#Ayça Özefe gönül davası müzik dinle

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj 3:00:39

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj

En güzel türküler efkarlı türküler acıklı türküler karışık türküler ********************* 1 Ali Ekber Eren - Zeynebim 2 Aslı Gül - ağlama dost 3 Ayşe şan - lorke lorke 4 Ayşe şan - ne karaymış şu alnımın yazısı 5 Belkıs ..

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de  Kayıtsız Üsttekine İtaat Var 01:11

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de Kayıtsız Üsttekine İtaat Var

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın- Kayıtsız Üsttekine İtaat Var Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın, FETÖ'nün nasıl algı operasyonu yaptığını anlattı. Aydın, FETÖ'de kayıtsız şartsız üsttekine itaat var. Çünkü beyinde bu şekilde alg..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı 03:12

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI* Sürer, eker, biçeriz güvenip ötesine. Milletin her kazancı, milletin kesesine. Toplandık baş çiftçinin Atatürk'ün sesine Toprakla savaş için ziraat cephesine. Biz ulusal varlığın temeliyiz, kök..

  • PengoTV tarafından
  • 1.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Makaram Sarı Bağlar sözleri ( Hasan Özel ) Diyarbakır yöresi 03:56

Makaram Sarı Bağlar sözleri ( Hasan Özel ) Diyarbakır yöresi

Makaram Sarı Bağlar Diyarbakır-Selahattin Mazlumoğlu-Muzaffer Sarısözen Makaram Sarı Bağlar (Oy) Kız Söyler Gelin Ağlar Niye Ben Ölmüşmüyem (lo) Asyem Karalar Bağlar O Perde O Perde Zülfün Yüzüne perde Devriyele..

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı 03:01

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıka

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı Son Dakika... Milli Takım'ın Kosova kadrosundan Enes Ünal, Okay Yokuşlu, Çağlar Söyüncü ve Bilal Başakcıoğlu çıkarıldı. Rusya'da düzenlenecek..

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı 03:57

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Sevduğum Gözlerinde İki Damla Yaş Olsam Akşam Dereler Gibi Dudaklarına Dolsam Ver Bana Dertlerini Atayim Denizlere Koy Başını Omzuma Dal..

  • BLACKSEA tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video) 04:22

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video)

ATEŞ BÖCEĞİ KALBİMİ KOPARDILAR KİM BİLİR KAÇ KEZ HİÇ HAKKIM YOK ŞİKAYETE BİLE BİLE LADES BELKİ DE ACISINDAN BESLENDİM AŞKIN YOKSA BİR GÜN BİTMEZ MİYDİ BU EDEPSİZ HEVES SIRA SENİN HADİ ÜZ BENİ YAZA KOYAR MI GÜZ BENİ GECE..

Volkan Konak - Nerdesin (Karagözlüm) 03:35

Volkan Konak - Nerdesin (Karagözlüm)

Daha yeni düştüm derde Yem olurum kuşa kurda Yüce dağlar oldu perde Neredesin nazlı yarim Nerdesin nerdesin nerdesin Akşam oldu kara gözlüm nerdesin Off nerdesin Gönül bağım talan oldu Seviyordum yalan oldu Seni..

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

Gökhan Özen - Budala 04:10

Gökhan Özen - Budala

koşa koşa ardından bittim halim ortada Seni delice Seven kalbim hurda Unutalım olanları baksın herkes kendi yoluna adımı değiştirdim Senden Sonra budala budala boş lafla rüzgarla çıkılmaz bu yola Sen düz git ben zaten o ..

Mevlana'nın En Güzel Şiiri ( Gel Artık ) 03:01

Mevlana'nın En Güzel Şiiri ( Gel Artık )

Gel Artık Ne aklım kaldı benim, ne dinim, Ne kararım kaldı benim, ne sabrım, Gel ne olur, gel artık. Ne gönlümün derdini sor bana, Ne sararan yüzümü sor bana, Ne içimin ateşini sor bana, Gel gözünle gör, gel artık..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Bengu - Korkma Kalbim HD 05:25

Bengu - Korkma Kalbim HD

Adım adım yaklaştım zafere Bulunmayan bir aşk arıyorum Senin olmasını becerir gibiyim Ama en soğuk yaz günündeyim Kime danışsam aynı şeylere Hep aynı aşka derde bağlamış Bu sefer yanacak yürek olmayacak Çünkü kal..

Esengül Zalim 05:03

Esengül Zalim

Ümit veren sen Cefa çeken ben Vefasızsın sen İnsafsızsın sen Taş kalplisin sen zalim x 2 [Nakarat] x 2 Anlamıyorsun gönül derdinden Çıkarıyorsun çabuk kalbinden Böyle giderse seni sevemem zalim Bilmem ki sen..

Hafıza Kaybı Sorunsalı 01:05

Hafıza Kaybı Sorunsalı

Kalp Yarası başrollerinde Kenan Pars ve Gönül Beyhan'ın yer aldığı 1961 yapımı Türk filmidir. Yasak bir aşk yüzünden hafızasını yitiren evli bir avukatla, kocasının tedavi parası için tüm mallarını satıp eski mutluluğu..

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Evli Bir Adamı Sevmek Bir Şeref Midir 01:55

Evli Bir Adamı Sevmek Bir Şeref Midir

Kalp Yarası başrollerinde Kenan Pars ve Gönül Beyhan'ın yer aldığı 1961 yapımı Türk filmidir. Yasak bir aşk yüzünden hafızasını yitiren evli bir avukatla, kocasının tedavi parası için tüm mallarını satıp eski mutluluğu..

Bak Aklıma Ne Geldi Beni Kaçırsan 00:59

Bak Aklıma Ne Geldi Beni Kaçırsan

Kalp Yarası başrollerinde Kenan Pars ve Gönül Beyhan'ın yer aldığı 1961 yapımı Türk filmidir. Yasak bir aşk yüzünden hafızasını yitiren evli bir avukatla, kocasının tedavi parası için tüm mallarını satıp eski mutluluğu..

Onun Benden Çok Sevdiğini Ben Kurtaracağım 02:00

Onun Benden Çok Sevdiğini Ben Kurtaracağım

Kalp Yarası başrollerinde Kenan Pars ve Gönül Beyhan'ın yer aldığı 1961 yapımı Türk filmidir. Yasak bir aşk yüzünden hafızasını yitiren evli bir avukatla, kocasının tedavi parası için tüm mallarını satıp eski mutluluğu..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Galatasaraylı Gencin Güldüren Diyaloğu 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Galatasaraylı Gencin Güldüren Diyaloğu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yahya Kemal Beyatlı Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2023 Gençlik Şurası'na katıldı. Erdoğan buradan çıkışta evinin balkonunda bulunan bir kadının kendisine seslenerek davet ettiğini fark..

Çocuklar Duymasın 15. Bölüm Fragmanı 01:08

Çocuklar Duymasın 15. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 15. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ile Meltem'i yine önemli bir sınav bekliyor! Haluk ile Meltem yaşadıkları yeni gelişmeler üzerine yine karşı karşıya gelirler. İkili arasında mücadele, kahkalara boğaca..

Athena’dan İlkleri̇n Yaşandığı Bi̇r Konser 07:35

Athena’dan İlkleri̇n Yaşandığı Bi̇r Konser

Athena ilk kez bir senfoni orkestrası eşliğinde Aya İrini'nin tarihi atmosferinde sahne alarak, konsere damgasını vurdu. “Arsız Gönül”, “Kafama göre”, “Son Defa”, “Bu Adam Fezadan” ve “Serseri Mayın” gibi şarkılarını Çuk..

  • BETA tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Özerk - Gidesim Geldi 04:26

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi Bir acı var kördüğüm boğazımda Tadım yok biraz bu aralarda Dağıttım birazda son zamanlarda Yüreğim artık beni yormasana Gönül gözüm kapandı sesim çıkmaz Artık bu odalarda Heves ederdimya es..

Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çöker aşk önümüze, Bu zamanlar fazla gezenlere vize..