#Ayşegül İnci seni görmemem lazım müzik dinle

Oğuzhan Tanrıverdi - Aşk Denizin Ortasında 04:01

Oğuzhan Tanrıverdi - Aşk Denizin Ortasında

sözler Bazen dalıyor gözüm boşluğa, içimdeki çocuk seni arıyor Umut öyle derin kuyularda, kulaç atmayı bilmiyor Nasıl bir elvedayla biter ömür, nasıl huzur bulmaz kollarında bir elvedayla geçip giden gönül Seni sevmey..

Ahmet Yalçın - Acele Acele 03:01

Ahmet Yalçın - Acele Acele

Gözlerim doldu yine Gidişlerin acele acele Sevdiğim bak bir söyle Yaşadığımız aşk değil de ne ? Yine olduk kördüğüm Akıl karı değil gördüğüm Sevmek bu sanıyorsan eğer Gördüğüm ya savaş ya zulüm Yine özlemim gözle..

Yaşar Kurt - Ruhum 04:30

Yaşar Kurt - Ruhum

Ruhum şarkı sözleri ile Ne zaman geldin ruhum Görmedim seni Uçaktan atlarken unuttum Galiba Özledim Sarıl bana ruhum Ne olur sar beni Çığlıklar geçti üstümden Bulutlar geçti Ve o gençlik günlerimizde Sen ve biz Seni..

Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar 03:39

Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar

Kimsesiz Rüyalar şarkı sözleri ile Kimse anlamıyor ama bakma Tüm notalar seni bana (hep) anlatıyor İşte bundandır en güzel şarkıların seni anlatmaktan geçişi… Bırakma hiç, ayırma yanından Gerekirse kuytu bakışlarında s..

Saudade - Hala Çok Güzelsin 02:21

Saudade - Hala Çok Güzelsin

Sözler/Lyrics Hala çok güzelsin Hala çok güzelsin Hala benim her an içimdesin Nasıl anlatsam nereden başlasam Tesadüf mü kader mi ah bi anlasam Yıllar sonra seni karşıma çıkaran Bir aşk ki büyümüş durmuş durmadan Söyl..

Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki 04:08

Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki

Helal Ettim Hakkımı Şarkı Sözleri İle Ben böyle değildim inan, Yaşadım hayatı kimse sormadan, Sana değil sözlerim inan kırgın değilim, Bu tutarsız hallerim kendime olan kızgınlığımdan, Sen içini rahat tut, Sıkma sakın ..

Murat Akyol - Boş Yapma 03:40

Murat Akyol - Boş Yapma

Boş Yapma şarkı sözleri ile Yakın zaman önceydi Hangi yalan alıp götürdü seni Boş yapma artık sana inanmam. Durum gerçekten de vahim Ruhun başkasına kul olmuş Ne yapsak da geri getiremeyiz ki biz seni. Daha çok acı çek..

Buğra Uğur - Bana İzin Ver 03:40

Buğra Uğur - Bana İzin Ver

Bana İzin Ver şarkı sözleri ile Bir rüyanın ortasındayım hiçbir şey umrumda değil Tek istediğim sevdiğim kadın yalnızlık bana göre değil Gel çıkar beni bu rüyadan Sensizliğimden kurtar beni Bana izin ver seveyim seni ..

Cem Ege - Gülümsemen 02:20

Cem Ege - Gülümsemen

Gülümsemen Şarkı Sözleri İle Her gün seni görmek için geliyorum O kafede çalışırken seni izliyorum Göz göze geldiğimizde bana olan Gülümsemenle günlerimi harcıyorum Gülümsemen var ya ah o gülümsemen Gözlerimi alamıyorum..

Emrah Doğan - Sev 03:54

Emrah Doğan - Sev

Sev şarkı sözleri ile Sana söylemedim bunca zaman Çekindim belki Beni anlaman için Benim gibi canın mı yanmalı O kadar kolay değil Benim için öyle zor ki Seni yaşamak için Senin gibi kalpsiz mi olmalı Sev, seni sevdiğ..

Erdinç Karadeniz - Burası Adıyaman 03:49

Erdinç Karadeniz - Burası Adıyaman

Burası Adıyaman şarkı sözleri ile Düz dara yar düz dara Yar zülüfün düz dara Doksan dokuz yaram var Sen açtırdın yüz yara Oy aman aman aman Burası Adıyaman Alem düşman kesildi Seni sevdiğim zaman Düzdedir yar düzdedir..

Sıla Bilgin - İçimde Bi Korku Var 02:33

Sıla Bilgin - İçimde Bi Korku Var

Sözleri: Gündüzün geceyi beklediği gibi Beklerim, ben seni Rüzgar esti, esti,esti... Kokun ömrüme sindi İçimde bi’ korku var Yanımda yoksun sen Büyür, içimdeki alevler Bi’ çıra olur, tutuşurum İçimde bi’ korku var Sanki..

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 04:38

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim

Duvardaki resminle avunur gönlüm Daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin Ne çabuk unutuldu nerde o sözün Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Ne güzelde duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum..

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne 05:35

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne

Senden başka yar bilmem ömür boyu gözüme Bak de yeter bakarım başım gözüm üstüne İster aşk denizine ister hicran gölüne Ak de yeter akarım başım gözüm üstüne Yılda bir olsa bile seviyorum de hele Senden gelmişse eğer se..

  • Candy tarafından
  • 2.757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mümin Sarıkaya - Annem 04:26

Mümin Sarıkaya - Annem

En derin yaralar açmış göğsünde Her yanım kanıyor değsem elimle Sarsam geçer mi? Sarsam geçer mi? Sarsam geçer mi Annem? Yorulmuş bedenin, yüzünde izleri Dinmiyor ağrılar, susmuyor gözlerin Silsem diner mi? Silsem diner..

Yalın - Anlat Güzel Mi Oralar 03:35

Yalın - Anlat Güzel Mi Oralar

Önce dakikalara kırgın sonra saatlere Ve günlere dargın Mide ağırıları yerine Hayal bozukluklarına bırakırken Biliyordum, biliyordum Sonu sessizlik, sonu özlem Sonunu sevmeyeceğimi de biliyordum, git derken Ne ya..

Muhabbet - Geç Kaldım 04:30

Muhabbet - Geç Kaldım

Ne haldesin şu anda bilemiyorum O güzel gözlerini göremiyorum Başka birini yerine sevemiyorum Geç kaldım sevgine yetişemedim Geç kaldım sevgine yetişemedim Rüyamda her gece seni görürüm Kahrımdan bir bilsen nasıl ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Hayaloğlu - Beni Düşün Unutma 05:04

Yusuf Hayaloğlu - Beni Düşün Unutma

Beni Düşün, Unutma Sözleri Ay doğarken bir söğüdün ardından Göl yüzünde sisli bir esinti ile Akşamın göğsüne hüzün serperek Ve yağmurdan geceye çiçekli perdeler çekerek Beni düşün, beni düşün, unutma En umarsız en umu..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metin Şentürk - Allah Biliyor 05:12

Metin Şentürk - Allah Biliyor

Metin Şentürk - Allah Biliyor Şarkı Sözleri Gönlüm sana mutlu bir aşk diliyor içimden bin defa öpmek geliyor seni sevdiğimi bilmedin amma sen bilmesen bile allah biliyor Gitmeden son defa gözlerime bak bir kez daha..

Ceylan Ertem - Nilüfer 03:41

Ceylan Ertem - Nilüfer

Ceylan Ertem - Nilüfer Şarkı Sözleri Sahici ruh, cihanda sulh, gözümde yok başka hayal Cennetime alsam seni, hazlara salsam seni Sahici ruh, cihanda sulh, gözümde yok başka hayal Bir de yani sen de bir gün sevsen beni S..

Orhan Ölmez  Sana İhtiyacım Var 05:38

Orhan Ölmez Sana İhtiyacım Var

Sana ihtiyacım var Ey güneş yüzlü yar Seninle gitti aklımdan gereksiz sorular Kalbimin sahibisin Aklımın hakimisin Sen ki nefes gibi vazgeçilmezsin Sana ihtiyacım var Ey güneş yüzlü yar Seninle sustu aklımdan ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.358 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var 03:56

Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var

Haydi çabuk seni beklediğim zaman Her saniye bin asır El ele göz göze dizlerine yattığım Zaman her şey benim Senle benim arama girecek olanın Ölümü yakındır Kendi canın isterse gidersin Ama benim canımı çok acıtır..

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 04:39

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim

Duvardaki resminle avunur gönlüm Daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin Ne çabuk unutuldu nerde o sözün Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Ne güzelde duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum..

Cengiz Kurtoğlu - Gülümse 05:13

Cengiz Kurtoğlu - Gülümse

Sevgilim uzakta o güzel günler geçtiğin yollara bakıyormusun beraber yaşadık mutlu günleri maziye bakınca özlüyormusun Sevgilim dedikçe bağrım yanıyor hatırladıkça seni yaram kanıyor gülünce gözlerinin içi parlar..

Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk 04:52

Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk

Yıllardır küllenmiş aşkın var bende Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde Beni terkedipte gittiğin halde Sana intizara kıyamıyorum Benim kadar sevene rastlamadıysan Dertlere çare bulamadıysan Gittiğin yerlerde garip k..

Cengiz Kurtoğlu - Musalla Taşı 05:27

Cengiz Kurtoğlu - Musalla Taşı

dünyada biricik sevdiğim sendin, kaderi yenip de evlensek derdin; gelinlik yerine kefeni giydin, kucakladı seni musalla taşı… gariban bırakıp beni terk ettin, kucakladı seni musalla taşı… aşkınla kahroldum döndüm deliye,..

Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak 05:34

Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak

BEN SENSİZ CENNETTE YAŞAMAKTANSA SENLE CEHENNEMDE YANMAK İSTERİM KALBİM SENİN İÇİN ÇARPMAYACAKSA BİR ÖMÜR GÖNÜLSÜZ KALMAK İSTERİM SANA BAĞLAMIŞIM TÜM UMUDUMU SEN VERDİN SEN ALMA TÜM HUZURUMU ELLERİN OLUPTA BÜKME B..

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar 04:33

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar

Gözlerin ayrılık adresi sanki Aşkıma ihanet beklemiyorum Bu muydu sevdanın payına düşen Ben seni gözümden sakınıyordum Yaşamaksa yaşanılır Kader buysa katlanılır Bende bir kaç hazin duygu Kalleşliğin sende kalır ..

Ferdi Tayfur - Derbeder 04:54

Ferdi Tayfur - Derbeder

Seni üzgün görsem Ben kahrolurdum Gülen gözlerinde Hayat bulurdum Boynumu büktün bükeli Yuvamı yıktın yıkalı Geri dönüp de gör halimi Derbeder oldum Derbeder oldum Perişan oldum Serseri dediler gücenmedim Di..

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en güzel uykulardasın Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en tatlı uykularda..