#Ayşegül İnci seni görmemem lazım müzik dinle

Zeynep Bastık, Oğuzhan Koç - Her Mevsim Yazım Akustik 03:06

Zeynep Bastık, Oğuzhan Koç - Her Mevsim Yazım Akustik

Her Mevsim Yazım şarkı sözleriyle; Gözümde bir yerdesin ordan çok zor inişin Adını koyalım mı artık bu gidişin Söyler misin nerdesin ordan yok mu dönüşün Sonu yok mu söyle ne olur bunca kavga dövüşün Bir başka oldum se..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Kaplan - Kana Kana 02:28

Kaplan - Kana Kana

Kana Kana şarkı sözleri ile Kana kana susamışım yana yana rap ararım. İçim de bastırmışım öfke vede yaraları. Nefretim okyanus görmüyorum karaları. Adım deryaya gemi aşıyorum dalgaları. Ben bi tırım sırtımda hiphop I ..

Tefo & Seko - Kaç Yazar 02:18

Tefo & Seko - Kaç Yazar

Kaç Yazar şarkı sözleri ile Noldu döndün sen bidaha gördüğünden Yapıştık yakanıza inan olcaz gündem Konuştum her dilden çıkarız en dipten Bilen bilir bizide size gelir yeni madem Kafasına vur al gel Tefo seko çalıyor ..

 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam 04:04

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam

Sözleri: Dün akşam yolda gördüm, seni yıllardan sonra Bir yabancı gibiydin, dönüp bakmadın bana Bunu senden ummazdım, çok kırıldım ben sana Bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardı Ömrümü sana verdim, dönüp bak..

İbo Show  Küçük İbo Ayrılık Acısı 04:08

İbo Show Küçük İbo Ayrılık Acısı

Evlerin önünden geçtim dün gece Seni son defa görmek istedim Ayrılıp gitmeden sen buralardan Sesini son defa duymak istedim Kapılar kapalıydı perdeler örtük Odalar karanlıktı ışıklar sönük Çaresiz ayrıldım boynum bükük ..

Bülent Ersoy'dan Büyüleyen Ses 03:32

Bülent Ersoy'dan Büyüleyen Ses

Ölesiye sevmiştim seni kalbimin kızı Ne çare kopardılar gönül bağlarımızı Maziye gömülsede içimizdeki sızı Bu şarkı yaşatacak ölmeyen aşkımızı Yüzünü göremeden geçsede uzun yıllar Yinede seveceğim seni ölene kadar Maz..

Zeki Müren  Annem 1964 04:08

Zeki Müren Annem 1964

Mazide kalan hatıra gibi Şevkatli kollarını aç bana anne Geceler çok soğuk, sessiz ve karanlık Üşüdüm, üstümü örtsene anne Anne, anne, anneciğim Yanımda olmanı ne çok isterdim Dizine yatıpta uyurdum anne Dilimde..

Cengiz Coşkuner Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım 03:10

Cengiz Coşkuner Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım

Bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım İstanbul' un Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde Canım doya doya sarhoş olmak istiyordu Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde..

Ali Güven Yolcu 03:32

Ali Güven Yolcu

Gideceksin, e vakit ayrilik vakti Bugün hergünden daha uzun sanki Bitti aşkımız yolun sonundayız Herşey söylendi sirada susmak var Bitti aşkımız yolun sonundayız Hersey yaşandı sirada gitmek var Ardina bakma yol..

Ciguli Binnaz Klip 03:08

Ciguli Binnaz Klip

Binnaz Bari binnaz sen bu gece kudurdunmu Delirdinmi Şaşırdınmı Binnaz Çalgıcı karısı binnaz Esnaf karısı binnaz Kumarcı karısı binnaz Binnaz seni cesur kadın gördüler Bütün alem seni sevdiler Çalgıcı karısı binnaz ..

Alişan - Bitanem 02:23

Alişan - Bitanem

Bir türküm olsun ağıtlar yakan Bir sözüm olsun destanlar yazan Bir gülüm olsun solmadan dursun Hiç kırılmasın koparılmasın Bi tanem deli gibi severim seni ben Özüm gibi severim seni ben Bu canıma can ederim inan b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Altuğ - Sevdikten Sonra 03:47

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra

Bu Aşka Hiç Kimse Engel Olamaz Ben Seni, Sen Beni Sevdikten Sonra Denizler Asilir, Dağlar Delinir Bizdeki Bu Yürek Olduktan Sonra… Aşk Kolay Değil Bir Emek Gerek Aşkı Yaşatan Sadece Sevmek… Bu Aşka Hiç Kimse Engel Olamaz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Unuttun Mu Beni- _ Akustik (Official Video) 04:03

Soner Sarıkabadayı - Unuttun Mu Beni- _ Akustik (Official Video)

Şarkı Sözleri: Herhalde yalnızım yine uzunca bir süre, Bu halimi sevdiğim söylenemez. Hasret ağır ağır gider alınmaz kötü söze, Sanki sağır olmuş kimseyi dinleyemez. Tutulacak sözüm de yok benim, Unutulacaklar kapıya d..

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 15 Acemşiran (Full Albüm) 47:23

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 15 Acemşiran (Full Albüm)

BİR ŞARKIDIR YAŞAMAK - 15 ACEMAŞİRAN (BONUS MÜZİK PROD.-1997) Şarkı Listesi: 1. Acemşiran Peşrev 00:00 2. Bir Haber Ver Ey Saba N'oldu Gülistanım Benim 01:41 3. Nideyim Bilmem Elinden Senin 05:04 4. Kanun Taksimi 08:41 ..

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baran - Sevemedim Kara Gözlüm 04:22

Ali Baran - Sevemedim Kara Gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyumca Hep kıskandım seni elden Ömür boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Ba..

Ali Baran - Ahirim Sensin 03:31

Ali Baran - Ahirim Sensin

Cahildim dünyanın rengine kandım. Hayale aldandım boşuna yandım. Seni ilelebet benimsin sandım. Ölürüm sevdiğim zehirim sensin. Evvelim sen oldun ahirim sensin. Cahildim dünyanın rengine kandım. Hayale aldandım boşuna y..

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat 04:28

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat

YORGUN DEMOKRAT Karanlık yollardan geçtik Zehir gibi sular içtik Bir yanımızda ölüm Bir yanımızda yar sevdik Bir değil bin bir kere Sırat köprüsünden geçtik Cehennem denen illetin Ta göğsünü deldik geçtik. Bu yolda dön..

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤ 00:55

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤

Şarkı Sözleri Gece gölgenin rahatına bak Bir de dön kaderimin bahtına yar Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını Dönüp bakmaz arkasına Bir de gel tat kalb..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlhan Şeşen feat. Ali Osman Erbaşı - Beyaz Giyme Toz Olur (Official Video) 03:26

İlhan Şeşen feat. Ali Osman Erbaşı - Beyaz Giyme Toz Olur (Official Vi

BEYAZ GİYME TOZ OLUR BEYAZ GİYME TOZ OLUR SİYAH GİYME SÖZ OLUR GEL BERABER GEZELİM MURADIMIZ TEZ OLUR SALINA SALINA GEL HAYDİ YARİM DÖN DOLAŞ YİNE BANA GEL BEYAZ GİYME TANIRLAR SENİ YOLCU SANIRLAR ZATEN BENDE TALİH YOK..

Erol Evgin  İşte Öyle Bir Şey 06:10

Erol Evgin İşte Öyle Bir Şey

Seni düşündüm dün akşam yine Sonsuz bir umut doldu içime Birde kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani ıssız bir yoldan geçerken Hani bir korku duyarda insan Hani bir şarkı söyler içinden İşte öy..

Kopmalık Hint Müziği 04:29

Kopmalık Hint Müziği

Maşaallah Maşallah Masallah masallah Oooooooooo Masallah masallah Güzel çehrene maşallah Senin gözlerin beni Benden aldı maşallah Seni elde edince benim oldu tüm cihan.... Ho..heyy. Ho. Heyyyyy. Masallah masallah Güze..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın 03:03

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın

Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden se..

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz 02:16

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz

Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerimde bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umurumda değil kim duyarsa duysun Varsın olsun kim görürse görsün Bırak gitmeyi kolay mı sanıyorsun Söyle sevgilim herkes..

Halil Sezai - Derdi Nedir Bu Sonbaharın 05:22

Halil Sezai - Derdi Nedir Bu Sonbaharın

Derdi nedir bu sonbaharın , Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleri .. Derdi nedir bu sonbaharın, Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rana Alagöz  Herşey Bitmedi Bitemez 03:12

Rana Alagöz Herşey Bitmedi Bitemez

yıllar gibi geçti günler çok sevmişim seni eğer eden ayrıldık bilmiyorum olur geri gel artık yeter unutmak zor geçenleri sevgi dolu o saatleri çıldırırdım belki sevinçten birgün bana dönsen geri herşey bitmedi ..

Muazzez Ersoy Sevemedim Kara Gözlüm 05:17

Muazzez Ersoy Sevemedim Kara Gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyunca Hep kıskandım seni elden Yıllar boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunc..

Alpay Hayalimdeki Resim 1987 03:52

Alpay Hayalimdeki Resim 1987

O ANDA ANLADIM OLMUYOR SENSİZ BU DAHA İLK GÜNÜ AĞLADIM SESİZ ALIŞMAK ÇOK ZOR SENSİZLİGE İMKANSIZ HER YERİNDE SEN VARSIN BU EVİN DUYUYORUM PİŞMANIM DİYOR SESİN ACILAR BENİM ARTIK ACILAR GÖRECEKMİŞ GİBİ SENİ GÖZLERİ..