#Ayşe nur bahçekapılı

Ünlü Modacıdan Kötü Haber 02:15

Ünlü Modacıdan Kötü Haber

Ünlü modacı Nur Yerlitaş'a beyin kanseri teşhisi kondu! Geçen yıl meme küçültme ameliyatı için gittiği hastanede yapılan tetkikler sonucu meme kanseri teşhisi konan ve acilen ameliyata alınan Nur Yerlitaş’ın hastalığı..

  • BETA tarafından
  • 502 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müslüm 2018 Film İzle 2:12:08

Müslüm 2018 Film İzle

Müslüm, arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziği..

Giza - Serotonin 02:43

Giza - Serotonin

Söz: Giza Müzik: Devir Düzenleme: Devir Yönetmen: Furkan Karaaslan Senaryo: Giza Kurgu & Montaj: Furkan Karaaslan Color: Furkan Karaaslan Production: Duende Creative Workshop Asistan of Director: Devir Executive Producer..

5 YAŞINDAKİ ESMANUR NEDEN ÖLDÜ? 01:12

5 YAŞINDAKİ ESMANUR NEDEN ÖLDÜ?

Antalya'nın Kaş ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Fenalaşıp istifra eden 5 yaşındaki Esma Nur Kaya, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Esra Nur'un ölüm nedeninin belirlenmesi için cansı..

Ahmet Özhan & Sıla - Vur Kadehi Ustam 04:17

Ahmet Özhan & Sıla - Vur Kadehi Ustam

Ahmet Özhan & Sıla - Vur Kadehi Usta Södürmüşüz feneri salaş bir balıkçıda, Rengimizi sıyırmışta gitmiş gidenimiz, Nur cemalimizin astarı kalmış bi tek; O da kaşık kadar... Södürmüşüz feneri salaş bir balıkçıda, Re..

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı 02:38

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı

Hatem Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Seda Güler hafta sonu yapılacak YKS öncesinde öğrencilere beslenme önerilerinde bulundu. Yüksek öğretim kurumları sınavı için geri sayım başladı. Bu hafta sonu yüz binler üniv..

Mustafa Ceceli  Allah Allah 03:27

Mustafa Ceceli Allah Allah

Mustafa Ceceli Allah Allah Mustafa Ceceli Türk şarkıcı, aranjör, albüm yapımcısı. Ceceli, müzik hayatına 2003 yılında başlamasının ardından yapmış olduğu müzik düzenlemeleri büyük beğeni toplamıştır. 2007-2008 yılların..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.506 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burcu Çetinkaya, Oğlunun Yüzünü Gösterdi 01:09

Burcu Çetinkaya, Oğlunun Yüzünü Gösterdi

Burcu Çetinkaya, Oğlunun Yüzünü Gösterdi Mehmet Bucak'la evlenip Şanlıurfa'ya yerleşen Burcu Çetinkaya, 4 aydır herkesten sakladığı oğlunun yüzünü nihayet gösterdi. Mehmet Bucak'la evlenip Şanlıurfa'ya yerleştikten son..

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları 00:35

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları

Al bayraklı naaşın başında nöbet tutan askerin gözyaşları Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Murat Özer’in, al bayrağa sarılı tabutunun başında..

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 11. Bölüm 3. Kısım 22:46

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 11. Bölüm 3. Kısım

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 11. Bölüm 3. Kısım HD izle..

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 11. Bölüm 4. Kısım 22:45

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 11. Bölüm 4. Kısım

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 11. Bölüm 4. Kısım hd izle..

Zeynep Alasya – Bu Şehirde 03:51

Zeynep Alasya – Bu Şehirde

Hayat koparır bazen seni Oyunlar oynar dener sanki Ve sen tüm gücünle karşı koysanda Alt üst ediverir günlerini Kiralık xsarkisozleri.com aşk Zaman dinlemez dertlerini Güler arkandan sinsi sinsi Bir de sen her şeyinle ka..

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017) 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017)

Hikaye; Emre, içine kapanık ama sosyal yaşayan, çevresince çok sevilen bir gençtir. Kendini Karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da Resim eğitimi alıp kendini geliştirmektir. Bir gün Arkadaş grubuyla gönü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayvan Hakları İçin Çöplükte Açlık Grevi 03:49

Hayvan Hakları İçin Çöplükte Açlık Grevi

3 koca yürekli insan hayvan haklarına saygı için açlık grevine başladı. Yetkililere seslerini duyurmaya çalışan Sevim Arkan, Ayşe Köse ve Uğurcan Saban hayvanlara yapılan saldırıların kabahatler kanunundan çıkarılıp suç ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Magazin Dünyasında Haftanın Öne Çkan Haberleri' 08:11

Magazin Dünyasında Haftanın Öne Çkan Haberleri'

Bu haftanın öne çıkanları ve sanatçılarla geçen çok özel dialoğları,açıklamaları sizler için ekrana getiriyoruz...

  • ANKA tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Şallı-Cem Yılmaz Aşkı Ne Durumda! 09:52

Ebru Şallı-Cem Yılmaz Aşkı Ne Durumda!

Magazin gündemine bomba etkisi yapan, Ebru Şallı Cem Yılmaz aşkıyla ilgili son konuşulanları ve açıklamaları haberimizde izleyebilirsiniz...

  • ANKA tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davaro  Hortum Tabut Sahnesi  Kemal Sunal & Şener Şen 09:59

Davaro Hortum Tabut Sahnesi Kemal Sunal & Şener Şen

Oyuncular ve Rolleri; Kemal Sunal: Memo / Mehmet Pembe Mutlu: Cano / Canan Şener Şen: Sülo / Süleyman Adile Naşit: Hamo / Hamiyet Ayşen Gruda: Ayşo / Ayşe İhsan Yüce: Ağa Sırrı Elitaş: Bekiro..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Murat Boz Kimdir? 03:44

Murat Boz Kimdir?

7 Mart 1980'de Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu. Boz,Ayşe Nedret ve Cafer Boz çiftinin Ali adındaki ilk çocuğundan sonra ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karaden..

Deniz Akkaya Kimdir? 01:51

Deniz Akkaya Kimdir?

Deniz Akkaya, Türk manken, oyuncu ve sunucu. Semiha Şakir Lisesinden mezun oldu. İlk olarak 1996 yılında Nihat Doğan'ın Maçoyum Ben şarkısının klibinde oynadı. 1997 yılında Best Model of Turkey'de en iyi manken seçildi..

Davul Bile Dengi Dengine Adile Naşit 00:40

Davul Bile Dengi Dengine Adile Naşit

İstanbul’da kenar bir semtte kahvehane işleten Mehmet (İzzet Günay), annesi Fatma (Adile Naşit) ve kızkardeşi Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ile yaşamını sürdürmektedir. Başlık parası almadan evlenmelerine izin vermeyen açgöz..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Çöplükte Sokak Hayvanları için Açlık Grevine Başladılar 05:03

Çöplükte Sokak Hayvanları için Açlık Grevine Başladılar

Bartın'da 3 hayvansever, sokak hayvanlarını korumak için çöplükte açlık grevi başlattı. Önceki gün İnkumu tepesinde bulunan çöplükte açlık grevine başlayan Sevim Arkan, Ayşe Köse ve Uğurcan Saban, seslerini duyurana kada..

  • PITIRCIK tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kapalak Kızıyla Bir Gece Paranormal Olaylar 40:07

Kapalak Kızıyla Bir Gece Paranormal Olaylar

Daha önce başımıza gelen ilk paranormal olayın yaşandığı okula tekrar dönüyoruz.Fakat bu sefer işler çok farklı.Her yer karlar ile kaplanmış durumda ve hava -8 derecede.Etrafta yaşayan hiç bir insan olmadığı için ölsek d..

  • ZULMA tarafından
  • 1.290 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davaro  Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen 04:25

Davaro Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen

Konu; Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğ..

İlden İle Trabzon İzle 51:59

İlden İle Trabzon İzle

Ayşe Egesoy'un sunuculuğunu yaptığı programın bu bölümünde; Trabzon ili tanıtılmaktadır. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Unutuverdim - İpek & Mert 03:35

Unutuverdim - İpek & Mert

Unutuverdim Şarkı Sözleri: Sana söyleyecek sözlerim vardı İnan biraz önce tam aklımdaydı Seni görünce bir heyecan sardı Yanına gelince unutuverdim Sana neler neler anlatacaktım Önce gözlerini kapayacaktım Seni görür gö..

  • Candy tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köpeği Zehirlenen Kadın Gözyaşlarına Boğuldu 03:51

Köpeği Zehirlenen Kadın Gözyaşlarına Boğuldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki yürüme engelli Ayşe Küçük’ün her türlü işini gören 6 yaşındaki 'Lesi' isimli doberman cinsi köpeği zehirlendi.Evinin bahçesine..

  • JET TV tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce