#Ayrıca

Dımıdan 10.Bölüm İzle 28:32

Dımıdan 10.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 10. bölümünde; Kırşehir kadın halk oyunları ve kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait kız isteme töreni ve küçük şerbet oyunu ile ilgili görüntüler yer almaktadı..

Dımıdan 11.Bölüm İzle 28:16

Dımıdan 11.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; Menemen yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait kilit açma töreni ve Hıdırellez eğlenceleri yer almaktadır...

Dımıdan 15.Bölüm İzle 30:32

Dımıdan 15.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 15. bölümünde; Edirne Keşan yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait misafir ağırlama töreni ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 04:18

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. A Haber’de yayınlanan Söz Teması programına konuk olan Akş..

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı 03:08

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı A Haber'de yayınlanan Söz Teması programında konuşan CHP Eski Parti Meclisi Üyesi Savcı Sayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'a bakışını değerlendirdi. Kılıçd..

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun 01:12

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararl

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun Başbakan, AP Başkanı Schulz ile telefonda görüştü: Teröre destek verenlere bazı siyasi çevrelerce arka çıkılmasından büyük rahatsız..

Dımıdan 16.Bölüm İzle 29:05

Dımıdan 16.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünde; Urfa yöresel halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait şabaş töreni ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

Dımıdan 19.Bölüm İzle 26:17

Dımıdan 19.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 19. bölümünde; Eskişehir yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait nişan töreni ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dımıdan 20.Bölüm İzle 23:23

Dımıdan 20.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Trabzon Beşikdüzü yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait mısır imecesi geleneği ile ilgili görüntüler yer almaktadır..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dımıdan 21.Bölüm İzle 25:59

Dımıdan 21.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; Adana yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait diş hediği ve mantı açma geleneği ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dımıdan 22.Bölüm İzle 36:54

Dımıdan 22.Bölüm İzle

Meral Arasıl'ın sunuculuğunu yaptığı programın 22. bölümünde; İzmir Menemen yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait hantuman oyunu, bağ göçme, çamaşır yıkama töreni, hıdrellez eğlence..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 70.Bölüm Mi̇ne Düzenli̇ Olmayı Öğreni̇yor 09:56

Canim Kardeşi̇m 70.Bölüm Mi̇ne Düzenli̇ Olmayı Öğreni̇yor

Mine annesinin ve babasının uyarılarına rağmen dağınık olmayı sürdürür. Önce yaptığı okul ödevini kaybeder, daha sonra giyeceklerini bulamadığı için okul servisini kaçırır. Mine’nin dağınıklığına son vermesi için annesi ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu 00:43

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu Umman'lı üç balıkçı, ambergris adı verilen İspermeçet balinası kusmuğu buldular. Parfüm endüstrisinde kullanılan kusmuğun, 80 kilosuna 3 milyon dolar teklif edildi! Times ..

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın 02:08

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın Adana'da, özel harekat polisinin de katılımıyla uyuşturucudan aranması olan bir zanlı, evine düzenlenen şok baskınla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğ..

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

Dımıdan 23.Bölüm İzle 36:27

Dımıdan 23.Bölüm İzle

Meral Arasıl'ın sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; Erzurum yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait atlı cirit oyunu ve kına gecesi töreni ile ilgili görüntüler yer almaktad..

Bizden Size 1.Bölüm 51:37

Bizden Size 1.Bölüm

Programın 1. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

Bizden Size 5.Bölüm 44:03

Bizden Size 5.Bölüm

Programın 5. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Oya Bale Dans Topluluğu ve Coşkun Evcim Dans Grubu’nun gösterileri yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bizden Size 6.Bölüm 48:28

Bizden Size 6.Bölüm

Programın 6. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır..

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. 03:28

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. Suriye'deki hava savunma sisteminin Türk uçaklarına kilitlenmesi nedeniyle 20 gündür havalanamayan jetler, yeniden IŞİD mevzilerini..

Bizden Size 7.Bölüm 56:40

Bizden Size 7.Bölüm

Programın 7. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Coşkun Evcim Dans Grubu ile Uğur Böcekleri'nin gösterileri yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak 01:55

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürec

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak Bugün piyasaya çıkacak sayısında AB'nin Türkiye'nin üyelik sürecini durdurmayı planladığını öne süren Alman Spiegel dergisi, haberi G..

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dışı Edeceğini Söyledi. 03:44

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dış

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dışı Edeceğini Söyledi. ABD'nin yeni başkanı Donald Trump, ABD'ye kaçak yollarla giren 2-3 milyon göçmeni sınır dışı edeceğini söyledi. Ayrıca Meksika s..

Bizden Size 2.Bölüm 58:09

Bizden Size 2.Bölüm

Programın 2. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

Bizden Size 3.Bölüm 49:35

Bizden Size 3.Bölüm

Programın 3. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

Bizden Size 10.Bölüm 40:23

Bizden Size 10.Bölüm

Programın 10. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...