#Ayşe atasever Çiçekler müzik dinle

Gündeliğe Gidip Avrupa İkincisi Oldu 04:30

Gündeliğe Gidip Avrupa İkincisi Oldu

Spor lisesini dereceyle bitiren Ayşe Taş, bir yandan gündelik temizlik yaptı, diğer taraftan muay thai'de Avrupa ikincisi ve dünya dördüncüsü oldu. Spor lisesini dereceyle bitiren Ayşe Taş, okuldan sonra herhangi bir s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Kınık - Ali Ayşeyi Seviyor 04:20

Ali Kınık - Ali Ayşeyi Seviyor

Cümle alem duydu beni Sen duymadın vicdansız Ne oldu, oldu artık Saklaması İmkansız Çocuklar bile biliyor Ali Ayşe'yi seviyor Çocuklar bile söylüyor Ali Ayşe'yi seviyor Adımızı yan yana Ağaçlara kazmışlar Mah..

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official Music Video) 03:18

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official M

Söz: Çağrı Sinci & Eypio Müzik: Dj Suppa Mix & Mastering: Savaş Ceyhan Yönetmen: Sertan Özcan DOP: Doğu Gülbağ Edit: Yeeid Asistanlar: Doğukan Yalçın Burak Atasever Drone: Burak Özdemir Sözler: Çiv..

Anaokulundaki Skandal Görüntüleri Ortaya Çıkaran Veli Konuştu 17:10

Anaokulundaki Skandal Görüntüleri Ortaya Çıkaran Veli Konuştu

İstanbul'da bir kreşte ortaya çıkan skandal görüntüler toplumda infial uyandırmış, Söylemezsem Olmaz masasında da ele alınmıştı. Söylemezsem Olmaz'ın peşini bırakmadığı olayda korkunç görüntüleri ortaya çıkaran veli can..

  • BETA tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alp Arslan - Nasıl Geçti Habersiz İzle 04:41

Alp Arslan - Nasıl Geçti Habersiz İzle

ŞARKI SÖZLERİ Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım Bazen gözyaşı oldu bazen içli bir şarkı Her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım Dudaklarımda tuzu içimde durur aşkı Her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım Dudaklarımd..

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video] 03:54

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video]

Same day but it feels just Aynı gün ama bu sadece A little bit bigger now Şimdi az biraz daha büyük hissettiriyor Our song on the radio Bizim şarkımız radyoda But it dont sound the same Ama aynı ses değil When ou..

  • PengoTV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Ayşem  Türkan Şoray Türk Filmi 1:37:41

Ayşem Türkan Şoray Türk Filmi

Filmin Konusu: Ayşe (Türkan Şoray) üzüm bağlarında çalışan işçi bir kızdır ve her sene olduğu gibi en çok üzümü toplayarak üzüm ecesi olur. Aynı bağlarda çalışan Hasan (Tanju Gürsu) ise Ayşe’ye aşıktır fakat ona bir türl..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Urfa İstanbul 1968 Türk Filmi İzle 1:24:10

Urfa İstanbul 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir bebeği kurtarmaya çalışan Ayşe’yle iftiraya uğramış Ahmet’in kaçış hikâyesini anlatır. İstanbul’da yaşayan Salih Ağa kalp krizi geçirir. Yeğenleri Ağa’nın mirasına konmak için ölümünü beklemektedir. A..

Kara Peçe 1970 Türk Filmi İzle 1:10:12

Kara Peçe 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Zeynel Ağa'ya karşı köylülerin haklarını koruyan Ayşe’nin mücadelesi anlatılır. Zeynel Ağa, köylüleri haraca bağlar ve karşı çıkanları da zor kullanarak sindirir. Ağa, kendisine karşı gelen Demirci Ahme..

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu 03:57

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu

Samsun'da bebek Doruk Genez yemek borusu olmadan doğdu. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Bahar Edirne, doğar doğmaz koyduğu tanı ile bebeğin hayata tutunmasını sağladı. Samsun'da tıp dünyasında nadir gözüken durumlar..

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem 06:26

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem

Bana bir şeyler mi söyle diyorsun Sana sevgilimden başka söz demem Seninle yalnız biz dostuz diyorsan Senin dostluğunu kabul edemem Sulanan çiçekler kurur mu söyle Selin önünde set durur mu söyle Sevenler hiç kard..

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem 08:51

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem Albüm Adı : Kabul Edemem Bana bir şeyler mi söyle diyorsun Sana sevgilimden başka söz demem Seninle yalnız biz dostuz diyorsan Senin dostluğunu kabul edemem Sulanan çiçekler kurur mu ..

Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz 03:33

Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz

Nasıl Geçti Habersiz Nasil geçti habersiz o güzelim yillarim Bazen gözyasi oldu, bazen içli bir sarki Her anini eksiksiz, dün gibi hatirlarim Dudaklarimda tuzun Içimde durur askin Hani o saçlarina taç yaptigim çiçekler..

Merve Gündoğdu - Bu Ne Güzellik 03:03

Merve Gündoğdu - Bu Ne Güzellik

Bu Ne Güzellik şarkı sözleri ile... Sana baktığım zaman Işıklar yanar bir an Yüz çevirme bak aman Korkarım karanlıktan Kalbimden hızlı hızlı Aktı ruhuma sızdı Gözlerin gördüğüm En masum hırsızdı Çiçekler k..

Hakan Kayaner - Dünya 05:54

Hakan Kayaner - Dünya

Dünya şarkı sözleri ile Sen istediğin zaman çiçekler açtırır istediğinde hüzne boğarsın dünya. Sen istediğin zaman çiçekler açtırır istediğinde hüzne boğarsın dünya. Bir bildiğin vardır elbette dünya ama Ararmısın sora..

TNK - Yine Yazı Bekleriz 04:11

TNK - Yine Yazı Bekleriz

Ah ne çok özledim seni Bir bilsen ah bir görsen Sonbaharlarım gelir O yaprak hiç düşmez Hepsi bitti hepsi bitti Hepsi kaybolan günlerdi Bir yalnız sen bir yalnız ben Bizi ne nasıl tüketti ki Belki unuturuz onu ..

Hepsi - Yalan 03:58

Hepsi - Yalan

gülcin: Hani bensiz bir hiçtin Nefes bile almak zor derdin seda Ben senin her şeyindim Yalan Yalan cemre: Gözü görmez başkasını Sen ve ben elmanın iki yarısı Bir ömür boyu beraber Yalan Yalan hepsi: Şimdi..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merhamet 1967 Türk Filmi İzle 1:18:10

Merhamet 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, yıllardır ayrı olduğu babasını arayan küçük bir kızın hikâyesini anlatır. Osman, karısına tecavüze kalkışan arkadaşını vurur. Bu olayda karısını da suçlayan Osman, Nevin ve kızı Ayşe'den ayrılır. Ayşe, yı..

O Kadın 1966 Türk Filmi İzle 1:06:25

O Kadın 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, kocası ve çocuğunun geleceği için kendini feda eden bir kadının hikâyesi anlatılır. Ayşe ve Kemal’in mutlu bir evliliği ve yeni doğan Salih adında oğulları vardır. Kemal’in terfi almasını kutladıkları b..

Özleyiş 1973 Türk Filmi İzle 1:42:59

Özleyiş 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Ayşe’nin iftiraya uğrayarak yaşadığı kasabayı terk eden annesine kavuşmasını anlatır. Babaannesi tarafından büyütülen Ayşe, annesi ve babası hakkında hiçbir şey bilmeden büyür. Bir gün tesadüfen annesi Ba..

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır 01:21

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır

Temel mutfak bilgilerinden birini anlattım bugün videoda. Videoya sosyal medyadan gelenlerin bir kısmı e bu benim yaptığımla aynı, insanları kandırıyorsunuz diyecek eminim. Büyük gazetelerin öyle bir şey dedi ki, yumur..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Arı Vız Vız Vız  Çocuk Şarkısı 01:35

Arı Vız Vız Vız Çocuk Şarkısı

ARI VIZ VIZ VIZ ŞARKI SÖZLERİ Yaz geldi çiçekler açtı Arılar hep çalıştı Yaz geldi çiçekler açtı Arılar hep çalıştı Arı vız vız vız Arı vız vız vız Arı vız vız vız Diye çalışır..

Alaeddin Sensoy - Nasil Gecti Habersiz (1960 - 1974 Kayitlari) 03:56

Alaeddin Sensoy - Nasil Gecti Habersiz (1960 - 1974 Kayitlari)

Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım Bâzan gözyaşı oldu, bâzan içli bir şarkı Her ânını eksiksiz, dün gibi hatırlarım Dudaklaımda tuzu, içimde durur aşkı Hani o saçlarına taç yaptığım çiçekler Hani o güzel gözlü..