#Ayşegül İnci seni görmemem lazım müzik dinle

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü 05:19

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü ABD’nin başkenti Washington’da lise öğrencileri ülkenin 45’inci Başkanı Trump’ı protesto etti. ABD’de başkanlık seçimlerinde Donald Trump’ın zaferle çıkmasının ardından başla..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Maceracı _ Van 1:13:46

Maceracı _ Van

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Van’a gidiyor. Bölgede gezmedik yer bırakmayan Murat Yeni ilk olarak Van’ın doğa harikalarından biri olan Muradiye Şelalesi’ni ekrana getiriyo..

Sen Hiç Gördün Mü 3 Kulaklı Bir Adam Şarkısı 02:32

Sen Hiç Gördün Mü 3 Kulaklı Bir Adam Şarkısı

Vücudumuz (Sen Hiç Gördün mü?) Şarkı Sözleri İki elim, iki kolum, bacaklarım var Her insanda bir burun bir de ağız var Her insanda bir burun bir de ağız var Sen hiç gördün mü, üç kulaklı bir adam Sen hiç gördün mü, üç ..

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı 01:52

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı

FETÖ medya yapılanması davasından aralarında Atilla Taş'ın da bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Duruşma savcısının itirazı sonucunda tahliyelerine karar verilen 21 kişi, serbest bırakılmamış oldu. FETÖ..

İzmir Keçileri Kaçırdı, Arabalar Zarar Gördü 00:14

İzmir Keçileri Kaçırdı, Arabalar Zarar Gördü

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, başıboş bırakılan keçiler, Avrupa'nın 5, Türkiye'nin de 2'inci ikiz kulesi olan Folkart Towers'ın çevresindeki araçların üzerine çıkarak zarar verdi. Adalet Mahallesi'nde Manas Bulvarı üzeri..

  • JET TV tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerika'da Neymar Fırtınası! Juve Perişan 01:27

Amerika'da Neymar Fırtınası! Juve Perişan

ABD'nin New Jersey eyaletinde oynanan Uluslararası Şampiyonlar Kupası maçında Barcelona, Juventus'u 2-1 yendi.İspanya'nın Katalonya özerk bölgesin takımı Barcelona ile İtalya'nın Juventus ekibi, MetLife Stadyumu'nda ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti 03:46

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Irak sınırındaki Şırnak’ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 15’inci gününde devam ediyor. TSK’nın, Irak sınırındaki Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yak..

Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu 00:49

Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu

Katalonya Özerk Yönetimi lideri Carles Puigdemont İspanya Başbakanı Rajoy'a bir mektup yazdı. İspanya hükümetinin bağımsızlık ilan edip etmediği konusunda talep ettiği kesin yanıta karşılık, Carles Puigdemont mektup i..

Katalonya Lideri Puigdemont : Barışçıl Mücadeleyi Hedefliyoruz 01:16

Katalonya Lideri Puigdemont : Barışçıl Mücadeleyi Hedefliyoruz

Katalan lider, Madrid’de İspanya Senatosu'nun Katalonya'nın özerkliğini askıya alacak Anayasa'nın 155'inci maddesinin yürürlüğe girmesini onayladığı saatlerde Parlamento binasında konuştu. Katalonya lideri Carles Puigd..

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı 01:33

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı

ürk Silahlı Kuvvetleri'nin, Özgür Suriye Ordusuyla birlikte Afrin'a yönelik başlattığı Zeytin Dalı operasyonu devam ediyor. Operasyonun 6'ıncı gününde Afrin kırsalındaki PYD mevzileri obüs ve top atışlarıyla ateş altına..

Sağ Sağlim 3  - Sen Sağ Ben Selamet İzle 1:38:15

Sağ Sağlim 3 - Sen Sağ Ben Selamet İzle

Üç kaçağın yolu sık sık kesişmektedir. Cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet ile müebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar, aynı yolun yolcularıdır. Sansar’ı, Sivas Kapalı Cezaevi’ne götürecek nakil aracı, Selame..

Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi 03:41

Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi

Mardin’de yerli ve yabancı turistler, 11’inci yüzyılda Ortadoğu’da üretilen ve Haçlılar tarafından Avrupa’ya götürülen Halep gar sabununa yoğun ilgi gösteriyor. Mardin’in Artuklu ilçesinde çarşıda bulunan sabuncu dükkanı..

Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı- 05:30

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı-

Hamam işletmeciliğiyle adlarını duyuran Tokatlıların mesleğe, 1730 yılında yaşanan 'Patrona Halil İsyanı'yla başladıklarını söyleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Ana..

SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI 3:45:18

SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI

00:00:00 1- Adi bende sakli 00:04:07 2- Belalim 00:09:10 3- Beni al onu alma 00:12:44 4- Beni unutma 00:17:32 5- Bu da gelir bu da gecer 00:22:01 6- Daglar 00:25:11 7- Deger mi 00:30:01 8- Eller gunahkar 00:35:36 9- Erke..

Serdar Ortaç - Ayrılmam 03:44

Serdar Ortaç - Ayrılmam

Gururla harcadım elimde kalanı Çiçekler aldım sarmadı yaramı Acı bile kendine getiriyor adamı Bir dikili ağacım yok İyileri yakacak, kötülere bakacak Daha iyi çıktımı, beni bile satacak Yolun ötesinden yüreğime akacak A..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf Bekliyor 04:01

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf

Havaların soğumasıyla kışlık bakımları yapılmayan araçlar büyük risk altına girmeye başladı. Araçlarına 50 liralık antifriz eklemeyen sürücüler, 8 bin lirayı bulan masrafla karşılaşabiliyor. Havaların soğuması ile birlik..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Çavuşoğlu_ ''AB İle Maalesef Bir Güven Bunalımı Var'' 01:19

Çavuşoğlu_ ''AB İle Maalesef Bir Güven Bunalımı Var''

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: ''AB ile maalesef bir güven bunalımı var. Ama şu anda her şey ortada. Bu konuda esasen AB'nin bir karar vermesi lazım. Bize de dürüst davranması lazım. Bizim beklentimiz bu. dedi...

Nato Tarafından Gizli Bir Savaş Yürütülüyor 05:20

Nato Tarafından Gizli Bir Savaş Yürütülüyor

Yaz-Boz programında konuşan Daniele Ganser birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Aynı zamanda NATO'nun gizli ordularını deşifre eden yazar olarak bilinen Ganser, NATO'nun gizli ordusunu CIA ve MI6'nın kurduğunu belirtti..

Evlilik Kader midir_ MUTLAKA İzleyin - Mehmet Yıldız 20:32

Evlilik Kader midir_ MUTLAKA İzleyin - Mehmet Yıldız

Evlilik Kader midir? Eğer kaderse, sadece beklememiz mi lazım? Peki o zaman benim istediğim eş beni nasıl bulacak? Eş seçimi yaparken ne yapmam lazım?.. Gibi sorular bir çoğumuzun gündemini işgal etmiştir. İşte bu sorula..