Molly - Season 4 Ep. 9 - Sleepy Hollow 01:30

Ichabod Shares A Secret With Molly - Season 4 Ep. 9 - Sleepy Hollow

Crane, artık en önemli misyonunu gerçekleştirirken, yeni müttefikleriyle birlikte çalışan ve yepyeni bir şehir buluyor: Ülkemizin sermayesini, yalnızca ülkemize ve halkımıza değil, ülkemize ve halkımıza zarar vereceğini ..

Öğretici Dövüş Teknikleri-Ninjutsu (Hd İzle ) 01:27

Öğretici Dövüş Teknikleri-Ninjutsu (Hd İzle )

Bir Dövüş Sporu Değil Bir Hayat Öğretisi Olduğundan Müsabakaları Yoktur. Ayrıca, Ninjutsu Çalışan Erkeklere Ninpo, Kadınlara Kunoichi Denir...

Bebek Kurabiyesi Yapımı 09:53

Bebek Kurabiyesi Yapımı

Şeker Hamurundan Bebek Kurabiyesi yapımını bu video da sizler için anlattım. Butik kurabiyecilik yapmak isteyenler kesinlikle bilmesi gereken bir kurabiye modelidir. Ayrıca bu kurabiye modeli ile sevdiklerinize yeni doğa..

Şeker Hamurlu Kurabiye Yapımı Tarifi 05:34

Şeker Hamurlu Kurabiye Yapımı Tarifi

Butik kurabiye hamuru nasıl yapılır bu videomda sizler için bunu anlattım. Bu videodan sonra butik kurabiye hamurunu rahatlıkla hazırlayabileceksiniz. Ayrıca hiç sorun yaşamadan. Bütün püf noktalarını sizler için anlattı..

Kara Gözlüm Türkan Şoray 1:34:19

Kara Gözlüm Türkan Şoray

Kara Gözlüm, 1970 Türkiye yapımı romantik-dramatik filmdir. Senaryosunu Bülent Oran'ın yazdığı filmin, Atıf Yılmaz'ın yönetmenliğini üstlendiği ve İrfan Ünal'ında yapımcısı olduğu, Önemli başrollerde Türkân Şoray, Kadir ..

Chef Duygu Tuğcu ile Pastacilik Maceralari sekerhamuru ve Boya Kullanimi 08:07

Chef Duygu Tuğcu ile Pastacilik Maceralari sekerhamuru ve Boya Kullani

Şeker hamurunun renklendirilmesi için toz boya yada jel boya kullanılabilir. Her ikisinin de avantaj ve dezavantajları var. Toz boyayla homojen renk elde etmek için daha fazla yoğurmak gerekiyor. Ayrıca çalışma sırasında..

Görevinden Azledilen Park Geun-hye Cumhurbaşkanlığı Sarayından Evine Taşındı 01:08

Görevinden Azledilen Park Geun-hye Cumhurbaşkanlığı Sarayından Evine T

Park Geun-hye başkent Seul'deki evinin çevresinde taraftarlarının sevgi gösterileriyle karşılandı. Eski cumhurbaşkanı, yakın arkadaşı Choi Soon-sil’e nüfuzunu kullandırtarak maddi çıkar sağlamasına yardımcı olmakla suç..

Ömer Seyfettin 05:25

Ömer Seyfettin

Ömer Seyfettin, Türk yazar, asker, öğretmen. Türk edebiyatının önde gelen hikâye yazarlarındandır. Türkiye kısa hikâyeciliğinin kurucu ismidir. Ayrıca edebiyatta Türkçülük akımının kurucularındandır. Türkçede sadeleşme..

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 4 Hd İzle 04:30

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 4 Hd İzle

Soos Ramirez: 22 yaşındadır.Gizemli Kulübenin hediye dükkanında çalışır ve ayrıca kulübedeki onarım işlerinden sorumludur. Dipper ve Mabel'ın arkadaşı olan Soos, sevimli ve iri biridir. Büyükannesinin evinde yaşar. Daha..

Turkish Süperman 1979 03:30

Turkish Süperman 1979

Bu film bluebox kullanılmayan ilk süperman filmi olarak ün kazanmıştır... Sinema perdesinin önüne asılı kahramanımız helikopter görüntülerinin önünde neredeyse uçuyormuş izlenimi vermektedir. ayrıca Turkish Süperman'de k..

Mezarın İçinde Bir Gece  Paranormal Olaylar 39:15

Mezarın İçinde Bir Gece Paranormal Olaylar

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce burayı sonuna kadar okursanız, olayları daha iyi anlar ve çözersiniz.Bu videoda 1. dünya savaşında 2 torununu'da alarak savaştan kaçan yaşlı bir adamın ormana sığınması ve torunla..

  • ZULMA tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ruhsar 9.Bölüm 42:00

Ruhsar 9.Bölüm

Ruhsar, 1998 - 2001 yılları arasında Kanal D'de yayınlanmış fantastik tarzda bir aile dizisi. Dizi Ruhsar ve Mazhar adında iki insanın ölümsüz aşklarını ve başlarından geçen tuhaf olayları anlatır. Eylül 2002 itibarıyla ..

Annesinin Öldüğünü, Teyzesinden Bir Tabak Daha Kızartma İstemekten 'Utanınca' Anlayan Adam 01:08

Annesinin Öldüğünü, Teyzesinden Bir Tabak Daha Kızartma İstemekten 'Ut

Kadir abimiz annesini kaybettikten sonra teyzesiyle birlikte İstanbul'da yaşamaya başlamış. Kendisi ayrıca patates kızartmasını ve nohut yemeğini çok seviyor. Teyzesinin evinde yaptığı bir kahvaltıda ise en büyük acısını..

  • PITIRCIK tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seni Benden Almaya Kalkıştılar! - Ölene Kadar 9.Bölüm 01:26

Seni Benden Almaya Kalkıştılar! - Ölene Kadar 9.Bölüm

Dağhan, Selvi’yi çok sevmesine rağmen gerçeğin peşindedir. Selvi’nin ondan ne sakladığını bulmak zorunda olduğunu ve başka türlü Selvi’nin ona ihanet ettiği fikrini kafasından atamayacağını çok iyi bilir. Amacına ulaşmak..

  • ANKA tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adem Kılıçcı kimdir ? 00:59

Adem Kılıçcı kimdir ?

Adem Kılıçcı, Türk boksör. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. Fenerbahçe TV'de yayınlanan bir röportajda Rusya'dan gelen bir Türk ailesinden olduğunu belirtmiştir. Ayrıca annesi'nin Erzurumlu olduğunu bel..

Kerimcan Durmaz Kimdir? 01:01

Kerimcan Durmaz Kimdir?

Kendine has ve eğlenceli tavırları ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Kerimcan Durmaz, Balıkesir’in Akçay ilçesinde doğdu. Üç kardeşli, geleneksel bir ailede büyüyen sosyal medya fenome..

Fransa Seçimlerinde Ekonomik Vaatler Ön Plana Çıkıyor - Economy 02:31

Fransa Seçimlerinde Ekonomik Vaatler Ön Plana Çıkıyor - Economy

Fransa seçimlere giderken cumhurbaşkanı adayları iş dünyasının çatı örgütü MEDEF'in toplantısında izleyecekleri ekonomi politikaları üzerinde durarak patronların desteğini almaya çalıştı. Sağın adayı Cumhuriyetçi Franço..

Payitaht Abdülhamid 5.Bölüm - Dinmeyecek Ezanımızın Sesi! 03:46

Payitaht Abdülhamid 5.Bölüm - Dinmeyecek Ezanımızın Sesi!

Payitaht Abdülhamit dizisinin 5.bölümünde ayaklanan gençlerle sultanın konuşmaları tüyleri diken diken etmeye yetti.Ve tekrar kendimle böyle bir ecdadım olduğu için bir kez daha gurulandım.Ve sonunda tekrar tarih gerçekt..

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gelmiş Geçmiş En Sert Hokey Vuruşları 03:28

Gelmiş Geçmiş En Sert Hokey Vuruşları

İzleyenler bilir, buz hokeyinde omuz atmak, fazla abanmadan ileri itlemek serbesttir. O yüzden her 5 maçın 2 tanesinde yumruk yumruğa kavga çıkar, evet kavgada serbesttir. Ama kuralları var. Kavga eden sadece 2 veya çift..

Mustafa Kemal Atatürk'ün Vefatı izle 14:29

Mustafa Kemal Atatürk'ün Vefatı izle

Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının konu edildiği belgeselde; Atatürk'ün naaşının Dolmabahçe Sarayı'ndan alınarak Etnografya Müzesi'ne götürülmesi, ardından da Anıtkabire nakli ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almakt..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lozan Barış Konferansı izle 28:08

Lozan Barış Konferansı izle

Taylan Çamdoruk'un sunuculuğunu yaptığı belgesel programda; Lozan Barış Konferansı, konferans sürecinde yaşananlar ve konferans sonunda imzalanan Lozan Antlaşması, uzman konuklar Necmi Ülker ve Ahmet Özgiray eşliğinde ko..

Lozan Antlaşması izle 18:56

Lozan Antlaşması izle

Lozan Antlaşması’nın 54. yılı nedeniyle hazırlanan belgeselde; İsmet İnönü'nün Lozan Antlaşması değerlendirmesi yer almaktadır. Belgeselde ayrıca Lozan Antlaşması'nın süreci ile ilgili bilgiler ve görüntülere yer verilme..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.284 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaynanalar 4.Bölüm 1974 45:42

Kaynanalar 4.Bölüm 1974

Ayrıca Türk televizyonlarında en uzun süre yayınlanan dizi olmuştur...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2.Kıbrıs Barış Harekatı izle 24:53

2.Kıbrıs Barış Harekatı izle

Cihangir Göker'in sunuculuğunu yaptığı programda; dönemin Dışişleri Bakanı Turan Güneş ve BaşbakanBülent Ecevit ile harekat öncesi yapılan röportajlar eşliğinde 2. Kıbrıs Barış Harekatı sebepleri ve sonuçları ile ele alı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzincan Depremi 13 Mart 1992 izle 1:13:05

Erzincan Depremi 13 Mart 1992 izle

13 Mart 1992 yılında meydana gelen Erzincan Depremi sonrası enkazlar, depremzedeler ve arama kurtarma çalışmaları ile ilgili röportaj ve görüntüler yer almaktadır. Ayrıca Recep Yazıcıoğlu'nun asker ve polislerden deprem ..

Bülent Ecevit'in Kıbrıs Barış Harekatı Değerlendirmesi İzle 03:57

Bülent Ecevit'in Kıbrıs Barış Harekatı Değerlendirmesi İzle

Bülent Ecevit'in Kıbrıs Barış Harekatı'nın amaçları ve gidişatı ile ilgili yaptığı açıklama yer almaktadır. Ayrıca Bülent Ecevit'in basın mensuplarına yaptığı teşekkür konuşmasına yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılık Kıyafet izle 16:12

Kılık Kıyafet izle

Programda; Osmanlı’da yaşanan giyim karmaşasından ve kıyafet inkılabından bahsedilmektedir. Programda ayrıca Mustafa Kemal Atatürk’ün yurt içi gezileri, harf devrimi, çağdaş giyime ait kıyafetler, giysi tasarımları, defi..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazi Mustafa Kemal 10.Bölüm izle 27:58

Gazi Mustafa Kemal 10.Bölüm izle

Belgeselin 10. bölümünde; Mustafa Kemal'in 7. Yıldırım Orduları Komutanlığından istifası, Fevzi Çakmak Paşa ile 2. Ordu Komutanlığı Halef selefliği, Osmanlı veliahtı Vahdettin ile Almanya seyahati konu edilmektedir. Prog..