#Ayılar kış uykusuna yatmayı unuttu

Biz İkimiz 21. Bölüm İzle 10:06

Biz İkimiz 21. Bölüm İzle

Gelen kış mevsimiyle evde çok sıkılan Arda ve Ceren, yazın neler yaptıklarını ve neler oynadıklarını düşünürler. Kışın da eğlenmek için bir çok neden olduğunu gösteren anne ve babalarıyla dışarda kar oynayarak oldukça gü..

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

Koray Avcı - Gittin Gideli (Canlı Performans - Beyaz Show) 06:37

Koray Avcı - Gittin Gideli (Canlı Performans - Beyaz Show)

Koray Avcı - Gittin Gideli Şarkı Sözleri Öyle ağırım ki kendime Sen benden gittin gideli Tenim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli Öyle bıkmışım ki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımda..

  • PengoTV tarafından
  • 5.572 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Adana 01 - Kebap tarifleri 13:54

Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Ad

Şırdan, midenin bir bölümüdür. Aynı zamanda sakatat yemeklerinden mumbar ve kokoreç gibi, Adana'da sıkça tüketilen ve Adana'nın yöresel nitelikteki yiyeceğidir. Şırdan olarak anılsa da asıl adı şırdan dolmasıdır . Bu do..

Milano Moda Haftası'nda Gucci esintisi 02:00

Milano Moda Haftası'nda Gucci esintisi

Milano Moda Haftası başladı. New York ve Londra’nın ardından modanın duayen isimleri 6 gün boyunca yeni koleksiyonlarını İtalya’nın moda başkentinde sergileyecek. 22 Şubat çarşamba günü Gucci’nin defilesi sergilendi. Gu..

Edip Akbayram  Sen Benden Gittin Gideli 03:37

Edip Akbayram Sen Benden Gittin Gideli

Öyle ağırım ki kendime Sen benden gittin gideli Tenim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli Öyle bıkmışım ki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımdan Sen benden gittin gideli Bir cefam var idi bin..

Karda Yürümek Zordur Ama Gol Gösterisi Yapmak Zor Değildir 00:29

Karda Yürümek Zordur Ama Gol Gösterisi Yapmak Zor Değildir

Yaz aylarına doğru yaklaşırken geride bıraktığımız kış aylarında kar ile futbolu birleştiren bir yeteneğe göz atalım....

Feride Hilal Akın - Mevsim Bahar 03:57

Feride Hilal Akın - Mevsim Bahar

İnan bana çok geç değil, Mevsim bahar ama kış değil. Bir kez daha dayanamam, Kalbim nasır ama taş değil. Bir deli rüzgar esse bir yerlerden, Savurur mu, götürür mü beni bilmem. O deli aşık mazide kaldı artık, Dönecek m..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Avrupa Buz Kesti 01:09

Avrupa Buz Kesti

Avrupa dondurucu soğukların etkisi altında. Termometrelerin sıfırın altında 41 dereceyi gösterdiği Finlandiya’da aşırı soğuklar bu yılın rekorunu kırdı. Meteoroloji uzmanları soğuk hava dalgasının ülkenin tüm kesimleri..

Barış Manço - Yine Yol Göründü Gurbete 02:55

Barış Manço - Yine Yol Göründü Gurbete

Yine yol göründü gurbete güz geldi yapraklar döküldü Martılar göç etti turnalar süzüldü yine yol göründü gurbete Köyüme kara kış çökse de aşıklar boynunu bükse de Desen ki nazlı yar insafa gelse de yine yol göründü gu..

Zeki Muren - Sev Beni Beni 04:19

Zeki Muren - Sev Beni Beni

Sev Beni Beni Kayboldum aşk yollarında, bul beni beni Uçan kuştan, esen yelden sor beni beni ümitlerim kül olmadan Saçlarıma kar yağmadan Baharım da kış olmadan Sev beni beni Ah sev beni beni Yumma öyle gözleri..

Dıy-Dikişsiz -Örgüsüz,Tığsız,Battaniye Yapımı 03:49

Dıy-Dikişsiz -Örgüsüz,Tığsız,Battaniye Yapımı

DIY- ÖRGÜ BATTANİYE: Örgü bilmeyenlerin hatta çocukların yapabileceği bir teknikle saatler içinde battaniye, halı,kilim örebilirsiniz. Dakikalar içinde, şiş, tığ kullanmadan sadece bir mukavva ve yünle harika bir battani..

  • Kadınca tarafından
  • 3.945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neşesini Kaybetmemiş İhtiyar Delikanlılar (Sorma Arkadaş) 03:06

Neşesini Kaybetmemiş İhtiyar Delikanlılar (Sorma Arkadaş)

2 dayımız güzel düet yapmış, bu mutluluk ve eğlence hepimize gelsin izliyoruz. Bu Günler Halimi Sorma Arkadaş Yüreğim Yaralı Gözlerimde Yaş Günlerdir Uykuya Hasret Gözlerim Bu Sevda Ömrümü Yer Yavaş Yavaş Sen Hancı Ben Y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Zamanın Tanığı 8.Bölüm 27:39

Zamanın Tanığı 8.Bölüm

Programın 8. bölümünde; Kastamonu Kerte Köyü'nde yaşayan Halime ve Hilmi Kayalı çifti konu edilmektedir. Programda Kastamonu Kerte Köyü kış hazırlıkları ve zamanın tanığı ekibinin Küre Dağları'naki çalışmalarına yer veri..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartopu Savaşları Fragmanı 01:39

Kartopu Savaşları Fragmanı

Kartopu Savaşları izle Animasyon izle Kış mevsimin gelmesi ile çocuklar bu yılın eğlenceli zamanlarını başlatmak için kartopu savaşı yapmaya karar verirler...iyi seyirle..

Ebru Gündeş Servetine Servet Kattı 02:35

Ebru Gündeş Servetine Servet Kattı

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş kış sezonunda 22 kez sahneye çıktı. Güzel sanatçı her sahnesinden 100 Bin lira toplamda 2 Milyon 200 Bin lira para kazandı...

  • ANKA tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tesettür Abiye Elbiseler 2017 01:01

Tesettür Abiye Elbiseler 2017

Tesettür abiye modelleri 2017 modası ile tesettür abiye elbise ve tesettür abiye kıyafetler çoktan mağazalarda ve online satış sitelerinde satışa sunulmakta. Abiye Fransızca kökenli habillé kelimesinden dilimize geçmiş b..

  • Kadınca tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

Maceracı _ Tokat HD 1:14:24

Maceracı _ Tokat HD

6000 yıllık tarihi, bereketli toprakları ile çok önemli bir Anadolu şehrine uğramaya, sıcacık insanlarıyla kış gününüzü aydınlatıp, ısıtmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Maceracı’yı sakın kaçırmayın! Çünkü Maceracı si..

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim 02:07

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim

Winter Fest için Uludağ'da bulunan sosyel medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Fatih Ürek'e övgüler yağdırdı. Uludağ'da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest, dün gece kış turizminin gözbebe..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hüsnü Çoban Ölmüyor - Seigard 01:03

Hüsnü Çoban Ölmüyor - Seigard

Ölümsüzlüğün sırrını çözmüş olan Hüsnü Çoban, kar kış demeden ölümden dönüyor. Bir türlü ölmek bilmeyen bu adama her subscribe bir can, her like ise bir zırh...

  • JET TV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haberci Türkiye Renkleri 19.Bölüm 45:18

Haberci Türkiye Renkleri 19.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 19. bölümünde; Sivas'ın tarihi yapıları, restorasyon çalışmaları, 1. Kış Festivali ve Balıklı Çermik Kaplıcaları konu edilmektedir...

Şehriyeli Tavuk Suyu Çorba 01:34

Şehriyeli Tavuk Suyu Çorba

Tam bir kış çorbası olan sıcacık, şehriyeli tavuk suyu çorba tarifini bugün sizler için paylaşıyoruz. İçinizi ısıtacak şehriyeli tavuk suyu çorba tarifini bizler çok beğendik. Çocuklarınıza bile hazırlayabileceğiniz lezz..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Maceracı _ Alanya HD 1:06:33

Maceracı _ Alanya HD

Kar, kış ve soğuk havadan bunaldık! Şöyle Akdeniz kenarında bir nefes alsak mı diyorsunuz? O zaman gülümseyin. Çünkü Maceracı bu hafta sizleri, Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya götürüyor. Alanya macerası tadına doyulma..

Terk Edilmiş Kızak Parkurunda Adrenalin Dolu Bisiklet Sürüşü 01:18

Terk Edilmiş Kızak Parkurunda Adrenalin Dolu Bisiklet Sürüşü

Saraybosna'da 1984 Kış Olimpiyatları için hazırlanan ve sonrasında terk edilen kızak parkurunda enfes bir bisiklet sürüşü deneyimi. Dünya üzerinde terk edilmiş en güzel yerler arasında yer alan kızak parkurundaki iki çıl..

  • JET TV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Damla - Biber 03:16

Damla - Biber

Durmuş aklım geliyor geriden Yün gibi sardın yüreği yeniden Gökyüzünde bir turuncu Öperek uyandırdı Beni gözlerimden Aydım aydım Ah gözün aydın Kuş sütü eksik Sofralar donattım Nasıl da güzel karışıyormuş kokun biber..

  • Ömer tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Bahar Gelsin 03:54

Bahar Bahar Gelsin

Çok zor geçti kış bitmek bilmedi Çok bekledim özledim bahar gelmedi Haber verin bahara durmasın gelsin Bir elinde papatya gülleri versin Giderken güneşe bir mektup yazsın Yanında bir gülücük alıp da gelsin Yaz gelsin y..

  • Ömer tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce