#Ayrılık sürecini zorlaştıran arkadaş tavsiyeleri

Alişan 'dan Eda Erol Ayrılığı Hakkında Şaşırtan Yorum 00:46

Alişan 'dan Eda Erol Ayrılığı Hakkında Şaşırtan Yorum

Eda Erolla evlenecekler diye haber beklenirken beklenmedik bir şekilde ayrılık haberinin gelmesinin ardından, türkücü Alişan'dan şaşırtan yorum geldi.Üzerimden Tank Geçti sözleriyle eski şakacı kimliğine takılmış gibi ..

  • ANKA tarafından
  • 1.488 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can   Padişah 03:56

Sibel Can Padişah

Sakın üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmeni bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan söz etmeyemem İnatçıyım derdim çok Dostum çok hiç dermanım yok Ah ne zaman bu ..

Ebru Gündeş - Akıllı Ol 03:41

Ebru Gündeş - Akıllı Ol

Bu aralar sanki sana bir haller oldu Tavırların çok değişti Bilmediğim bir şey mi var Aklında ayrılık varsa Bir ömür sevsem de yetmez seni sevmeye Kolay mı benden kurtulmak Bilmediğim bir şey mi var Sevgimin bitti..

Gönül Turgut  Aşkı Sende Buldum  03:31

Gönül Turgut Aşkı Sende Buldum

Sen yoksun artık dünyam karanlık Sen yoksun artık kahrolsun ayrılık Şimdi öyle zor sensiz yaşamak Şimdi öyle zor teselli aramak Aşkı sende buldum sevdim unutuldum Ben seninle çok mesuttum Yaşamak bir ölüm sen olm..

Gönül Yazar  Sevenlerin Kaderi 03:02

Gönül Yazar Sevenlerin Kaderi

Ne olurdu Tanrım sevenler ayrılmasa Aşka dolu şu kalpler yalnız kalmasa Hayat acı, zor yaşamak Sevip sevip de sonunda unutulmak Çok sevenin kaderi bu Bir köşede yalnız kalmak Ne olurdu Tanrım sevenler mutlu olsa ..

Nostaljik Türkçe Şarkılar (70'ler, 80'ler) 1:15:01

Nostaljik Türkçe Şarkılar (70'ler, 80'ler)

1. ajda pekkan - hoşgör sen 2. funda - affetmem 3. sezen aksu - kaybolan yıllar 4. zeki müren - ayrıldık işte 5.cem özkan - bir başka sevgiliyi sevmem 6. nilüfer - böyle ayrılık olmaz 7.mediha demirkıran - için için yan..

Fazilet Hanım ve Kızları - Katil! 03:06

Fazilet Hanım ve Kızları - Katil!

Selin, yaşadığı buhran sonucunda Ece’yi boğmaya kalkar. Bu olay yalıda şok etkisi yaratır. Ece’nin yardımına Hazım ve Fazilet koşarken Selin daha fazla yalıda kalamayacaktır. Selin’e açılan kapı ise onun bundan sonraki k..

  • ANKA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayla Dikmen   Anlamazdin 03:16

Ayla Dikmen Anlamazdin

Sevilirken bilmedin mi? Ben söylerken gülmedin mi? Falımızda hasret var, ayrılık var demedim mi? Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? Dilerim ki mutlu ol sevgilim, Ben..

Bergen - Benim İçin Üzülme 04:59

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar 04:33

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar

Gözlerin ayrılık adresi sanki Aşkıma ihanet beklemiyorum Bu muydu sevdanın payına düşen Ben seni gözümden sakınıyordum Yaşamaksa yaşanılır Kader buysa katlanılır Bende bir kaç hazin duygu Kalleşliğin sende kalır ..

Alişanın Eski Nişanlısı Eda Erol İlk Kez Konuştu 05:27

Alişanın Eski Nişanlısı Eda Erol İlk Kez Konuştu

Alişanın Eski Nişanlısı Eda Erol İlk Kez Konuştu Ayrılık Sonrası Neler Yaşadı..

  • ANKA tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay - Efkar Bastı Gönlümü 03:28

Orhan Gencebay - Efkar Bastı Gönlümü

Efkar bastı gönlümü yine feryat ediyor Senden gelen dert ile sana hitap ediyor Sen açtın bu yarayı dermanını ver artık Yıllardır bekliyorum geleceksen gel artık Yeter yeter bu ayrılık yeter Yeter yeter bu kadar naz..

Demet Şener ve İbrahim Kutluay Arasında Gerilim Artıyor! 05:51

Demet Şener ve İbrahim Kutluay Arasında Gerilim Artıyor!

11 yıllık eşi ve iki çocuğunun babası İbrahim Kutluay’la boşanma davası devam eden Demet Şener, ayrılık süreciyle ilgili sert açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Şallı'nın Yasak Aşk Skandalı Büyüyor 15:18

Ebru Şallı'nın Yasak Aşk Skandalı Büyüyor

Ebru Şallı'nın Yasak Aşk Skandalı Büyüyor - Gonca Akkuş Tüm Yaşadıklarını Anlatıyor Söylemezsem Olmaz programına canlı telefon bağlantısıyla katılan Gonca Akkuş; son dönem yaşadıkları, Uğur Akkuş'la yaşadıkları ayrılık v..

  • ANKA tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayrılığın Dört Evresi 04:04

Ayrılığın Dört Evresi

Hepimiz ayrıldık da ayrılırken hangi evrelerden geçtik İşte kadınlar ve erkekler arasında gözlemlenen ayrılık sonrası evre farkları..

  • JET TV tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Sarhoş Gibiyim 03:12

Müslüm Gürses - Sarhoş Gibiyim

Bir sevda çölünde bıraktın beni Kanadı kırılmış bir kuş gibiyim Dönüpte bakmadın bir gün halime Sokağa atılmış bir taş gibiyim O eşsiz hayalin her an karşımda Gözyaşlarım çağlar her anışımda Ayrılık şarabı gönül tasımda..

Güllü  Çıldıracağım 05:02

Güllü Çıldıracağım

Bölünür günler acı renklere Ayrılık öyle zor alışamadım.. Mutsuzum yalnızım nerdesin nerde.. Geri dön ne olur çıldıracagım. Yoksun gül kurusu akşamlarımda Yoksun sen muhtacken yoksun yanımda.. Sıgındım çaresiz hat..

Güllü  Nereden Sevdim O Zalimi 03:48

Güllü Nereden Sevdim O Zalimi

Çileli hayatı paylaşan bendim Anlamsız günlerin neşesi bendim Karanlık dünyanın ışığı bendim Beni böyle bırakıp nasıl da gittin Nereden sevdim o zalimi Nereden sevdim o zalimi Hayatımı yakıp gitti Nereden sevdim ..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kaan, ciddi ciddi Ayperi ile tatlı bir evliliğe alıştı! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Kaan, imam nikahı ile evlendiği Ayp..

Bülent Ersoy - Ham Meyvayı Kopardılar Dalından 05:30

Bülent Ersoy - Ham Meyvayı Kopardılar Dalından

Bülent Ersoy Ham Meyvayi Kopardilar Dalindan dinle Albüm Adı : Ablan Kurban Olsun Sana Düzelten : felucia Ham meyvayı kopardılar dalından Beni ayırdılar nazlı yarimden Eğer yarim tutmaz ise dalımdan Onun için açık gid..

Sahibinin Arkasından Yaş Döken Kedi 00:23

Sahibinin Arkasından Yaş Döken Kedi

Ayrılık acısına katlanamayan acılı kedi..

  • PengoTV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 18. Bölüm Fragmanı 01:07

Çocuklar Duymasın 18. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 18. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem ile Haluk'un ayrılık kararında hangi gelişmeler yaşanacak? Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişmeler yaşanıyor! Aldığı ayrılma kararından vazgeçen Me..

Acı Tatlı Ekşi Tanıtım Fragmanı 00:46

Acı Tatlı Ekşi Tanıtım Fragmanı

Acı Tatlı Ekşi 22 Aralık’ta sinemalarda! Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirine aşıktır. Üniversiteden mezun olurken Murat Duygu’ya evlenme teklif eder. Oysa Duygu’nun gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. ..

Müslüm Gürses - Gökyüzünde Yanlız Gezen Yıldızlar 04:38

Müslüm Gürses - Gökyüzünde Yanlız Gezen Yıldızlar

Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar Yeryüzünde sizin kadar yalnızım Bir haykırsam belki duyulur sesim Ben yalnızım,ben yalnızım,yalnızım Kaderim bu böyle yazılmış yazım Hiç kimsenin aşkında yoktur gözüm Bir yalnızlık şark..

Acı Tatlı Ekşi Fragmanı 02:31

Acı Tatlı Ekşi Fragmanı

Vizyon tarihi 22 Aralık 2017 Yönetmen :Andaç Haznedaroğlu Oyuncular: Buğra Gülsoy, Özge Özpirinçci, Yusuf Akgün Tür :Romantik, Komedi Ülke :Türkiye Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirine aşıktır. Üniversiteden m..

Serdar Ortaç’i Hangi̇ Ünlü İsi̇m Kadın Zannetti̇ 07:13

Serdar Ortaç’i Hangi̇ Ünlü İsi̇m Kadın Zannetti̇

Serdar Ortaç dün akşam eşi Chloe Loughnan ile İstinye Park’ta görüntülendi. Hakkında çıkan haberlere samimi bir şekilde cevap veren Serdar Ortaç eşi Chloe Loughnan ile ayrılacakları yönünde çıkan haberler hakkında “Biz ..

  • BETA tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Doğandemi̇r Ve Mert Fırat Ayrıldı Mı 04:12

Hande Doğandemi̇r Ve Mert Fırat Ayrıldı Mı

Hande Doğandemir Mert Fırat ile olan ilişkisi hakkında sorulara cevap verdi. Nişantaşı’nda bir davette görüntülenen oyuncu Hande Doğandemir Ersan Üner’in yeni klibinde oynadığı ve olumlu geri dönüşler aldığını söyledi. Y..

  • BETA tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bergen - Benim İçin Üzülme 05:03

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Borderline Kişilik Bozukluğu Olan Kişilerde Neden Terkedilme Hassasiyeti Olur 02:53

Borderline Kişilik Bozukluğu Olan Kişilerde Neden Terkedilme Hassasiye

Borderline kişilik bozukluğu olan insanlarda terkedilme hassasiyeti diğer insanlara göre daha yüksek olur. Bu kişilerde ayrılık sonrası yas süreci yıllarca sürebilir. Duygusal beklentileri yüksek olur...

  • NABIZ tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Erken Sıla İle İlgili Son Dakika Gelişmesini Paylaştı 02:10

Ece Erken Sıla İle İlgili Son Dakika Gelişmesini Paylaştı

Sıla'dan ayrılık sonrası dikkat çeken beğeni!..

  • BETA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce