#Aysel demircan aramızda bitmeyecek müzik dinle

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

Vapurların efsane satıcısı 'Burhan Pazarlama' hayatını kaybetti - Son Dakika Haberleri İnternet 02:34

Vapurların efsane satıcısı 'Burhan Pazarlama' hayatını kaybetti - Son

İstanbul Şehir Hatları vapurlarının şık giyimi, güzel ses tonu, kibarlığıyla ünlü seyyar satıcısı 'Burhan Pazarlama' lakaplı, Burhan Demircan hayatını kaybetti. 7 yaşından beri İstanbul vapurlarında satıcılık yapan 'Burh..

Türkiye'ye Yeniden Kısıtlama Gelebilir- 01:45

Türkiye'ye Yeniden Kısıtlama Gelebilir-

Son dönemde koronavirüs vakalarında ciddi bir artış var. Bilim Kurulu üyesi Profesör Doktor Ahmet Demircan'dan dikkat çeken bir uyarı geldi. Demircan, vaka sayıları böyle artarsa kısıtlamaların yeniden gündeme gelebilece..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Baraj 1977 Türkan Şoray  Tarık Akan Türk Filmi İzle 1:32:17

Baraj 1977 Türkan Şoray Tarık Akan Türk Filmi İzle

Filmde, bir ustabaşının genelev çalışanıyla olan aşkı anlatılır.Baraj inşaatında ustabaşı olarak çalışan Nazım ile genelev güzeli Aysel gönül postası aracılığıyla mektuplaşmaya başlarlar. Kendini tanıtmaya utanan Nazım, ..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Vergini Verme Rüşvetini Ver 01:06

Vergini Verme Rüşvetini Ver

Meral (Ahu Tuğba) ünlü bir şov kızıdır; genç, güzel, zengin ama uyuşturucu bağımlısı. Yılmaz (Tarık Akan); çıkarları için gençleri zehirlemekten kaçınmayan kirli düzene ve uyuşturucu trafiğine karşı savaşan genç, gözüpek..

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle 1:40:15

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Anadolu'dan İstanbul'a gelen bir gencin yaşadığı olayları konu edinir. İstanbul'a gitme hayali kuran Kemal ile Cebbar, Adana'daki dükkânlarını satarlar. Kemal, dükkân parasını almak için İstanbul'a gelir...

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..

Yasin Aydin - Beni Elvedalar Bitirir 04:28

Yasin Aydin - Beni Elvedalar Bitirir

Şarkı sözleri Gülerim gülenim gülmesin diye Dertliyim derdimi bilecek niye Bilecekte ne olacak çaremi derde Gülerim gülerim kendi halime (2) Nakarat Beni elvedalar bitirir düşünmedin mi? Aramızda buzlar vardı üşümed..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 4.315 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hasretinle Yandı Gönlüm Kolaj 11:45

Hasretinle Yandı Gönlüm Kolaj

Hasretinle Yandı Gönlüm Kolaj Dinle Göksel Seha Okuş Edip Akbayram Fahriye Evcan Hasretinle yandı gönlüm Yandı, yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Aramızda karlı dağlar Hasretin, bağrımda ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hasretinle Yandı Gönlüm Göksel 03:14

Hasretinle Yandı Gönlüm Göksel

Hasretinle yandı gönlüm With Cover Dinle Yandı, yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Aramızda karlı dağlar Hasretin, bağrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Yokluğundan öldü gönlüm Gözlerimde..

  • PengoTV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cansever - Şeytan Diyor Ki 03:25

Cansever - Şeytan Diyor Ki

Şeytan Diyor Ki şarkı sözleri ile Aramızda mesafeler Uykusuzdur, bende ki geceler Özleminle çok savaştım Binlerce yerimden yaralandım Aramızda mesafeler Uykusuzdur, bende ki geceler Özleminle çok savaştım Binlerce yer..

Roe - Yaktım Eski Günlere 03:10

Roe - Yaktım Eski Günlere

Yaktım Eski Günlere şarkı sözleri ile Görmezden geldim, Sen değilmiş gibi derdim. “Olmadı, yaşa.” dedim acını en iyisi. İçtim, kendime geldim. Dağıttım her yeri, her gece. “Bu son!” dedim, söz verdim. Tutamadım, umrum..

Hasretinden Yandı Gönlüm Zara Orjinal Klip 04:32

Hasretinden Yandı Gönlüm Zara Orjinal Klip

Hasretinden yandı gönlüm Yandı yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Aramızda karlı dağlar Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bağrımı dağlar (bağrımda kışlar) Başa geldi olmaz işler Yok..

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay 03:17

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay

Kaç kurtul bakalım aşkımdan istediğin yere git Kimle konuşsan kime dokunsan beni bulacaksın Yatagına yattıgın an düşüncelerin beni çagırıcak Uykuya daldıgında rüyaların bana uyanacak Aşk bir yarış aramızda ödül mutl..

Salih Keçeci Lan Dedi Hakan Ural Çıldırdı! 02:04

Salih Keçeci Lan Dedi Hakan Ural Çıldırdı!

'Aramızda Kalmasın' programında Salih Keçeci'nin kendisine lan diye hitap etmesi Hakan Ural'ı çıldırttı. Programda gerginlik büyüyünce reklam arasına gidildi. TV8 ekranlarında magazin olaylarının yorumlandığı 'Aramızd..

  • ANKA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahvaltılık Çikolatalı Fındık Kreması (Nutella) Tarifi 04:07

Kahvaltılık Çikolatalı Fındık Kreması (Nutella) Tarifi

Malzemeler: 140 g sütlü Çikolata, 100 ml krema, 1,5 su bardağı Fındık, 1 silme yemek kaşığı kakao. Hani bir reklam var aramızda çikolatalı gofret sevmeyen var mıııı? diyor bir öğrenci. Ben de öyle başlamak istiyorum y..

Simge - Armağan (Akustik) 05:04

Simge - Armağan (Akustik)

Simge - Armağan (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu yalancı bahar bir gün bitecek Yeni aldığın eskiyecek Yedik içtik sanırım doyduk Hesabı kim ödeyecek Of güzel Allahım Nasıl bir kader yazdın, tadı damağımda kaldı ..

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey 04:32

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey

Hangi suyla hangi kiri temizleyeceğiz şimdi? Derken insanlar gökyüzüne açacaklar ellerini Kaçıncı söz gelişi söylenişin bana? İnan ben değilim seni böyle utandıran, dönmelisin Bir şeylerin mücadelesi, bir tür militanlık..

Zeynep Bastık - Çukur Akustik 03:48

Zeynep Bastık - Çukur Akustik

Çukur sözleriyle; Tenim söver dilim döver Gitmem yine de Çıkmazda aklım Benden ne yarattın Hiç gitme diye Büyüler yaptım Görüyorum önümde Bitmeyecek sensizliği Ben biliyorum Sen asla bilme bensizliği Alışırsın di..

Beyaz - Tek 02:08

Beyaz - Tek

Tek şarkı sözleri ile tek kal dene hep büssürü cash yazdım hep kaldım yek göster emek ha gayret çaba hiç bitmeyecek kinim hiç dinmeyecek siktiri çek olunu bulunur sebebi konunun cevaplar olumsuz yolumu bulurum durmada..

Echo - Ten 03:11

Echo - Ten

Ten şarkı sözleri ile Çıplak bedeninde ellerim Çatlak dudaklarımda sen Isıtıyor göğsümü nefesin İçimdesin ah bir bilsen Başka tende yapamam Yine kendimi avutamam Yanıyorsa yansın bedenim Arıyorum seni neredesin Aklım..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu Tükeneceğiz 1984 04:21

Sezen Aksu Tükeneceğiz 1984

Ne böyle senle ne de sensiz yazık yaşanmıyor çaresiz Ne bir arada ne de ayrı olmak imkansiz hiç sebepsiz Ne hayallerle ümitlerle mutlu olmaktı dileğimiz Suçlu ne sensin ne de benim şimdi sensizim sen de bensiz Bir a..

Sen İste - Beşiktaş Marşı 03:31

Sen İste - Beşiktaş Marşı

SEN İSTE Yüz değil bin sene geçse bitmeyecek bu aşk, Bu ateş sonsuza dek sönmeyecek Beşiktaş... Sen iste dağları senin için deleceğiz, Cehennem buz tutana dek seni seveceğiz... Sen iste... Bu dünyayı durduracağız,..

  • OFSAYT tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Açtığın Her Yaradan Hesap Sorar YARADAN - Fil Vakası - Mehmet Yıldız 04:31

Açtığın Her Yaradan Hesap Sorar YARADAN - Fil Vakası - Mehmet Yıldız

Zalimlerin yaptıkları zulüm yanlarına mı kalacak ? Dualarımız ne zaman kabul olacak ? Bu sıkıntılar hiç bitmeyecek mi ? Allah zulümlere neden engel olmuyor ? Kanalımıza abone olmayı unutmayın.. :)..

Birbirlerine Seri Şekilde Vurun Kediler 00:50

Birbirlerine Seri Şekilde Vurun Kediler

Bir an hiç bitmeyecek bir yumruk savaşana giren kediler..

  • JET TV tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
324 Günlük Açlık Sona Erdi 01:00

324 Günlük Açlık Sona Erdi

OHAL Komisyonu, 324 gündür açlık grevinde olan akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça'nın işe dönüş talebini reddetti. Gülmen ve Özakça, 324 gün önce 'İşimizi geri istiyoruz' talebiyle başlattıkları açlık gre..

Jawbone Türkçe Dublaj İzle 1:35:47

Jawbone Türkçe Dublaj İzle

Jimmy McCabe herkesin yaşamak istediği bir hayatı yaşar aslında sonu pek mutlu bitmeyecek bu hayata gençken boksörlük yapma hevesi ile başlar çok çalışır ve hiç pes etmeden sonuna kadar savaşarak her çıktığı karşılaşmada..