#Ayşegül İnci seni görmemem lazım müzik dinle

Sebile Ölmez Acısız Ağda Denedim Ürün Dedektifi 05:07

Sebile Ölmez Acısız Ağda Denedim Ürün Dedektifi

Acısız olduğu iddiası kutusunda yazmadığı halde instagramda sürekli acısız ağda reklamlarıyla gördüğümüz İnci Ağda'yı denedim...

Böylesinin Eşi Benzeri Yok Rahmi Koç'un Evine Bakın 02:10

Böylesinin Eşi Benzeri Yok Rahmi Koç'un Evine Bakın

Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Rahmi Koç'un, New York'ta bulunan dairesini, kayıpla satışa çıkaracağı iddia edildi. Ancak evin değerindeki kayıp değil, evin kendisi daha çok dudak uçuklattı. İşte Rahmi Koç'un o..

  • BETA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Masal Prensesi Kate'in En Büyük Kusuru 04:49

Masal Prensesi Kate'in En Büyük Kusuru

İnci gibi dişler, pürüzsüz bir cilt, pırıl pırıl parlayan saçlar! Nasıl? Kate Middleton kelimenin tam anlamıyla bir güzellik ve kusursuzluk abidesi gibi duruyor değil mi? Ama pek öyle değil. Onun da mümkün olduğun..

  • BETA tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doğum İçin Geri Sayım Başladı 02:12

Doğum İçin Geri Sayım Başladı

Neslişah Alkoçlar oyuncu eşi Engin Altan Düzyatan ve oğulları Emir Aras ile geçen Mayıs'ta Amerika'ya gitmişti. Engin Altan Düzyatan geçen hafta işleri nedeniyle İstanbul’a dönmüştü. Geçtiğimiz gün yeniden Amerika'ya ..

  • BETA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 6 yıl önce
HDP önündeki evlat nöbeti eylemine bir aile daha katıldı 01:54

HDP önündeki evlat nöbeti eylemine bir aile daha katıldı

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlatılan evlat nöbeti eylemi 1’inci yılını geride bırakırken, eyleme bir aile daha katıldı...

Öğretmeni hayatını kararttı 02:51

Öğretmeni hayatını kararttı

İSTANBUL'DA 2 YIL ÖNCE OKUL ÇIKIŞINDA OTOMOBİL ÇARPMIŞTI SEZER ŞEKER'E... ÜSTELİK DİREKSİYON BAŞINDA ÖĞRETMENİ VARDI... İDDİAYA GÖRE; O KORKUNÇ KAZADAN SONRA, ÖĞRETMENİ SEZER'İ HİÇ ZİYARET ETMEDİ... SEZER ŞİMDİ, TEKERLEK..

E-5'te Ata'ya saygı duruşu havadan görüntülendi 06:05

E-5'te Ata'ya saygı duruşu havadan görüntülendi

Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82’inci yıl dönümünde Saatler 09.05'i gösterdiği anda İstanbul D-100 Karayolunda hayat durdu. Araçlarından inen vatandaşlar korna çalarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygı duruşunda bu..

Anadolu Selçuklu'nun hükümdarı Kılıçarslan'ın mezarı bulundu 06:17

Anadolu Selçuklu'nun hükümdarı Kılıçarslan'ın mezarı bulundu

Anadolu Selçuklu Devleti’nin kurucusu olan, kazandığı savaşlarla Haçlı hareketini durduran Süleyman Şah’ın oğlu Sultan 1’inci Kılıçarslan ile kızı Saide Hatun’un mezarları, Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde bulundu...

3 şehirde 72 canımızı yitirdik 02:45

3 şehirde 72 canımızı yitirdik

SEL AFETİNİN 6'INCI GÜNÜNDE NE YAZIK Kİ CAN KAYBI 72 KİŞİYE YÜKSELDİ, ÇAMUR DERYASINA DÖNEN İLÇELER TEMİZLENMEYE ÇALIŞILIRKEN, O ENKAZLARIN ALTINDAN ACI HİKAYELER ÇIKMAYA DEVAM ETTİ...

Bir kek kalıbına koymadıkları kaldı! 01:42

Bir kek kalıbına koymadıkları kaldı!

İnci Dağ ile hayatını birleştiren Yasin Kermen, kına gecesinde arkadaşları tarafından yumurtalı ve unlu saldırıya uğradı. Damada yapılan düğün işkencesi, kameraya yansıdı...

İlkokuldan kaçırılan baldızı için evlat nöbetine devam ediyor 01:16

İlkokuldan kaçırılan baldızı için evlat nöbetine devam ediyor

Diyarbakır'da çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerden Agit Demir, 12 yaşındayken zorla dağa kaçırılan baldızı için eylemini 9..

Küçükçekmece’de Yangın Paniği 03:57

Küçükçekmece’de Yangın Paniği

Küçükçekmece'de 12 katlı binanın 11'inci katında yangın çıktı. Alevler kısa sürede daireyi sararken, binadaki vatandaşlar balkon ve camlara çıktı. Yangın sırasında bir itfaiye eri de yaralandı...

Uçan balıkların muhteşem yolculuğu 02:39

Uçan balıkların muhteşem yolculuğu

Van Gölü'nde yaşayan ve Mayıs ayından itibaren suyun akışının tersine yüzerek tatlı sulara yumurta bırakmak için göç eden inci kefalinin engelleri uçarak geçmeye çalışması, hayranlık uyandıran görüntüler oluşturuyor...

Kadıköy’de kan donduran cinayet 01:37

Kadıköy’de kan donduran cinayet

Kadıköy'de 64 yaşındaki diş hekimi Şeyma Biran, 6 katlı binanın 1'inci katında bulunan ofisinde öldürüldü...

Konya'da korkunç trafik kazası- 5 ölü, 4 yaralı 00:52

Konya'da korkunç trafik kazası- 5 ölü, 4 yaralı

Konya Beyşehir Karayolu üzerinde 2 aracın karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. Kaza, 17.40 sıralarında Konya-Beyşehir karayolunun 55'inci kilometresinde meyd..

TSK ile ÖSO Harekete Geçti 03:45

TSK ile ÖSO Harekete Geçti

TSK ile ÖSO Harekete Geçti Fırat Kalkanı Operasyonunun 61’ıncı gününde El Bab ile Tel Rıfat bölgesinde DEAŞ’a son darbeyi indirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu yığınak yaparken, Tanklar TIR’lar ..

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 05:56

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak’ta yürütülen operasyonlar kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 teröristin ise yaralı olarak çok sayıda silah ve müh..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da 01:04

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları Suriye sınırdaki birilikleri denetlemek üzere Şanlıurfa'ya gitti Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi..

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor 01:02

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor Süper Ay Dünya'nın uydusu Ay'ın gezegenimize en yakın konuma geldiği anda meydana gelecek. Sıra dışı bir görüntüye sahne olacak Süper Ay'ı gözlemlemek içi..

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. 03:28

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. Suriye'deki hava savunma sisteminin Türk uçaklarına kilitlenmesi nedeniyle 20 gündür havalanamayan jetler, yeniden IŞİD mevzilerini..

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor 04:07

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam etti ABD’de başkanlık seçimlerini Hilary Clinton’u yenil..

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. 02:29

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suç

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. CNN'in haberine göre Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton, seçimleri kaybetmesinin ardından, Demokrat Parti'nin seçim kampanyasına ..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Davetsiz Misafir _ Bitlis 1:20:14

Davetsiz Misafir _ Bitlis

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, Anadolu’nun birbirinden ilginç hikayelerini, gezilecek eşsiz yerlerini, dillere destan lezzetlerini ve muhteşem türkülerini getirmeye devam ediyo..

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor 04:02

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, meslek lisesi öğrencisi kendi imkanları ve öğretmenlerinin yardımıyla engelden kaçan robot ve çizgi izleyen robot yaparak katıldığı bir ya..

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle 1:57:25

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle

Yıl 1977, Ankara’ da bir Eylül sabahı… Hamile karısı Neriman’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey’in kullandığı araba, Ömer Bey’in arabasına çarpar. Bu çarpışma Ömer Bey’in arka koltukta oturan hamile karısı İnci’..

  • Film İzle tarafından
  • 6.349 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Elnur Huseynov - Sil Baştan (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) Canlı Performans 02:34

Elnur Huseynov - Sil Baştan (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) Canlı Perform

Elnur Huseynov - Sil Baştan Şarkı Sözleri Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi Yorgun gibi ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.652 görüntüleme
  • 8 yıl önce