#Ayşegül İnci seni görmemem lazım müzik dinle

Yeşim Ayan - Adını Sen Koy 03:24

Yeşim Ayan - Adını Sen Koy

Adını Sen Koy şarkı sözleri ile Kanatlarım kırıktı Sevdayla çektin içine Sen çektikçe nefessiz kaldım Görünmez duvarlarına çarpıp yere düştükçe Enkazının altında kaldım Duyacaksın kalbimin haykırışlarını Artık soruları..

Yirmi7 - Saklambaç Assets 03:38

Yirmi7 - Saklambaç Assets

Saklambaç şarkı sözleri ile Gözlerinde kayboldum Buldum kendimi deli doluyum Âşık olmuş olabilirim Seni ilk gördüğümden beri Doğru mu yanlış mı söyle Hatalarım olduysa affeyle Bir gün geçer içindeki öfke Barışır s..

Merve Yavuz - Başımın Belası 03:48

Merve Yavuz - Başımın Belası

Ay batıyor batıyor, tepenin gerisine Yar babanın evine duruyorsun nesine Dert oldu yüreğime gözlerinin elası Nedir senden çektiğim yar başımın belası Ah yarim güzel yarim Belalım, sevdalım Ayarımsın ayarım Sen benim o..

Çağrı Çığ Sığırcı - O Yaz Gecesinde 03:43

Çağrı Çığ Sığırcı - O Yaz Gecesinde

Şarkı Sözleri: Sımsıcak bir yaz akşamı Şarkılarda yalnızlık tadı Hem acı hem de komik Umurunda değilim Kimse beni aramıyor Kimse beni düşünmüyor Ben seni düşünüyorum Sen neredesin? Belki şimdi, bir deniz kenarında,..

Esra Elif - Karanlığıma Mavi Boyansın 03:47

Esra Elif - Karanlığıma Mavi Boyansın

Karanlığıma Mavi Boyansın şarkı sözleri ile Senin benimle ne derdin var? Geliyorum ah hüzünleri bir kenara at Elimde sevgin var, değerini bil kaybettiğin ufuklara bak Gözünü maviye döndür, kendini yak Ya da kendini sön..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.291 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Melisa Uzunarslan - İstanbula Gömdüm 03:53

Melisa Uzunarslan - İstanbula Gömdüm

İstanbul'a Gömdüm şarkı sözleri ile Suçlusu sensin her şeyin Sadece bir dürtüymüş ya Ne romantik ne erotik Kirlenmiş eski bir huyunmuş Yasaksa bana bu veda Sonumuz yoksa neden hala Derdim çok anlayanım yok Hata benim ..

Tora Çolak - Bal Aşkım 04:21

Tora Çolak - Bal Aşkım

Bal Aşkım şarkı sözleri ile Sen benim kalbimde bir mühür gibi Yazıldın o anda ilk emir gibi Yetmez ki bir ömür sevmeye seni Götürsün aşkımız sonsuza bizi Bekledin demek, özledin demek İşte yanındayım bal aşkım Sen beni..

Seva - Çek Çek 03:06

Seva - Çek Çek

Çek Çek şarkı sözleri ile Pes yani bu kadarı da çok değil mi? Birazcık insaf bari Çek artık üzerimden pençelerini Oyalama beni oyalama beni Çek çek çek çek çek çek elini yakamdan Gülme yüzüme yüzüme sinsice durmadan Ç..

Muşta feat. Şehinşah - Islah 03:52

Muşta feat. Şehinşah - Islah

Muşta Ft. Şehinşah - Islah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Karanlık çökünce kaçacak yerin kalmayacak Ecel gelip gözlerine baktığında bir daha güneş doğmayacak Deliren delirir, değişken değişir Gelişir insanlar itişir sevişir..

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live) 04:07

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live)

Şarkı Sözleri Yaşamayı senle anladım Sende öğrendim ben sevmeyi İnan aşk nedir bilmiyordum Sende tanıdım bu duyguyu Elimde duran fotoğrafın Baktım inan tanıyamadım Bu şarkımı ben sana yazdım Sense hala anlayamadın Se..

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk) 04:22

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk)

Deliye dönüyorum onun adı nefret Gözünü kapayana küfret Neyini çalabilir umduğumun Adımı karalıyo nefret X2 PATRON Bu teknik sanki bruce lee Bir destan yazabilir infaz stilim. Bu içimdeki nefret fuchs değil ceza çarpı..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

Sertab Erener'in, Kala Müzik etiketiyle yayınlanan Ben Yaşarım albümünde yer alan Ben Yaşarım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz: Sertab Erener nMüzik: Emre Kula nDüzenleme: Emre KulanAnimasyon: Mehme..

  • GÜL tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gökhan Özen - Benden Sorulur 02:56

Gökhan Özen - Benden Sorulur

Gökhan Özen - Benden Sorulur Şarkı Sözleri Beni bırak kendi halime Kendi yalnız dünyamda Ben sensiz daha iyiyim Bildiğin her anlamda Seni artık sevesim yok Hiç arkadaş kalasım yok Selamını alasım yok Gördüğünde hatrla Öy..

  • PengoTV tarafından
  • 2.070 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK - Geber Hain 04:02

İsmail YK - Geber Hain

İsmail YK - Geber Hain Şarkı Sözleri Of be de yanıyordum Of be bir bitiyordum Senin için deli gibi okuluma gitmiyordum Of be aklımda kalmadı Of be sersem gibi ortalarda dönüyordum Bugün bana yarın sana Yelkenlere vurulu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.282 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçada Yeşil Çınar - GÜLAY 04:35

Bahçada Yeşil Çınar - GÜLAY

Bahçada yeşil çınar Boyu boyuma uyar Ben seni gizli sevdim Bilmedim alem duyar Nanay nanay nanay da... Nanay nanay esmer yarimsen nanay Nanay nanay kendi malımsan nanay Bahçalarda gül vari Var git ellerin yari ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökay Gürbüz - Ben Buradayım 03:53

Gökay Gürbüz - Ben Buradayım

Ben Burdaysım şarkı sözleri ile Aklım yolunu şaştı fikrim almıyor Ne yaptıysam sensiz olmuyor Ömrüm tükeniyor Sen kolayı seçtin çektin gittin dönmedin ben hep aynı yerdeyim yine seni bekliyorum ..

Simge - Yalnız Başına (Akustik Live Versiyon) 03:58

Simge - Yalnız Başına (Akustik Live Versiyon)

Bin ah edip hayatın karşısında Öylece kalakaldım Seyredip durdum eskide ne varsa Yalnızca bende saklı Ooo o o ooo o o ooo ooo ooo Bakalım ne kadar da doğruymuş Dünden sonra yarın olur mu? Yalnız başına yalnız başı..

Hakan Altun & Aydın Kara -Yeminim Olsun (Akustik) 06:24

Hakan Altun & Aydın Kara -Yeminim Olsun (Akustik)

Söz - Müzik: Hakan Altun Ne dağlar denizler derdime çare Bulmadı bulamaz yanar ağlarım Bana senden başka derman olacak Kimseyi ne sevdim ne de tanıdım Gözlerim arıyor, yürek dayanmaz Gönül bu uslanmaz, ferman tanımaz Ke..

Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

Dil Tengî & Yol’a Düş ~ Ömrüm Senin Olsun 02:59

Dil Tengî & Yol’a Düş ~ Ömrüm Senin Olsun

Söz ve Müzik: Yol’a Düş Klarnet: Gökhan Arslan ÖMRÜM SENİN OLSUN Yüzün,gecenin esmer gölgesidir sevdiğim Getir gözlerini canım,kederinden öpeyim Ömrüne gün, yalnızlığına yoldaş olaydım Sen mutlu ol da canım,harcanan b..

Boran Yoldaş - Erzincan'ın Güzeli 04:02

Boran Yoldaş - Erzincan'ın Güzeli

Söz & Müzik: Boran Yoldaş Düzenleme: Kenan Çallı Yönetmen: Serhat Güldük Erzincan'ın Güzeli şarkı sözleri ile SANA OLAN SEVDAMIN DEĞERİNİ BİLMEDİN BEN HEP ARDINDAN KOŞTUM DÖNÜP GERİ BAKMADIN ERZİNCANIN GÜZELİ GÖ..

Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara 05:56

Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara

Söz - Müzik: Sezgin Büyük Düzenleme: Ekin Eti Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerim de bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umrumda değil kim duyarsa duysun..

Ferat Üngür - Gerçekçi Ol (Audio) ft. Seda Sayan 04:35

Ferat Üngür - Gerçekçi Ol (Audio) ft. Seda Sayan

Bana yalan söylüyorsun Gerçekleri gizliyorsun Bakışlarından belli Sen de beni seviyorsun Eğer sevmiyorsan söyle bileyim Aşkını kalbime gömer giderim Bir daha aramam yemin ederim Yeter ki sevgilim gerçekçi ol Biliyorsun..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video) 02:56

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video)

Söz: Berk Coşkun, Kubilay Karça Müzik: Berk Coşkun Düzenleme: Ben Büdü Gitarlar: Abdurrahman Şimşek Mix & Mastering: Buğra Kunt Lyric Video: Furkan Kasap Fotoğraf: Doğuş Subaşılar Şarkı sözleri: Sakın sorma Çat kapı uğ..