#Ayça Özefe gönül davası müzik dinle

Nil Burak  Birisine Birisine 03:25

Nil Burak Birisine Birisine

Birisine birisine aşık oldum birisine Rastlamak çok zor şey böylesine Birisine birisine aşık oldum birisine Rastlamak çok zor şey böylesine Gerçekten sevene değer bilen Almadan verene bana dostum diyene Benimle ağlayan ..

Hakan Altun Ah Bu Sevda 04:15

Hakan Altun Ah Bu Sevda

Ah be gönül bir gün olsun güldürmedinki Başıma bu aşk yüzünden ne işler geldi Kahpe gönül çokmu gördün mutlu etmeyi Doya doya aşk yaşamak hakkım değilmi Vazgeçtim canın sağolsun Olan hayatıma olsun Bir daha aşık o..

Yakup Ekin  Bir Nefes 03:23

Yakup Ekin Bir Nefes

Bir nefes kadar kısaymış Aşk dediğin bir şakaymış Alacaklarına saymış kader bu [2] Hiç kimse bilmez... Bilemez! Gönül ister ama... Sevemez! Sürükler peşine aşkın... Kimselere diyemez! Bir günahmış bir hataymış..

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem, evde karşılaştığı manzara karşısında şok oluyor! Çocuklar Duymasın özetsiz yeni bölümüyle 17 Aralık Pazar günü 21.00'de Kanal D'de! Meltem ve Haluk mahkemeleri ertel..

Çocuklar Ne Olacak Rakı Muhabbeti (2004) 00:21

Çocuklar Ne Olacak Rakı Muhabbeti (2004)

Anne ve babaları iş için Amerika'ya giden Havuç'la Duygu anneannesiyle dedesinin evine yerleşir. Çocuklar yeni hayatlarına alışmaya çalışırken Kemal Bey'le Müzeyyen Hanım da çocuklara anne ve babalarını aratmamak için el..

  • JET TV tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 03:31

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan takımına karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşındaki maça ..

Ya ilahi senden bir dileğim var 07:28

Ya ilahi senden bir dileğim var

Ya ilahi senden bir dileğim var Kapından sürüpte dara düşürme Ya ilahi senden bir dileğim var Kapından sürüpte dara düşürme Ağlıyor kulların alnı secdede Affını ver yarap dara düşürme Ağlıyor kulların alnı secdede Affını..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Ortaya Çıktı 15:40

Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Orta

Bir mekanda futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin'in eşine sarkıntılık yapması üzerine yaşanan olaylar sonucu bugün ikincisi düzenlenen duruşma, bu sefer 11 Eylül'e ertelendi. 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ..

  • BETA tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

'Yerde Yatan Halisdemir'i Öptü 02:41

'Yerde Yatan Halisdemir'i Öptü

Ankara'daki FETÖ davasında, Cuntacı General Semih Terzi'nin yanında Özel Kuvvetler Komutanlığı'na giden Astsubay Ali Güreli savunmasında, Halisdemir'e cuntacıyı vurması emrini veren Zekai Aksakallı'nın, 'darbeci haini vu..

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe 02:10

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe Tunceli'de yapılan operasyonda 10 PKK'lı terörist öldürüldü. Tunceli'de yürütülen operasyonda terör örgütü PKK üyesi 10 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. 17 Ekim 2016 21:38 ..

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak hakaretler! 01:25

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak h

Sosyal medyadaki siyasi yorumları nedeniyle sık sık eleştiri oklarını üzerinde toplayan modacı Barbaros Şansal bu kez yayınladığı bir video ile gündemde. Reina'daki terör saldırısından dakikalar önce bir video kaydı yay..

  • PengoTV tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak Çifti İşleri Azaldı Diye Dava Açtılar!! 03:58

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak Çifti İşleri Azaldı Diye Dava Açtılar!

Son günlerde adı İbrahim Kutluay'la aşk dedikodularına karışan Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak çifti haklarında asılsız haber yapıp ticari kazanca engel teşkil ettikleri iddiasıyla bazı gazetelere manevi tazminat davası a..

  • ANKA tarafından
  • 1.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ulu Hakan - AbdulHamid Han 02:20

Ulu Hakan - AbdulHamid Han

davası büyük olanın imtihanı dabüyük olur cennet mekan Abdulhamithan..

Caner Erkin'den Asena Atalay'a Yeni İnce Gönderme! 05:44

Caner Erkin'den Asena Atalay'a Yeni İnce Gönderme!

Uzun süredir magazin gündeminden düşmeyen Asena Atalay ve Caner Erkin cephesinden, beşiktaşlı futbocudan, çocuğunun velayetini eski eşine kaptırmayacağına dair ince göndermeler geldi...

  • ANKA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Örtünmek İçin Dayak Yiyen Kızın Mektubu - Mehmet Yıldız 06:54

Örtünmek İçin Dayak Yiyen Kızın Mektubu - Mehmet Yıldız

Kimimiz evlerinde çok rahat Kur'an-ı Kerim'ini, Hadis Kitaplarını İbadetlerini, Risale-i Nur'ları okuyabiliyoruz. Hatta ailemiz bu davranışımızdan dolayı bizleri takdir eder destekler. Ama onun gibi imtihanı Ailesi olanl..

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

Ölene Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı (19 Ocak Perşembe) 00:31

Ölene Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı (19 Ocak Perşembe)

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan “Ölene Kadar” dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başsavcının Ölümünde Susurluk İzi Var 02:57

Başsavcının Ölümünde Susurluk İzi Var

Söz Teması programında konuşan Gazeteci-Yazar Bülent Erandaç FETÖ davası savcısı Mustafa Alper'in şüpheli ölümünü değerlendirdi. Savcının şüpheli ölümünde Susurlak'a benzer izlerin bulunduğunu ifade eden Erandaç, aracın ..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

 Deniz Çakır, Balkonda Görüntülenmesine Dava Açıyor 00:50

Deniz Çakır, Balkonda Görüntülenmesine Dava Açıyor

Geçtiğimiz günlerde öğlen saatlerinde evinin balkonunda görüntülenen ve fotoğraflarının çekilmesine sinirlenen Deniz Çakır, konuyu yargıya taşıyor.Ünlü oyuncu Deniz Çakır'ın Kuruçeşme'de yol üstündeki evinin balkonunda y..

  • ANKA tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceliden Karşı Atak 08:42

Mustafa Ceceliden Karşı Atak

Sinem Ceceli boşanma avukatını azledince,azledilen avukat tarafından azl ve etik davası açıldı...

  • ANKA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın 03:28

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın ABD'de seçimleri Trump'ın kazanmasının arından Filistin tarafı iki devletli çözüm çağrısı yaparken, İsrail yeni başkandan ABD Büyükelçiğini Kudüs'e t..

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1 00:50

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan Ölene Kadar dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul’da FETÖ Operasyonu 03:49

İstanbul’da FETÖ Operasyonu

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde Başakşehir’de bulunan çeşitli adreslere operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik açıla..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..