#Ayşegül İnci seni görmemem lazım müzik dinle

Selami Şahin - Yanımda Sen Olmayınca(VOL-14) 05:27

Selami Şahin - Yanımda Sen Olmayınca(VOL-14)

Selami Şahin - Yanımda Sen Olmayınca Şarkı Sözleri Yolunu bekleyen ben olsam neyse Bu şehir bu sokak seni bekliyor Uykusuz geceler gizlese bile Be seher bu şafak seni bekliyor Selami Şahin: Hayatın ne anlamı var Yanımda..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.555 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Ahmet Şafak - Karabağ 04:24

Ahmet Şafak - Karabağ

Karabahtım gönül tahtım Maralım benim Öz sinesi dert ortağım yaralım benim Seven sevene kavuşur bekle sen beni Geleceğim göreceğim mutlaka seni Karabağ Karabağ içerim ağlar Elim kolum bağladılar Derde saldılar Karabağ K..

Kutsi - Kısmetine Güven 04:10

Kutsi - Kısmetine Güven

Doğruyu bulmam zaman aldı Ama inan ben hiç üşenmedim O yolları dağları taşları ben yürüdüm Sevmemişim gibi mi duruyor uzaktan Ben seni nasıl sevdiğimi giderken anladım Kurtulamadım kendi kurduğum tuzaktan Senden k..

Ödül - Bunu Sen İstedin 03:48

Ödül - Bunu Sen İstedin

Yaz geldi,evden çıkmam gerek. Yeniden umudu bulmam gerek. Yaz geldi,yeniden sevmem gerek. Yarın’a yüzümü dönmem gerek. Seninle yürüdüğüm o yollardan, Yalnız başıma dönmem gerek. Bunu sen istedin, “Seni sevmem” d..

Gökçe - Ne Yapardım 03:43

Gökçe - Ne Yapardım

Kendi başına buyruk Herkes peşimde kuyruk Parmağımın ucuna doladığım Herkesin ahını almışım ki Bana bakışına kul köle Her cümlen ezberimde Yediğini içtiğini bilmesem Ne yapardım bilmem Ne yapardım bilmem Seni b..

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin 04:52

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin

Aşktan utandın konuşamadın . Yüzüme bakamadın yan yana iken . Oysa her gece düşündüm . Ağladım zaman zaman neler söyledim duymadın . Yıldızlar gece ay ve ben . Kulaklarımda çınladın gülüşünle gel . Bu kadar yeter ..

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De 04:26

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De

Ooo Ooo Ooo Kov kov o şeytanları Kov kafandan uzağa O cin fikirlerin seni sonunda düşürmeden tuzağa Koş koş hadi yakala Bence bu son treni kaçırma Benim gibi kalenderini bulamaz ararsın mumla Azıcık eğ o dik başın..

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın 03:00

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın

Başındaki Yazmayı Da Sarıya Mı Boyadın Tokat/Reşadiye-Mihrican Bahar-Yücel Paşmakçı Başındaki Yazmayı Da Sarıya Mı Boyadın Neden Sararıp Soldun Da Sevdaya Mı Uğradın Tokat’tan Mı Geliyon Da Yar Sen Almus’lu ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.438 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Urfanın Etrafı Fon Müziği 04:30

Urfanın Etrafı Fon Müziği

Urfa’nın Etrafı Dumanlı Dağlar, Ciğerim Yanıyor Aney Gözlerim Ağlar, Benim Zalim Derdim Cihanı Dağlar. Gezme Ceylan Bu Dağlarda Seni Avlarlar, Anandan Babandan Yardan Ayrı Koyarlar. Urfa Dağlarında Gezer Bir Ceylan, Ya..

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:48

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana dokunmayın sakın Bunların düzenine sokayım Büsbütün kaybettim Bana..

Sancak - Yoksun Yanımda 03:37

Sancak - Yoksun Yanımda

Geçer dedim de geçmedi. Yine resimlerinde ellerim hala. Ve bekledim de gelmedin. Direnmedim gidişine, tek suçum bu benim. Nedense kimse sevmedi, senin gibi. Arıyorum hep seni hala. Umutlarım da bitmedi. Bir an bile düşün..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

Zara Beyaz Giyme Toz Olur 04:18

Zara Beyaz Giyme Toz Olur

Beyaz giyme Toz olur, Siyah giyme Söz olur. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi ..

Alihan   Sevda Mevsimi 04:34

Alihan Sevda Mevsimi

Sün gece sabaha kadar ağladım O eski günleri nasil aradım Seni öylesiye severken canım Böyle mi geçecek sevda mevsimi Seni öylesiye severken canım Sensiz mi bitecek sevda mevsimi Kavuşuruz diye avunurum ben Sensi..

Etkin  Heves Mi Sandın 05:41

Etkin Heves Mi Sandın

Yıllarca bekledim seni sevdim aşkıma karşılık verirsin diye Yollara bakıp her gün ümitle belki bir gün bana dönersin diye x 2 [Nakarat] x 2 Bendeki bu aşkı heves mi sandın? Üç beş gün sonra biter mi sandın? Böyle b..

Vatan Nedir 03:06

Vatan Nedir

Seni boydan boya sevmişim, ta edirne’ye kadar karstan, üzgün yurdum, güzel yurdum, zinciri altında kımıldayan, bitecek sanıldığı yerde başlayan… insanların ah senin insanların, morca gözlerinden öpsem namuslu gözlerinden..

Serdar Ortaç Eşine Yaptığı Şaşırtan Sürpriz Hakkında Konuştu 01:59

Serdar Ortaç Eşine Yaptığı Şaşırtan Sürpriz Hakkında Konuştu

Serdar Ortaç'tan şaşırtan sürpriz!Serdar Ortaç, eşinin sürpriz sitemine Chloe’nin arabasının üzerine farklı dillerde yazdığı “Seni Seviyorum” notuyla cevap verdi. Serdar Ortaç'tan şaşırtan sürpriz!Serdar Ortaç, eşinin s..

  • BETA tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sen Fabrikatör Kızı Ben Fakir Şoför 01:40

Sen Fabrikatör Kızı Ben Fakir Şoför

Zehirli Hayat. Boğaza bakan 'Aşk Diyarı' ve yaklaşık 50 yıllık güzel bir öpücükle sonuçlanan konuşmaları. İnci; Seni çok seviyorum Doğan...

Metin Hara Adriana Lima İle Aramdaki Herşey 01:29

Metin Hara Adriana Lima İle Aramdaki Herşey

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Severek Ayrılalım Kız Tarafı 01:35

Severek Ayrılalım Kız Tarafı

Ayrılırken Söylenen Klişe Sözler: Seni seviyorum ama ayrılmamız lazım...

Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Neden Ego Yaparız 02:56

Neden Ego Yaparız

Neden Ego Yaparız? Aslında ego yapılan bi’ şey değil. Zaten sende olanı sana koyamazsın. Ego her insanı yazılımında standart. Hatta yalnız değil kankaları var. Id, ego, superego beraber takılıyolar. MFÖ gibi. İd ilkel ..

Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı 07:10

Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı

Kurtlar Vadisinin 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'la 2012'de sürpriz bir kararla nikah masasına oturduğu Nagehan Kaşıkçı'nın olaylı boşanma davası devam ediyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' pro..

  • BETA tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

Türk Sanat Müziği Eserleri - 80'ler 90'lar 1:56:02

Türk Sanat Müziği Eserleri - 80'ler 90'lar

111 Dakikalık müzik ziyafeti. Seksenlerde ve doksanlarda dinlemeye doyamadığımız birbirinden kıymetli TSM eserleri. 00:00 Zeki Müren - Gozlerin Doguyor Gecelerime 05:17 Zekai Tunca - Imkansiz (Rüyalarim Olmasa) 10:01 Na..