#Ayva

Ayva Çekirdeği Mucizesi!!! 00:49

Ayva Çekirdeği Mucizesi!!!

Ayvanın çekirdeklerinin bilmediğimiz ne gibi faydalarının bulundugunu anlatan bir video.....

  • Kadınca tarafından
  • 1.393 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tugba Ozerk - Bitter Cikolata 04:16

Tugba Ozerk - Bitter Cikolata

Güzel, demli, yanık canım tuzlu tenine Bitter çikolatam benim gel geceme Hastayım gülüşüne ayva göbeğine Acı çikolatam benim gel geceme Aşk mı meşk mi hepsi bende Gölgem bile sahilde sevişir senle Gün olur güzelim..

Ebru Şahin - Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme 02:50

Ebru Şahin - Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme

Ebru Şahin - Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme Müzik Dinle Şarkı Sözleri Değmen benim gamlı yaslı gönlüme Değmen benim gamlı yaslı gönlüme Ben bir selvi boylu yardan ayrıldım, ayrıldım, ayrıldım vay Ben bir selvi boylu ..

RUM YANİ'NİN MEYHANESİ FULL ALBÜM 47 DAKİKA (Music Of Turkey) 46:59

RUM YANİ'NİN MEYHANESİ FULL ALBÜM 47 DAKİKA (Music Of Turkey)

RUM YANNİNİN MEYHANESİ Fasıl, keyif, hüzün, eğlence hepsi bu meyhanede sevenleriyle buluşuyor. Biribirinden güzel en sevilen fasıl gecelerinin vazgeçilmezi şarkılar, eskimeyen sanat müziği ezgileri keyfinize keyif katara..

Yavuz Bingöl - Degmen benim gamli yasli gönlüme 03:16

Yavuz Bingöl - Degmen benim gamli yasli gönlüme

Değmen benim gamlı yaslı gönlüme Ben bir selvi boylu yardan ayrıldım Evvel bağban idim dostun bağında Talan vurdu ayva nardan ayrıldım Garip kaldım şimdi gurbet ellerde Ben gönlümü çalan yardan ayrıldım Çok ağladı..

Ayvalı Kurabiye Tarifi 01:43

Ayvalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler Hamuru için: 200 gram tuzsuz tereyağı 1 çay bardağı pudra şekeri 1 yemek kaşığı yoğurt 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 su bardağı un+1 yemek kaşığı un İç dolgusu için: 1 adet rendelenmiş ayva 1 çay ba..

Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Renkler Sebzeler Meyveler Bebek Şarkıları İzle 01:31

Renkler Sebzeler Meyveler Bebek Şarkıları İzle

Edis ile Feris Eğitici Bebek Şarkıları - Şarkı sözleri: Sebzeler meyveler faydalılar lezzetliler, Sebzeler meyveler ne güzeller rengarenkler, Kırmızı kırmızı, elma çilek kırmızı, kıpkırmızı kırmızı, domates nar kırmızı..

Eğitici Çizgi Film Renkler Sebzeler  Edis ile Feris 01:31

Eğitici Çizgi Film Renkler Sebzeler Edis ile Feris

Edis ile Feris Eğitici Bebek Şarkıları - Şarkı sözleri: Sebzeler meyveler faydalılar lezzetliler, Sebzeler meyveler ne güzeller rengarenkler, Kırmızı kırmızı, elma çilek kırmızı, kıpkırmızı kırmızı, domates nar kırmızı..

Ayvalı Crumble Tarifi 02:36

Ayvalı Crumble Tarifi

MALZEMELER 100 gr tereyağ, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı şeker, 2 adet büyük boy ayva, 6 tatlı kaşığı bal...

Çilingir Sofrası - Fasıl Şarkıları - Fasıl Müzikleri - Fasıl Dinle Türk Sanat Müziği 36:43

Çilingir Sofrası - Fasıl Şarkıları - Fasıl Müzikleri - Fasıl Dinle Tür

Çilingir Sofrası - Fasıl Şarkıları - Fasıl Müzikleri - Fasıl Dinle Türk Sanat Müziği kadifeden kesesi TÜR : FASIL (Turkish Of Music) ALBÜM : ÇİLİNGİR SOFRASI ( FULL ALBÜM ) YAPIM : NAZ MÜZİK İndim Havuz Başına Alıverin..

Zeytinyağlı Kereviz Tarifi 05:24

Zeytinyağlı Kereviz Tarifi

Malzemeler 2-3 adet kereviz 1-2 adet patates Yarım ayva Taze kereviz sapı 1 adet soğan 1 adet limon Yarım portakalın suyu 1 tatlı kaşığı un İçme suyu 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı İlk olarak kerevizleri doğradıktan sonra ..

Karışık Meyveli Tart Tarifi 11:05

Karışık Meyveli Tart Tarifi

Tart Hamuru İçin; 100 g küp küp doğranmış donmuş tereyağ, 1 yumurta sarısı, 1/2 su bardağı şeker, 2 su bardağı un, 2-3 küp buz. Kreması İçin; 3 su bardağı süt, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı şeke..