#Ayşegül İnci seni görmemem lazım müzik dinle

Sadece Kilolu İnsanların Anlayacağı 13 Şey 04:13

Sadece Kilolu İnsanların Anlayacağı 13 Şey

Bu videoda fazla kilosu olanların anlayacağı türden sorunları derledik. Çok terlemek, insanların seni kilolu diyerek tanımlaması, tok olduğuna inanmamaları, sağlıklı beslenmek istediğinde rejim yaptığını düşünmeleri, yan..

  • JET TV tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Survivor 2017-Puanı Kaptıran Berna Sabriyeye Patladı! 01:58

Survivor 2017-Puanı Kaptıran Berna Sabriyeye Patladı!

Ödül oyununda puanı Sema'ya kaptıran Berna, oyunun sonunda kendisine güldüğünü gören Sabriye'ye 'seni bitiririm' diye bağırdı...

  • ANKA tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çılgın Sedat'ı Yine Çileden Çıkardılar 01:00

Çılgın Sedat'ı Yine Çileden Çıkardılar

Bir takipçisi Spastik özürlü oğlun hayvana benziyor. şeklinde yorum yapınca Çılgın Sedat, öfkeden deliye döndü. Ünlü şarkıcı, Seni buldurup hesap sormazsam adam değilim. dedi...

  • ANKA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisin Alkollü Sürücü İle İmtihanı 02:00

Polisin Alkollü Sürücü İle İmtihanı

Antalya'da 2.95 promil alkolle polise yakalanan motosiklet sürücüsü Yıldırıl Arınık, “Ne vardı sanki bıraksaydın? Sen git başkasını yakala beni yakalama. Senin adın ne? Sen görürsün şimdi bu şekilde emniyet müdürünün yan..

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candanın Ailesi 01:21

Bahar Candanın Ailesi

BAHAR ABLASI NIHAL CANDANA SENI HIC SEVMIYORUM DIYOR/BAHAR CANDAN BABASI ANNEANNESI.iSTE BENIK STILIM BAHAR NIHAL CANDAN KARDESLER..

  • ANKA tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güzel Olmadığını Düşünen Kızların İyi Bildiği 10 Şey 03:24

Güzel Olmadığını Düşünen Kızların İyi Bildiği 10 Şey

Yeni bir Hayat Okulu videosu daha çektik. Bu kez gündemimizde güzel olmadığını düşünen kızlar var. Saçlarını hep aynı model kestirmek, selfie çekerken hep aynı açıdan poz vermek, sevgilinin seni sen olduğun sevdiğini bil..

  • JET TV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gdo Kara Kedi Komik Sahne 2 00:13

Gdo Kara Kedi Komik Sahne 2

Aç Olan Adamın Seni Yerim Komik Konuşma Sahnesi İzle..

Babaların Babası  Bedo Sahnesi 03:00

Babaların Babası Bedo Sahnesi

Komik Kavga Sahnesi Bir Hafta İçinde Getirmezsen Seni Köpeklerle Sahnesi İzle..

Karadenizli Teyzeden Horon Show 03:17

Karadenizli Teyzeden Horon Show

Seni beni pamuğu tıkayıp toprağa gömen teyzemden muhteşem horon şölenini izliyoruz efenim. Keyifli seyirler dilerim uy haçan da...

  • JET TV tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektrik Tellerine Oturan Adamın Kurtarılması 00:37

Elektrik Tellerine Oturan Adamın Kurtarılması

Ya sen oraya neden çıktın? Hadi çıktın neden çarpılıp felçli Firdevs hanım gibi kalmadın? Bu ne rahatlık? Ve seni neden öyle kurtarıyorlar?..

  • JET TV tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Murat'tan Özde'ye Doğum Günü Sürprizi Seyredelim Farkıyla 00:59

Murat'tan Özde'ye Doğum Günü Sürprizi Seyredelim Farkıyla

Murat'ın sevdiği kıza doğum günü sürprizi hazırladık.♥ Doğum Günün Kutlu Olsun Özde ♥ Murat Seni Gerçekten Çok Seviyor ♥ Seyredelim Farkıyla İzliyoruz..

Bir Döngüdür Hayat 02:52

Bir Döngüdür Hayat

Yaptığın iyilikde kötülükte döner dolaşır mutlaka seni bulur. Sen bunu bazen anlarsın bazen anlamazsın...

  • JET TV tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Derin Futbol'da Ahmet Çakar'ın Suki Yo Şarkısında Ağlaması 10:04

Derin Futbol'da Ahmet Çakar'ın Suki Yo Şarkısında Ağlaması

Derin Futbol programında Japon şarkıcı Saori Yuki'nin Seni Seviyorum anlamına gelen Suki Yo şarkısı Ahmet Çakar'ı ağlatırken, Ertem Şener'i gülme krizine sokmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalbimdeki Deniz 38. Bölüm 1.Fragmanı 00:45

Kalbimdeki Deniz 38. Bölüm 1.Fragmanı

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz i..

Kalbimdeki Deniz 39. Bölüm 1.Fragmanı 00:46

Kalbimdeki Deniz 39. Bölüm 1.Fragmanı

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz i..

Edip Akbayram  Aldırma Gönül 04:50

Edip Akbayram Aldırma Gönül

Başın öne eğilmesin Aldırma gönül aldırma Ağladığın duyulmasın Aldırma gönül aldırma Dışarıda deli dalgalar Gelip duvarları yalar Seni bu sesler oyalar Aldırma gönül aldırma Kurşun ata ata biter Yollar gide gi..

Sibel Can   Padişah 03:56

Sibel Can Padişah

Sakın üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmeni bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan söz etmeyemem İnatçıyım derdim çok Dostum çok hiç dermanım yok Ah ne zaman bu ..

Ebru Yaşar   Yeminim Var 04:45

Ebru Yaşar Yeminim Var

Senden önce boşa geçmiş hayatım Anladım ki sen baş tacım olacaksın Seni kader diye yazdım anlıma Bir ömür boyu koynumda uyuyacaksın Yeminim var ah yeminim var Benim sevdam sarana kadar değil Solana kadar değil, s..

Harun Kolçak  Sokul Bana 04:31

Harun Kolçak Sokul Bana

Sevdim evet yine sevdim Seviştim de senden sonra Başkaları çok boş geldi Hiç içime sinmedi Nedense hep istedim seni Karşı koydu benliğim Arzular tek nedenim değil Özledim geri geldim Geldim evet yine geldim Bi..

Harun Kolçak  Haketmedim Ayrılığı 04:58

Harun Kolçak Haketmedim Ayrılığı

Düştüm acılara Saplanıp kaldım Gücüm yetmiyor Kurtulmaya Neden ayrıldı yollar Hergün sarılan kollar Şimdi yolunu gözler ah Seni hiç unutmadım Bir gün bile aldatmadım Üstüne gül koklamadım Yar Zalim kader Yine ördün ağlar..

Harun Kolçak  En Büyük Aşk 02:30

Harun Kolçak En Büyük Aşk

Gördüğün gözler benim Duyduğun sesler benim İki elim yakanda Her gece seni ben sevenim Aldığın zevkler benim Tattığın acılar benim Ben varım artık hayatta Çabalama boşuna benimsin Kiminin arabası en büyük Kimi..

Mirkelam  Her Gece 03:50

Mirkelam Her Gece

Öyle günler olduki senle ) Konuşmasam olmaz ki ) Resimleri bir yana atmak hiç olmaz ki ) 2 Seni unutturmaz ki ) [Nakarat] Bu yüzden her gece ben Her gece üzülmüşüm Bu yüzden her gece bu Aşkın diline düşmüşüm S..

Burak Kut   Benimle Oynama 04:17

Burak Kut Benimle Oynama

Yanlizliklardan yoruldum usandim Sensiz gecelerden sikildim bunaldim Simsiki saran atesli gozlerin O simsicak bakan gozleri ozledim Tutusur aninda uykusuzlugunda Yetisir sevdalar umutsuzlugumda Bin korku sarar senin yokl..

Candan Erçetin   Umrumda Değil 04:20

Candan Erçetin Umrumda Değil

İnsaf bu kadar eziyet kim çeker Her lafı her sözü ayrı keder Özrü kabahatinden de beter Sor boş duvarlara Boş kollarına Neden bu elveda Sev ister mutlu ol İstersen delir Umrumda değil Didindim ah yola gelir mi d..

Gönül Akkor  Bana Neler Vadettin 04:17

Gönül Akkor Bana Neler Vadettin

Perişan etdin beni yaktın bu genç Yaşımda mahşerde olsa bile iki elim Yakanda bana neler vaat etdin Herşeyimi kaybetdim adım kötüye Çıktı utan etdiklerinden nerden çıktın Karşıma nasıl inandım sana allah şaşırtsın Sen..

Gönül Yazar   Biliyorsun Bir Zamanlar 03:06

Gönül Yazar Biliyorsun Bir Zamanlar

Biliyorsun bir zamanlar Seni ne çok seviyordum Kederinle üzülüyor Sevincinle gülüyordum Göz göze gelmek istemem Yüzünü görmek istemem Seninle gülmek istemem Ellerle aldattın beni Beraberce gezdiğimiz O yerlerd..

Gönül Yazar  Artık Mum Yakta Ara 03:41

Gönül Yazar Artık Mum Yakta Ara

Bakıyorum pişmansın Benden ayrıldığına Çok sevindim buna ben Acımıyorum sana Çünkü büyük söyledin Unuttun mu sen bana Artık mum yakta ara Sen benim gibisini Benden sna fayda yok Bul başka birisini Kaçtı artık s..

Hırsız Martının Telefon Çalması 00:23

Hırsız Martının Telefon Çalması

Spor yaparken kendilerini videoya çeken genç kızın telefonunu martı kardeş kaptığı gibi kaçıyor. Seni hınzır.....

  • JET TV tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalbimdeki Deniz 39. Bölüm 2.Fragmanı 00:34

Kalbimdeki Deniz 39. Bölüm 2.Fragmanı

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz i..