#Ayrıntılar

Meclis -Kısa Çalışma- Dönemine Geçiyor 02:12

Meclis -Kısa Çalışma- Dönemine Geçiyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi de kısa çalışma dönemine geçiyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Genel Kurul’un üç gün yerine iki gün çalışması gündemde. Ayrıca meclis güvenlik yönetmeliğinde dikkat çeken bir değişiklik ..

Süresiz Nafaka Düğümü Çözülüyor 02:06

Süresiz Nafaka Düğümü Çözülüyor

AK Parti ömür boyu nafaka konusundaki mağduriyeti gidermek için harekete geçti. 4. yargı reformu kapsamında bu konuda da düzenleme yapılacak. Süresiz nafaka ve icra yoluyla çocuk teslimi konusuna da çözüm geliyor. İşte a..

Ankara-Sivas YHT'de Testler Başladı 01:45

Ankara-Sivas YHT'de Testler Başladı

Ankara-Sivas arasındaki yüksek hızlı tren hattında son dönemece girildi. Kısa süre içinde açılması beklenen hattın performans testleri başladı. Seferlerin başlamasıyla iki kent arasında 12 saat süren yolculuk süresi 2 sa..

İşte servislerdeki virüs tedbirleri 02:32

İşte servislerdeki virüs tedbirleri

Okullar açılıyor. Bu yıl okul servislerinde virüs tedbirleri nasıl olacak? İşte A’dan Z’ye ayrıntılar...

Yoksulluk Seçimleri Nasıl Etkileyecek 08:04

Yoksulluk Seçimleri Nasıl Etkileyecek

Yoksulluk seçimleri nasıl etkileyecek? Enver Aysever'in sunduğu Ayrıntılar'ın bu haftaki konukları; Siyaset Bilimci Doç. Dr. Cangül Örnek, Akademisyen Dr. Neslişah Başaran Lotz, Sosyolog Pınar Kılavuz, Siyasal İletişim ..

Aysever İle Özdağ Arasında Göçmen Tartışması Neden Sakin Değilsiniz 08:37

Aysever İle Özdağ Arasında Göçmen Tartışması Neden Sakin Değilsiniz

Aysever ile Özdağ arasında göçmen tartışması: Neden sakin değilsiniz? Enver Aysever'in sunduğu Ayrıntılar'ın bu haftaki konukları Türkiye'nin Sesi Partisi Kurucu Partisi Ayhan Bilgen, Türkiye Komünist Partisi Genel Se..