#Ayşen birgÖr ben yoruldum hayat

Genç Muhabirin Canlı Yayında Bikini Kazası 02:36

Genç Muhabirin Canlı Yayında Bikini Kazası

Şili'deki Ben del Mar Vina sahilinde turistlerin arasına karışan Bernadette Middleton isimli muhabir canlı yayında oldukça zor anlar yaşadı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim 04:09

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim

Kırılsın ellerim neye yarıyor Gençliğim gidiyor tutamıyorum Tanrım bana vermiş yorgun ayaklar Bahtımın peşinden koşamıyorum Ne zaman bitecek tanrım bu azap Yarını olmayan günlere kaldım Dünyamı ben yıktım kendi el..

Sesin gelir uzaktan gel diye gel gel diye. 04:53

Sesin gelir uzaktan gel diye gel gel diye.

Buraların Çimeni Da Yeşermeyi Ki Sensuz Ne Tütünü Ne De Çayı içilmeyi Ki Sensuz Sesin Gelir Uzaktan Gel Diye Gel Gel Diye Ağlıyorum Sen Diye Bilirum Sende Ben Diye Adın Düşmez Dilimden Okurum Türkü Diye Anlaştım Rüzgar i..

Kenan Doğulu - Yaparım Bilirsin 03:53

Kenan Doğulu - Yaparım Bilirsin

Engel mi mesafeler aşk yoluna meşk yoluna Değer mi sebepsizken ayrılığa Baş koydum ben seninle mutlu aşk yoluna meşk yoluna Bulurum Kafdağı'na kaçsan da Âşıklar anlar beni her hâlimi sevdiğimi Dünyada bensiz bırakm..

Dar Su Yolundan Yapılan Kano Macerasının Ortasına GoPro ile Muhteşem Yolculuk 03:35

Dar Su Yolundan Yapılan Kano Macerasının Ortasına GoPro ile Muhteşem Y

Rush Sturges ve Ben Marr isimli iki profesyonel çılgın adam dar su yolunda yaptıkları kano macerasını GoPro ile kaydettiler. Adrenalinin tavan yaptığı o anlar.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.941 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yavuz Bingöl - Degmen benim gamli yasli gönlüme 03:16

Yavuz Bingöl - Degmen benim gamli yasli gönlüme

Değmen benim gamlı yaslı gönlüme Ben bir selvi boylu yardan ayrıldım Evvel bağban idim dostun bağında Talan vurdu ayva nardan ayrıldım Garip kaldım şimdi gurbet ellerde Ben gönlümü çalan yardan ayrıldım Çok ağladı..

Çıtayı Yükseltmek Diye Buna Denir 03:33

Çıtayı Yükseltmek Diye Buna Denir

ben hamileyken canım acayip boyoz çekmişti eşimde beni izmire götürmüş tu supriz yapmıştı neden cünki ben izmire gitmişken annenleride görürüz demişti..

Tarkan Hüp Orijinal 04:02

Tarkan Hüp Orijinal

Kalpten kalbe bir yol varsa Bu aşktır elbet Rüzgarın yetti bana Koptu bir kıyamet Aç kapını,ben geldim Giydiğim ateşten gömlek Kuş sütüyle beslerim seni Mis yerine koklarım seni Kalbimin sarayları senin Sen ağla..

Hollywood Yıldızı Somali İçin THY'ye Seslendi 02:00

Hollywood Yıldızı Somali İçin THY'ye Seslendi

Afrika'nın en yoksul ülkelerinden Somali'de yaşanan kuraklık ve ölümler Hollywood yıldızlarını harekete geçirdi. Somali'ye uçuş yapan tek batılı havayolu şirketi Türk Hava Yolları olunca, ünlü komedyen Ben Stiller, THY’n..

İsmail YK - Bir Daha Öldüm 04:34

İsmail YK - Bir Daha Öldüm

Hayatımdan Bezmiş Yüreğim Yana Yana Kül Olmuş Kalbim Saklamayın Boşuna Benden Bir Yabancı Aşka inanmış Duyduklarım Yalan Değilmiş Onu Ben Artık Artık Af Etmem Sevdiğim Artık Ellere Yar Olmuş Bitti Derken Bir Daha Öldüm C..

Nilüfer Nostalji  Sensizlik Bir Ölüm Sanki 03:30

Nilüfer Nostalji Sensizlik Bir Ölüm Sanki

Taa uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına, İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına. Sensizlik bir ölüm sanki. Haykırsam göklere, Artık yanımda beni benden çok seven. Dünyalar benim olsa y..

Faruk Tınaz Sana Öyle Hasretim Ki Orjinal 03:51

Faruk Tınaz Sana Öyle Hasretim Ki Orjinal

Sana öyle hasretimki, Bir çabam yok varam diye Yandım amma susuzluktan İçmiyorum haram diye Bana cansın gönlüme yâr Nasıl tatlı nasıl tatlı özlemin yâr Dolaştırsan diyar diyar Bir gün demem aman diye Gözüm sende g..

Ahmet Özhan  Biraz Kül Biraz Duman 04:40

Ahmet Özhan Biraz Kül Biraz Duman

biraz kül biraz duman o benim işte kerem misali yanan o benim işte inanma gözlerine ben ben değilim beni sevdiğin zaman o benim işte..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

İstersem yarın Almanya'ya Gelir Dünyayı Ayağa Kaldırırım 01:16

İstersem yarın Almanya'ya Gelir Dünyayı Ayağa Kaldırırım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şimdi zannediyorlar ki Tayyip Erdoğan Almanya'ya gelecekti. Ya ben istersem yarın gelirim. Gelirim ve kapıdan da sokmadığınız zaman veya konuşturtmadığınız zaman da ben dünyayı ayağa kaldırırım. ..

Alişan - Bitanem 02:23

Alişan - Bitanem

Bir türküm olsun ağıtlar yakan Bir sözüm olsun destanlar yazan Bir gülüm olsun solmadan dursun Hiç kırılmasın koparılmasın Bi tanem deli gibi severim seni ben Özüm gibi severim seni ben Bu canıma can ederim inan b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ekin Yelboğa & Sansür - Gömüldü Maziye 02:32

Ekin Yelboğa & Sansür - Gömüldü Maziye

Hayatın adaleti, her zaman giden kazanır, Böyledir bu çok değer verirsen, sevgisi azalır, Başka yerde, başka kolda, aşk öylemi yaşanır, Onca güzel günleri, bi elvedaya sığdırır, Bugün seninle düşlediğim hayallerimle uyan..

Sen Bir Yana Bu Dünya Bir Yana 03:57

Sen Bir Yana Bu Dünya Bir Yana

Artık inandım ben şansıma Seni çıkardı karşıma Deli gibi aşığım sana Sen bir yana bu dünya bir yana. Çalsın artık durmadan çalsın sazlar Gelin dostlar, gelin dostlar Kalbimizde düğün var. Sonunda erdik biz murad..

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra 03:47

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra

Bu Aşka Hiç Kimse Engel Olamaz Ben Seni, Sen Beni Sevdikten Sonra Denizler Asilir, Dağlar Delinir Bizdeki Bu Yürek Olduktan Sonra… Aşk Kolay Değil Bir Emek Gerek Aşkı Yaşatan Sadece Sevmek… Bu Aşka Hiç Kimse Engel Olamaz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çelik - Ateşteyim 04:16

Çelik - Ateşteyim

Gitme gelme yapma etme derken Bir sıkımlık aşkımız da bitti Gönlüm şimdi yeni bir kızda Kurban olmalı mı yeni aşka Gitsem gidemem kalsam kalamam Sevsem sevemem şaştım bu işe Hayır mı şer mi bilmem ama Ateşteyim b..

Emre Altuğ - Bu Kadar Mı 03:27

Emre Altuğ - Bu Kadar Mı

Güneşi bilmez ayı bilmez Aşk çölünde zalimi kayıbım ben Haykırmaksa aşkı en ayıbı Kullar arasında en ayıbım ben Ne eser ne hasar kaldı inan aşkından Ne arar ne sorar vefasız o zalim yar Bu kadar mı ee bu kadar mı ..

Yasin Keleş feat. Serdar Ortaç  Nüans 02:58

Yasin Keleş feat. Serdar Ortaç Nüans

Çok uzun zamandır, sahte tavırlar Bir vurdum durmazsın Ayrılık zor değil, İnce bir nüans var Nasılsa anlarsın be güzelim gün gelir yaşarsın Üzülme tatlım ne sen ilktin Ne de ben son olacak Sonunda zaten herkes bir gün et..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.558 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanala Uçan Sürücü: Otomobilim Serinlemek İstedi 01:55

Kanala Uçan Sürücü: Otomobilim Serinlemek İstedi

Adana'da direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil sulama kanalına uçtu. Dalgıç polisin sudan çıkardığı sürücünün, Otomobilim hava sıcak olduğu için serinlemek istedi, ben ancak buzlu suda serinlerim ben serinleyemedim d..

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney - Yardım Et Bana Sen Allah'ım 03:43

Yusuf Güney - Yardım Et Bana Sen Allah'ım

Yusuf Güney - Yardım et bana sen Allahım (Hazin) dinle Hazin bir öykü olur ta kendisi zamanının en deli efendisi nerden bakarsan ahkam kesiyor süründürüyor rica minnet bu aşk ilerliyor yolu kayıp yorulmuş Tökezliyor yap..

  • Candy tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Güle Güle 03:58

Yalın - Güle Güle

Sonsuz mutluluklar dilerim Seni bir yerden tanımıyor gibiyim Elimde cephanelerim Gerisi boşver ben hallederim Kim olduğuna emin mi yüreğin Seni buralarda unutuyor gibiyim Kalbimde meyhanelerim Ben eğlenirim, içimd..

Yalın - Sahte 04:30

Yalın - Sahte

Siyahına pembe inandırılmış birliktelik Gündüzüne mumlar yaktırmış emanet aşk yenik Ben ki sıcaklığın heveslisi Ben ki gözyaşımın katili Terk edip gururumu ağlıyorum şimdi Sahte sahte Herşey sahte Kalp yenik akıl..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Jürinin Kararını Eleştirince Kemal Doğulu'dan Sert Yanıt Geldi! 01:29

Tuğçe Jürinin Kararını Eleştirince Kemal Doğulu'dan Sert Yanıt Geldi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 143. bölümünde Tuğçe Ekim, Kemal Doğulu'nun Simay Tokatlı'nın elbisesi için söylediklerinden sonra Dilara Taşkın'a ben seni beğendim ama ben beğendiysem her..

  • ANKA tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilek Karadağ - Mavi Yelek Mor Düğme 04:27

Dilek Karadağ - Mavi Yelek Mor Düğme

ŞARKI SÖZLERİ Mavi yelek mor düğme Gine düştün gönlüme Her gönlüme düşende Kan damlar yüreğime Ağam ben nasıl edim Saz getir fasıl edim Çok da güzel değilsen Gönüldür nasıl edim Gazel döktü güz oldu Derdim biraz az ol..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Su Aygırı Yavrusuna Ne Yaptığı Anlaşılamayan Fil 05:51

Su Aygırı Yavrusuna Ne Yaptığı Anlaşılamayan Fil

Açılın ben geldim, ben geldiysem kimse su da kimse kalmayacak edası ile giriş yapıyor fil. Görüleceği üzere filimiz erkek. Dişi olsa bir şekilde evlat edinmeye çalışıyor diyebiliriz. Ancak ne seviyor ne dövüyor... İstes..

  • JET TV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DOOM (Oynuyoruz Yeni Oyun Yeni Serüven Yeni Yaşam) 09:34

DOOM (Oynuyoruz Yeni Oyun Yeni Serüven Yeni Yaşam)

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere DOOM oynadım ve Bunun seri haline getirilmesini mazur görmüyorum tabi siz bu seriye ilgi gösterirseniz ben de devam etmeyi düşünüyorum Haydi Eller LİKE butonuna.Oyun Açıklama=doom, ..